Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mamitzica
8. mama42
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118245
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 56143
3. Bilantz olguta12 50150
4. J D E monica70 40495
5. A murit Laura! craciunitza 30668
6. Un nou inceput...(2) danangie 29423
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 27912
8. scrisoare catre mama Picasso 23159
9. Curiozitate! Ana68 22794
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21091

post an entry in your weblog   Jurnalul lui danangie  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

danangie
Un nou inceput...(2)
Acest mesaj a fost trimis de danangie pe data de 27/07/2010 la 14:45 .:. 29424  vizionari .. Exista 221 raspunsuri la acest anunt
Ia sa vedem daca am inteles bine. Multumesc lui ADMIN ptr intelegere si rabdare. Nu e ca tin neaparat sa am un blog , sa-l fac sa arate nu stiu cum.....eu vreau doar sa scriu. Sper ca asa nu se va mai incarca greu, ca si eu am de multe ori probleme in a intra pe blog.

Ok, acum...multuesc tuturor ptr urari.
Eu sunt sigura ca voi avea tot baiat. Inima imi spune acest lucru.Si mi-am facut si testul ala din calendarul chinezesc si mi-a iesit tot baiat. Deci voi fi soacra cu trei nurori.

DARIA spatele continua sa ma doara.Dar de exemplu daca stau toata noaptea intinsa....asta se intampla cand nu dorm in cam cu Mattia.....a doua zi nu ma doare spatele. Si incepe sa ma doara si atunci cand mai fac curatenie.Si doar am spalat doar aragazul si chiuveta plus marmura din jur...si efectiv nu reuseam sa stau in picioare.A trebuit sa iau un paracetamol. Ecografia o am pe .....17 august.Da.Ca pe 19 am ctrl gincologic.Le cam incurc.....

Pa va pup

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /23  

LoraG76
The nutty squirrel

Posted 08/04/11 @ 13:03 Reply with Quote
Dana, va imbratisez pe toti, sunteti o familie tare draguta! M-ai facut sa zambesc - cu aranjatul femeii...noroc ca mi-ai amintit ca-s tot in pijamale si la ora asta... Si tare-as vrea sa va mai vad - stiu ca n-ai timp, dar astept poze noi!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 09/04/11 @ 14:05 Reply with Quote
LORA iti multumesc de mesaj, de cuvinte. Imi e tare dor de mes tale. Am sa mai pun poze dar intocmai sa-mi gasesc Putin timp. Eu sunt in spital cu MArco deoarece are bronsita. Sunt necajita tare.... ce sa fac.....

ELA cu siguranta ai nascut, ma duc Putin la odisee sa ma uit.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 09/04/11 @ 14:45 Reply with Quote
Da, a nascut pr 6 aprilie. SOFIA MARIA , de 3,600 kg. Felicitari ELA. Refacerr rapida si bb necolicios. Abia astept poze.

LORA cum mananca ADE diversificat? Ii place? Ce-i dai?

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Back to top

LoraG76
The nutty squirrel

Posted 23/04/11 @ 17:02 Reply with Quote
Fetelor, sarbatori fericite si linistite va dorim!

Dana, scuze ca nu-mi mai ajunge timpul, promit sa recuperez! Adelina mananca f. bine diversificat, ii dau legume de toate felurile, fructe, f. putine cereale, carne de pui si galbenus de ou. A, si branza de vaci si iaurt. Maine vreau sa-i dau carne de vita, pt. prima data. Scriu mai multe cand am timp. Pupa baietii!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 08/06/11 @ 12:26 Reply with Quote
Buna ziua tuturor,

Ce mai faceti fetelor?

Ieri Alessio a facut 3 ani. A fost o zi incarcata,atat emotional cat si fizic. Mai toata ziua...de fapt de alaltaieri ma tot gandesc ce se intampla acum 3 ani...atat de emotionata am fost.....

De pe 4 iulie incep munca....inca nu stim ce ture vom face....maine voi suna la munca si voi vedea unde ma pun si sa vad sa vorbesc cu asistenta sefa sa imi faca tura in asa fel sa nu coincida cu tura lui Alin.

Marco creste. e foarte linsitit. pe noapte se trezeste doar o data. A facut a 6-a boala dar e ok. E un grasun si e leit Alessio.Pe 11 face 4 luni si are 7 kile si 66 cm.

Eu ma refac cat de cat dupa perioada de acomodare. Ma odihnesc noaptea mai mult acum ca am 3 copii decat atunci cand aveam 1 copil sau 2. e super.

Va pup si sper ca sutneti bine.

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 08/06/11 @ 13:21 Reply with Quote
Sa ti traiasca seniorul
Ce ma bucur ca ai scris asa un mesaj pozitiv, asteptam poze noi cu voi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 08/06/11 @ 13:41 Reply with Quote
Multumesc Daria . Vreau sa pun poze ca avem o gramada de poze noi. Dar nu prea gasesc timp. Si pe urma alin nu mi le-a descarcat pe calc. Iar ca sa le descarc eu e jale mareeeeeeeee. Nu ma pricep.
Da sunt pozitiva. Stii tu ce s eintamplase atunci...zile in urma....acum e bine.Intr-o seara s-a clarificat totul. De atunci e totul bine si armonios. si ma bucur.Ca parca am renascut.si poate ptr faptul ca suntem mai odihniti. marco s-a linistit si e super.facem pe arbitrii intre ale si matti . te pup si sper ca si tu si giulia sunteti bine.

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 08/06/11 @ 14:00 Reply with Quote
Doamne cat de mult ma bucur pentru voi
Sa aveti o suta de ani de fericire si sa va vedeti copiii mari si sanatosi

Astept pozele, cand poti tu, doar sa anunti :-)

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Back to top

LoraG76
The nutty squirrel

Posted 09/06/11 @ 08:24 (Edited 09/06/11 @ 08:26) Reply with Quote
Dana, ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine! Nu prea am timp zilele astea sa scriu, dar o sa recuperez cand ne intoarcem din concediu - duminica plecam. Astept si eu pozele!
La multi ani pentru Alessio, sa creasca mare, sanatos si norocos!

Edit: waw, pe 4 iulie incep si eu serviciul! Ce coincidenta!

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 13/06/11 @ 13:37 Reply with Quote
LORA vacanta placuta! Da, ce coincidenta.

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Back to top
# /23  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page