Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mamitzica
8. mama42
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118244
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 56143
3. Bilantz olguta12 50150
4. J D E monica70 40495
5. A murit Laura! craciunitza 30667
6. Un nou inceput...(2) danangie 29420
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 27912
8. scrisoare catre mama Picasso 23158
9. Curiozitate! Ana68 22792
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21091

post an entry in your weblog   Jurnalul lui danangie  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

danangie
Un nou inceput...(2)
Acest mesaj a fost trimis de danangie pe data de 27/07/2010 la 14:45 .:. 29421  vizionari .. Exista 221 raspunsuri la acest anunt
Ia sa vedem daca am inteles bine. Multumesc lui ADMIN ptr intelegere si rabdare. Nu e ca tin neaparat sa am un blog , sa-l fac sa arate nu stiu cum.....eu vreau doar sa scriu. Sper ca asa nu se va mai incarca greu, ca si eu am de multe ori probleme in a intra pe blog.

Ok, acum...multuesc tuturor ptr urari.
Eu sunt sigura ca voi avea tot baiat. Inima imi spune acest lucru.Si mi-am facut si testul ala din calendarul chinezesc si mi-a iesit tot baiat. Deci voi fi soacra cu trei nurori.

DARIA spatele continua sa ma doara.Dar de exemplu daca stau toata noaptea intinsa....asta se intampla cand nu dorm in cam cu Mattia.....a doua zi nu ma doare spatele. Si incepe sa ma doara si atunci cand mai fac curatenie.Si doar am spalat doar aragazul si chiuveta plus marmura din jur...si efectiv nu reuseam sa stau in picioare.A trebuit sa iau un paracetamol. Ecografia o am pe .....17 august.Da.Ca pe 19 am ctrl gincologic.Le cam incurc.....

Pa va pup

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /23  

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 07/03/11 @ 09:40 Reply with Quote
Ptiuuuu acu vazusi si filmatul cand Iustina o face pe Ade sa rada ce superbbb cum se joaca acolo!!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Back to top

ella10
membru junior

Posted 07/03/11 @ 17:22 Reply with Quote
Dana ma bucur pentru tine,credca esti tare mindra de printisorii tai,sa fie sanatosi sisa aveti parte numai de bucurii din partea lor
Eu sunt bine astept cu nerabdare marea intilnirebagajul nu l-am pregatit pt ca voi naste la un spital particular si nu am nevoie decit de lenjerie intima;am incheiat contractul si astept ziua cea mare,am programat pe 8 aprilie operatia de cezariana acumsa vedem daca nu cumva se grabeste domnisorica

in rest toate bune...mai am si zile cind nu am chef sa fac nimic si am niste stari...

va pup pe toate!!!

Lora ai niste fetite superbe sa-ti traiasca!!!

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 33+

vine bebe
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 14/03/11 @ 16:04 Reply with Quote
Buna ziua fetelor,

Ce mai faceti? ELLA in Iasi clinica privata? E ceva nou?

Noi suntem bine. Marco nu ia asa bine in greutate. Sapt asta abia a luat 90 gr. El nu bea tot laptele. Ar trebui sa bea la fiecare masa 120 ml. Dar abia daca bea 60 - 70 ml. Ieri i-am marit gaura de la biberon si de ieri bea tot laptele. Banuiesc ca era prea mica gaura si obosea sa traga si adormea mereu. Acum sa vedem sapt asta cat va lua.....asta in cazul ca la fiecare masa bea tot laptele.

In rest, azi ma duc sa fac RMN ptr zona lombo-sacrale sa vedem daca este ceva pe acolo stricat. Ca de cand am nascut nu ma mai doare spatele.Deci sa speram in bine.

Va pup

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 14/03/11 @ 16:18 Reply with Quote
Dana, pumnii stransi pt rmn, sa fii ok !
Pupam pe Marco si-i uram pofta mare :-)
Sa mai pui poze cand apuci.
Ce zic feciorii de junior ?
Tu cum esti ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Back to top

ella10
membru junior

Posted 15/03/11 @ 20:16 Reply with Quote
Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna ziua fetelor,

Ce mai faceti? ELLA in Iasi clinica privata? E ceva nou?

Pozici cu noi

Da Dana avem spital privat in iasi,cred ca de 1 an nu stiu exact...Arcadia se numeste,sa intri pe site-ul lor sa vezi ce si cum...
Mult succes la RMN,sa fie totul bine
Nu te stresa in privinta lui Marco ca o sa ia in greutate si o sa pape tot
va pup!!!

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 35+

vine bebe
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 17/03/11 @ 15:18 Reply with Quote
DARIA eu sunt mai bine.Adica de cand am nascut.....rareori ma mai doare spatele...pot spune chiar deloc. RMN nu am mai facut. Ca cica operatie e prea proaspata.Si ar trebui sa iau o delcaratie de la doctorul care m-a operat, precum ca RMN nu imi afecteaza operatia. Daca nu trrebuie sa astept inca o luna ca sa fac RMN. Baietii sunt raciti. Au rezistat giusto o luna fara sa fie raciti.Acum sunt pe antibiotic si sapt asta ii tin acasa. Deja nu mai stiu cu ce sa-i mai tin ocupati in timpul zilei ca sunt foarte energici si nervosi.Se bat toata ziua. Am pus la semnatura o poza cu Marco si Alessio. si la albumul diverse am mai pus poze cu ei la gradinita.

ELLA nu stiam de clinica asta. Inca nu am apucat sa ma uit pe site. Sunt si preturi pe site?

Pozici cu noi

Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 17/03/11 @ 15:49 Reply with Quote
Cat sunt de frumosi toti 3 tare-tare frumosi !!! sa ti traaisca si sanatate multa la trupa ! si tie multa rabdare :-)

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 18/03/11 @ 00:48 Reply with Quote
Multumesc Daria, de asemenea.

Pozici cu noi

Back to top

helen75
membru incepator

Posted 20/03/11 @ 15:17 Reply with Quote
Super frumosi ! Sanatate si sa creasca mari !
Dana - sper ca e bine cu spatele, caci cu voinicii tai, ai treaba, nu gluma.
Am vazut in albumul cu foto si o dieta .. e pentru cura de slabire ?

Va imbratisez pe toate !

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 29/03/11 @ 08:20 Reply with Quote
Buna dimineata,

ANDREEA multumesc de cuvinte. Da, e o cura de slabire. Luni am inceput-o din nou....ca am mai avut o tentativa acum 2 sapt dar am reusit doar o sapt sa o tin. Nu e asa drastica dar aveam eu o perioada naspa.

Ma uit la Marco si mi se umple sufletul de fericire , ochii dau sa-mi lacrimeze. Cum a vrut putza asta sa intre in familia noastra. E un copil tare dulce si cuminte. Aparte episoadele de colici, mama lor. Sunt mult mai dese si mai puternice fata de cum au avut baietii.
Am 4 zile ca-l fac sa rada. E incredibil ptr mine. Cu baietii nu am reusit asa devreme. Scumpul lu' mama acusi face 2 luni. Ii place mult galagia. Doarme super cu galagia. Daca doarme si-l duc intr-o alta camera unde e liniste, in 5 min se trezeste. Daca il las cu noi in sufragerie cu tot haosul de pe lume pe care-l fac Ale si Mattia, doarme dus daca nu il doare burta. In plus, adoarme singurel. De multe ori, dimpotriva, de cele mai multe ori il pun in carut ( ca acolo il tin des) treaz. Si el se uita pe sus pana adoarme. Mananca , ptiu sa nu fie de deochi, foarte bine de cand i-am mai marit gaura de la biberon. Nici Ale, nici Mattia nu au mancat asa bine....acu' stau si ma intreb....daca as fi marit gaura de la biberon si la baieti........oare ar fi mancat si ei bine?
Alessio il iubeste mult dar e foarte gelos saracu'. Face numai prostii si nu ne mai intelegem cu el. Daunazi l-a impins numai anumita pe Mattia de saracu' Mattia a aterizat cu capul in perete. Am vazut negru.Nu mai stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca face buba. Sunt depasita de situatia asta. In schimb, am gasit o metoda ptr a-l face pe Ale si sper ca suntem pe drumul cel bun, sa il accepte total pe Marco. I-l dau pe brate. Ne asezam pe canapea, si i-l dau pe Marco pe brate.Sa vedeti cu cata grija i-l tine pe MArco. Bineinteles ca eu sunt acolo. si acum 2 seri ii canta : Mos Craciun cu plete dalbe. Si am zis....cum mie ca adult imi place la nebunie sa il tin pe Marco in brate, sa-l analizez.....ia sa vedem daca functioneaza si cu un copil. Si ale ii place mult de tot. Se uita mult la fata lui , ii atinge mainile, ii pune mana pe burta. si e foarte multumit de acel moment. Aseara mi-a venit si sa rad. Mattia plangea , Marco plangea....l-am pus pe Marco in carut....si l-am luat pe Mattia in brate sa-l linistesc....si la un moment dat Ale se apropie de carut si ii zice lui Marco: dai Marco, basta si tu! Daca nu mi-a venit sa rad de numa! Eu ii zic lui Ale in fiecare zi ca-l iubesc si ca o sa-l iubesc intotdeauna. Ii spun ca mamina si tati iubeste si pe Alessio foarte mult. Ii arat poze cu el cand era mititel, ca sa-i arat ca aceleasi lucruri le-am facut si cu el. Ca si el a fost bebelus, ca si el a stat in carut.....sper sa ii treaca repede perioada asta de rebeliune si gelozie....tare mai sufar cand ii vad cateodata privirea abatuta....cine stie la ce se gandeste....

Mattia e foarte vioi. De cand merge la gradinita s-a schimbat mult de tot. De multe ori, e el cel care incepe cearta sau ciondaneala. Are un caracter!!! Dar e foarte dulce. Il mai cert si pe el cand trage in Ale dar se supara asa tare!! Dar e foarte dragostos.De multe ori simte efectiv nevoia sa vina sa stea in brate , sa-mi dea pup. E mult mai afectiv si lipicios ca Ale.

Imi iubesc copiii la nebunie. As muri ptr ei. D-zeu sa ne tina pe toti sanatosi.
Abia astept sa creasca putin ptr ca sa putem sa mergem sa colindam lumea!

Sper si sa iesim cu bine si din perioada asta. E o perioada grea ptr noi, ptr mine si Alin. e foarte mult nervozism in aer si sper ca sa nu ne indepartam. De aici pleaca mereu problemele in casnicie.
Tocmai am aflat de un coleg ca da divort. Tata cu 2 copii. Multe motive.....dar in principal ca de mult nu mai avea treaba cu nevastasa. Cum se face oare ca se ajunge la acest lucru? Sa nu mai ai treaba cu nevasta sau cu sotul. Dar uite de ce. Eu una sunt foarte bulversata si nu am sa dau NICIODATA dreptate barbatilor.
Pai femeia saraca, face copiii, se ingrasa in urma sarcinilor, isi prinde tzatzele in chiloti in urma alaptatului, se alege cu ditamai celulita....unchiile si pielita ii cresc fara a reusi sa le sistemeze...nu mai reuseste nici sa se machieze daca de cand se trezeste pana se culca seara nu face decat sa alerge in colo si incoace! Cand D-zeu sa mai aiba grija si de ea? Dar vezi aici gresim noi femeile. Ca ne neglijam. Ei si cum efectiv devine un rahat de femeie, in sensul nu tu machiata, aranjata putin....iti tragi haine ca sa-ti acopere suncile.etc....etc...seara ajungi ca abia mai reusesti sa te tii in picioare.....deci la o partida de se nici nu mai poate fi vorba ca te poti gandi!!!.....ei cum D-zeu sa se mai uite si sotul tau la tine!!!????Vedeti de asta barbatii isi trag amante si caute refugiu in alte femei.
Eu sunt putin preocupata, recunosc......ca nici eu nu reusesc sa ma tin aranjata. Dar am ceva zile ca incerc cat de cat sa am grija de mine.....dar cu oboseala cum facem? Eh..

Pozici cu noi

Back to top
# /23  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page