Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mamitzica
8. mama42
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118245
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 56145
3. Bilantz olguta12 50153
4. J D E monica70 40495
5. A murit Laura! craciunitza 30668
6. Un nou inceput...(2) danangie 29427
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 27912
8. scrisoare catre mama Picasso 23159
9. Curiozitate! Ana68 22795
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21091

post an entry in your weblog   Jurnalul lui danangie  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

danangie
Un nou inceput...(2)
Acest mesaj a fost trimis de danangie pe data de 27/07/2010 la 14:45 .:. 29428  vizionari .. Exista 221 raspunsuri la acest anunt
Ia sa vedem daca am inteles bine. Multumesc lui ADMIN ptr intelegere si rabdare. Nu e ca tin neaparat sa am un blog , sa-l fac sa arate nu stiu cum.....eu vreau doar sa scriu. Sper ca asa nu se va mai incarca greu, ca si eu am de multe ori probleme in a intra pe blog.

Ok, acum...multuesc tuturor ptr urari.
Eu sunt sigura ca voi avea tot baiat. Inima imi spune acest lucru.Si mi-am facut si testul ala din calendarul chinezesc si mi-a iesit tot baiat. Deci voi fi soacra cu trei nurori.

DARIA spatele continua sa ma doara.Dar de exemplu daca stau toata noaptea intinsa....asta se intampla cand nu dorm in cam cu Mattia.....a doua zi nu ma doare spatele. Si incepe sa ma doara si atunci cand mai fac curatenie.Si doar am spalat doar aragazul si chiuveta plus marmura din jur...si efectiv nu reuseam sa stau in picioare.A trebuit sa iau un paracetamol. Ecografia o am pe .....17 august.Da.Ca pe 19 am ctrl gincologic.Le cam incurc.....

Pa va pup

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /23  

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 16/06/11 @ 14:24 Reply with Quote
Ce pot oare sa-mi doresc mai mult de la viata? Nimic.Ma rog doar sa fim sanatosi ca pe restul le facem noi.
sunt fericita. Am 3 copii sanatosi, frumosi. Am "recapatat" armonia pierduta cu Alin. Dimineata tocmai am aflat ca la munca voi intra in vechea mea sectie!!!!!!!sunt atat de multumita, fericita ca ma voi reintoarce acolo ca nu va inchipuiti. Imi vine sa-i pup pe toti, sa strig ca sunt fericita.

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 16/06/11 @ 14:30 Reply with Quote

este cel mai frumos mesaj citit in ultimele zile !
si ma voi bucura alaturi de tine pentru toate vestile bune !!!

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 16/06/11 @ 22:30 Reply with Quote
Multumesc Daria. Asa sa fie!

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 29/06/11 @ 23:27 Reply with Quote
Alla fine nu ma mai intorc in vechia mea sectie.Hihi imi si vine sa rad. Ma bucuram ca debila ca pana la urma sa ma duc in alta parte. Ei...nu asta conteaza....e mai important si stau eu bine acasa la mine cu ai mei copii. Decat sa alimentez fustrarile unor persoane nemultumite de viata lor de acasa. hihi nu intelegeti nimic nu? ei lasa ca doar voi ma cunoasteti nu??

Azi citeam un mesaj de la Michelle.Sa incurajam pe fetele care saracele nu reusesc inca sa ramana gravide.si asa mi-am adus aminte ca anul asta e primul an din 2007 ca am uitat ca pe 4 mai pierdusem primul meu copil. Viata asta haotica, la 300 la ora.....m-a facut sa uit.Sper ca ingerasul meu de acolo de sus sa ma ierte.....

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 8 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 16/07/11 @ 15:02 Reply with Quote
Am pus poze noi

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (5 luni) ! .

Pozici cu noi

Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 19/07/11 @ 15:08 Reply with Quote
Wow, ce excursie ati avut, ce cuminti stau toti 3 baietii
cum mai sunteti ?
cum esti ?

Back to top

helen75
membru incepator

Posted 20/07/11 @ 12:56 Reply with Quote
Buna Dana,
Ce baieti "muschetari" faini ai ! Superbe pozele !
Ce faci ? ai inceput serviciul? Cum te descurci cu copiii ?
Salutari multe si pupici pentru familia voastra frumoasa !
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 27/08/11 @ 13:48 Reply with Quote
Multumesc Andreea.De asemenea si voua.

Am intrat intr-un ritm normal. Marco are deja 6 luni jumate.Avem o luna de cand mananca la pranz. E un grasunel si un cumintel. Aminceput de 2 zile gradinita.

Cu serviciul e ok. Fac program redus pana cand M face 1 an.Adica 5 ore pe tura. Sunt intr-ocursa continua dar asta e.Ma multumeste gandul ca e ptr scurt timp. Din sept toti 3 vor sta la gradi pana la 16,00 si asa voi fi mai calma si voi avea timp sa ii duc si sa ii iau cu calm.
Am fost si la mare. 2 zile jumate.Dar a fost perfect.Atat ptr ei cat si ptr psihicul nostru. Mattia era innebunit dupa apa.Nu iesea absolut deloc. A fost super super super!! LA anul va fi si mai supoer. Atunci vom merge mult mai multe zile. Ne vom face un concediu adevarat.

Cam atat, acum sunt in concediu pana pe 20.Deci....e super.
Pupam si noi familia si numai bine.

DARIA pupici.Noi am mai vorbit pe FB,pe ici pe colo.Pupppp

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 10 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (6 luni) ! .

Pozici cu noi

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 24/09/11 @ 14:42 Reply with Quote
Buna ziua tuturor,

Ce mai faceti fetelor?
Toate cu treburile casei, munca, gradi, scoala nu?

Eu pana la urma din octombrie nu il mai daupe Marco la cresa. Traiam foarte rau aceasta perioada.Este mult prea mic ptr a fi plecat de acasa atat de multe ore. 8 ore la cresa. Cand veneam acasa, ii dadeamlapte si adormea.Imi mai ramanea din ziua cam 2 ore jumate.Timp in care va dati seama ca nu reuseam sa stau doar cu el.Si asa Marco a crescut luna asta practic fara noi. Nu suportam acest gand .Ma macinam zi si noapte ce sa fac, cum sa fac. Si aparte lucrul asta....il duceam la cresa, alea imediat mi-l puneau in scaunel...ma duceam sa-l iau....il gaseam in scaunel. Efectiv nu facea decat sa-si petreaca ziua in scaunel. Nu puteam sa accept acest lucru. Si faptul ca la pranz dormea foarte putin...de la jumatate de ora la o ora. Cand MArco acasa dormea si 3 ore!! Nu. Asa din octombrie il tin acasa si il voi duce de la 3 maxim 6 zile pe luna.Atunci cand si Alin va fi la munca de zi.

In rest, totul bine.Va pupam

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 11 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (7 luni) ! .

Pozici cu noi

Back to top

helen75
membru incepator

Posted 01/12/11 @ 10:50 Reply with Quote
Dana , ce mai faceti ? Ce fac baietii ?
Noi am avut o toamna plina de tot felul de evenimente : pe Andreea am operat-o la Iasi la dinti, Stefan a inceput a 5-a , la servici stress.
Sanatate si pupici !

La multi ani de ziua Romaniei !
Back to top
# /23  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page