|
ella10
membru junior
|
Posted 20/01/11 @ 11:11
|
Dana ma bucur ca ai rezolvat problema nasterii,oricum eram sigura ca vei reusio sa fie totul bine,ai sa vezi...si eu am fost la control ieri sa vedem ce face bebelina...e bine,totul e la locui lui cum s-ar zice...problema e ca eu fac cam mult efort si mi-e cam rau citeodata...deci mi s-a spus sa stau linistita si sa nu mai "rastorn "casa ma bucur mult ca o sa ai ajutor cind vii acasa cu bb3,caci o sa ai nevoie,mai ales dupa operatie(din experienta zic) te pup si ne mai auzim
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 27+
vine bebe |
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 20/01/11 @ 13:26
|
ELLA ma bucur ca totul e ok cu bblina. Nu, ajutor voi avea doar cat voi fi in spital. Irina va sta la mine doar atata. Nu reuseste mai mult din cauza serviciului. Alin va fi acasa ptr cateva zile dar e si asta un ajutor imens.
Pup tuturor
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .
Pozici cu noi
|
|
|
helen75
membru incepator
|
Posted 21/01/11 @ 11:40
|
Buna fetelor,
Dana, chiar daca nu postez, uneori din lipsa de timp, mereu ma gandesc ce faci ! Te port in gand ! Data de 17 , ce fain : pe 17 feb fetita cea mica a surorii mele va face 2 ani !
Doamne ajuta si pupici ! |
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 23/01/11 @ 11:23
|
Mattia a racit din nou.Si cu febra mare. Din nou. Ar fi ceva obisnuit la el de ceva timp. Dar problema e ca a facut febra asta cand era acoperit de antibiotic. Avea 5 zzile ca lua antibiotic si chiar si asa a facut febra. Sigur mi-am zis ca e ceva viral, o alta tulpina de infectie. Vreau sa va intreb....acum da, de ieri i-a trecut febra.......dar oricum e plin de muci si destul de nervos si mamos..............voi l-ati trimite asa la gradinita????????????
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .
Pozici cu noi
|
|
|
LoraG76
The nutty squirrel
|
Posted 23/01/11 @ 14:24
|
Citat: | citat din mesajul lui danangie
Mattia a racit din nou.Si cu febra mare. Din nou. Ar fi ceva obisnuit la el de ceva timp. Dar problema e ca a facut febra asta cand era acoperit de antibiotic. Avea 5 zzile ca lua antibiotic si chiar si asa a facut febra. Sigur mi-am zis ca e ceva viral, o alta tulpina de infectie. Vreau sa va intreb....acum da, de ieri i-a trecut febra.......dar oricum e plin de muci si destul de nervos si mamos..............voi l-ati trimite asa la gradinita????????????
Pozici cu noi
|
Dana, multa sanatate lui Mattia! Nu stiu ce sa zic cu trimisul la gradi...asta tu decizi, ca tu il vezi cum e. Daca e vioi si nu mai face febra si nu tuseste mult, il poti trimite. Numai mucii nu-s motiv de tinut acasa. Poate antibioticul nu a fost bine prescris. Cred ca mai corect ar fi fost sa-i ia exudat si sa i se faca antibiograma, la nevoie, sa se stie exact pe ce antibiotic sa se mearga. Ori poate nici nu era cazul de antibiotic, nu e musai ca la febra antibioticul sa actioneze, sa stii. Acuma, na, poate n-am dreptate, dar din ce-am mai citit si eu, asa stiu.
Te pup dulce, soacra cu 3 nurori! A, si nu te stresa, la nevoie is buni si cartofii prajiti, ca doar nu ai sa le dai asta toata viata. Fii calma, bine ca nu-i tine flamanzi!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
|
|
|
szivarvany
green eyes`mom
|
Posted 23/01/11 @ 17:14
|
Dana, sanatati la voi ! Si eu zic precum Lora: daca e in forma maxima, doar ca are muci (care cateodata nu-mi dadeam seama ... se mai si termina ? ca sunt asa in lant muci-tuse-muci si tin cate un sezon, ca la fulmele seriale:-) atunci il poti duce.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
|
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 23/01/11 @ 19:55
(Edited 23/01/11 @ 19:58)
|
LORA, DARIA multumesc ca mi-ati raspuns. Pediatra asa a decis. E adevarat ca antiobioticul e cam legat de pixul ei. Il asculta la plamani si imediat prescrie antibiotic. El nu tuseste. Doar muci la greu si densi. Dimineata era foarte plangaret si vroia numai in brate. Dupa amiaza s-a mai linistit din ceea ce vad. As fi vrut sa il tin acasa cu gandul sa isi mai revina putin...ca ma gandeam ca daca el nici bine nu-si revine si eu il duc din nou in colectivitate o luam dela capat. Alin nu vrea sa-l tin acasa. Off ce m-am mai certat dimineata cu el.Deci ptr el e mai important faptul ca am platit gradinita decat ca Mattia sa stea acasa cateva zile sa se refaca. Offf nici nu stiu ce sa fac. Maine am si vizita la ginecoloaga si normal ar fi trebuit sa o aman....sunt indecisa rau...si suparata. Mama masii.
Pozici cu noi
|
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 26/01/11 @ 16:21
|
Eu am baietii acasa pana cel putin pe 2 februarie. Cum lui Mattia tot ii venea si "ii pleca" febra....luni cand am vazut ca din nou se apropia de 40 ° , l-am dus pe Ale la gradi si am plecat la urgente. Mi-a fost atat de greu. Bulversata fiind de febra asta care tot nu trecea.....si ptr faptul ca avea 5 zile de antibiotic.....singura acasa fiind ca Alin era la munca.....l-am imbracat pe fuga pe Ale...e prima oara ca i-am dat tricoul necalcat.....si l-am lasat la gradi si fugi cu Mattia la urgente, ca nu am apucat sa mananc nimic nici macar sa-mi iau o sticla cu apa. Acolo jalea de pe lume. Eram atat de preocupata ptr cat va trebui sa stau.....ca eram sigura ca nu voi reusi sa ies de acolo pana la 13,00 cand ar fi trebuit sa il iau pe Ale. Si uite asa incepe si suna-l pe Alin.....la munca la el era jalea de pe lume....5 colegi care au trimis medicaluri.....Pana la urma am sunat la gradi si am decis sa-l las pe Ale acolo pana la 16,00.Niciodata nu l-am mai lasat pana la acea ora si deci ar fi trebuit sa doarma acolo.....Pana la urma Alin a reusit sa plece d ela munca.....a venit si mi-a adus un sandvis,apa. Dupa 3 ore jumate de asteptat ne-a chemat si am mai asteptat alte 3 ore sa ne dea rezultatul al analizele de sange. Alin a trebuit sa plece sa-l ia pe Ale si deci sa se duca acasa cu el. Caci era inutil sa vina si Ale acolo sa mai ia si el cine stie ce boli de pe acolo.Mie singura mi-a fost greu.....am stat si multe ore pe scaun...ca Mattia nu prea vroia sa stea in carut si offf mititelu' a dormit tot acest timp. Deci pana la urma i-au gasit ca are faringita, inceput de otita si infectie la caile respiratorii superioare. Antibiotic, fermenti lactici, si saruri minerale. Am ajuns acasa ca imi plangeam de mila. De ieri si Alessio e pe antibiotic ca are amigdalita. Si deci, suntem bolnaviori si vom sta acasa ptr 2 saptamani.
Pozici cu noi
|
|
|
szivarvany
green eyes`mom
|
Posted 26/01/11 @ 16:32
|
Refacere rapida puilor si tie multa energie si nervi de otel
Acum mi-ai confirmat ca esti superdonna ! Calci tricourile !!!
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
|
|
|
ella10
membru junior
|
Posted 27/01/11 @ 12:04
|
Dana multa sanatate la baietisi tie multa putere si energie
Eu am intrat in concediu;luni am alunecat si am cazut in fund;nu am avut dureri foarte mari...am fost la control bebelina e bine ,multumesc lui Dzeu,insa dr mi-a recomandat sa stau linistita si sa intru in concediu...si uite asa acum stau linistita acasa...
Mamagiuliei si eu calc aproape tot ce se poate calcanu stiu pina cind...dar calc
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 28+
vine bebe |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|