|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 18/01/11 @ 11:51
|
Buna ziua,
Ma navalesc atatea ganduri. Inca ma gandesc la ingerasul Gabriele. E atat de ireal totul ce se intampla. De 2 nopti visez atatea lucruri, eu care aveam nopti buneeeee ca nu visam. Maine ar trebui sa ma intalnesc cu ginecologul care ar trebui sa-mi faca ceza. Nu am programare si chestia asta ma cam agita. Alin lucreaza toata ziua si deci trebuie sa ma duc singura si sa sper sa rezolv totul dimineata cat sunt baietii la gradinita. Chestia asta ma tine foarte incordata. Tot maine trebuie neaparat sa dau un raspuns lui sormea ptr cand va fi ceza......cine stie daca maine doctorul asta ar putea sa-mi dea un raspuns.....dat fiind ca e de garda......cine stie daca are timp sa ma viziteze putin............ Azi am mai cumparat 2 schimburi ptr bb3. Cred ca pana la urma il vom numi CRISTIAN ANDREI. Vreau sa cumpar totul nou ptr el atat timp cat vom sta in spital. La Mattia folosisem de la Ale, dar asta si ptr ca nu erau asa folosite hainutele. Acum nu as mai putea sa folosesc body-urile. Si deci ....daca pe Alessio cand se nascuse il imbracasem cu un body bleu......pe Mattia cu unul bej.....pe bb 3 il voi imbraca in alb. Am gasit un body tare dragut si pufos.
Vreau sa fac o crostata de mere. Sper sa si reusesc. Aseara am avut chef sa mananc frisca. Si asa Alin mi-a facut frisca.
Ok, ma duc sa fac paturile ca nici pana la ora asta nu le-am facut .
Voi ce mai faceti fetelor? As vrea atat de mult sa imi mai scrieti.Stiu si inca foarte bine, ca sunteti ocupate. Ca sunt perioade ca nici eu nu apuc sa mai scriu.Vreau sa fac o pauza de forum. Sunt prea marcata de ceea ce s-a intamplat cu bb Gabriele si de atunci nu mai am liniste. Aparte ca eu tot timpul am vzut partea goala a paharului...acum efectiv sunt la pamant.
ELA tu cum te mai simti? Tu ai vreo durere? Nu iti este greu cu Bia? Pana la urma e 100% fetita? Nu mai stiu.....ati ales numele?? Bia stie ca va avea o surioara? Ale stie ca va mai avea un fratior. il intrebam daca dupa ce doctorul scoate pe bebeloi din burtik, il aducem acasa? El raspunde foarte hotarat: NU!! Dar e un nu...ca si cum ar vrea sa spuna: esti nebuna? nu si nu.Si na, noi ne amuzam. Aseara il intrebam: Ale...iubesti pe mami? El: Da. Dar pe tati? Da. Dar pe Mattia? Da. Dar pe bebeloi? NU!!
Va fi bine.Stiu. Sper doar sa reusesc sa fac fata la toti 3. Sa nu neglijez pe niciunul.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .
Pozici cu noi
|
|
|
szivarvany
green eyes`mom
|
Posted 18/01/11 @ 12:58
|
Fata, paote nu vii cu vesti de la ginecolog maine, de`alea bune sa fie vestile. Stiu ca nu poti, dar trebuie sa te linistesti.
Imi place numele Cristian
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg *** |
|
|
ella10
membru junior
|
Posted 18/01/11 @ 13:36
|
Dana eu sunt bine,ma mai doar si pe mine putin spatele,putin burtica,nu mai pot merge la cumparaturi,adica sa car cumparaturile...azi mi-a fost un pic rau si am plecat de munca...de la 1 feb voi intra in concediu...bebelina e foarte activa;da e sigur fata 100%,si numele va fi SOFIA-MARIA;Bia imi zice sa merg la doctor sa scoatem pe Sofia -Maria si s-o aducem acasasa se joace cu ea;noi tot ii explicam ca trebuie s-o iubim si pe Sofia,ea iubeste burtica,vine si-i da pup...daca nu-i mai vine ceva zice s-a dam lui bebe,jucariile i le va da insa doar putinoricum cred ca vor fi ceva probleme dar ...o sa trecem peste ele; In privinta operatiei de cezariana eu zic sa faci exact asa cum simti tu ca trebuie sa faci si cum e cel mai bine atit pentru tine cit si pentru bebe;eu la Bia am facut cezariana si sincer iti doresc o cezariana la fel ca a mea,adica operatia abia se cunoaste,m-am refacut repede si nu au fost nici probleme...acum la fel voi face operatie.Data mea probabila a nasterii este pe 15 aprilie insa voi naste cu o saptamina mai devreme,sotul isi va lua concediu de odihna pt a putea sa ma ajute ,ma va ajuta si mama...mai rau e ca Bia e dependenta de mine,si degeaba e tata-sau acasa ...ca tot cu mine vrea...dar o sa ne descurcam noi... felicitari pentru progresele lui Ale eu inca nu am reusit sa cumpar mai nimic pt bebe ,insa mai am timp...o sa iau si eu cite ceva,nu foarte multe caci am de la bia multe hai mult succes la medic sisa auzim de bine
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 27+
vine bebe |
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 18/01/11 @ 15:17
|
DARIA m-ai facut sa rad. Si Alin imi zice mereu sa nu ma mai gandesc la ce e mai rau ca va fi bine. Acum m-am mai linistit ca am vorbit cu , cumnata si cica nu trebuie sa te viziteze sau mai stiu eu ce ptr a te programa ptr ceza. Deci am sanse mari ca maine sa rezolv. Deci cica pur si simplu iti fixeaza data si pe urmaaaaaa cu vreo sapt inainte te chiama. Deci maine am 3 ore la dispozitie sa astept deci e imposibil sa nu reusesc sa dau de doctorul asta.Va tin la curent oricum.
ELLA ma bucur ca ai scris. Asa era si Ale mereu imi pupa burta, cand eram gravida cu Mattia. Acum o face dar rar de tot. Asa da, acum imi aduc aminte ca am citit ca o vei numi Sofia Maria. Frumos. Sofia se chiama nepoata mea si Maria i-as fi pus si eu daca ar fi fost sa am fetita. Sanatate multa.
Tocmai ce am aflat ca un medic de la mine de la munca s-a sinucis. Ma ce ti-e si cu chestiile astea. Deci ptr mine e greu sa inteleg ce se petrece in mintea acestor persoane. S-a aruncat de pe o macara. Va dati seama ce curaj trebuie sa fi avut , sau mai bine zis ce disperat trebuie sa fi fost. Era o persoana extrem de pasnica si retrasa. Adica, uneori aveam impresia ca ii este si rusine sa-mi ceara ceva. Cica nu se intelegea cu nevastasa, iar colegii il marginalizasera. Ptiu ce ti-e si cu viata asta. D-zeu sa-l ierte.
Am montat corturile baietilor cu bile. Abia astept sa vad cum reactioneaza cand se vor trezi. Am cred.....vreo 8,9 luni ca nu le-am mai montat.
Acum fac o ciorba de pui. Crostata de mere mi-a iesit super. Si-i cam dau tarcoale. Pana acum m-am ingrasat 8 kile. Zic eu bine.De aceea nu vreau sa sar calul.Alin s-a ingrasat mult. Azi chiar "l-am dojenit". Nu-i atent deloc. Mananca numai prostii si multe dulciuri. Inaintand in varsta.......nu e ca vai suntem foarte batrani ..........dar oricum...la aproape 35 de ani nu mai ai corpul unuia de 20. Si deci metabolismul se tampeste. Nu mai dai asa usor jos ca inainte. Hmmmm. Ma duc sa pun verdeata-n ciorba.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .
Pozici cu noi
|
|
|
szivarvany
green eyes`mom
|
Posted 18/01/11 @ 15:29
|
Esti extraordinara ! Cum le faci pe toate Cred ca abia astepti sa l ai si pe bb3 acasa sa organizezi lucrurile ! Sunt sigura ca totul va fi bine.
Sofia este un nume tare frumos.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg *** |
|
|
LoraG76
The nutty squirrel
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 19/01/11 @ 11:35
|
Buna ziua,
E VOILA'!! Pe 17 februarie voi naste princezariana. Incredibil de repede am rezolvat chiar daca ziua a inceput cam urata. O durere crunta de spate. Singura acasa. Pregatirea baietilor a pus capac. Ajunsa la spital nu dadeam de doctorul asta. Nimeni nu stia nimic de el. Pana cans o asistenta mi-a zis ca s-ar putea sa nu vina azi ca nus e simtea bine. Deja intrasem in criza. am zis sa ma duc sa astept pe hol...cam vreo o ora si daca nu venea asta e.Nu aveam ce face.Si in timp ce ma indreptam spre hol....hop il vad. Mamaaaa nu stiam cum sa merg mai repede sa nu-l pierd.Noroc de un barbat care auzise ca il caut si l-a oprit si i-a zis ca il caut. Imi spusese ca am de asteptat ca are foarte multa treaba.Cu rabdare m-am asezat, gandindu-ma ca macar pana la 12,00 sa reusesc sa vorbesc cu el. Eii dupa 20 min a iesit de la salile de nastere si m-a chemat. Yupiiiii, mi-am zis!!! Si gata.Ma vor chema cu o sapt inainte de 17 ptr a face vizita cu anestezista.....etc....MA vor interna pe 16 si gata.....cam atat. Acum cu D-zeu inainte.
DARIA da, abia astept sa vin acasa cu bb 3 sa imi intru intr-un ritm. Sa ma linistesc. Sa stii ca uneori am o energie ca vreau sa mut muntii. Dar de multe ori imi trebuie o macara sa ma miste. Am zile si zile.
LORA te asteptam cu drag. Pupam fetele.
Pozici cu noi
|
|
|
LoraG76
The nutty squirrel
|
|
szivarvany
green eyes`mom
|
Posted 19/01/11 @ 18:14
|
Deci pe 17 scoatem agitatele ??? Si pe noi cin`ne anunta ? :-) Ma bucur ca esti bine si stii ce ai de facut, cred ca e o mare usurare.
Va pupacim pe toate.
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 19/01/11 @ 19:51
|
Buna seara,
Multumesc de urari.
DARIA pai nu stiu ....eu oricum imi iau telefonul cu mine si pe el am internet...deci reusesc sa intru...mai greu dar reusesc. Daca nu.....nu stiu un nr de tel.....
Azi chiar am fost foarte multumita. Si da, mi s-a luat o piatra de pe inima. Sora mea deja a rezolvat cu liberele ptr aceea perioada, cumnata la fel. Deci e super. Eram atat de stresata cum voi face atunci....cine le va face de mancare copiilor,etc. Alin saracu' nu stie sa faca adica el se pricepe la carotfi prajiti si mamaliga cu branza si smantana. . Deci acum ca stiu ca sora mea va fi aici e super. Ca e tare descurcareata si e super cu copiii. Acum nu-mi ramane decat sa astept sa treaca timpul...sa incep incetul cu incetul sa-mi fac bagajul de spital si tot asa.
In dupa amiaza asta au venit la noi cumnata cu baietii. Ptiuuuu de mult nu am avut in casa 4 copii si mai ales 4 baieti. Eu si cumnata eram arbitrii! In schimb, am vazut ca Ale nu da jucariile. Am ramas uimita si cu parere de rau in acelasi timp. Dar probabil ca nu e singurul copil nu? Sper sa invete ca si alti copii trebuie sa se joace cu jucariile lui. Nu vreau sa fie egoist.
Noapte buna tuturor.
Pozici cu noi
|
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|