Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117984
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55475
3. Bilantz olguta12 49376
4. J D E monica70 39704
5. A murit Laura! craciunitza 30242
6. Un nou inceput...(2) danangie 28705
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 24938
8. scrisoare catre mama Picasso 22806
9. Curiozitate! Ana68 22301
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20672

post an entry in your weblog   Jurnalul lui danangie  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

danangie
Un nou inceput...(2)
Acest mesaj a fost trimis de danangie pe data de 27/07/2010 la 14:45 .:. 28706  vizionari .. Exista 221 raspunsuri la acest anunt
Ia sa vedem daca am inteles bine. Multumesc lui ADMIN ptr intelegere si rabdare. Nu e ca tin neaparat sa am un blog , sa-l fac sa arate nu stiu cum.....eu vreau doar sa scriu. Sper ca asa nu se va mai incarca greu, ca si eu am de multe ori probleme in a intra pe blog.

Ok, acum...multuesc tuturor ptr urari.
Eu sunt sigura ca voi avea tot baiat. Inima imi spune acest lucru.Si mi-am facut si testul ala din calendarul chinezesc si mi-a iesit tot baiat. Deci voi fi soacra cu trei nurori.

DARIA spatele continua sa ma doara.Dar de exemplu daca stau toata noaptea intinsa....asta se intampla cand nu dorm in cam cu Mattia.....a doua zi nu ma doare spatele. Si incepe sa ma doara si atunci cand mai fac curatenie.Si doar am spalat doar aragazul si chiuveta plus marmura din jur...si efectiv nu reuseam sa stau in picioare.A trebuit sa iau un paracetamol. Ecografia o am pe .....17 august.Da.Ca pe 19 am ctrl gincologic.Le cam incurc.....

Pa va pup

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /23  

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 27/01/11 @ 13:50 Reply with Quote
DARIA m-ai facut sa zambesc. Nu sunt chiar o super donna, adica eu calc la baieti totul,dar noua mai trec cu vederea, asta iarna.....ca vara mort copt trebuie sa calcam totul. Iarna mai putem ascunde un tricou necalcat sub pulover dar vara ioc.

ELLA vai cred ca ce sperietura ai tras. Ai alunecat de la gheata? De la faptul ca era prea inghetat afara? Si eu am cazut in sarcina asta dar in genunchi si maini. D-ne ce rusineeeeee imi era!!! M-am dus ca un bolovan ca nici n u mi-am dat seama ce se intampla. Da-ti seama daca il aveam pe Mattia in brate. Ce sperietura. Sanatate multa. Bia ce mai face? E bine, sanatoasa? E bine la gradi?

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Back to top

ella10
membru junior

Posted 27/01/11 @ 14:05 Reply with Quote
Dana culmea ,am cazut pe zapada,efectiv am alunecat si mai mult m-am speriat ...
Bia e la gradi,ma tot intreaba cit o scot pe Sofia Maria din burtica;are si ea ceva mucisori...dar la cit de frig e afara e si normal...saptamina viitoare e ziua ei si o sarbatorim la gradi cu colegii ei si acasa cu familia(bunicii)ne gindeam sa facem la un loc de joaca insa stam cam prost cu banutii...dar poate o sa-i facem de Sf Anton,la vara(ce noroc pe ea ca are doua zile,una de nastere si una de nume)
Vad ca-i place la gradi,la serviciul ei,caci asa zice ea(ti-am mai povestit eu)e si normal sa-i placa,caci acolo altfel interactioneaza cu , copiii,invata cintece,jocuri,are activitate...si acasa are dar nu se compara cu cea de la gradi

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 28+

vine bebe
Back to top

helen75
membru incepator

Posted 30/01/11 @ 12:26 Reply with Quote
Dana , multa sanatate la baieti !
Si tu, printre picaturi, incearca sa te odihnesti putin . Macar sa stai intinsa langa ei cat dorm.
Te pup !
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 30/01/11 @ 16:20 Reply with Quote
HELEN chiar azi noapte ma gandeam la tine ca nu ti-am raspuns la ultimul mesaj. Multuesc de urari. Voi cum mai sunteti? Cum merge treaba cu casa? Copiii?

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Back to top

helen75
membru incepator

Posted 31/01/11 @ 12:43 Reply with Quote
Salut,
Noi suntem bine, copiii -scoala si gradi. La casa iarna asta n-am lucrat nimic, e si foarte frig si nici bani nu mai avem. Iar sotul meu lucreaza si-n week-end, asa ca nu a amai avut timp de nimic.
In schimb, asa ingramaditi cum suntem , pot sa-ti spun ca atmosfera e super Ok. Iarna, foc de lemne, copii linistiti, multumiti, obositi dupa o tura cu sania si , cel mai imprtant , sanatosi.
Cu astea ma consolez, caci serviciul part-time e din ce in ce mai enervant, stresant, altceva nu gasesc, orasul e mic, si, cateodata, ma gandesc ca mai bine plecam in lume... Dar asa, cu doi copii si la 35 de ani, cu casa inceputa cu mari sacrificii si strans din dinti, acum unde sa ma mai duc sa o iau de la capat ?
E dureros ca noi, cei inca tineri ramasi in tara, am inceput sa nu mai avem sperante. Sa nu-ti mai poti permite sa te bucuri de viata asta, sa astepti ziua de salar ca sa-ti dai darile si apoi , sa te uiti in portmoneul gol inca o luna....Si doare, doare al naibii de tare, caci in jurul tau sau al copiilor la scoala se rup in figuri tot felul de agramati si pitipoance, care te privesc de sus, caci au un pumn de bani in plus fata de tine , si culmea, nici nu au trebuit sa muncesca pentru ei..

Scuze, dar asta e starea de spirit momentan...

Va pup ! si te port in rugaciunile mele, mamico!!

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 31/01/11 @ 15:42 Reply with Quote
Imi pare rau sa aud de problemele astea. Si la noi situatia e un mic "tremuratoare". Dar ptr a ma imbarbata prefer sa numa gandesc la viitor. Nu acum. Am vazut si eu cata jale e in Ro si sincer asa cum o duc aici prefer si sunt multumita ca-s aici. Cat despre colegii instariti.....naspa. Atat pot sa-ti spun.Deoarece din pacate stiu ce inseamna. Si eu dur. Dar copiii simt acest lucru? Adica , ca na ala e mai instarit. Iti cer ceva au si altii? Eu sincer nustiu cum m-as descurca.....sa stiu ca baietiii mi-ar ceva sa le cumpar ceva ca a vazut la x.ulescu. De aceea , noi cand mergem in magazine....de multe ori zicem si NU.Chiar daca poate in acel moment mi-as fi putut permite.
off revin, s-au trezit amandoi odata

Pozici cu noi

Back to top

helen75
membru incepator

Posted 01/02/11 @ 11:01 Reply with Quote
Buna Dana,
Nu mi-e ciuda pe cei care au bani ,care au muncit pentru ei , care n-au uitat de unde au plecat , care stiu sa spuna multumesc . Mi-e ciuda pe tara asta de rahat, care promoveaza non-valorile, in care , nu-ti gasesti loc de munca cu toate ca ai studii, in care patronii au 4 sau 8 clase si nevestele lor au "facultatea de avocati ". Da ,asta e ultima , cea mai tare si care m-a lasat masca. Adica , cum imi permit eu sa-i vorbesc ei ?
Copiii sunt intelegatori,in clasa lui Stefan e Ok. Adica, nu se face parada modei cu haine, cel putin la baieti, dar cu Andreea la gradi e jale. Rochii , rochite, pompoane si altele. Eu i-am spus ca rochitele frumoase nu i le dau la gradi , ca le poate pata cu mancare, a inteles, dar tot zice ca x-lescu avea azi aia, etc.
Si la sedintele cu parintii se vede : adica tot felul de mofturi si ifose din partea celor cu bani, hai sa luam perdele cu zane, zmei, etc... Eu nu inteleg cum imbunatatesc actvitatea copilului cu un desen pe o perdea..Acasa poate fiecare parinte sa amenajeze cum vrea, dar sa nu vina cu texte ca "ce, 1 milion(de copil) e mult ca sa luam mocheta cu masinute si perdele cu zane ? " . Da , sincer , e mult. Adica din somaj de 450 ron si un salar de bugetar de 550 ron,familie de 4 persoane e mult. Si, daca tu ca parinte esti plin de bani, de ce nu faci sponzorizare la gradi si gata.
Astea-s tot felul de faze din Romania de azi ...

Le-a mai trecut raceala baietilor ? Tu cum mai esti ?
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 01/02/11 @ 11:18 Reply with Quote
Da foarte grea situatia. Baietii sunt binisor...Mattia se mai lupta cu mucii. Nu mai tuseste. Alessio la fel.....nu mai tuseste. De cand am cumparat umidificatorul asta si pun picaturi cu eucalipt....si de cand am gasit si crema asta de dat pe piept tot pe baza de eucalipt...tuseste foarte rar. Ii mai tin si sapt asta acasa.....asa sa se insanatoseasca bine ptr a fi "apti" ptr gradinita cat voi fi in spital. Imi este greu sa-i tin acasa deoarece Alessio este foarte nervos si plictisit. Incerc sa-l tin ocupat cu diferite activitati: plastilina, colorat, pictat, diferite chestii cu ajutorul hartiei creponate....dar chiar si asa e destul de nervos.

Eu inca sunt racita. Si ma doare enorm pieptul cand tusesc. Maine am programare la doctorita si sa vad daca imi da ceva....chiar daca sunt sigura ca nu imi va da ca va zice ca nu am ce lua.....

Wow...17 zile. Atat mai am. Sunt chiar bucuroasa si emotionata.Adica treacnd deja prin 2 nasteri naturale.....acum ca voi face ceza si deci voi stii exact cand voi naste imi place chiar mult de tot. E super relaxant ptr mine.

Ma gandeam.....si eu pana acum ...pana la sarcina asta trageam cu dintii de naterea naturala. La Alessio m-am rugat enorm sa nu ajung la ceza....la Mattia eram super decisa sa nasc natural......dar acum nu. Gata imi ajunge. Inca nu mi-am facut bagajul. Hihihi. Radea si cumnatamea ca la baieti aveam bagajul la usa de vreo 2 luni deja.....si acum nimic? Ei..i-am zis acum stiu cand voi naste si deci nu ma grabesc.

Fac niste fasole pastai si o friptura de pui la cuptor. La baieti le dau medalioni de verdure ( broccoli si morcovi).

Ieri a venit fata si mi-a facut curatenie. Offf e super cand am casa curata.

Gata fug ca Mattia tocmai mi-a mazgalit mobila de la camera cu carioca!!

Pozici cu noi

Back to top

helen75
membru incepator

Posted 07/02/11 @ 09:15 Reply with Quote
Dana, ce faci, esti bine ?
A venit bebe 3 mai repede ?

Doamne ajuta !
Back to top

ella10
membru junior

Posted 08/02/11 @ 10:13 Reply with Quote
La multi ani Dana!!!multa sanatate,impliniri,bucurii si sa te bucuri de cei dragi tie!!!

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 30+

vine bebe
Back to top
# /23  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page