Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mama42
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118949
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 57387
3. Bilantz olguta12 51490
4. J D E monica70 42185
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 33438
6. A murit Laura! craciunitza 31599
7. Un nou inceput...(2) danangie 30627
8. scrisoare catre mama Picasso 23904
9. Curiozitate! Ana68 23748
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21845

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 42186  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 19/12/07 @ 13:44 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Am pus si unul mai vechi.. cum sarea coarda http://www.dropshots.com/lunanoua2#date/2007-12-10/22:48:16

Scuze pentru decorul mizerabil. Astept sa vina randul sa vopsesc si usa aia....

Ca tot veni vorba de smotru, ieri am reusit si eu sa spal mocheta. Aileeeeee, ce de plastelina am racait !!!!!! Mai am una, in camera. Tre sa imi fac curaj, ca azi ma iau de ea.

http://community.webshots.com/user/torturi
Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 19/12/07 @ 14:04 Reply with Quote
Deea Bre, si eu m-am gandit ca de la desene si jucarii in germana i s-o trage poloneza. Dar sper totusi pana la 2,5 ani sa evolueze....macar latina sa vorbeasca!

varsta Tibi
Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 19/12/07 @ 14:07 Reply with Quote
Aoleu Am ras cu lacrimi cand am vazut-o pe Daria la microfonul brocoli!

varsta Tibi
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 19/12/07 @ 14:32 Reply with Quote
Mie imi placea ca avea si un aer ganditor, stia ca e ceva de papa...si am vazut ce frumos sare coarda, ceva gimnastica? Bre Deea, i-ai facut implant de par? Ca e mortala, auzi? Inca n-am vazut asa un par lung si frumos...
L-am vazut si pe Tibi, bucuros la culme... Super zapada aia, ce mi-ar place sa avem si noi aici...se pare ca avem de asteptat
Ano, dar Tibi invata 2 limbi? Ca atunci, nu te mira ca vb chineza...nepotul meu a vb la 2 ani jumate, dar stia si ungureste si romaneste...
Diana a vazut ca are in meniu pui cu cartofi piure si a zbierat: puiu cane, puiu cane....din pacate doar 2 guri a servit, in rest supa. Nu-i bai, o asteapta puiul pe cand se scoala..
Moni, dar de ce sa nu vada Mosul? A mea se bucura si rade (are un stil de a rade, parca cu plans cand ii place ceva..), bate din palme, tremura toata...
Ma duc sa ma culc, intru deseara dupa ziua nepotului, o duc si pe Diana la McDonalds, au un tramvai cica....multi copii, sper sa nu se imbolnaveasca iar.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 19/12/07 @ 14:45 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Hehe. Ma bucur ca v-a placut.

Ingrid, implant de par ? I-am facut de pe vremea burtii. Nu mai eu stiu ce arsuri am avut !!!! Daria a cam trisat la faza cu parul, ca nu si l-a schimbat. Parul cu care e acum in cap e parul cu care s-a nascut. Nu i-a cazut nici un firicel de par din cap, si cand s-a nascut avea par de 4 cm ...

Ar trebui sa ii tund bretonul, dar cand vad ce frumusete, parca i l-as lasa lung, si in fata. Ii sta foarte fain cu parul prins in codite, fara breton, asa ca, as renunta la el. Sa vedem daca reusesc, ca nu prea sta cu moatze in cap.

http://community.webshots.com/user/torturi
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 19/12/07 @ 14:52 (Edited 19/12/07 @ 14:53) Reply with Quote
INGRIIID pai cum sa-l vada pe Mosh Craciun asta :
http://www.dropshots.com/moni5#date/2007-12-14/20:48:49 ???
Eu zic ca l-ar recunoate imediat si din poza!

Sunt dispe ... nu mai stiu nici cum ma cheama asa-s de fara energie azi.Parca s-a scurs toata din mine.Vreau sa dooorm
Sper sa imi revin pe maine,ca nu mai stiu cum o sa termin tot ce am de facut

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 19/12/07 @ 14:59 Reply with Quote
Moni Bagasi parola?

varsta Tibi
Back to top

monica70

Posted 19/12/07 @ 15:16 Reply with Quote
Sorry am uitat sa o scot,acum e ok.

Back to top

Ana_m
mamica de printzesa

Posted 19/12/07 @ 16:26 Visit Ana_m's Homepage Reply with Quote
Helou si de la noi ,
Eu ingropata printre bagaje . Da cred ca le-am dovedit . Acuum trec la calcat si bucatareala . Maine plecam , nici nu mai stiu daca am zis sau nu ca sunt deja .
Aseara Clara a avut un puseu de scarpineala groaznica , a trebuit sa o dau cu corticozon , acum e bine . Azi m-a enervat numai tampenii face. Imi coseam ceva la o poseta , ea era cu paharul de apa in mana si mi-l arunca in poala . Plus ca numai la comp voia si eu treaba cat cuprinde aveam ,, numai de stat la comp imi mai ardea . Si daca am strigat la ea si am certat-o face isterii si se scarpina . oFFFFFFFF
Probabil ca nu mai apuc sa intru asa ca va doresc Craciun fericit , cu multe multe bucurii si cadouri multe .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Back to top

monica70

Posted 19/12/07 @ 17:53 Reply with Quote
ANA nu te mai stresa atat,pune-le claie peste gramada si nu mai calca atat: hai ca si bunica-ta si Mira il primesc pe Nicu si in trening Sa o pupi pe Mira si din partea mea si pe copilasi si sa va distrati super si pozeeee sa faceti si VA INVIDEZZZZZZ Clara cu 3 prunci in jurul ei, o fi nebunieeee ce o sa ii placa! Sper sa se antreneze bine pe cand ajunge la Diana .

Eu am intrat la un magazin din zona sa caut niscava jucarii si am gasit ceva dragutz,fix ce cautam.Adica dupa cum mi-a dat mami indicatie: sa ii iau ceva jucarie pe care sa i-o aduca moshu la ei si sa ramana acolo,sa se joace cu ea.Nu cred ca mami o fi incantata,dar eu sunt si cred ca si Diana.Am luat niste cifre din lemn,frumos colorate si care au cate o gaurica sa se poata insira pe niste sireturi. Daca o sa i le dea mami doar cand gateste,asa poate face si ea mancare linistita

Apropo de mancare, merg sa pap,revin mai incolo.

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page