|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 42211 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
pufumic
membru junior

|
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 19/12/07 @ 22:00
|
Eu am facut comanda la Quelle de o geaca, captusita cu polar. Am primit o porcarie, dintr-un material din ala bleg, de capot. Am vrut sa o returnez, ma duc la posta, si dupa ce stau o 40 de min la coada, imi zice tanti ca daca vreau pot sa trimit pachetul, dar nu o sa vad nici un ban inapoi, ca asa i-au spus de la Quelle, cu care au ei contract, ca nu trimit nici un ban pentru marfa retur !!!!! Ce mama masii sa inteleg? Exista o lege, prin care ai dreptul sa returnezi, indiferent de motiv, adica, ai dreptul sa nu ai nici un motiv, sa o returnezi si sa primesti banii integral inapoi. Ce sa fac ??? 
http://community.webshots.com/user/torturi |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 19/12/07 @ 22:27
(Edited 19/12/07 @ 22:30)
|
L-AU FURAT PE MOS CRACIUN !!!!!    CEL MAAAARE, CARE DANSA SI CANTA GINGL BELL IN FATA MAGAZINULUI DE PESTE DRUM,CEL DE CARE ERA DIANA INDRAGOSTIATA INCA DE ANUL TRECUT PE VREMEA ASTA  Va vine sa credeti? Aseara pe la 17 ,a oprit un Logan,doi tipi tineri au coborat din masina,au inhatat mosul - picioarele au ramas ca l-au smuls - si dusi au fost!!!! Au fost care i-au vazut ce fac,de exemplu vanzatoarele de la chioscurile din jur ... asa cevaaaa!!! Diana tot imi zicea si ea : NU MAI MOSHU! GATA MOSHU! i-am zis acu ca s-a dus la Polul Nord dupa cadouri,dar se intoarce el Saraca zilnic il vizita  PUFU ce sa zic de mancare mai,pai de vreo ora si ceva ma freaca Diana cu bucataritul ei ,am zis ca asa ma odihnesc (ca am stat in pat amandoua) si distrez.Mama ce ras am tras amandoua! Am incercat sa "musc" din cornurile alea de plastic si am zis ca imi rup dintii etc. Daaar de prin comentariile ei, am retinut niste propozitii interesante in premiera auzite de mine: STAI ASA! NU PUNE MANA! II ALSH! si a doua varianta: II CALDA ... LASA LACEACA (deci,sa nu se arda bietele oratanii cu macarea fierbinte) II ALSA CAFEAUA ... PUTE ( ioaiii, asta m-o fi auzit pe mine de multe ori strigant la taica-su care face cafeaua si uita de ea ) Multe a mai zis,dar nu mai retin ca-s deja. DEEA imi pare rau de tine,bine ca nu am comandat niciodata de la ei ,desi am fost tentata.Io n-am rabdare sa astept atat si sa ma mai si trezesc cu asa ceva ??? PUFU chiar voiam sa iti zic,muicaaaa ce castel de castel ii facurati lui Vladi! Daca domnu' sotz l-a facut,ii poti ierta toate pacatele! Si io vreauuuuu! Ce mai invarte Vladi? Fug sa mai stau cu ea pana adoarme,banuiesc ca ma mai intorc.Da' chiar 4 ore au trecut??? Hmmm ... sa ne jucam trece taare repede timpul,nu ca si cand stau p-aci cu conta-n fatza 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 19/12/07 @ 23:31
|
Am fost la Mac-Mac , ne-am suit in tramvai si era pe acolo o piscina cu bile, i-a placut tare mult Dianei, din pacate doar copii de 4 ani care se repezeau, sareau, o imbranceau, saraca s-a speriat..dar cand aia s-au pus la masa sa manance, m-a luat de mana si s-a bagat singura acolo...a gasit ea momentul. Azi nu a mancat decat putin, poate sunt maselele de vina. Moni, pai ce sa zic de Dia, tu ai vrea sa te arzi cu mancarea? Normal ca fata are grija de papusi.... Eu o urmaresc cum vorbeste, imi place cum avanseaza, tot asa imi spunea si sotul azi, din zi in zi Diana mea vorbeste tot mai bine... Deea, am o vecina ce comanda de la Quelle, pana acum n-a luat plasa cu lucrurile, sunt faine, in general pt baiatul ei comanda jucarii. In mod normal, ar trebui sa poti returna pachetul, daca nu-ti convine, asa e si in Germania, ai timp sa returnezi 14 zile. Doar nu suntem noi mai fraieri, n-au legi pt ei si pt noi altele. Eu as face scandal si as scrie la firma lor. Pufu, ce castel, cum si unde ? In drop? O sa ma uit maine sa-l vad pe Vladimir . Ma duc la nani, maine am vizita la dentist....o adevarata placere! (asta e pe bune).
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 20/12/07 @ 05:02
|
Scuze ca azi nu am reusit sa scriu,dar am facut curat,maine treb sa ajungem la mall si sa fac racitura,vineri sarmale,si tot asa pina pe24-ma bucur ca spiridusii progreseaza,aziEmma m-a ajutat sa fac bradul si seara la baie in joaca cu literele m-a dat pe spate cate stie.,inafara deQ,R,Z,Y,N,W,siculmeaI,restullestie si le asociaza cu cuvinte(sper maine sa o filmez),si totul a inceput de la joaca-dar nu stim sa scriem decat EMA,si poezii doar 2si alea le zice doar dupamine,deci nu suntem genii.Mai stim sa numaram si in engleza si romana,zilele saptaminii dar ultimele dup amine,pe ce strada sta,ca e romanca nascuta in canada-cam astea is noutatzi de vreo2-3 saptamini.Merg la somn ca de 3zile sunt singura cu amindoi.Pupici!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 20/12/07 @ 07:53
(Edited 20/12/07 @ 07:57)
|
Buna dimineata! INGRID am uitat sa-ti zi la multi ani pentru nepot.Si eu am observat ca cei de cca 4 ani sunt cei mai "periculosi" ca-s destul de mari sa ii faca pilaf pe astia mici cand se fugaresc si zburda,dar prea mici inca sa isi dea seama si sa ii fereasca.De-aia m-am si varat eu prin catacombele toboganului aluia,sa o feresc un pic pe Diana,sa nu dea peste ea navalnicii.Bine,recunosc ca asa am profitat sa ma dau si eu ca nu m-am dat de cand eram mica - ce fain eee  DENISA nu ma mir deloc ca stie deja asa bine literele Emma,ca am vazut-o in vana ce incantata era sa va arate ea ce stie Cu poeziile ,ti-am mai spus e foarte bine ca e asa cuminte si le repeta dupa tine! O sa le invete repede! Diana nu vrea sa repete dupa mine nicicum,o rog si imi zice hotarat: NU! Dar daca si cand are chef le zice ea,tot asa ... ce vrea ea.Eu ce sa fac,i le tot zic eu si le invata si asa. Aseara i-am mai zis-o pe aia cu piticul si a fugit in cealalta camera sa imi aduca un pitic.L-am inghesuit saracul intr-un ibric de-al ei unde nici cu forta nu prea are loc sa se inece,dar,ma rog l-am contorsionat si a mers.Si ea la "vai vai" se tine de obraji nu de cap ca Daria Stiti ce i-am mai "cantat" (nu radeti ) ? Pe aia cu "una este luna" - am luat foaia cu ea ,ca naiba o stie pe de rost.Vai ce ii mai placeeee! Am zis ca macar pana la cinci o sa incercam sa o invatam si pe asta.Dar in loc sa repete dupa mine,a inceput sa bodogane pe langa LUNA ,ceva cu ... MANUTZE COPII.Pai de ce sa nu improvizeze ea? Dar am observat ca asa le invata ea.Le povesteste intai cu cuvintele ei,abia pe urma zice versurile cum trebuie. Prin asta remarc ca o fi ca mine: nu puteam memora la scoala cuvant cu cuvant,dar reproduceam cu cuvintele mele lectia ... DEEA sa stii ca de Daria cantand la brocolli ,a fost tare incantata Diana ,intratat incat a inceput sa o imite !!! Dar de sarit coarda n-a fost incantata,a inceput sa strige: PUNE ATA DALIA! PUNE DALIA SALE! Ei ii place ala in care sare in pat si basta - deja stiu pe de rost toate secventele de cate ori l-am vazut Si nu-l mai gaseam in drop,ziceam "unde-i?" si tot miscam din mouse,pana s-a enervat si mi-a aratat: ACOLO! Acolo era unde imi arata,numai io nu-l vedeam ,dar ea daaa! ANASEBE te rog, trimite-mi cand poti filmuleul ala vechi unde cantai "Una este luna". Azi am o groaza de facut,o sa fiu si plecata la banca si incerc sa intru pe la librarii macar,asa ca nu ma dati disparuta,daca nu apar.
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 20/12/07 @ 08:29
|
Aoleu mai Moni, pai trebuie sa-l caut, ca nu am idee unde e. Deea Eu cred ca tanti de la posta a vrut sa scape de tine. Colegele mele de la serviciu au returnat la Quelle si au primit si banii. Dureaza, dar i-au primit.
______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 20/12/07 @ 09:27
|
Denisa, ce sa-ti zic, stiam ca Emma isi scrie numele, ai o fata Daca si tu ai facut ca mine, adica ai asociat literele cu un cuvant, e cam naspa, zic eu, cum inversez procesul acum? Sa o fac sa inteleaga ca A de exemplu nu e Adi, ci e prima litera?? Asta problema mare estem.. Azi ma apuc de cifre, ca le-am lasat de vreo 2 saptamani sa zaca.... Moni, nu te dam disparuta, stai linistita, tu fa-ti treaba. Pai e bine ca fata spune cu cuvintele ei, nu le invata mecanic, Diana inca e la stadiul de repetare. Ceea ce zici tu este invatare...asa ca e bine.  Anasebe, si pe mine ma intereseaza cantecul ala, deci fa bine si scoate-l... AnaM, astept sa luam legatura cand esti in Romania. Drum bun iti urez!  Am pus azi-noapte un film cu Diana, dar din pacate mi s-a confirmat inca o data, ca ea e muta in fata camerei.
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
loren@
MAMICA DE 2 ZINE

|
|
|
monica70

|
Posted 20/12/07 @ 10:43
|
CATA cred ca Diana se va distra de ea, o sa vizionez de acasa pe larg.Da' credeam ca ne-ai pus filmu' cu BIA promis si cand colo ... Macar scrie-ne atunci ce perle mai scoate din ea  INGRID abia astept si pe Diana sa o vad.Pai asa-s ele,nu ti minte ca la voi Diana mea n-a vorbit mai nimic? Era calare pe jucarii.Maaai,cand ne intalnim? Nu bagi o vizita p-aci cand vine si Ana cu Clara? Eu stiu ca am promis ca venim la voi,daar o fi ea candva ... Uite deja-s programata:in 21-22 am musafira o verisaora,in 26 am musafiri alta verisoara cu sotul ... si or mai fi. Ma intorc la lucruuuu 
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|