Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mama42
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118984
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 57419
3. Bilantz olguta12 51533
4. J D E monica70 42235
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 33748
6. A murit Laura! craciunitza 31633
7. Un nou inceput...(2) danangie 30663
8. scrisoare catre mama Picasso 23919
9. Curiozitate! Ana68 23785
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21864

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 42236  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

anasebe
mamica de tiberica

Posted 20/12/07 @ 12:26 Reply with Quote
Vai de incantata sunt! De ieri fii-miu e pasionat de puzzel-ul cu voci. Il face singur singurel iar acum, dupa ce l-a terminat a zis: GATA! dragul mamii drag, stie si el cateva cuvintele. Vai ce mandra mi-s. Azi ma duc sa-i mai cumpar puzzel-ru (fara voci ca nu am mai vazut asa).
Mai, deci vreti doar cantecul, nu?

varsta Tibi
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 20/12/07 @ 12:48 Reply with Quote
MIE IMI VINE SA OMOR PE CINEVA ASA DRACI AM: NU DETALIEZ DA' ACUM SI ASTIA DE LA BANCA AU INEBUNIT,CREDEAM CA NUMAI ITALIENII-S ASA
TOATE MI LE-AU DAT PESTE CAP
ANOOO GATA? da' de ILOTZII de ce nu zici nimic?
Daca vrei,zi-mi ca am vazut eu fara voci si cu undita cu tot,era ceva puzzle cu pesti ieri unde fusei.Si ti-l trimit.

N-am apucat sa merg inca in oras si cred ca oi sta si la ore azi,la cate am de facut.

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 20/12/07 @ 13:10 Reply with Quote
Moni GATA! Pai am zis de ILOTZI, dar cred ca pe mess mai mult. Lasa tu ca stiu unde gasesc puzzel-uri, dar saru'mana ca te-ai oferit. Aici nu am vazut insa cu litere si cifre. Ar fi interesant sa vad cum reactioneaza mutulici. Eh, bani si timp sa am si ma duc sa cumpar.

varsta Tibi
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 20/12/07 @ 13:20 Reply with Quote
ANA daca am drum prin Selgros si mai gasesc cu litere iti iau.Din alea de ieri cu cifre , de insirat pe ata nu stiu daca oi mai gasi,era doar o bucata inmagazinul de unde le-am luat.Eu cred ca daca ii place sa potriveasca ceva "la loc" ii vor placea si alea!
De-acum n-are rost sa ne zici numai pe mess,aici te poti "lauda" in voie ,cat ai chef si cand ai chef
Am fugit in oraaas

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 20/12/07 @ 13:44 Reply with Quote
Anooo, nu mai zi mutulici, ca nu-i de loc asa! Vezi ca stie dragul de el? Noi avem cifre din cauciuc si se imbina una in alta, asa ca e interesant, poti sa-l inveti in ordine crescatoare si descrescatoare...Si tot de la Selgros le avem.
Cata, e tare scumpa aia mica, mi-a placut de ea. Dar Bia ta ce mai zice?
Moni, lasa nervii ca vine Craciunul...asta e, ce sa-i faci...
Pai cum sa vin eu la voi cand am musafiri si eu? Chiar credeai ca am scapat de ei? La noi, in perioada sarbatorilor e plin...nu ca nu mi-ar place, ca mai stam la masa, mai vb (de parca toate zilele cand ne vedem nu facem la fel , dar e totusi sarbatoare..).
Eu o astept pe Ana sa vina in Tm, sa putem vorbi.
Ah, ca era sa uit: am fost la dentista mea, distractiv ce mai, am vb de toate si ca sa vezi, era perfect de acord cu teoria mea sa invatam copiii de mici ca li se dezvolta memoria si logica si chiar dadea exemple din familie, unde ea insista la nepoti si spunea ca observa parca un "boom", adik o dezvoltare super a memoriei si a gandirii in general.
Bine ca mai e cineva de acord cu mine, ma speriasem ca sunt singura...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 20/12/07 @ 13:47 Reply with Quote
Am fost sambata la Selgros, dar nu am vazut niciun puzzel (de fapt, nu mi-a atras atentia niciunul ca nu am cautat). Insa am vazut unele dragute la TCM si in Real.

varsta Tibi
Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 20/12/07 @ 13:48 Reply with Quote
Cata Cum mai e Bia cu ochisorii? Alina si Ayan ce mai fac?

varsta Tibi
Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 20/12/07 @ 14:09 Reply with Quote
Anas-felcitari-trimit eu puzzle dc vrei,din orice domeniu.Pot sa aduc si mai grele dc ajungem de PAste.
Ingrid-sastii ca si mie mi-a fost frica cu literele,daraintrebat-ota-su care e B si l-a aratat si a zis bebe,si apoi peV de la veve si inca vreo 2,deci asociaza si invers,care e prima litera mai incolo un pic,deja stiu multe,cred,nuvreau sa o "indes" prea mult.
Revin mai incolo,s-uatrezit si iara sunt cu ei si o tona de treburi.
Pup totzi strumfii si pe Daria si Bia.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 20/12/07 @ 14:10 Reply with Quote
Am uitat,am pus nistepoze cu bradul si minunile mele.
www.dropshots.com/alexm

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 20/12/07 @ 17:05 Reply with Quote
Frumoase poze Denisa, frumosi copii ai, sa-ti traiasca! Diana mi-a spus ca vrea un fratior sa-l ingrijeasca, sa-l spele, dar NU sa-i dea papa...am ras cu lacrimi!
De litere, sa stii ca le arata si zice la fiecare cuvantul, am incercat azi sa-i zic litera, nici nu ma baga in seama...poate isi revine!
Ano, gasesti in Selgros puzzle de care vrei la raionul de jucarii, eu ma stat o ora ultima data, le-as fi luat pe toate!
Moni, azi cand s-a trezit am intrebat-o: ce formeaza mai multi pomi? Si mi-a zis: padureee! Am pupat-o de am inebunit-o...a retinut de ieri cand i-am spus.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page