|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 42244 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 20/12/07 @ 18:18
|
Salutare. Va pup cu drag. Intru pe fuga.
Ana, tu zici ca au venit banii retur de Quelle ? Ufff.. acum nu stiu daca mai pot sa trimit, ca trebuie sa ajunga in 14 zile inapoi. "Desteapa" aia de la posta s-o fi referit ca nu primesc banii daca fac colet cu ramburs, dar eu facusem pe formular cu ramburs!! 
Si eu am cautat puzzle din ala ca al Dianei de Moni, si nu am gasit Am cautat in toate supermarketurile. Am gasit doar niste chestii mici, cu 3 piese, care erau si nasoale, dinozauri parca.
http://community.webshots.com/user/torturi |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 20/12/07 @ 18:53
(Edited 20/12/07 @ 18:58)
|
Si eu intru mai pe fuga,nu stiu cat ma lasa Diana,ca-s singura cu ea. DEEA numai la Selgros am vazut din alea cu litere,dar ultima oara cand am fost,nu mai aveau.Daca cumva mai gasesc iti iau,erau 15 lei parca.Mai incearca totusi la Quelle,poate ti-o schimba,eventual sa suni inainte ... INGRID iti dai seama ca imediat m-am pus azi pe desenat pomi = padure. Si i-am zis ca pomilor mari li se zice COPACI.Sa vedem cat o sa tina mine asta.Si bonus am desenat si un pom cu ramuri,ramurele,frunze si mere Ca sa stie clar unde se ascund pasarelele alea.Nu ma las io la tine Azi am vizionat cu Diana cu tot filmele restante cu Emma (ATU PUNE EMA FLATZOLU ),filmul cu Diana (ALE BUBA LA CAP )si iar cu Daria,ca drept turba de nu i-o puneam . INGRID te manac daca nu mai pui filme,ca e o super dulce Diana cum stie ea sa planga de artistic  DENISA si Emma ce grijulie e cu Alex,Dar Emma ca Emma,insa Alex ma da gata cum rade,cu ce pofta!!!! Diana n-a ras niciodata in halul asta cand era mica,sau nu mai tin eu minte??? ANA cand vorbisi mai ultima oara cu Anda? ca m-a sunat azi si mi-a zis printre altele ca e topita dupa Tibi,a citit cum tine el discursuri in spatele blocului  Tare m-am bucurat ca mi-a zis ca Mark e nedezlipit de cartea aia celebra "Primele 750 de cuvinte".I-am luat-o si lui in franceza.Zice ca o duce cu el si la gradi zilnic! Si ca acasa tot pune mana pe imagini sa i le spuna care,ce e.El vorbeste tot mai multe,dar in franceza mai mult. Mai voiam sa scriu ceva ,dar am cam uitat.A da ... am uitat de filmuletul cu fetita aia,acum il vedem mai incolo,ca a venit mami sa stea cu Diana si eu calaresc hartzoagele deja.
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 20/12/07 @ 20:11
|
Moni Am mai vorbit cu Anda pe PM si pe mail. Bine ca mi-ai aminitit, ca trebuie sa-i dau un raspuns. Bey, daca ma duc in Selgros si nu mai gasesc puzzel va alerg pe toate de la Arad la Timisoara. Deea Pai nu cred ca se trimite ramburs...sau? Nu scrie nicaieri cum se procedeaza?
Va pup cu drag pe toateeeeeeeeee!
______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
 |
|
|
monica70

|
Posted 20/12/07 @ 20:20
(Edited 20/12/07 @ 23:50)
|
Mai eu am vazut ieri aici langa noi (e un magazin chinezesc nou deschis)un puzzle adevarat de cca 30/20 cm,doar ca e din lemn,colorat frumos,numai ca am staaat si m-am tot uitat la el si am ajuns la concluzia ca mie nu mi-ar fi prea usor sa il fac,adica vreau sa zic sa-l termin in 2 minute...Adica de fapt n-am facut in viata mea Pe vremea mea nu erau,sau nu am avut eu.Eu am avut doar pe ala cu globul pamantesc,geografic,dar ala avea o logica,pe cand astea ... Asa ca nu l-am luat.Ma mai gandesc,era si 22 de lei ... ce ziceti sa fac? Oare i-ar place Dianei? Ca de facut sigur nu-l face ea,dar macar sa ii placa,sa stea ocupata. Ieri nici nu aveam bani la mine prea multi,altfel poate ma aruncam pe el,fara sa cuget atat.
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 20/12/07 @ 22:44
|
Moni, esti o figuraaa! Auzi, "nu ma las io la tine"! Eu am intrebat-o pe Diana asta-seara si iar mi-a raspuns corect padure=copaci multi. I-am amintit ca am fost asta-vara in padure si tine minte tot...si raul si pietrele, de fapt cel mai mult i-a placut sa arunce cu pietre in apa.... Acum, inainte de culcare am intrebat-o sfios: vrei numerele mami? Si ea repede: daaaa. Si le tine minte, doar 6 si 7 nu le stie...uite o metoda: i-am zis ca facem trenuletul din litere si vagoanele trebuie puse in ordine, asta i-a placut la maxim. Bineinteles ca i-am spus eu cum sa le puna, important e ca le-a aranjat corect pana la 5, apoi i-am pus eu 6 si 7, si 8,9 iarasi ea. Jocuri, jocuri...of, ca acusi raman in pana de idei, mai spune si tu ceva nou. Nu stiu ce sa zic cu puzzle ala, nici ce-i prea greu nu-i ok, ideal ar fi sa-l poti face tu macar . Anasebe, nu trebuie sa ne fugaresti, vrei puzzle spune de care si ti-l cumpar si-l trimit. Pai se poate sa il lasam pe Tibi fara jocuri?  Deea, idem, vreti, spuneti ca se rezolva. Ce mai face puiutza? Pufu, l-am vazut pe Vladi, vai mama, ce am mai ras cand se arunca el cocoseste pe Ilinca si ea nu si nu...Ai o frumusete de baiat , iar castelul e mortal! Azi iar a facut Diana pauza de la mancare...macar de m-ar lasa sa-i vad dintii. Dentista a insistat sa-i scot suzi ca se deformeaza bolta palatina. Mi-a spus ca oasele sunt moi si se refac cu aparat, cam de la 6 ani, dar de ce s-o chinui cand se poate arunca suzi? Totusi, cik daca "doar" adoarme cu ea si i-o scot imediat din gura, nu-i bai. M-am mai linistit...trebuia s-o filmez in crizele ei cand n-o avea si sa-i arat dentistei, cred ca ea mi-ar fi spus s-o bag inapoi.. Ma duc la nani, maine am o zi grea, vine femeia sa-mi faca treaba in casa si ma oboseste s-o privesc...
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
monica70

|
Posted 20/12/07 @ 23:06
|
Offff .... era liniste dincolo de vreo 10 minute,credeam ca doarme.Acum am stranutat si ... NOLOC! Deci nu doarme  Mai, stiti ce face de la o vreme? Sta efectiv cu bibe cu lapte in gura si cate juma de ora. Il bea ea pe tot,dar mai mult roade pe tetina.Sa ii bag cana cu cioc si la laptic? INGRID ce idei sa iti mai dau,ca-s ko? Nu stii ce-i pe capul meu la birou,la fel si acasa,in domeniul hartzogariei  Am fost azi intr-o librarie.Iti sta mintea in loc.O carte din aia maare si frumoasa cu povesti de la 40-50-60 lei in sus Nu e posibil asa ceva Eu una nu mi-o permit si n-am un salariu chiar mic.Asa ca am ramas ca iau tot cate o carticica din aia ieftina cu povesti.Ca de fapt carti de povesti am eu multe in biblioteca,doar ca din alea de pe vremuri,nu asa de aspectuoase ca acum.Ma consolez cu faptul ca daca ii va placea sa citeasca , va citi si din alea,chiar daca nu-s asa de  Pana la urma stiti ce am luat? Doua carticele de colorat - 7 lei in total.Dar una e cu cifre,alta cu litere.Si la fiecare cifra sau litera exista cate o poezioara simpatica si scurta,din 4 versuri.La aia cu alfabetul sunt scrise literele de mana si de tipar,alaturi de un animalutz a carui nume incepe cu litera respectiva.La aia cu cifre,la fiecare numar sunt atatea animalute ce cifra e.Si fiind de colorat,o parte e colorata,o parte de colorat.Mie tare imi plac si n-o las sa le "coloreze" ea inca, pana nu va fi experta.Le tin pentru poezioarele alea in primul rand si apoi sa invete cifrele (plus semnificatia lor mai ales) si daca are chef si literele. Pentru colorat am o gramada de imagini mari A4 cu diverse ,pe care le pot lista si are ce mazgali,numai chef sa aiba! Daca vreti va trimit fisierul pe mess.
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 20/12/07 @ 23:58
|
Moni, Ingrid, va multumesc. Daca va mai impiedicati de un puzzle din ala, luati-mi si mie, plssssss. Dau banuti, dau pupici, dau si o bucata de tort 
Uite un link la o conferinta pe teme culturale, educationale a lui Dan Puric. Este extraordinar de faina.
http://www.ortodoxtv.com/filme-video/conferinta-dan-puric-constanta.php
 |
|
|
monica70

|
Posted 21/12/07 @ 00:17
|
DEEA! EXCEPTIONAL!!! UNDE LE GASESTI?? Ce mi-ai facut??? Trebuia sa il pui mai devreme,acum trebuie sa ma culc ca la 6,30 trebuie sa fiu sus si nu ma pot dezlipi d-asta  Cu puzzle ala cu litere,promit ca iti iau daca gasesc.
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 21/12/07 @ 00:28
|
Hahaha. Lasa Moni, ca mergi la servici maine si asculti ca sa ai spor la dat pumni la italieni. Asa-i ca e motivator si miscator ? Eu eram intr-o depresie totala, pe teme de bani si servici, acum dupa ce l-am ascultat pe nenea asta, parca imi vine sa mut muntii 
 |
|
|
monica70

|
Posted 21/12/07 @ 00:34
|
Inca-s aci Maine o sa fiu zombie din cauza ta - de parca nu asa fusai toata saptamana .Gata,nu se mai poateee,merg la nani,il mai ascult si maine ... e super,de ce nu am stiut de el pana acum??? Dupa nume il stiu,e actor,dar nu-l stiam atat de buun!!!!! Am plecat ,noapte buna si mersi de link   
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|