|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 42245 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 21/12/07 @ 00:47
|
Eu mi-l downloadez, vreau sa il ascult de mai multe ori, ca e prea fain 
http://community.webshots.com/user/torturi |
 |
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 21/12/07 @ 04:54
(Edited 21/12/07 @ 04:57)
|
MAi eu is cam zombie ca toata ziua am umblat si amtrebaluit,siacum la 10pm,mi-am tras un pahar de vin in "cap",cica tati o pune pe emma la culcare-cu el dureaza 45min,cu mine20-deja e super "excroaca",dc Alex nu era mai calm nu stiu ce facem,zau asa.Am fost inmall2h sa rezolv 2cadouri,plus tati-tricou si cana inscriptionate cu poza cu kids de la semineu,apoi acasa am facut piftie 4h si ceva a durat,apoi sa o iua pe emma si sa o duc sa il vada pe Santa,si-at ras un balon cu el si o perna cu o caracatitza,acasa am hranit pruncii,baie si s-a facut 10 pm-maine o iau delacpaat cu sarmale,ceva curat,serbarea lui emma seara,simbata cu rulade si salate,dar sta taticu kids. Deea-mersi de link,sper maine sa ma uit un pic-va pupic dulce pe toate.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 21/12/07 @ 08:51
|
Sunt nauca de somn. Fii-miu s-a culcat ca niciodata in jur de ora 23, iar la 7 dimineata alerga prin casa. Moni Ieri seara mi-a picat netul. Azi e soare afara. Ce bine. O sa plecam si noi un pic la plimbare. Cred ca pe Tibi il chinuie vreo masea ceva. E si f cacacios (ma scuzato). Face de 5-6 ori pe zi. Moale dar nu apa. In rest e in forma, dar ma omoara cu energia lui.
______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 21/12/07 @ 09:21
|
Denisa Si Tibi profita de ta-su la maxim. Cu culacatul la fel,. Cu Alex dureaza 40minute (timp in care Alex oricum a doarme pe jos in camera copilului) cu mine adoarme mult mai repede si de obicei singur.
______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 21/12/07 @ 09:36
|
 Nu pot sta ca-s coplesita de treburi,sigur nu plec la 11 acasa azi ... Diana s-a trezit azinopate plangand ca o DOALE BUTICA ,o fi de la laptele de capra,sau ca sta cu bibe gol in gura aiurea si trage aer?
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 21/12/07 @ 11:30
(Edited 21/12/07 @ 11:35)
|
Noah, mi-am vazut visul cu ochii. Am fost la TCM si am luat 2 puzzel-uri. unul e simplut, de la 18 luni, cu personajele din winnie the pooh. Al doilea e un ceas. Se scot cifrele evident. nah ca-s curioasa ce va face cu el. e fitos rau fii-miu. Ca sa ajung la TCM ne-am urcat in masinuta si am urmat drumul spre mall, numai ca am mers inainte si nu am facut stanga (detalii, asta e). Frate, s-a pus Tibi pe un urlat ca de ce nu am facut stanga! Si imi arata cu degetelul ca el pe acolo vrea. Iar la intoarcere la fel mi-a facut. Moni Habar nu am ce sa-ti raspund ref laptele de capra. ______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 21/12/07 @ 12:29
|
Tot eu. Cred ca lui fii-miu i-a iesit deja un colt diuntr-o masea de 2 ani. D-aia e agitat si marait si doarme prost. I-am dat nurofen, smecta. Acum se racaie cu seringa de la smecta pe amigdale.
 |
|
|
monica70

|
Posted 21/12/07 @ 13:25
(Edited 21/12/07 @ 14:34)
|
 Acum am ajuns acasa,astept sa se incalzeasca mancarea.O zi mai nebuna ca azi n-am mai avut in firma aia Toate le-am lasat vraiste,toti s-au carat acasa,pana in 7 ianuarie sa nu mai aud de ei Concediuuuuuuuuuuuuuuu!!! Nu vreau sa ma mai gandesc ce am pe cap din 7 incolo .... Acasa e balamuc,Ghita aspira si Diana SI EA: ACUMA DIA PALA PI IOS FACE CHITZENIE DIA DIA LUCLA etc. etc. Maiiii, dar n-am mai auzit-o pana acum cu ACUMAAAAAA!!!!! Fug sa mananc ca mai un pic si lesin de foame!Sper sa o conving si pe ea. Revin,sper ....
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 21/12/07 @ 15:25
|
Ana-imi pare rau de Tibi cu kk,dar bravo pt puzzle-uri- ala cu ceasul il avem si noi din lemn(cifrele cu magnet de diferite culori si forme geometrice), aici nusunt super multe din lemn,cu animale,litere,ceasul si trenul,am vazut deocamdata dar cam in trecere,in schimb cu piese mici de carton,de refacut dupa poza,de la 10+ incolo,adica pina la 500 piese dc vrei. Va pup! Moni-pofta buna si spor sa ai,merg si eu la dat papa lui ALex si munci de bucatarie- si fii-mea dimineatza face figuri la canutza cu cioc,ii dau mai mult de 100ml culingura,dar merge super repede.Eu cred ca e de la aerul inghitzit,nu de la lapte decapra,doar nubea 1l in 3h,nu?
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 21/12/07 @ 15:56
(Edited 21/12/07 @ 16:01)
|
ANA abia astept sa ne zici daca i-au placut si puzzle alea! Si eu voiam neaparat d-ala cu ceas,tot gasesc eu,sper sa mai bage la Selgros! DENISA mai acum pe bune,cine naiba are rabdare la puzzle d-alea cu 100-500 de piese??? Tre' sa fi pasionat rau pentru asa ceva cred!!!! Sincer,eu as prefera sa citeasca Diana decat sa isi piarda timpul cu asa ceva.Acum e altceva,astea cu cateva piese le dezvolta indemanarea,imaginatia,vederea in spatiu etc. Pentru asta ma agit sa ii iau acum,dar mai tarziu,mai ales dupa 10 ani,nu le prea vad sensul - e parerea mea.
Iar am intrat in magazinul chinezesc si am luat tot din lemn, un fel de puzzle de genul alora,dar cu forme geometrice,dar si cu 2-3 piese intr-un lacas d-ala.Si i-am mai luat o trusa de frumusete,cu uscator,perie,oglinda,farduri Cred ca ma spanzura mami .Vreau sa ii mai iau cand apuc,ceva vase si ustensile de bucatarie,sa completam lipsurile, ca vad ca e pasionata rau de tot de ele!
Dia doarme,husbandul e happy - a evadat.Sa faca plati si sa umple frigiderul.Ideal ar fi sa il curatz intai,dar ... merg in pat  Dupa amiaza ma ocup si de ala si de bucatarie in general,ce mai apuc. Daca nu,ma ocup maine ca tot vine nepoata olteanca ,cea care e studenta in Timisoara.Si-a gasit si un serviciu si trebuie sa lucreze de Craciun ,asa ca,pentru ca nu poate merge acasa,am chemat-o la noi.Deci voi fi cu baby sitter si companie 
Ce-am uitat: ANOO tot asa sta Tibi cu orientarea in spatiu ? E mortal,el stie drumul mai si tu il schimbi!!!! Cred ca seamana muult mai tare cu Diana decat credeam.Ea nu schimba locul lucrurilor in casa,el nu schimba drumul ...
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|