Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mama42
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118988
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 57424
3. Bilantz olguta12 51539
4. J D E monica70 42245
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 33770
6. A murit Laura! craciunitza 31641
7. Un nou inceput...(2) danangie 30671
8. scrisoare catre mama Picasso 23923
9. Curiozitate! Ana68 23788
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21865

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 42246  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 21/12/07 @ 22:34 (Edited 21/12/07 @ 22:36) Reply with Quote
Diana nici acum nu a adormit,asa ca am plecat de langa ea.La noi e invers,daca stau eu langa ea nu mai adoarme neam,e clar ca ii lipsesc si tre sa imi povesteasca ea cate in luna si in stele ...
Cum e patul ei alaturi de al nostru,cand stau langa ea imi cere sa ii dau manutza si azi a inceput sa imi inventarieze degetele,cica ATA-I DUGU DUGU (stiti voi care,ala micu' si ATA-I ALETETOLU' - asta imi placu'.
I-am zis ca vine maine verisaoara Catalina si ea ii zice ... CATE-ALINA .
Azi mi-a varsat cafeaua pe birou si cand am certat-o a inceput sa imi recite repede "Mos Craciun cu plete dalbe" Dupa ce ca toata ziua il zice,deja bine si in viteza,acum il foloseste pe post de linguseala,ca si cum facea cu taica-su cu ... HAI CAIOBA!
Ca tot ziceati de polonezo-chineza si desene animate,ma gandesc ca de-acolo o fi inceput si Diana sa se prosteasca .Ea nu se uita la desene deloc inainte,dar am vazut ca mai nou ii mai pune la Tv Ghita tot felul de aiureli dimineata ...

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 21/12/07 @ 23:00 Reply with Quote
Mai dragelor, n-am intrat ca sunt plina de draci, de ce mi-era frica n-am scapat, evident au inceput niste muci la Diana...plus ca nu papa, plus stranuta non-stop si e maraita. Adik, eu n-am vrut s-o duc la ziua lui nepotul meu, ca stiam ca mai vin si alti copii de la gradi si este sezon de boli, dar n-am putut cu sora-mea: cee, vrei s-o tii intrun glob de sticla? Si iaca, am niste bucurii de sarbatori. Imi vine sa urlu de bleaga ce sunt!!
Ano, vaz ca ai reusit sa cumperi puzzle, eu iti trimiteam daca vroiai. La fel si pt Deea, poate mai vrei, imi scrii pe PM si vb.
Denisa, eu as avea rabdare la puzzle de 500, dar ar trebui sa-mi cumpar, ca n-am. Emma bea lapticul din canutza cu cioc? Bravo ei!
Moni, daca Dia face "chitenie", ai scapat de treaba pt Craciun... Las ca nici cu Dia mea nu mi-e rusine, si ea tot trebuie sa puna "a oc". Exact de unde a luat lucrul, acolo musai inapoi. Au niste fixuri...
Am fost azi la prietena mea cu fetitza de 10 luni, o scumpete (i-am spus ca Dia are muci, dar cik sa venim ca a facut pizza), ei bine, atata m-a luat in brate de m-a tampit si ma strangea de gat...mai ales ca o pupam pe aia mika. O geloasa ce e..
Si stateam in camera si afara in bucatarie sotul fuma, ea cica: fumu caca...tata fumu caca...misto, ar trebui sa-mi dea de gandit, nu?
Fug sa-i bag lapticul, az n-a mancat nimik.
Moni, eu zic ca e de la aer durerea de burtica a Dianei, laptele de capra e mai slab parca decat cel de vaca, nu poate sa-i faca rau.
dragelor!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70

Posted 21/12/07 @ 23:14 (Edited 21/12/07 @ 23:16) Reply with Quote
INGRID ha ha brava Diana un pupic pentru ea ,are dreptate FUMU CACA
Si eu zic ca e de la aer,asa ca azi i-am dat laptele din canitza cu cioc.Adio bibe! Sigur ne luptam si noi cu maselele,ca musca din orice ...
ANO i-ai dat deja puzzle? Nu te lti surpriza?
DENI ce facusi de mancare? Io am trantit niste tortelini acu seara iar pe maine .... nu stiu si am si musafira,cred ca bag o carbonara rapida si eventual supa de gulii,ca tot a cumparat sotzu'.
Astept sa se care omu' sa faca baie,deci sa stinga TV,ca ma trantesc pe coltar si imi pun confe aia - continuarea ,Deea mai baga daca depistezi chestii interesante!
Apropo aci e un link util,e bun de pus la favorites:
http://www.romedic.ro/sanatate/Crestere_si_dezvoltare_0753/Dezvoltarea_limbajului_la_copii_02997.html
E deschis la o pagina pentru copii,dar de fapt e link de info medical,general.Sper sa nu aveti niciodata nevoie de el

Back to top

Gabbriela
membru de baza

Posted 21/12/07 @ 23:17 Visit Gabbriela's Homepage Reply with Quote
nu merge link-ul

quote:
Originally posted by monica70

INGRID ha ha brava Diana un pupic pentru ea ,are dreptate FUMU CACA
Si eu zic ca e de la aer,asa ca azi i-am dat laptele din canitza cu cioc.Adio bibe! Sigur ne luptam si noi cu maselele,ca musca din orice ...
ANO i-ai dat deja puzzle? Nu te lti surpriza?
DENI ce facusi de mancare? Io am trantit niste tortelini acu seara iar pe maine .... nu stiu si am si musafira,cred ca bag o carbonara rapida si eventual supa de gulii,ca tot a cumparat sotzu'.
Astept sa se care omu' sa faca baie,deci sa stinga TV,ca ma trantesc pe coltar si imi pun confe aia - continuarea ,Deea mai baga daca depistezi chestii interesante!
Apropo aci e un link util,e bun de pus la favorites:
http://www.romedic.ro/sanatate/Crestere_si_dezvoltare_0753/Dezvoltarea_limbajului_la_copii_02997.html
E deschis la o pagina pentru copii,dar de fapt e link de info medical,general.Sper sa nu aveti niciodata nevoie de el

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Back to top

monica70

Posted 21/12/07 @ 23:19 (Edited 21/12/07 @ 23:21) Reply with Quote
La mine merge,incearca direct la adresa www.romedic.ro

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 22/12/07 @ 00:32 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Sara buna.

Ana, e tare tibi cu orientarea

Daria mi-a cerut azi de 2ori, si o data ba la baie. Deci, 66% succes la antipampers Cand a facut pe ea era aproape adormita, cred ca nici nu a realizat. Acum sta pe buda si canta

Am fost in metro, am spart o caruta de bani, dar .. asta e ... provizii de iarna , noroc ca a luat Silviu prima.

Tocmai am adus si noi bradul din beci. Am vrut sa il instalez, sa pot sa il ornez in liniste, mai multe zile Oricum, in ajun o sa fiu pe la cratite, nu o sa am timp de ornat. Am luat niste bomboane de la milka, sunt mov, sper sa iasa bine cu restul ornamentelor.

Moni, aratarile alea din drop sunt SUSHI Am invatat sa fac de pe net, am umblat pana la Bucuresti sa caut foi nori, care sunt niste alge presate, cu care se inveleste orezul. Inauntru are castravete si gogosar, chestii ce le-am avut la indemana. Mi-a fost dor de ornat, asa ca...am facut sushi .. si am mancat singura, pentru ca Silviu nu serveste orez

Intre timp Daria a terminat, si s-a si dat singura jos de pe wc. Nu stiu cum a reusit, ca e destul de inalt, si era si legata de picioare cu strampii.

Va doresc spor la treaba. Moni, ce fain de tine.. esti in concediu...Sa iti fie de bine

http://community.webshots.com/user/torturi
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 22/12/07 @ 01:46 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Waaaaa... am gasit si eu pe net formele alea geometrice care printeaza, in forma de brad, si i le-am facut Dariei. Spre marea mea surprindere, a trebuit sa ii arat doar cum se pune una, si le-a pus singura pe toate, din prima !!! Sunt atat de bucuroasa. Ce frumos s-a prins ea de figura !!

Hahhaa. Iara m-a dat pe spate. O strig: Daria !!! (vroiam sa vina sa o imbrac). Ea mustaceste si imi raspunde: YES !!!

http://community.webshots.com/user/torturi
Back to top

monica70

Posted 22/12/07 @ 10:58 (Edited 22/12/07 @ 11:00) Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4
BUNA DIMINEATA!!!!
CE BINE E IN CONCEDIUUUUU!!!!
Am dormit pana la 10,acum imi iau micul dejun si-mi beau cafeaua.Cu Diana alaturi evident.
DEEA ala cu bradul il am in fisierul cu imaginile alea multe de colorat.I-a placut dar s-a plictisit repede de ele.In plus,fiind din hartie,pune una,pe cand pune a doua prima s-a miscat deja de la loc ... Orcum le stie bine si le pune din prima.Ma bucur ca si Daria! Nici nu as fi crezut ca va fi altfel,eu cred ca Daria e mult mai experta in domeniul artelor ,ca doar are pe cine mosteni Aaa si cu coloratul,doar nu crezi ca ea le-a colorat,vaai,mai esteeee pana atunci,deocamdata mazgaleste si ea p-acolo,chiar daca zice ea ca ... CULEAZA
Acum ma bucur un pic de muzica si bantuit pe net,ca daca-mi vine musafira,mai greu bag nasul.In plus o sa vrea ea la greu pe net.

Uitam: pana am mai lancezit in pat,Diana a mers singura la olita si a facut kk ,eu credeam ca e prin camera de zi ...

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 22/12/07 @ 11:12 Reply with Quote
Ceau fetelor, o zi buna sa aveti! Moni, eu stau cu clipul pus de tine..vad ca te simti ok . Felicitari pt prestatul la olitza, mai putin si scapati de pampersul de zi.
Deea, ce forme geometrice? Spune-mi si mie unde le-ai gasit, please. Nu mai vrei sa-ti iau de la Selgros ceva?
Diana azi-noapte s-a chinuit cu secretiile alea, din nas in gat si probabil invers , pana am culcat-o pe o perna ridicata.
Deci, misto, misto, misto. Febra n-are, macar atat.
Ma duc sa fac un dus, ca e plecata la cumparaturi cu tata-su.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70

Posted 22/12/07 @ 11:22 (Edited 22/12/07 @ 11:28) Reply with Quote
INGRID sper sa fie alarma falsa cu raceala Dianei! Cu formele e vorba de astea: http://www.dropshots.com/moni5#date/2007-12-21/19:00:25 Dar dupa cate stiu voi aveti asa ceva,ca lumea din plastic,nu improvizatii.
Iar cu pampersul mai aveeem ... Ieri am pus-o pe olita,a zis ca "nu vine" pishu si n-a mai vrut pampersul,deci i-am pus chiloti si i-am zis de 20 de ori sa nu cumva sa faca pe ea,sa imi zica.Rezultat? A facut pe ea in scaunul de masa ,dupa nici 20 de minute Am zis ca nu o schimb,sa stea asa uda,dar ai cu cine? S-a dezbracat singura si le-a tzapat in masina de spalat ...

Cat despre muzica,asa ma siimt
http://www.youtube.com/watch?v=YY07XiANxno
SUNT ATAT DE FERICITA,NU STIU DE CE,DAR SUNT FERICITA AICI CU VOI !
Sunt fericita ca m-a sunat Anda si am vorbit vreo juma' de ora,ca va veni Ana si Clara,ca imi vin musafiri,ca am timp sa dau telefoane la prietene si rude,ca e vacantzaaaa

PS o sa ma dezumflu io un pic ca trec si la smotru si la conta,da' pana atunci,am voie sa zburd,nu?

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page