Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119319
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58067
3. Bilantz olguta12 52177
4. J D E monica70 43157
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 37792
6. A murit Laura! craciunitza 32147
7. Un nou inceput...(2) danangie 31332
8. Curiozitate! Ana68 24366
9. scrisoare catre mama Picasso 24197
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22263

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43158  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 22/12/07 @ 15:01 (Edited 22/12/07 @ 15:04) Reply with Quote
Am adormit-o in fine.Misiune greaaa ,am pus in drop daca vreti sa vedeti ce facea DEEA ti-am zis ca a "furat" ideea de la Daria
Azi m-am spart de ras cand am auzit-o zicandu-i la Mos Craciunul ala al ei mic si dolofan: NU VEI SUPICA MOSHU? in timp ce ii indesa cu lingurita ceva imaginar din castronel
Aaaa si ce m-a enervaaat.Am pus-o la pishu si s-a ridicat in picioare cam concentrata,am pus-o iar jos,s-a mai ridicat odata iar extrem de concentrata de ma gandeam ca-i vine kk si am intrebat-o "ce faci?" Ea: PISHU ... si si-a dat drumul din picioare, pe jos Am zis ca fac cu nervii,am si strigat la ea cred si ea cica ... MOS CLACIUN PLETE DALBE...
DENISA cand ai odata timp,desi nu cred ca ai tradu si mie please versurile de la melodia asta:
http://www.youtube.com/watch?v=ZY0_XK_9Bi0 Ce ciuda mi-e ca doua cuvinte le inteleg,trei nu ...
Pe unde esti azi? Tot la bucatarie? Eu acum ma duc ...

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 22/12/07 @ 17:10 Reply with Quote
Moni, in care drop, ca eu n-am gasit nimik, doar ultimele 7 poze. Bre, n-o mai lauda cu pishu si kka, exact pe dos iti iese, cand eu zic ca papa, de-al naibii ziua urmatoare nu mai mananca nimik, sunt Stan Patitul ! Ia icearca varianta inversa....scrie ca nu face deloc la wc...
Esti fericita? Ai scapat de servici, de aia...or mai fi si sarbatorile, ca si eu ma simt bucuroasa de Craciun.
Si ca sa fiu in trend cu ce ti-am zis mai sus, nu a mancat decat putin, dar putin...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70

Posted 22/12/07 @ 17:16 Reply with Quote
http://www.dropshots.com/moni5#date/2007-12-22/14:31:54 Uite aci e.
Da' ce crezi ca Diana mananca mai mult? Niet.N-are decat,mance cat vrea si ce vrea,nu-mi mai bat capul.

Back to top

monica70

Posted 22/12/07 @ 17:34 Reply with Quote
Noi plecam pana la Targul de Craciun la expo,asa numai bine le scot si pe Diana si pe nepoata oleaca.

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 22/12/07 @ 17:50 Reply with Quote
Moni-cred ca mai devreme de 24 sau25 nu am timp sa le traduc,sorry,ieri am facut sarmale,rulada de cascaval si m-am ocupat de Alex si de ungiile mele ca a venit Mosu' la Geta aseara,o sa pun poze mai pe seara,sper.A fost un mos tinarsiaiurit,la inceput a speriat copii ca s-a cam rastit si cel mai mic a inceput sa chitaie siapoitotzi dar i-a calmat geta repede.
Emma a primitducliuri, set de 4masini cupista si spalatorie, si o papusa cu tot ce treb sa ii dea sa bea si sa pape.Sieui-am dus Getei o flaore si cadou ca a pus masa ca de craciun saraca cu aperitive,sarmale,friptura,desert si tort,cand le-afacut,nu stiu.
Ingrid- Emma bea de peste 1luna cu canutza cu cioc laptele si restul lichidelor cu paiul sau pahar.
A plecat Emma cu tati la shopping,fug sa pun legume sa fiarba pt salata boeuf si sa aspir la parter dc ma lasa Alex- va pup.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 22/12/07 @ 18:19 Reply with Quote
Moni, mersi, o sa ma uit mai tarziu la link.
Denisa, eu stiam ca incerci sa-i dai u canutza, dar n-am stiu ca de o luna merge constant. Felicitari! Noi, cum ii dau in somn laptele (stiu, stiu ca nu-i bine, dar altfel nu-l bea), cred ca ramanem o perioada doar la suc si apa cu canutza. Spor la gatit in continuare, tare harnica esti!
Pai eu zic ca-i bine ca nu s-a speriat Emma de Mosul, asta astept si eu.
Si, era sa uit: LA MULTI ANI PENTRU CATA SI ANY!! VA DORESC TOT BINELE DIN LUME SI SA AVETI CELE MAI MARI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIE!!

Ingrid S si Diana
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 22/12/07 @ 18:22 Reply with Quote
Era sa uit: a zis corect: PAGANINI! Sa mor de ras cand am auzit-o, e primul cuvant atat de lung...ei, nu sunt nebuna s-o invat, avem insa niste carti cu muzicieni in biblioteca, ea le-a scos si il stie pe Verdi, dar la asta ii zicea Nini...acum l-a spus bine. Mai, ca sa vedeti ce bucurii am si eu...

Ingrid S si Diana
Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 22/12/07 @ 18:29 Reply with Quote
Super Ingrid- zice tare bine Dia ta,emma tot pocit spunesiaseara nu a vrut sa zicapoezia,sper pina luni cand se vede iara cu Mosu sa revina la sentimente mai bune-am fugitla aspirat,iara m-am ofticat de ce i-a zis Maraki lui Cata dincolo.
CATA SI ANY-LA MULTZI ANI CU SANATTE SI NOROC!
NUMAI BINE SI UN AN 2008 CU MULTA PACE SI IMPLINIRI!VA PUP!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 22/12/07 @ 18:37 Reply with Quote
Mi-a luat mama fetitza si s-a dus jos cu ea asa ca pot respira putin...am vazut-o pe Dia de Moni sa mor de ras, cum lalaia in pat in intuneric, are un ras fata asta ca si de-ai fi in butoiul cu melancolie te trezesti...
Denisa, eu nu ma bag in cearta dincolo, am spus ca nu mai scriu, insa o admir pe Cata tare mult. Si cu asta am spus tot.
Si ce daca Emma n-a zis poezia, s-a emotionat fata, eu sincer cred ca Diana nu va zice nici A in fata mosului...dar sa vedem..

Ingrid S si Diana
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 22/12/07 @ 20:59 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Azi a fost mosul la cumparaturi. Ne-am dat seama ca nu avem nici un cadou semnificativ pentru Daria. Am luat tot timpul pentru altii, si pentru ea, avem doar un bebelus de 4 lei. Asa ca ... l-a pleznit inspiratia pe Mosul cand a vazut-o cantand azi dimineata la un microfon improvizat dinntr-un pix si o cescuta, si am mers si am cumparat un microfon adevarat E fara fir, si se aude chiar misto. Are semnal si fidelitate calumea, ne-a explicat nenea ala de ce e bun, are si amplificare, ar trebui sa mearga conectat la calculator. Silviu i-a adus program de karaoke, dar nu am putut sa il probam... ca.. deh.. inca nu a venit mosul, si nu avem unde sa o ascundem pe Daria sa nu il vada. Si asa a gasit ascunzatoarea mosului, si s-a servit cu un set de bucatarie si o papusica...

Va pup

http://community.webshots.com/user/torturi
Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page