Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mamitzica
8. mama42
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118081
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55840
3. Bilantz olguta12 49707
4. J D E monica70 40086
5. A murit Laura! craciunitza 30422
6. Un nou inceput...(2) danangie 29061
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 27143
8. scrisoare catre mama Picasso 22947
9. Curiozitate! Ana68 22526
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20860

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 40087  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 19/12/07 @ 09:57 Reply with Quote
BUNA DIMINEATA!
Nu prea e buna ca am o leneee.De la 7 tot incerc sa ma trezesc.Ma dispera colega-mea ca moare de frig cica,deci a pus aerul conditionat pe 30 grade,simt ca ma sufoc Intradevar picioarele-s cam bocna (trage gresia asta,in fond e o hala la parter),dar in rest mor de cald.Si cica-s "director economic" ,iar "asistenta" mea face fix ce vrea Bine io-s de vina,ca asa am invatat-o,las ca dupa ce pleaca in oras aerisesc io,numai ca deocamdata e pe mess
ANOO bine aterizasi in zona.Tibi timid??? Cum de,ca nu era asa asta vara??? Dupa cum se manifesta o fi haiu' lumii cand o sa treaca de la poloneza la romana.Acum isi face antrenamentul omu' de viitor parlamentar ... ? Are si viitori votanti vad.Pai la ce intonatii indignate baga uneori si gesticulari,nu ma mir deloooc!
ACINA hai ca e buna asta,vorbeste cu florile??? Dia suna la usa - face circ daca nu e lasata - si cand intrebam cine e ,ea zice LUPU'.Asta ne e ritualul.V-am zis eu ca e dragostea ei secreta lupul asta.
Mai acum pe bune,chiar nu s-a gandit nimeni sa faca un lup de plush de vanzare??? Am cautat in disperare pe net si nimic.

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

monica70

Posted 19/12/07 @ 10:00 Reply with Quote
DEEA am uitat,sa stii ca eu am renuntat la faza cu eu si tu si explicatii,ca numai o derutam,ca si ea tot aiurea zicea.Am lasat-o sa se prinda singura cum sta treaba si sper ca s-a dumirit cat de cat.
INGRID mi-a fost lene sa caut pana acum,dar pana diseara mai e.
Am de lucru mult si n-am cheeeef

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 19/12/07 @ 12:06 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Acina, ce dragut e Andrei, ce sufletel romantic, auzi ... vorbeste cu florile

Ana, hehe, lasa mami ca e frumos poloneste. Eu ma distrez de numa cand o ia si Daria pe ulei Se uita la desene? Ca eu banuiesc ca de acolo i se trage Dariei cu vorbitul polonezei. Ea s-a uitat la multe desene in care personajele cantau. Si acum le imita intocmai, si limba (engleza) pe care nu o intelege o transforma in poloneza. De accea orice cantec incerc sa o invat se transforma inevitabil in poloneza, si intr-o romanta, ca asa canta de afectat, de zici ca e la festival

Moni, eu nu pot sa uit imaginea pe care mi-am facut-o cu tine in patru labe urland ca lupu Ti-am povestit cand am auzit lupi in padure. De atunci a prins si Daria dor de lupi Si bineinteles, pe casa scarii ... incepe si zice: Auuuuu !!! Auuuuu !!!

http://community.webshots.com/user/torturi
Back to top

monica70

Posted 19/12/07 @ 12:23 Reply with Quote
Ei pai si noi murim de ras cand o ia Diana pe chineza (la noi e chineza chineza inclusiv cu bonus de chitzcaituri periodice)
DEEA pai sa stii ca de multe ori am haulit si io ca lupul,ca doar am facut de atatea ori precum toate animalele si AUUUUUUUUUU ! asta e chiar distractiv rau.
Mai chiar ai vostri canta? Ca v-am zis ca Diana doar lalaie niste TIII IEEEEZI , se vede de p-acum ca n-o sa aiba voce de nici o culoare,ca ma-sa

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 19/12/07 @ 12:31 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Moni, canta toata ziua Daria, dar isi ia cate un cuvant, si il rosteste pe toate intonatiile, si mai baga si poloneza la refren

Back to top

monica70

Posted 19/12/07 @ 12:42 Reply with Quote
DEEA stiu ca si tu esti in criza de timp ca mine,dar ai zis ca ai multe filmulete si nu le-ai pus - pune-le si pe astea cu cantatul, please.Stii ca Daria e printre preferatele Dianei.Nu mai stiu ce sa ii pun seara cand imi mai cere.Tot i le rotesc pe alea preferate ... Macar tu pune ca Ingrid pana acum s-a vaicarit ca n-are aparat,iar acum cand are ...
Ne mai uitam si pe la poze,dar tot asa striga sa ii pun cu voce ... AUDE! AUDE!

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 19/12/07 @ 12:50 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Hahaha. hai ca o sa caut, dar te previn, ca nu sunt in romaneste

Back to top

monica70

Posted 19/12/07 @ 13:07 (Edited 19/12/07 @ 13:07) Reply with Quote
DEEA NO PROBLEM! Chiar ii va placea.Sa vezi ce s-a distrat de Tibi la impodobit de brad.Se uita la el ,se uita la mine razand sa vada ce zic? Apoi iar se uita la el,iar la mine ... Io sincer aveam o singura problema Sa nu vada Diana bradul,asa ca am micsorat si stramtat fereastra cat sa il vada doar pe Tibi - ca eu vreau sa creada ca i-l aduce mosul.ANASEBE m-ai sabotat la faza asta In acelasi ton - l-a vazut pe mosh Craciun in drop,dar doar micsorat ,sa nu-l recunoasca pe taica-su,nu stiam cum sa acopar mai repede fereastra.Dar de cate ori il zareste ,vine fuga si striga UITE MOSHU! Trebuie sa il sterg d-acolo,ce-i sigur e sigur!

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 19/12/07 @ 13:13 Reply with Quote
Eu sunt pe fuga, azi e ziua lui nepotul meu (implineste 4 ani) asa ca am fost sa-i iau cadou si i-am mai luat lui Diana un trenulet, ca tare ii plac.
Moni, nu te mai stresa draga, lasa naibii linkul ala, eu o corectez in limita bunului-simt, nah, ca am ajuns la un acord. De padure, nu stiu ce sa zic, ar trebui sa-i explici multimile, dar te tin curelele pt asa ceva?
O sa pun filme, promit (ca ma tragi de urechi).
Anasebe, poloneza ca poloneza, dar cine deseneaza asa de frumos ca mi s-a ridicat parul pe ceafa cand am vazut filmul? Bre, ai rabdare, ce, Roma s-a construit intr-o zi?
Deea, pune fata si tu filme, ca ai o papusa...poloneza, chineza etc, e tare dulce .
Acina, e un sentimental fiu-tu , nu-i bai, ieri am avut o vizita de la vecinutul meu, el se juca cu papusi, Diana cu masini...fiecare cu ce-l doare...Dar ala saracul n-are papusi acasa, no, e baiat...
Am fugit.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70

Posted 19/12/07 @ 13:31 (Edited 19/12/07 @ 13:33) Reply with Quote
DEEA mor de ras - Daria cantand cu un brocolli pe post de microfon Mai puneeee!

Dispar o vreme ca au intrat in fine niste bani,asa ca ma pun pe facut plati

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page