|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 40075 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
|
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare
|
Posted 18/12/07 @ 21:44
|
Hahaha. Poi, Moni .. tu esti obisnuita sa negociezi cu directori, administratori ... tot felul de caposi Ai antrenament Tre sa citesc si eu ceva cursuri de negociere
http://community.webshots.com/user/torturi |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna
|
Posted 18/12/07 @ 21:56
(Edited 18/12/07 @ 22:11)
|
DEEA da' pe naiba io si negocierea.Io numa' manipulez INGRID trebuie sa iti zic neaparat asta Am pus in scena Scufita Rosie.Intai i-am povestit-o,ca nu i-am mai zis-o de juma' de an ,pe urma i-am desenat-o pe Scufita,pe lup,niste pomi,casa bunicii,pe vanator si pe bunica.Intre timp ea si fugise deja si imi adusese si cartea.Ei bine,in final am luat o gentutza si am jucat eu rolurile la toate personajele sa o obisnuiesc.A repetat ea ceva replici,dar am esuat complet Pai spune tu ce sa fac,io biet lup (original,in patru labe ),cand ma intalnesc cu asa Scufitza,care - cand ii zic civilizat: BUNA ZIUA SCUFITZA ROSIE , UNDE MERGI TU ACUM? ,in loc sa zica la bunica cu mancare - imi zice doar : A POMII! imi tranteste cu cosul (= posetutza) in cap si apoi fuge in jurul fotoliului de mine ???? Dar perseverez,promit Merg sa incerc sa o culc ...
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> www.dropshots.com/moni5" target="_blank"> " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger
|
Posted 18/12/07 @ 22:02
|
Bre Denisa, cu scaunul in zapada? Ai niste idei...Pai capricornii sunt foarte voluntari, eheee, nu merge cu momeli la ei, trebuie discutii serioase nene, am si eu unul in familie, si dupa ce-mi toc gura, tot face cum vrea el...(nu-i sotul ). Moni, Deea, la noi e cam asa: nu vrei sa te imbraci? Bine, atunci te las aici si mami merge sus in camera...tu ramai singura...imediat se executa. Nu ca as lasa-o singura, ca s-ar repezi la prize, marea ei bucurie...sa bage si sa scoata cabluri. Ce bine e cu suzeta, a revenit la programul de somn normal, la 21,30 adoarme... Ma duc la tv, sper sa revin. (Moni, vezi de articolul ala, sa n-o mai stresez inutil pe Diana..).
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
|
|
monica70
|
Posted 18/12/07 @ 22:08
|
INGRID promit ca il caut in seara asta. Mai nu stiu ce are,tot isi ia si isi da ciorapii jos si maraie si se smiorcaie ca NU POOT NU POOOT ,dar nu pricep ce vrea,ca nu-i convine nici sa ii pun nici sa ii dau jos ,ba a inceput sa strige indignata la mine: NU TZTII MAMI! TATI TZTIE! si s-a dus la el. Ce stie el si io nu??? Acum a uitat de ei vad,a dus-o pe olita. Gata ,fug,revin mai incolo.
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> www.dropshots.com/moni5" target="_blank"> " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
|
|
Denisam
blessed mommy
|
Posted 18/12/07 @ 22:33
|
Ingrid-cu scaunul de la masina bre,in zapada,linga morman defapt. Mono-am uitat sa zic,ca de cateva zile ma cauta si fii-mea de tzatze si zice "apte"-stia ea de cand cuAlex,e asa de funny ca trage tot de pe mine sa se uite in san.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
|
|
Ingrid S
eye of the tiger
|
Posted 18/12/07 @ 23:15
|
Moni, m-am spart de ras. Te si vad alergand in 4 labe dupa ea...pai Diana ta este mai directa mai, poate chiar semanai cu lupul , vrei sa-ti dea si buna ziua in cazul asta? Dia mea e mai blanduta asa, ea era chiar fericita sa-mi dea mana si sa plecam prin padure.... Denisa, da, am citit ca e scaun de masina, dar tot e faina faza . Ei, acum sincer, daca aveam zapada in perioada de crize a Dianei, cand nu-i dadeam suzeta, eu o aruncam direct in gramada de zapada, poate se mai racorea putin... I-am dat inainte de a dormi Danonino branza cu piure de fructe, si terminase 50 gr, am vrut sa-i iau linguritza si a zbierat ca nuuuuu. M-am suparat si am intrebat-o: dar ce faci? Ea: acuma manc dino! De fapt, mirarea mea era pt acuma. Sa vedem ce mai zice maine, tot mai mult imprumuta din expresiile noastre, imi place cand zice: tata-tu...pt ca eu cand ma enerveaza ii zic: du-te la tata-tu! Plus ca mi-a zis azi, exact cum spune Andrei: si tu, si eu...sper din suflet sa stie ce inseamna tu si eu. Ma duc la vizionat filme, am urmarit pe Oprah azi, desi doar o sg data m-am mai uitat la ea, pt ca avea o emisiune despre poligamie. Brrrr!
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
|
|
monica70
|
Posted 18/12/07 @ 23:32
(Edited 18/12/07 @ 23:36)
|
INGRID razi tu razi Harap Alb Pe mine ma dispera de fapt cu ... POMII Ai remarcat nu? Exact aceeasi faza ca la "Iepuras Coconas" ... unde nu vrea a zica decat POMII ,fiind vorba de " ... in padure s-a ascuns" .Acum ii zic de padure si ea ii da inainte cu POMII.Si zice si PADULE,dar ea vrea numai POMII.Capoasa. Sa stii ca asa face si Diana: imprumuta la expresii la greu de la noi si cum noi vorbim ca p-aci ,e de coma ce iese. Vad ca tu cu ACUMA eu cu AICI - in sfarsit,incet incet, mai zice si aici,nu doar ACOLO. M-ai spart cu articolul ala,caut in draci cu google si nimic inca.Am intrat si la history si abia acum imi dau seama cu groaza pe cate site-uri pe asa teme,am nimerit. Dar tot dau eu de el,stii ca nu ma las. Aaaa eu de EU stiu sigur ca-l stie,numai ca-i zice ... IO.De TU nu mai stiu,oare are vreo expresie cu tu? Chiar nu imi amintesc.In schimb avem din plin: UNDE PIECAT TATICU MIEU? Si acu seara a zis si UNDE BAU A MIEU ? si VAI CAPU MIEU! (din 3/4 ardeleanca si 1/4 olteanca,m-am trezit cu o moldoveanca ? ) Mai zicea ea si asta vara la mare UITI COLO GODOLA! UITI COLO CALU ! DENISA pe mine nu mai mai trage acum de ,numai se tot holbeaza si zice ALE MAMI TATZE.SI DIA ALE TZATZE.
Hai ca pana mai stau, mai incerc sa caut articolul ala,iar daca nu reusesc,o fac maine la birou.
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare
|
Posted 19/12/07 @ 01:06
|
Hehe. Eu ma prapadesc aici de ras, si ar trebui sa nu ma auda daria, ca poate, cine stie.. adoarme si ea ca e doar 1 !!!!
Pe mine asa ma bulverseaza Daria cu aici, acolo, eu, tu .. ca nici nu mai stiu ce sa ii zic. Incep sa ii zic acolo, ea zice aici, zic si eu ca e aici, si apoi ma intreaba acolo ? Si asa ne invartim, ca nici nu mai stiu daca acolo sau aici La fel si cu tu. Cand vrea sa faca ea ceva, sa nu fac eu peantru ea, zice. NU ! TU! Zic. Da, eu ! Ea: EU? Nuuuu, TU ! Si tot asa.. nici nu mai stiu cine sunt eu sau tu
http://community.webshots.com/user/torturi |
|
|
anasebe
mamica de tiberica
|
Posted 19/12/07 @ 09:02
|
No, ce probleme aveti. Ce bine de mine ca inca nu vorbeste Tibi! Ce sa zic...trebuie sa se mai consoleze omul in vreun fel. Dar subscriu cand vine vorba de incapatanarea capricornilor. Cand nu vrea sa faca ceva, nu face si basta. Hai ca cu mine, mai cedeaza, ca ma stie de frica, dar eu stau putin cu el. Deci pe bona o manipuleaza cum vrea el, din pacate. Bona se impune rara de tot, asa ca daca copilul mei vrea sa faca stanga si bona dreapta, bona va ajunge sa faca stanga, ca nu are incotro. Avem un ritual nou. Seara iesim la plimbare. Intotdeauna sfarsim in spatele blocului, unde fii-miu se aseaza in mijlocul strazii si incepe sa vorbeasca...poloneza, desigur. Si vorbesteeeeeeeeeeeee, muuuuuuuuuuuuuuult, taaaaaaaaaaaaaaaare, ies vecinii la geam, rad de noi, discuta cu Tibi....vai de capul meu. Cu chiu cu vai il bag in casa. Iar in scara blocului tot asa vorbeste (cred ca ii place ecoul). Oooooooo si sa va spuns ce timid e fii-miu (asta ca sa nu spun ca are o problema de socializare). Cum ma vede ca vorbesc cu cineva, se ascunde dupa picioarele mele, ca nu cumva sa fie interpelat de acel cineva. Nici in lift nu vrea sa urce cu cine stie ce vecin. Ma dispera. Hai ca ma intind cam mult. Pupici, fetelor.
______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
|
|
acina
Mami de Buburuz
|
Posted 19/12/07 @ 09:20
(Edited 19/12/07 @ 16:02)
|
Buna dimineata, Moniiii m-am prapadit de ras...Am aflat cum e treaba cu pomii si padurea-fata are dreptate. Anasebe daaa le place sa vorbeasca tare pe scara ca se aude altfel.La noi se stie f clar cand merge Andrei pe la sora-mea ca de fiecare data tipa pe scara, vorbeste cu toate florile din drumul lui.Face cioc-cioc la usa dar si din gura doar, doar o mai auzi un ecou...
Anca 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006) Pozele Noastre Povestea Nasterii http://www.copaculdehartie.ro/ |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|