|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 40046 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
|
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
Denisam
blessed mommy
|
Posted 18/12/07 @ 16:23
|
Si eu o corectez dar pronuntza f.greu corect 100%.Pupici!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare
|
Posted 18/12/07 @ 16:24
|
Moni, eu i-am luat Dariei tot felul de cani cu cioc, cu pai, cu te miri ce, dar nu a baut din ele. Ea se ambitioneaza sa faca exact ca noi, si sa bea, sa manance exact cu ce bem noi. Nici tacamuri de bebe nu a vrut. De aia stie sa bea din cana. A baut din cana dinainte de 1 an, atunci bineinteles ca se uda leoarca, spre disperarea mea...dar mi-a trecut Oricum, e numai datorita caposeniei ei, ca vrea numai ca a lu mama.
Acum nu bea din pahar decat daca i-l pun plin, plin de tot. Daca ramane mai mult de 1 cm de marginea paharului neumplut, imi cere: Ma' mut !!! Mut !!!
http://community.webshots.com/user/torturi |
|
|
Denisam
blessed mommy
|
Posted 18/12/07 @ 16:29
|
Emma bea cu paiul suc,lapte din cana cu cioc si apa din pahar sau din cel cu paiul-ca vrea ca noi-merge si imi umple si mie paharulde la dozator.
|
|
|
acina
Mami de Buburuz
|
|
Ana_m
mamica de printzesa
|
Posted 18/12/07 @ 17:57
|
Helou Moni, Bine te-am gasit azi . Of , am multa treaba de facut , suntem in asteptarea raspunsului cand plecam . Am de impachetat cadouri, bagat a 5- a tura la spalat si nu stiu cum naiba orr sa se usuce ca aici ploua in draci de ieri . Pe Clara azi am lasat-o sa flamanzesaca si a pappat la pranz pure de dovlecel. Sa vedem acum ce o sa pape, vad ca s-a trezit ca ii aud gurita .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006) http://www.dropshots.com/ana_m |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger
|
Posted 18/12/07 @ 18:47
|
Acina, pai atunci ii place baiatului cum suna a-ul ala, e febletea lui. Si Dia il spune pe "si, "cu" si un "la" chinuit. De fapt, noi inca ne zbatem cu "l"-ul asta....cand il zice, cand nu. Moni, nu trebuie corectati cand gresesc? De ce? Bine ca ai zis, eu mereu o corectez pe Diana, si cand ii iese bine, aplaudaaa de mama-focului. De azi o las in pace. Mai, Diana nu ajunge la sertare si dulapuri sa-mi scoata chilotii si sutienele de acolo...cred ca arata Dia ta de groaza "intolita" asa frumos. Denisa, eu n-am de unde sa fac rost de lapte de capra, ca i-as da. Si eu stiam ca nu e voie cat sunt bebelusi. Bine ca ii place Emmei . AnaM, aparusi? Bine ca papa Clarita dovleac, a mea sa nu-l vada in ochi. Poti sa intri pe la 22 la mine pe mess, te astept. Pana atunci, eu zburd imediat la cumnatul meu, ca azi e ziua lui. Sa manance si gura mea ceva...
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna
|
Posted 18/12/07 @ 19:49
(Edited 18/12/07 @ 19:56)
|
INGRID mai nu vreau sa zic prostii,in articol suna cam asa "pot fi corectati" dar nu am inteles exact sensul lui "pot" adica "e voie" sau "se poate deja" ... poate dau de articol si ne dumirim. ACINA intrebam de R pentru ca am vazut ca unii baieti deja il ziceau si ma gandeam ca poate si Andrei.Si Diana il inlocuieste cu L sau cu I (ca in IATZA= Ratza) DENISA io as fi jurat ca lui Alex ii dai lapte de capra,nu Emmei Cum mai sunt cu raceala? ANA of ce nasol cu raspunsul ala E buna metoda cu flamanzitul,dar astia ai mei nu se prea tin de ea,un-doi ii dau macar baton de branza in ciocolata sau iaurturi in caz ca nu vrea macare gatita. DEEA e bine pe de-o parte ca e ambitioasa Daria,asa e si Diana cu multe chestii.Sper ca incapatanarea de-acum sa fie precursorul doar a perseverentei de mai incolo.Ioaiii ce pompos suna Ca tot zicea Denisa de pai - cu paiul s-a invatat Diana pe la mare,dar nu i-am mai dat sa bea asa decat cand mergem undeva.Ca e abea ce bea,pe urma sufla in pahar si se tot prosteste.
Azi am apucat si am stat vreo juma' cu ea in pat ,pe urma inca juma' de ora singura,ca a venit mami numai bine pe cand s-a trezit Diana. Iar a inceput azi cu "insultele" . A tras o tura de kk pe ea,si mami a certat-o ca de ce n-a zis, a facut-o kk-cioasa,Diana zicea NU! Mami ba ca esti,Diana NUUUU! Mami iar:kk-cioasa si nu mai stiu ce,pana Diana i-a trantit-o: DU-TE A LUP BUNI! Hai ca ma apuc un pic de treaba,dar sunt prin zona.
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> www.dropshots.com/moni5" target="_blank"> " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare
|
Posted 18/12/07 @ 20:18
|
Haha.. ce-mi place ca va pune la respect :)))) Cu caposenia, asta sper si eu .. .ca poate se transforma in ambitie si perseverenta. Deocamdata e mici obsesii si fixatii care ma scot pe mine din sarite
http://community.webshots.com/user/torturi |
|
|
Denisam
blessed mommy
|
Posted 18/12/07 @ 20:39
|
Nu uitatzi ca gagicile sunt capricoarne, si inca de ianuarie, asa e si emma dar nu ma mai pling ca o fac degeaba-nici santajata numai merge- de dimi am pus-o cu tot cu scaunul de masina in zapada ca nuvroia sa isi termine laptele si era tarziu deja (trebsavin sa ii dau lui ALex papa)si a bazait un pic,a baut ceva dar tot nu l-a terminat si tot ea a castigat,ca vroia la Teta-geta.Off.incapatinarea asta..
|
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna
|
Posted 18/12/07 @ 20:49
|
Ce sa mai zic,tocmai am negociat: ii dau carioca,numai daca ma lasa sa ii prin parul (vesnic in ochi)
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> www.dropshots.com/moni5" target="_blank"> " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|