|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43994 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
acina
Mami de Buburuz

|
Posted 22/01/08 @ 10:16
|
Moni da mai din lemn , oi fi uitat sa va zic...dar tot se lungeste in functie de marimea copilului .Salteaua e din 3 parti :una de 120 cm si alte 2 parti de 40cm . Iar Andrei a devenit cam violent , in ultima vreme.Nu stiu ce e cu el.Adica o cam cafteste pe saraca Ale fara motiv.Eu am o banuiala ca ar fi un pic gelos.Adica Ale a inceput sa mearga tinandu-se de diverse iar noi suntem mai toti cu ochii pe ea. Deci faza , vine soramea de la magazin si il pupa pe el primul ca de, ajunge mai repede decat Ale la usa, apoi ajunge si pitica iar Andreea o ia in brate si o pupa, ei la faza asta , a ridicat mainile la mine si a zis "si Andei in bantzica".L-am luat si pe el pai nu va spun cum se tinea de gatul meu .Imediat soramea a protestat , sa il dau ei ca e greu.Asa ca a ajuns pana la urma si el tot la ea.Nu stiu cum ii tinea saraca pe amandoi ca sunt greuti, Ale are 10 kg iar el 13 jum.
Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006) Pozele Noastre Povestea Nasterii
|
 |
|
|
acina
Mami de Buburuz

|
Posted 22/01/08 @ 10:38
|
A , sa va povestesc cum am facut eu baie duminica. Ma bag in cada buf usa de perete, "mami baie". Si incepe, imi baga in cada diverse , in cateva minute aveam cada plina de rate, broaste, elefantei, crocodili si pitici, vaporase si mingiute colorate, ursuleti si pisicute. Ma rog el baga pe o parte eu scoteam pe alta , in final a castigat copilul." mami lasa juchiliile" Boon , strig si eu dupa ajutor" Daanuut" si ecoul " Deenuut", eu "taatiii" si ecoul "Taaatiii". Vine Dan si isi da seama de situatie.Zic cica as avea nevoie de ajutor.Incearca sa-l ia de acolo , scandal tipete, "mamii, veau a mamiii". Zic "hai lasa-l ca vad eu cum ma spal" El f fericit" baie mami" Imi ud parul cu 4 maini 2 ale mele 2 ale lui , cu samponatul la fel.Apoi incepe ma spala pe spate, pe burtica, manutele, titi. Exact acelasi ritual pe care-l face taica-su cu el. In timpul asta Dan statea pe capacul de la buda si zambea. Dupa baie ne-am cremuit pe burtica si titi ...tot la 4 mani.Ma rog doua mani si vrei 2 degetele. Desigur ca ne-am spalat si pe dinti , de data asta toti 3. Revin ca ma striga colegii sa vin la o gogoasa, ma intelegeti ca asa ceva nu pot refuza...
Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006) Pozele Noastre Povestea Nasterii
|
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 22/01/08 @ 11:22
(Edited 22/01/08 @ 11:43)
|
Ha ha ACINA e mortal Andrei ! Sa stii ca si Diana cand face baie e plina cada si cum mi s-a pus pata de cateva ori sa ne balacim impreuna,efectiv nu mai aveam loc in cada de toate alea si chiar nu-s grasa E super patutul daca se si extinde,inseamna ca e ca cel a lui Tibi,doar materialul difera.Cu agresivitatea asta ce sa zic,poate e si gelozie un pic,poate o etapa trecatoare ...
Ia sa vedeti de ce am intrat eu M-a sunat Ghita ca Diana e pusa la coltz.Pana a spalat el vasele madama a lucrat de zor I s-a parut lui ca e cam liniste si cand s-a dus,papusa bebe primita cadou de la nasa avea sfartecata o mana,de iesisera caltzii si firele Cum naiba o fi reusit sa o rupa,nu stiu!!!! Si are alte papusi mult mai ieftine,de muuulta vreme si-s in stare intacta!
Mai voiam sa va zic ce discutie am avut ieri cu ea! Mi-a zis ca Lobi (Robi baiatul uneia din vanzatoare) merge la gradinitza.Si atunci am intrebat-o daca vrea si ea,i-am povestit cum e acolo,ca va ramane singura cu doamna pana mergem dupa ea,ca va dormi,va manca,se va juca cu copiii,va invata poezii si cantece etc. Se uita la mine ca hipnotizata cu niste ochi maaari si incantati - efectiv cred ca visa sa mearga si ea cu copiii!!! Si a zis ca ramane singura si nu plange dupa mami,sunt sigura ca a inteles tot ce i-am explicat.Problema e ca pana la toamna nu o sa o dam ... Si asa mami cand vin cu ideea cu gradi,vine cu supra-argumentul : AI FOST PREA LINISTITA PANA ACUM CA NU A FOST BOLNAVA APROAPE DELOC? Si stiu ca are dreptate ... Vineri sper sa termin treaba la timp si fiind zi scurta sa merg pana la gradi din spatele blocului sa vad care e treaba cu inscrierile,eventual o iau si pe Diana cu mine.Nu stiu daca ne va lasa sa si vizitam ... dar tare as vrea.
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
acina
Mami de Buburuz

|
Posted 22/01/08 @ 11:59
|
Moni nu cred ca vor fi probleme sa va lasa sa vedeti interiorul la gradi. Auzi , la voi tine faza cu coltul?Adica sta Dia acolo?eu l-am pus pe Andrei cand a fost rau cu noi , in pat sa stea singur si s-a tot tinut dupa mine.Nu statea deloc.Iar il duceam, el venea .Am tinut-o asa pana a cedat el de data asta.dar eram suparata rau, batuse pe toata lumea, Ale , eu , Andreea , mama.Desigur in timpul asta plangea de mi se rupea inima de el.
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 22/01/08 @ 12:15
(Edited 22/01/08 @ 12:18)
|
ACINA pai mai tine,intra daca vrei in drop la dia2 si o sa vezi un filmuletz IN 8 IANUARIE - "LA COLTZ" sa vezi cum se manifesta,ba si-a cerut chiar si iertare Din camera si ea venea fugind inapoi,dar la coltul ales de mine cred ca i se pare chiar interesant sa stea ...
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
acina
Mami de Buburuz

|
Posted 22/01/08 @ 12:25
|
Pai asta e ca si Andrei isi cere mereu iertare, dar dupa ce face prostii.Si plange rau.Vine si da si pupic ca sa-l iertam.
|
 |
|
|
acina
Mami de Buburuz

|
Posted 22/01/08 @ 12:32
|
Am vazut-o pe Dia la colt, ati improvizat un colt langa birou? Ia sa ma gandesc si eu la un loc din casa care ar putea functiona ca si colt.Hai ca mi-ai dat o idee buna.
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 22/01/08 @ 12:39
(Edited 22/01/08 @ 12:44)
|
ACINA nu e langa birou,e langa masina de spalat pe holul mic.Sta pe o galeata de detergent Diana e super temperamentala,daca nu o lasi sa faca ce vrea tzipa ca din gura de sarpe.Special ca sa taca o pun la coltz.Ea de obicei tzipa si plange fara lacrimi,doar ca de la o vreme,mai ales cand o faci de rusine,plange cu lacrimi de crocodil,de abia o calmezi! A si inca ceva,intai am pus-o in picioare pe galeata aia,ca sa ii fie frica sa coboare singura si sa paraseasca coltzul Desi e super curajoasa,ii e frica atunci cand nu simte ceva stabil sub picioare cum trebuie - se tinea de marginea masinii de spalat (verticala) si abia cand s-a mai calmat am pus-o in fund pe galeata.Cand e suparata rau si smiorcaita,stau langa ea,iar cand e mai calma si capoasa o las si singurica pana se hotaraste sa ii treaca fitzele ...
 |
|
|
Ana_m
mamica de printzesa

|
Posted 22/01/08 @ 15:57
|
Helou , Acina m-am distrat de Andrei e un scump si jumatate . Lacrimi de crocodil ? Ha , si noi avem , instantaneu ......... Si mai nou istericale . Eu azi am lasat-o in pace si si-a facut damblaua cu istericalele, era clar ca nu se simte bine . Dar jur ca i-as fii dat la pampers daca imi facea asa ceva intr-o zi normala . Nici nu vreau sa povestesc ca ma apuca . Ingrid , cum sunteti voi ? Clara nu mai are asa febra ca ieri , dar banuiesc ca din cauza medicamentelor i s-a agravat dermatita , si atat s-a scarpinat azi noapte la manute ca am gasit tot cearsaful manjit cu sange . Plus azi a mai tras o cazatura si a picat drept in nas, jur , asa ceva nu am mai vazut , normal ca i-a curs sange pe nas . Cum un bai nu vine niciodata singur..... . Eu azi sunt epuizata psihic , jur . E cald aici , numai ca bate un vant , dar cred ca o sa mergem pana la hinta si topogane , ca de nu BALAMUC imi scrie pe frunte . Deea, io as veni la un curs de specializare ,, pe bune ...... Moni , asa colt cum i-ai improvizat la Dia sa tot stai la colt . Luna viitoare cred ca incep si la noi inscrierile la cresa pt toamna , trebuie si eu sa ma duc sa vizitez 2 din ele , dar una e aici f aproape si banuiesc ca aici o voi duce . Cealata e la 10 min pe jos , dar am inteles ca au super conditii . Acum sa vedem. Oricum ambele sunt cu plata .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006) http://www.dropshots.com/ana_m |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 22/01/08 @ 16:34
|
Hahahaha, Ana, sa stii ca in fuga mea dupa o activitate generatoare de bani m-am gandit odata si la asta Adica, sa organizez cursuri de decorare torturi. Nu numai odata mi s-a propus asta, dar eu inca o vad ca pe o idee nerealizabila 
Ieri si Daria a avut o criza de isterie de toata frumusetea. Eu inca banuiesc ca apartamentul in care stam este problema, pentru ca firea ei nu e deloc isterica. Ea e mai tot timpul in ingeras, zau asa, nu am deloc probleme cu ea, ne intelegem cu vorba buna, ne iubim, e cuminte, se joaca si singurica, facem treaba impreuna, tot ce e mai bine. Noh, si cateodata, o apuca nene o isterie, de ma face pielea gainii. De exemplu aseara, nu a vrut sa o imbrac sa plecam la cumparaturi, care este pentru ea o activitate ce ii face placere de obicei. Eh, aseara, nu si nu, si dat din picioare si urlat si zbatut si plans cu urlete de poltergaist, vomat de 3 ori din cauza dracilor ... tacam complet. Eh ... si cum credeti ca s-a calmat ? Asa din senin, dupa ce i-am spus a 15-a oara ca o imbracam ca sa mergem sa cumparam lapte. Noh ... apoi .. ingeras la loc, dupa mai mult de juma de ora de poltergeist. Am fost la cumparaturi unde s-a comportat exemplar, de parca era una din cele mai fericite zile, m-a ascultat, dar a si avut asa un aer de independenta, pe care l-a remarcat si Silviu. Nu ne dadea deloc mana, mergea singura pe langa noi, foarte cuminte si ascultatoare, fara sa faca boroboate, se mai uita din cand in cand la cate un produs, cu un gest de om mare, fara sa vrea sa il dea jos, sau sa umble la el. .. Noh...cam asa cu noi ...
Acina, si nu ti-a placut cu jucariile ? 
Moni, ai distractie ... Eu sunt verde la fata, la cat s-a facut euro :(( Astia de la FEADR au mai dat o hartie, in care au mai bagat o conditie, prin care s-ar putea sa imi dea peste cap toata treaba.. deci ... afacerile mele sunt din rau in mai rau :(((
Ana, imi pare rau de micuta, Ofofoff... cat mai trage ea draguta cu dermatita aia :(
Va pupicesc, sorb si eu o cafeluta, ca mi-am gasit marca preferata in Sel ieri ... si tre sa o testez  |
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|