|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43998 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 22/01/08 @ 18:04
(Edited 22/01/08 @ 18:13)
|
In sfarsit acum mi-a iesit si declaratia aia fantoma ce m-a scos din sarite ieri,restul le-a depus colega pe toate azi.Dar no problem ca de-acum urmeaza fisele fiscale si bilanturile sa nu cumva sa ma plictisesc  Diana tocmai s-a trezit direct cu fraza: VINE A UN AN MOSHU - asta ca tot se mai uita dupa moshi prin vitrine si i-am explicat ca vine doar odata pe an .Acum i-a zis lui mami ca vrea sa manance SPANAC CU OU SI ... CEAPA Na, trebuie sa se multumeasca cu niste peste sau tortelini cu sunca ca numai d-astea avem. Eu merg sa ma trantesc in pat in cinstea victoriei cu declaratiile,dupa care o iau de la capat cu restul de conta.Diana merge cu mami pe afara,a doua oara azi,ca amai fost si cu taica-su pe la amiaza.Fain ca e vreme buna,azi usor inorat dar nu e frig deloc. ANA sigur de la chimicalele din medicamente s-a agravat dermatita.Mai iesi cu ea la plimbare, ca asa sa mai uite de mancarimi! multi de la noi sa ii treaca repede! DEEA or fi si energiile din casa cum zici,dar atunci noi in mod sigur stam pe o zona minata ! De cate ori o apuca pe Diana asa vai de mine Eu am observat ca facea asa sau in perioada cu dintii,sau de oboseala,sau cand sunt eu stresata rau.Sa nu cumva sa fie de la stresul tau cu terenul asa Daria  INGRID sper ca nu e mai rau Diana de nu dai semne de viata  Pusi ,revin mai spre seara!
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
monica70

|
Posted 22/01/08 @ 18:11
|
Hai ca nu pot pleca pana nu v-o zic si pe asta.Vine mami din dormitor cu 5 papusi in brate,tinute culcat - cica i le pusese asa Diana si ii zicea ceva.Si tot se chinuia sa inteleaga ce vrea,ca zicea ceva gen TINE ABATZE MICA DIANA ... cand colo dupa "interviu" am priceput: sa o tina si pe ea in brate ( precum pe papusi )ca e mica Greu cu traducerile,pana si la astea mai vorbarete  Acum chiar ca plec!
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 22/01/08 @ 19:23
|
Hhahaha. Faina treaba  |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 22/01/08 @ 21:42
|
salut gagici.
am culcat copilul, am si eu un moment de respiro. sotul e pe la iasi....deci singurica. lunea viitoare incepe tibi gradinita. am emotii cumplite. sper sa fie totul bine insa.
va pup pe toate
______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
 |
|
|
monica70

|
Posted 22/01/08 @ 23:14
|
Hello ANO vad ca nu ne nimerim nicicum ,cand esti tu ,nu-s eu si cand vin eu. dispari tu Tin pumnii cu Tibi la gradi si eu sunt tare curioasa cum o fi,abia astept! Diana a adormit tare repede azi dupa baie! 
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 23/01/08 @ 10:49
|
Dupa vreo 2-3 zile de plansete si maraieli, am reusit si eu sa ma adun, ca sa mai scriu cate ceva. Acina, am vazut patul, imi place tare mult culoarea lemnului. Si cred ca va dormi foarte bine Andrei in el. IN rest, ca e agresiv, eu cand Diana ma cafteste (mai mult din greseala, ca isi vantura mainile pe langa mine) o cert, o tin de manute...vad ca a scapat de apucaturi. Are o perioada, o fi gelos, exact asa e si fiica-mea cand vine finutza mea la noi.... AnaS, iti tin pumnii sa fie ok la gradi, dar Tibi e baiat cuminte si cred ca nu vei avea probleme. Daca a stat cu bona, e un pas inainte, cred ca se va bucura sa se joace cu alti copii.  AnaM, am citit ce ai scris de Clara , saraca prin ce chinuri trece...sa se scarpine pana la sange, of Doamne! Eu tot mai sper sa scapati odata de dermatita asta. Dar un tratament pt senzatia de mancarime, nu exista? Macar atat... Moni, sorry, dar eu am inteles din prima ce vroia Diana ta. Sa fie luata in brate ca si ea e mica. M-am obisnuit sa "descifrez" mesajele alambicate ale Dianei, asa ca Diana ta s-a exprimat foarte corect. N-o mai pune bre la colt, gaseste altceva, nu vezi ca tot aia e? Cred ca mai rau o indarjesti, ai o fata cu vointa puternica... Deea, ce sa zic de criza Dariei? Asa o apuca pe Diana din senin, de fapt, am citit ca pe la varsta asta incep sa constientizeze ce inseamna frica...poate s-a speriat de ceva. Iar ca te pupa si te iubeste ...e cel mai frumos lucru din lume. Cu toate crizele Dianei si nervii ei, cand ma strange in brate si imi spune: iubec mami...ma topesc. Denisa, cand se culca Diana ma uit la poze. Ca am citit ca sunt faine . Fug,ca a venit la mine sa ma sacaie.
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
acina
Mami de Buburuz

|
Posted 23/01/08 @ 13:40
|
Buna , Deea imi placea rau cu jucariile cand eram mai ...supla, acum ce sa zic , doamna am 10 kg in plus si recunosc ca nu prea m-am simtit in largul meu cu atatea vietati in cada si 2 manute care ma spalau de zor. Moni, deci langa masina de spalat...e coltul.M-am gandit cam pe unde as putea face si eu un colt...cucu nu am unde.haioasa faza cu papusile. Ingrid pup. Ana_m daca vrei pot sa-ti zic ce ii da soramea alexiei pt dermatita, sa faci o comparatie. si ultimele stiri despre burtica: Am fost la eco morfologica. Concluzii, broscuta din burtica e bine dezvoltata are 435 g , are 2ochi, 2urechi , nasuc, gurita, 2 manute , 2 picioruse si o pasarica.mi-a mai confirmat si Dl Dr ca e fetita. Creierasul dezvoltat bine, inimioara bine, lichid amniotic in cantitate normala.deci este perfectaaaaaaa. Nu a vrut sa se miste s-o vedem in actiune , ca ii era tare somnica.Statea cu capusorul de peretele uterului lui mami si manutele incrucisate.singura chestie deosebita pe care a facut-o a fost sa inghita lichid si sa bage degetelul in gura. Pupicei
Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006) Pozele Noastre Povestea Nasterii
|
 |
|
|
acina
Mami de Buburuz

|
Posted 23/01/08 @ 13:44
|
Am facut cateva poze aseara cu fimiul in noul patut.
http://good-times.webshots.com/photo/2146196990041700505MsrHHP
pupi,
Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006) Pozele Noastre Povestea Nasterii
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 23/01/08 @ 14:18
|
Ceau fetele ,n-am timp sa povestesc,nici n-am nici o idee in cap dealtfel ACINA ma bucur ca e ok bebelina si mai ales ca e sigur fetita! Am bagat un ochi la pozele cu Andrei: ce fericit pare! Are camera lui? Ca noi la doua camere,ciuciu "camera Dianei"  INGRID ce vrei mai sa inventez,lasa ca e bun coltzul ca nu sta prea des,nu de alta,dar nu-s eu acasa ... Ma intorc la munca ...
 |
|
|
acina
Mami de Buburuz

|
Posted 23/01/08 @ 15:06
|
[b]Moni nu are camera lui , e cu noi in camera dar i-am facut loc patului sa fie cat mai bine pozitionat.Lasa doamna ca na razbun eu cand ne vom face casa. La inceput probabil va dormi cu sora-sa.
|
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|