Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119602
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58609
3. Bilantz olguta12 52796
4. J D E monica70 43991
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 41561
6. A murit Laura! craciunitza 32547
7. Un nou inceput...(2) danangie 31885
8. Curiozitate! Ana68 24777
9. scrisoare catre mama Picasso 24407
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22587

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43992  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 21/01/08 @ 12:20 Reply with Quote
Scriu repede, ca evident, s-a intamplat "groaznicul" (cum zic eu ), dupa 3 zile s-a imbolnavit Diana, a luat totusi viroza de la verisoara ei. Are muci, e calda un pic pe manutze, pe frunte e rece, nu i-am luat temperatura, vreau sa vb cu sotul sa vedem ce facem, ori o duc la cabinet, ori chemam pediatra acasa, asta dupa ce isi termina programul, adik pe la 19.
Nu pot sa ma uit la pozele lui Clara si ale Emmei din pacate , ma duc sa stau cu ea, dar pe deseara sper sa am timp.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 21/01/08 @ 13:05 (Edited 21/01/08 @ 13:17) Reply with Quote
INGRID imi pare rau de Dienutza,hai ca poate or fi doar muci si ii trec rapid!
Nici eu nu pot sta,n-am mai avut atat de lucru de anul trecut pe vremea asta cand s-a infiintat firma
DENISA nici eu n-am apucat sa vad pozele alea,dar le-am pus la favorites.
Diana e ok,o fi la plimbare la ora asta.N-am reusit sa stau cu ea aseara decat la culcare
Va las ...

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Ana_m
mamica de printzesa

Posted 21/01/08 @ 13:30 Visit Ana_m's Homepage Reply with Quote
Helou si de la noi ,
Ne putem lua de mana cu Diana de Ingrid , bine nu stiu daca la noi e virus sau nu , dar are febra maricica zic eu , 38 , asta in conditiile in care ii dau la 4 ore antitermice ca altfel nu stiu unde ar urca . O simt ca e tare fierbinte , are muci , tuseste , aseara a si vomitat , cu invitatii aici . Bine nu e problema , ca sunt prietenii nostrii sa stie ce ii asteapta acusi , dar imi pare rau de ea ca nu se simtea bine . Azi noapte a dormit tare rau , efectiv se putea vedea pe ea saracuta ca nu ii este bine. La un mom. dat ardea ca un cuptor , am trezit-o si i-am dat med.
Deea, vreau sa iti zic ca te-am pomenit sambata la 1 noaptea intr-o veselie , daca ai sughitat de la mine ti se trage . Mi-a luat o ora sa il imbrac cu frisca tortul, cu siringa . Pai am zis ca daca atat imi ia o operatie banala ce naiba as face daca as vrea sa fac o minunatie ca a ta' . Initial am vrut sa imbrac papusa cu frisca sa -i fac o rochita , dar nu am mai avut nervi si nici frisca. Bine frisca mai aveam dar trebuia batuta , si nu am vrut sa tot blocul .
Moni spor la treaba daca te asteapta o saptamana grea .
O sa pun pozele putin mai incolo in drop .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Back to top

acina
Mami de Buburuz

Posted 21/01/08 @ 13:44 Visit acina's Homepage Reply with Quote
Buna dragutelor.
hopa si cu mine pe aici.
Ana ma bucur ca i-a placut Clarei bucataria.Cred ca si eu m-as juca cu ea.Ce dragute si echipate sunt jucariile astea mai.
ingrid imi pare rau pt Diana, hai ca poate ramane la stadiul mucisori si atat.
Moni .
Gagici, nu pot sa tac trebuie sa ma laud si la voi.I-am luat alt pat lui Andrei, mor dupa el ce dragut e.Va pun poze maine cu patul ca am uita sa fac poze .
Hai pupici.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 21/01/08 @ 16:17 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Ingrid, Ana imi pare rau :( Pupici la Dienuta si Clara sa treaca repede :-* :-*

Ana, poi ... va invit la un curs de specializare la Brasov Hehehe. Las ca nu trebuie neaparat sa fie aliniat. Important e ca l-ai facut cu iubire

Anca, abia astept sa vad pozele cu patul. Sa va fie de folos, 1000 de ani fara reparatii capitale Si eu tot zic ca ii fac pat Dariei, dar parca nu mai vad acest moment apropiindu-se

Noi, ne distram pe aici... Daria e intr-o pasa de "iubit" Atata ma mai ia in brate, ma iubeste si ma dragaleste, de ma topesc toata I-am luat un puzzle cu litere din spuma, din ala cu 1 leu, chinezism , si tare se mai joaca cu el. Cat despre culori, am ajuns la mov si portocaliu, care e o adevarata provocare de dictie Zice un fel de APOCOLIU, hahaha. Si la pantaloni le zice ciudat rau...nu cred ca imi amintesc bine, ceva de genul: APONONII

Moni, ci chaci?

Back to top

monica70

Posted 21/01/08 @ 22:26 Reply with Quote
In sfarsit ajung sa imi bag nasul p-aci.
INGRID si ANA sper ca-s mai ok gagicile!
ANA am vazut pozele cu Clarita impreuna cu Diana evident si cum am deschis a si strigat CLALA! Acum sigur nu o mai confunda! Ce ciuda mi-e ca nu iti face aparatul si filmulete!
DENISA am vazut si cele 75 de fotografii de la chef,tot impreuna cu Diana.Jale mare cand am ajuns la filmulete! GATAA .. MAI PUNE ODATA! Si iar: MAI PUNE ODATA! M-a inebunit,am vazut cele 3 filmultele de vreo 5 ori fiecare Si sa vezi cum zicea dupa tine: CE FACI EMMA? E lesinata si dupa Alex,cum il vede zice bobo si isi gudura glasul si se miorlaie,se alinta de n-ai vazut!
Mie mi-a placut cum se plimba Emma pe patratele alea mari cu litere Mai, dar e cuminte foc.Pai Diana in locuri din alea de joaca sau alerga de nebuna non stop sau era doar prin tunele si tobogane!
Si ce am mai remarcat ce inalta e si silueta, iar parul e grozav,e chiar cretz cretz nu ondulat ca al Dianei. Tu ai mai tuns-o? Pe cine seamana asa de creatza? Si freza ta tare imi place!
ACINA sunt curioasa ce pat ai luat ca nu dai nici un indiciu Anasebe are unul fain pentru Tibi.
DEEA noi n-am ajuns la APOCOLIU inca Ne luptam cu alea de baza,azi s-a tot prostit ca nu stie rosu si galben si cand am pus-o sa imi aduca cuburile de culorile respective mi le-a adus corect.Ma dispera.Avem pe Dino ala colorat in 'enspe culori,eu ii ziceam: uite asta e verde,ea nu ca nu e ,ca e ...nici nu mai stiu ce culoare zicea,efectiv se prostea! Asa ca "lectia" a durat vreo 2 minute,ca n-am cu cine. Cu stilul asta de pronuntie si eu ma distrez de moarte si Diana mai zice des asa Sa mai pui filme cu Daria,ca vad ca bate vantul in drop!

Ca tot ziceai de pase ... Diana e in pasa de facut prostii.De cate ori am foarte mult de lucru si sunt stresata de termene la decalratii,ea e ca turbata.Efectiv a terminat-o pe mami azi ,face din ea ce vrea Fuge,sare ,se arunca in cap (mami e lesinata de frica sa nu isi rupa gatul) A carat de la frate-meu din camera aia goala plina cu jucariile ei absolut tot, in camera de zi.Si butoneaza tot ce prinde.S-au intors aci si mami da-i cu para ca ce a facut,asta zbiera si se prostea,eu nervoasa ca imi da erori la o declaratie ... ce sa mai,balamuc.
Sunt varza.Dar am terminat si la birou si acasa cca 75% din ele,acum sa vedem distractie daca le vor si prelua,poate mai se gasesc erori pe traseu
Vaaai si la birou e rasu' plansu' Ala mic a stat in concediu medical vreo 2 saptamani timp in care i s-a cerut din Italia demisia.Da' el nu vrea sa si-o dea se pare.Si continua sa ne trimita mail-uri cu instructiuni total aiuritoare - acu' l-a apucat harnicia ca pana acum ciuciu - in timp ce astia din Italia ne zic sa nu ii dam nici o info, ca i s-a cerut sa predea masina,laptop-ul si alte cele.Da' el a venit azi la birou ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic,a stat ca un huhurez singur in birou si a fumat si ne mai si trimite mail-uri ... efectiv murim de ras , e total cretin ... dar si italienii astia sunt nebuni de legat
Suntem ca in filmele cu prosti.De 50 de ori pe zi ne spunem: ASA CEVA NU EXISTA! Administratorul din Italia ne mai si intreaba la telefon daca e bolnav "per sempre" adica de tot Ma tot intreb,inainte de a-l aduce aci a stat o luna acolo la ei la firma "sa invete" - chiar nu si-a dat seama nimeni ce tolomac e??? Ca eu l-am citit de cand a intrat pe usa
Na' cu ce m-am lungit eu.Profit ca Diana isi bea laptele si se fugareste cu taica-su.Si eu imi beau lapticul si ma fugaresc p-aci.
INGRID,ANA hello ... cum sunt fetele?
Va las ca a venit Diana cu ... PUNE IEMMA!

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 21/01/08 @ 23:09 Reply with Quote
Am fost cu ea la pediatra, are rosu in gat si atat. Un pic a tresarit cand a apasat-o pe urechea stanga. SPER ca nu are nimik acolo, ca eu cand aud de otita fac ca trenul. Ne-a dat Eurespal pt tuse si Panadol de 3x/zi. De fapt, nu tuseste, asa ca nu-i dau Eurespal inca (poate nici nu are nevoie).
Nu pot sa stau, scriu doar atat si plec, pt ca se ineaca cu mucii si s-a si trezit de vreo 2 ori pana acum. Mananca...putin, dar e ceva, febra nu are...poate scapam repede, cine stie?
AnaM, sanatate Claritei! S-au gasit ele doua taman acum sa fie bolnave ....
Moni, Deea, Denisa, Acina !
O noapte buna sa aveti cu toate!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

acina
Mami de Buburuz

Posted 22/01/08 @ 09:21 Visit acina's Homepage Reply with Quote
Buna gagici si pitici,
bag si io link-u' asta cu patul ca am fost ieri la cumparaturi si cucu poze.cand am ajuns acasa au venit nasii in vizita cu fetita lor.Andrei a fost incantat , s-au alegat prin toata casa, nu va mai spun ca Ale nu mai prezenta interes pentru el.Chiar fugea de ea .Si Ale cand ii vedea pe ei cum se joaca se ducea si ea in 4 labe dupa ei.
http://ikeaeu.ecweb.is/08/MRO/
cam asa arata patutul.
Pupicei tuturor iubitele, revin.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Back to top

acina
Mami de Buburuz

Posted 22/01/08 @ 09:25 Visit acina's Homepage Reply with Quote
Am gasit eu catalogul de la ikea dar am uitat sa trec si pagina la care e produsul.Deci pag 75 / poza nr 3.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Back to top

monica70

Posted 22/01/08 @ 09:38 Reply with Quote
Buna dimineata!
Am trimis-o pe colegutza cu un maldar de declaratii,apoi mi-am facut o lista luuungaa cu ce trebuie sa fac - evident ca n-o sa reusesc tot azi - dupa care m-am pus sa citesc chestii dragutze pe net si sa imi savurez cafeaua.
Mi-am pus si muzica adecvata : http://www.youtube.com/watch?v=2dv0L7wvcTQ&feature=related
Asaaa deci acum sunt intr-o stare perfecta si am bagat si p-aci nasul sa va salut!
ACINA fain patutzul,vad ca e din lemn,nu-i c acel al lui Tibi (tot de la Ikea) Sa il foloseasa sanatos!Ce mai face Addrei,tot asa cumintel?
INGRID,ANA cum sunt fetele?
Gata cu visarea,trec la munca,tocmai am primit un telefon sa fac alta situatie neprevazuta ,asa ca lista mea luunga tre' sa astepte ...
O zi buna!

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page