Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119600
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58608
3. Bilantz olguta12 52785
4. J D E monica70 43985
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 41506
6. A murit Laura! craciunitza 32544
7. Un nou inceput...(2) danangie 31854
8. Curiozitate! Ana68 24771
9. scrisoare catre mama Picasso 24405
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22587

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43986  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 18/01/08 @ 23:49 Reply with Quote
Iaca si eu pe aici, sa inchei seara. Am fost plecati la fretele meu, ca a facut mici si gratare, am luat-o si pe Diana, dar normal ca el a uitat sa-mi spuna ca fiica-sa are rosu in gat si tuseste de mama-focului. Amu sa vedem, dupa atata fereala ne-am procopsit cu ceva? In rest eu sunt pe baricade cu Diana, in sensul ca imi place sa aud "reportofonul": hipopotam, medicina, ciocolata, balerin si altele, si ce-i mai nostim ca a inceput sa se auto-corecteze singura cand greseste cuvantul.
Deea, natural ca nu vreau s-o invat sa citeasca, era...sa zicem un experiment mai mult, sa vad daca retine cuvintele. Important e ca stie literele si stie ce grupuri de litere formeaza anumite cuvinte, dar de aici si pana la a citi, mai e cale lunga. Intai trebuie sa se produca acel "declic" in creierul lor, care sa le arate conexiunea dintre verbal si scris. Ea le vizualizeaza, cum spune si Moni. Oricum, stie atatea de ma doare pe mine capul si vorbeste corect (cand vrea), alteori se prosteste ca in film, cand spune: uee, in loc de unde si altele. Dar cand e singura si se joaca am surprins-o ca spune foarte corect cuvintele si mai ales cand vorbeste cu papusile...
Trebuie sa recunosc ca probabil metoda ta e mai buna de a o invata literele pe Daria, eu am invatat-o asociind la fiecare cate un cuvant...Bravo Dariei ca stie litere , azi mai putin, maine mai mult, trebuie sa ai rabdare si asta cred ca nu-ti lipseste!
Moni, ideea ta cu ciocolata, ma distreaza la culme..si daca greseste, nu-i mai dai? Dar eram sigura ca le stie, oricum...
Pune odata un film si promite-i cioco la sfarsit, s-o vaz si eu!
Deniso, mai spune ceva de papusa ta...ca parca esti telegraf, scrii putin si rar!
Am plecat la nani, noapte buna!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 19/01/08 @ 10:41 Reply with Quote
Buna dimineata!
INGRID sper sa nu ia Diana ta infectia de la verisoara-sa O sa incerc sa o filmez pe Dia asa cum ai zis
Eu n-am noutati,Diana abia dupa 12 se "repatriaza",asa ca pana atunci sunt calare pe conta
Va pup

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Ana_m
mamica de printzesa

Posted 19/01/08 @ 11:40 Visit Ana_m's Homepage Reply with Quote
Hola si de la noi ,
Mie nu mi sa mai termina treaba fir-ar sa fie , bucatareala , curatenie, ordine . Si astea in general le pot face cand doarme Clara . Asa ca de citit apuc dar de scris ami rar .

Ieri am fost la pediatra la controlul de 2 ani . Are 87 cm si aproape 11 kg (10,960). Asta e slabanoaga ........ Am impresia ca m-or crezut alea denaturata ca i-am zis ca nu mananca mai nimic .... doar supa si pui la gratar..... . Mi-a dat dr. o chestie pt apetit (nu sunt vitamine) si zicea ca s-ar putea sa-i dea somnolenta . Mi-a dat supliment de calciu , pt ca fontanele nu e inca inchisa dar dr. nu prea parea preocupata de asta . Ne-a trimis la aerolog , sa-i faca teste sa vedem la ce este alergica . Recunosc ca sunt cam speriata de chestia asta ca nu stiu cum o sa o tin eu si aia sa o impunga cu atatea chestii , dar macar o sa stiu daca e alergica la ceva sa stiu sa o feresc . O sa ii schimb si laptele, tot formula, dar trecem pe lapte normal nu din asta care era aproape fara lactoza si f prelucrat , nici nu avea atata calciu , poate si de asta e cu fontanela asa .
In alta ordine de idei , miercuri ne-am chefuit putin in familie , i-am dat cadou bucataria si era super incantata de ea , plus o fustita , 2 covorase pt camera ei , cu mickei si cu winie, plus i-am decorat camera cu desene cu mickei si alte personaje care ii plac . Asa ca acum isi iubeste camera ca aere toti papitzoi ai apwe acolo . Covorul al tot pupa pe mickei . Acum ne pregatim de chef maine cu prietenii , vreau sa fac mici si un tort mai deosebit , sa vedem ce o iesii . Si duminica viitoare cu nasii ei , ca nu pot acum sa vina .
Cam atat despre noi , am vazut ca Moni iar ai ochit chestii faine .
Diana de Ingrid am auzit ca citeste , ai vreun link te rog ca eu nu am vazut .
Daria, are parte de peisaje de vis
Si Denisa vad ca se chefuieste

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Back to top

monica70

Posted 19/01/08 @ 11:47 Reply with Quote
ANA ma bucur ca i-a placut Clarei bucataria ,nici nu se putea altfel.Eu inca sper sa ii gasesc si Dianei una mai ieftina ,ca nu i-am luat nimic de banii de la socru-meu.
Cat despre masuri e ok deci Clara 87 cm,Diana 86 cm Ti-am zis eu ca e Clara cu un cm mai inalta? Ti-am zis! La kg Diana nu cred sa aiba mai mult de 10,500 ,dar nici nu am apucat sa o mai cantarim pe cel electronic sa vedem sigur.Pe ala de baie,asa arata intre 10 si 11 kg. Tin pumnii sa mearga usor treaba cu analizele alea si sa nu fie alergica la prea multe.Sa pui poze de la chef in drop ,ca dau eu de ele .
Acum ma intorc la munci,ies de pe net

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 20/01/08 @ 10:15 Reply with Quote
Ieri am fost plecate dupa-masa la verisoara mea, ce Dumnezeu, doar noi sa primim musafiri? Acolo era o minge mare, medicinala, s-a jucat Diana cu ea, apoi a sarit pe canapea si a pus niste maimutoi la nani...
Dar ce m-a lasat pe mine masca a fost ca a vazut pe o foaie de hartie unde-si calcula vara mea cheltuielile, pe 1 si a aratat cu degetul si a spus: uite mami, CIFA 1!! Las-o incolo de treaba, eu nu am invatat-o asa ceva....
AnaM, ma bucur ca ii place bucataria, si Diana se joaca foarte mult cu ea, le da de papa la papusi si mie, cand ma prinde...
Cu fontanela nu stiu ce sa-ti zic, dar daca medicul nu si-a facut probleme, nu cred ca trebuie sa te alarmezi. Si e bine ca-i face testele pt alergie, nepotul meu e alergic si cand ii scapa cate o rosie vara...se umple de bubitze saracul...
Filmul cu Diana mea l-am dat direct lui Moni, nu l-am pus pe net ca e prea mare.
Moni, ai pus filme cu Diana? Ca mi-ai promis, nu uita...
Fug sa ma joc cu ea.

Ingrid S si Diana
Back to top

monica70

Posted 20/01/08 @ 11:51 (Edited 20/01/08 @ 11:53) Reply with Quote
Buna dimineatza!
INGRID grozava Diana! Cine stie v-o fi auzit vorbind de cifre si a facut legatura! Mai ti minte cand a apucat-o pe a mea sa pomeneasca si de zero,desi nimeni n-o invatase? Si eu am presupus ca ne-o fi auzit zicand cu voce tare vreun numar de telefon si asa a vazut ca exista si zero pe langa unu,doi ...
Filmele promise nu le-am facut ca n-am avut timp si s-au descarcat si bateriile.Am pus doar doua aiurea cum se joaca cu papusile si vasele,mai mult pentru Alessia.Nu stiu daca reusesc si azi ca-s prinsa in ultimul hal cu declaratiile astea Stiu ca mai voiam sa povestesc ceva de Diana,dar pur si simplu nu mai imi amintesc ce,sunt prea stresata si toata saptamana asa va fi si la birou.Pe urma saptamana urmatoare alta distractie,scap de declaratii, dar vin adminstratorul si alte persoane importante din Italia,balamuc ... iar schimbari de "docomente" Nu se mai termina odata.
Si prietena-mea ma inebuneste sa mergem undeva gen Felix sau Herculane prin februarie sau martie,cica cu programul ala "o saptamana de vacanta" sa ne relaxam si sa uitam de hartzoage.Nu e rea ideea ,dar e inca prea frig pentru gustul meu ... desi sunt piscine acoperite in zona.
Ma apuc iar de treburi ca imediat apare Diana in zona si nu mai pot ...

Back to top

monica70

Posted 20/01/08 @ 15:42 Reply with Quote
Diana inca nu a adormit la ora asta,nu vrea nicicum sa doarma,desi e treaza de la 8,30.A tras si o tura de plans,asa ca am lasat-o singura in dormitor sa faca ce doreste,poate macar adoarme pe covor ... Tot am auzit-o vorbind singura,dar acum ma striga vad.I-am zis sa treaca la nani si vad ca nu mai zice nimic.
Faza de azi: ne-a aratat cum se fumeaza Am intrebat-o unde a vazut asa ceva si cica pe ... DANA! Una din vanzatoarele lui mami e fumatoare,sa vedeti cum o mai imita!!! O sa o filmez sa vedeti
La un moment dat am intrebat-o de ceva culori si s-a incurcat si blocat.Haios a fost ca mi-a tras un ... NU MAI TIU!

Ha ... acum m-a chemat Ghita,care s-a uitat prin crapatura usii sa vada ce face Diana! http://www.dropshots.com/dia2#date/2008-01-20/16:42:18
A scos din casuta si a urcat in pat toate orataniile ,pe langa papusi si vase ... si acum parlamenteaza cu ele.
Voi ce faceti cu ei cand nu vor sa adoarma nicicum??? of si ce as mai dormi eu

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 20/01/08 @ 16:28 Reply with Quote
A dormit vreo 2 ore, a mancat supa cu tascutze si o prajitura (de la cofetarie, dar bestial de bune), a ales-o exact pe cea mai plina de ciocolata , mica, dar concentrata...plus suc de portocale. Ce masa hranitoare...
Acum e afara cu tata-su, se joaca fotbal.
Moni, ce sa-ti spun? Eu imi amintesc de saptamana cad i-am retras glorios suzeta, ca a trebuit s-o adorm in brate...deci, si eu m-as enerva daca n-ar dormi dupa-masa, nu neaparat sa dorm si eu, dar macar ma intind langa ea, citesc o carte...
Tin minte faza cu 0, sigur ca mi-o amintesc! Vad ca si la noi se deruleaza acelasi proces...
Cu culorile: Diana e in faza de albastru si negru. Le vaneaza peste tot. Mai demult avea ceva cu verdele. Apoi cu rosu. Daca le invata asa, treaba ei, doar n-o s-o deranjez... Dar le stie sigur, imi zice singura galben, rosu etc, fara s-o intreb. Si la fel sunt convinsa suta la suta ca le stie si Diana ta, doar ca n-are chef mereu sa-ti dea raportul...
Am vazut filmele, ce cuminte ingrijeste ea papusile, oricum faza cu mucii a fost cea mai faina.
Mai bantui putin pe net...pana nu vin cei doi de la fotbal.

Ingrid S si Diana
Back to top

monica70

Posted 20/01/08 @ 18:35 Reply with Quote
Am bagat nasul sa va zic ca a adus mami acum cantarul electronic: rezultat 10,800 kg .
INGRID Diana ta cat are acum? Fetele astea trei - Clara si cele doua Diane zici ca-s clonate la inaltime si greutate
Diana mea a dormit vreo ora,dupa care am auzit zgomot,era pe la usa cu pausa bebe in brate,plus cana de apa.Am pus-o la loc si a mai dormit iar vreo juma' de ora.Acum sincer nu stiu daca zic bine timpii ,ca fiind cufundata in acte nu mai pot aprecia.De mancat a mancat cu mine salata de vinete cu maioneza si ceapa si niste bucatele minuscule de cascaval.Inainte de culcare a mancat ciorba,dar doar jumate de farfurie,nu ca ieri una intreaga.
INGRID sincer nu cred ca Diana mea stie culorile.Daca le-ar stii, nu le-ar incurca ,sau sa-mi zica precum azi ca ... nu mai stie Sau face misto de mine?
Ma intorc la munca,ca a venit baby sitter-ul de mami sa stea cu ea.Revin mai pe seara,sper ...

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 20/01/08 @ 22:13 Reply with Quote
Salutare-multumim de urari si avem poze,pun linkul si voi reveni cu detalii despre cadouri si petreceri ca nu numai ca sunt rupta,ma incearca o raceala si sunt cu spatele in pioneze dar treb sa plecam in maxim 1h de acasa la ziua baiatului nasilor lui Alex.
Deci da-i pregatiri,imbracat copii,papa,etc..
http://community.webshots.com/user/emmalex17

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page