Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119592
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58572
3. Bilantz olguta12 52759
4. J D E monica70 43959
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 41282
6. A murit Laura! craciunitza 32532
7. Un nou inceput...(2) danangie 31838
8. Curiozitate! Ana68 24756
9. scrisoare catre mama Picasso 24399
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22565

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43960  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

Denisam
blessed mommy

Posted 08/01/08 @ 21:36 Reply with Quote
Irinel asteptam sa va instalati ,mabucur ca ai dat un semn si astept povesti cu Ilincuta ca stiu ca vorbeste foarte bine si are un vocabular bogat.
Moni-bancurile le-am primit de la op rietena,nu am eu timp sa citesc cate imi trimite.
Ingrid-pusi!
Deea-unde-s filmele cu papagalul si Daria?Ana-vazutpoze,faine,ma bucur ca atzi avut asa o vacanta faina,vreau si eu:))
Pupici si o seara buna,merg linga pitic 1h,am scris mesaj prietenei mele din ro care e nascuta azi 8 ian in ac.zi cu Elvis Presley. ce muzica faina are,stiatzi?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 08/01/08 @ 21:37 (Edited 08/01/08 @ 23:45) Reply with Quote
DENI ma bucur ca functioneaza ! Diana de cele mai multe ori se culca singura acum,dar are si seri in care se miorlaie sa stau langa ea,ca ar tot povesti.Acum e cu taica-su,fug sa ma joc un pic si eu iar la casutza cu ea.Aseara ne-am distrat en gros asa.Eu eram inauntru si ii facem teatru de papusi cu animalele de plus.Radea cu lacrimi fata.Pana la urma am ajuns la batem cu plushurile,eu dadeam cu ele afara,ea inauntru.In final,le-a scos din suport pe toate (si are o multime) si le-a cazat pe toate in casutza,acum e deci "Casutza din padure" plina cu animale
Revin dupa ce o punem la orizontala Deja a venit dupa mine: HAI MAMA COACE ! (incoace)

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

irinatunza
cu Sabinutza zimbareatza

Posted 08/01/08 @ 21:44 Reply with Quote
Buna fetele!

Noi suntem bine, Sabina e foarte incintata de niste puzzle-uri de lemn primite cadou de la nasica noastra din Germania. Asa ca toata ziua mi-arata cum stie ea sa puna figurinele la locul lor.
A inceput sa mai scoata si ea cuvinte noi, desi nu e o mare vorbareata cum sunt alti copilasi.
Nu avem prea multe noutati. Stam mai mult in casa, afara putin pt. ca e frig asa ca nu prea luam contact cu copiii.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 08/01/08 @ 23:10 Reply with Quote
Denisa, asta cu "fata e mare" sa stii ca merge si la noi, ideea e super, pacat ca n-o pot pune in aplicare cu culcatul, de fapt, sa fiu sincera, n-am incercat-o inca. Tot cu mine doarme si asta de cand a fost rau bolnava acum 2 luni.
Moni, noi avem cuburi care se imbina unul in altul, ea face trenuletul, turnuri, naiba stie ce, ca nu stau s-o pazesc, asa ma bucur ca mestereste singura si ca pot fugi la o tigara...dar n-o tine mult, ca imediat ma striga.
Irinatuntza, eu am tot scos-o pe Diana, chiar cand a fost frig tare, macar jumatate de ora, sa mai oboseasca si ea...Fain ca face Sabina puzzle, cred ca e tare mandra de ce stie, draga de ea!
Of, ca iar trebuie sa plec, mi-a dat drumul sotul la apa in vana..de fapt ca sa-l mai las la comp vreo ora, strategic. Nu ca nu mi-ar place...iau o carte si as putea dormi in apa...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70

Posted 08/01/08 @ 23:30 (Edited 08/01/08 @ 23:43) Reply with Quote
IRINUTZA asa e iarna,ce sa faci? Bine macar ca ii plac Sabinei puzzle si nu se plictiseste.Diana mea tot ar pleca,azi iar m-a inebunit cu toboganul.Maine sigur bagam o tura la locul ala de joaca.
De iesit cam asa cum zice Ingrid,cate juma' de ora pe zi,dar nu chiar zilnic.
INGRID cuburile alea ce se imbina si Dianei ii plac,dar in ultima vreme s-a jucat mai rar cu ele,acum are prea multe tampenii.Dar ma bucur ca se joaca cu de toate,cu cele mai diverse tipuri de jucarii,de fapt cam cu toate Si cel mai mult ca e atrasa de desenat,chiar daca nu are inca indemanare,dar imaginatie sigur are ca atata povesteste ce deseneaza, incat deja mi se pare ca si vad pe hartie ce zice ea
Mi-ai facut pofta cu ,cred ca bag si eu o tura Merg sa dau drumul la apa si pana curge mai bantui.

Back to top

monica70

Posted 08/01/08 @ 23:41 Reply with Quote
Gata am dat drumul la apa.
DENISA si prietena mea al care fusei duminica e nascuta tot azi 8 ianuarie
INGRID ce-am uitat ! Azi vin acasa si gasesc pe birou vreo 20 de abtzibilduri lipite Erau abtibildurile din cartea aia Pana s-a barbierit Ghita ,Diana a stat foaarte cuminte! A gasit-o pe covor,cu toate cartile ei in jur ,iar din cartea aia a dezlipit toate abtibildele,le-a mototolit si i le-a mai aratat si victorioasa lui taica-su: A GUNOI! Asta sa faca atac Le-a luat pe toate,le-a intins bine si mi le-a lipit omu' pe birou ca nu stia care unde sa le puna la loc Eu le pusesem dupa numar,dar o sa le pun eu,ca nu e greu deloc,daca ai imaginatie (ceea ce el n-are ).Deocamdata le-a lipit Diana vad,toate pe-o pagina.Mai dar a stat cuminte vreo 10 minute,o sa retin chestia asta si mai fac rost de abtibilduri

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 09/01/08 @ 00:28 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Neata.

Hai sa vad si eu cum stau cu scleroza, sa vad daca reusesc sa raspund la tot ce am citit

Ana, bine te-ai reintors. Astept cu nerabdare pozeleeeeeeeeeeeee.

Irinel, Un an nou fericit si tie, si sper sa mai intrii, sa ne spui de Ilinca, eu astept cu nerabdare sa aflu ce soi de "minuni" face si ea.

Deni, mult succes in continuare cu dresajul. E clar ca se poate. Eu nu ma mai stradui, pentru ca am identificat problema. Problema suntem noi. Daria nu are camera singura, noi bantuim pana tarziu...urmarea...copil pasare de noapte. Stiu ca nu e bine, dar nu am ce sa fac. Singura solutie e sa ne culcam si noi pe la 10 .... ceea ce nu o sa se intample prea curand. Poate doar cand o sa avem si noi "ACASA A MUNTE, MAIE, MAIE", unde sa aiba si Daria dormitor separat. Dar pana atunci...ohooo .. mai e o gramada ...

Filmele cu daria: ciuciu. Pe drop mi le pune negre.. pe webshots se blocheaza uploadul. Unde sa le pun ? Am si eu cu ce ma lauda I-am cumparat Dariei de ziua ei un puzle de plastic. Ceva asemanator celor de lemn pe care le aveti voi, dar nu e cu litere, ci cu forme neregulate, ca un puzzle de hartie, doar ca are formele mari. Are unul in forma de barca, si unul in forma de cocos. Ii plac tare mult, si ... am filmat-o surprinsa, cum l-a facut singura pe cel cu barca, la a doua, a treia tentativa. Seara i-am aratat eu si dimineata, deja il facea singura.

Hehe. Tocmai a venit din camera, si-a tras olita de sub pat, si s-a pus singurica pe olita. Vaaaii.. ce fata mare am Doar ca ... in prezenta altor persoane, uita asta. De ziua ei, s-a pisulit la greu peste tot. La fel face daca e prinsa in vre-o joaca palpitanta, cum ar fi coco... S-a apucat de dansat acum. Face piruete, si ridica picioarele pe sus (fara sa se sprijine de nimic) apoi tropaie ca pinguinii :))) Ce mai .. program artistic de noapte :D Noroc ca stam la parter.. ca altfel ... aveam tot blocul la usa mea
Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 09/01/08 @ 00:34 Reply with Quote
Moni-buna idee cu abtzibilduri,am si eu cartzi dar mi-e mila de ele casi si cu colorat-i le voi da in cateva luni desi sunt pt3+,lasa ca merg la 1dollar store sa iau.
Deea-super ca face puzzle si la olita,o sa o intreb si eu pe geta cand ma ajuta sa scapam ziua de pampers,acuma dupa ziua ei sau din martie cand se mai incalzeste.Fug la smecherul mic si apare acuma si sora-sa.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

monica70

Posted 09/01/08 @ 00:52 Reply with Quote
Gata ! Am venit sa sting Pc,dar vazut ca au sosit pasarile de noapte
DEEA rezolvam maine cu filmele,Mi le trimiti si le pun eu.Numai sa pot,ca azi nici la mine nu a mers dropul.Eventual de pe hardul celalalt.Fain ca face puzzle alea Daria
DENISA si mie mi-e mila de carti,de aia pentru colorat (parca v-am mai zis) listez pe foi A4 diverse,am puhoi de modele super,numai sa aiba cine colora Astea cu abtibilduri sunt faine ca se lipesc,dezlipesc,iar lipesc deci refolosesc,pana le duce diana la gunoi
Gata plec ca maine la 6,30 sus

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 09/01/08 @ 01:02 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Hehe. Victorie !!! Am reusit sa pun pe webshots. http://community.webshots.com/user/daria_ioana
Eu am o problema cu uploadul. Netul meu e retea pe scara, si daca se strang mai multi care chatuiesc video, sau audio...ciuciu upload. Doawnloadul e mare, dar uploadul... Noroc ca sunt pasare de noapte, si la ora asta sunt singura pe fir hai ca profit si mai bag niste filmulete.
Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page