|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43963 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 09/01/08 @ 02:38
|
| Tocmai am observat ca MPEG4 nu intra corect in webshots, nu se aude sunetul. Din pacate filmuletul cu puzzle si cel cu omuletul desenat nu le mai am in alt format, asa ca le-am pus asa, fara sunet. Ata e ... |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 09/01/08 @ 11:03
|
Deea, super!! Ce sa mai zic? Am ramas masca de cum ridica picioarele Daria, fix balerina! Si cum canta ea "Multi ani traiasca!" lui tati si cum citeste povesti papagalului si puzzle si litere...m-ai naucit! Bravo Daria! (Daca ai vreodata ideea sa o tunzi, vin dupa tine pana la Brasov si te chelesc, pi buni! E splendida cu coditele alea lungi!).
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 09/01/08 @ 11:25
|
Hello imi bag nasul sa va salut,ca mai mult n-am timp.Ma lupt aci cu inocmit dosar de credit la banca,am 'nspe mii de situatii de facut si mi le-au mai trmis si in engleza Numai suppliers,outstanding si purchase am in fatza ochilor Fir-ar a naibii de treaba ca daca stiam imi aduceam azi dictionarul economic englez-roman cu mine. Va pup,poate mai bag nasul cand ma indur sa mananc,of ca ieri mi-am mancat sandwichul inainte de a pleca acasa sa nu faca spume husbandu' ,ca el se trezeste dis de dimineatza sa mi-l puna si eu ... 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 09/01/08 @ 13:56
|
Ingrid .. nuuuu ... n-am nici un gand sa o tund ... contrar tuturor batailor la cap ce le am din partea bunicelor... Vreau si eu sa o vad pe Dia mica... Am incercat mai demult si aveai parola. Dai si mie, plssssssssss
despre Daria: de dimineatza s-a ridicat din pat, s-a dus direct la papagal .. sa ii spuna ca trebuie sa manance: "Coco, papa!! mintze pios" (coco, mergi de papa seminte de pe jos) Apoi ... l-a intrebat ce face: Ci Chaci, coco ? ... apoi .. FAZA ZILEI: Coco, ma ubeci? (coco, ma iubesti? ) 
eu: ma stradui sa imi fac CV :(( .. si nu stiu ce sa scriu in el ... parca sunt tuta 
Moni, spor la treaba !!!
Va pup. |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 09/01/08 @ 15:28
|
Deea, imi pare sorry, dar n-am mai pus filme in drop. In schimb, am pus filme in alt cont, am sa-i dau linkul lui Moni si ti-l va da ea. Deci, Daria iubeste papagalul... Moni, inca n-ai ispravit cu lucrul?
 |
|
|
monica70

|
Posted 09/01/08 @ 15:31
|
DEEA ha ha ha ! Intrai si eu sa ii zic la multi ani Ilincai si dau de fraza zilei  Vizionare placuta,iti trimit acum linkul lui Ingrid.Eu ma intorc la hartzoage 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 09/01/08 @ 16:07
|
Deea-super toate filmele,m-a terminat minunea cu coditze-ma duc bine dispusa la dentist. Moni-vreau si eu sa o vad pe Dia mica de Ingrid,pls. Pupici!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 09/01/08 @ 16:16
|
Ce sa termin mai ca nici daca stau aci pana diseara tot nu termin Asa ca intr-un sfert de ora am plecat.Si azi o sa ma dau cu Diana pe tobogan d-ala mare pneumatic,sac sac sac  Nu stiu daca mai apuc sa intru pana plecam la distractie,depinde daca doarme Diana sau ba.Daca nu,intru mai pe seara.
 |
|
|
acina
Mami de Buburuz

|
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 09/01/08 @ 16:47
|
Hai ca am facut o baie, m-am spalat pe cap si acum stau cu prosopul si cu spatele la geamul deschis..nu-s in toate mintile, dar am vazut niste pozeee...de poze! Mira, ai trei copii super, si Selin e o frumusete ca si sora-sa...dar tu stii ca am eu un feeling pt Daria, are un "nu stiu ce", e tare dulce! Si David e un mic barbatel... Cata, am vazut-o pe Bia, cum se pupa in draci cu Ayan, sunt o pereche reusita , iti vine sa-i papi pe amandoi! Iar rochita si tortul...ce sa zic, superbe! Am vazut ca i-a crescut bine parul Biei, imi place si culoarea si forma! Anca, ce mare s-a facut Andrei, foarte scump e , dar parca i s-a mai inchis parul, il tineam minte blond! Am vazut ca i-ati luat si lui casuta, foarte faina e! Tu arati bine si slaba...cu tot cu burtica. Ce sa va mai zic de Diana, de mult a inceput cu o faza care ne face sa murim de ras, se uita la poze pe comp si cand da de tata-su striga: hai tati...shi viezi! Mica moldoveanca...
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|