Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119591
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58571
3. Bilantz olguta12 52759
4. J D E monica70 43958
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 41273
6. A murit Laura! craciunitza 32532
7. Un nou inceput...(2) danangie 31838
8. Curiozitate! Ana68 24756
9. scrisoare catre mama Picasso 24398
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22564

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43959  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 08/01/08 @ 16:29 Reply with Quote
HA HA DENISO ,aia cu scleroza imi placu,eu in ce faza-s daca de cateva ori am fost la toaleta si am uitat sa imi pun OB-ul Noroc ca aveam tampon de protectie Si am facut d-astea si la birou
Ma pregatesc sa decolez acasa,ca-s zombie.

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 08/01/08 @ 16:58 Reply with Quote
Eu am murit de ras la aia cu ruleta si fraza zilei...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

irinel2005
membru incepator

Posted 08/01/08 @ 17:56 (Edited 08/01/08 @ 17:57) Reply with Quote
Buna seara, stimate doamne si domnite.

Am apucat si eu, in sfirsit la net, si am intrat sa va spun La Multi Ani in noul an, La Multi Ani spiridusilor care au facut deja doi ani, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, dar chiar n-am avut acces la net in ultima vreme sau calculatorul plecase deja cu bagajele la Bucuresti.
N-am prea apucat sa vad poze sau filmulete, dar sper sa ne instalam si acasa net saptamanile astea si o sa intru mai des, sa va vad minunile, de care mi-e tare dor.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

Ana_m
mamica de printzesa

Posted 08/01/08 @ 19:35 Visit Ana_m's Homepage Reply with Quote
Hola din Spania ,
An nou fericit tuturor !!!!
Am ajuns si noi acasa de duminica , dar eu abia acum am reusit sa ies dintre valize, masina de spalat , ordine si curatenie . Am petrecut o vacanta foarte frumoasa , asa de fain a fost ca nu mai voiam sa ma intorc aici.
Am cunoscut-o pe Mira si familia . Ce sa va zic , o familie minunata . Mira e tare calma si linistita , sotul ei la fel iar copiii ...... nazdravani , dar nu chiar asa teroristi cum zice Mira . Acum stau si ma gandesc ca sotul meu era streast cu o bucata de copil cred ca daca erau trei era isteric . Daca nu am ras de el prima oara cand am fost la Mira , eram ba unul ba celallat cu ochii pe ea sa nu faca o traznaie si la un moment dat nu ne-am mai uitat nici unul la ea , si peste 3 sec il aud pe sot ca o vede in camera cealalta : ¨¨ uite Clara s- a urcat pe masa , vai uite toate trei s-au urcat pe masa ¨¨. Na m-am gandit las ca se razgandeste ca mai vrea un copil . A doua oara era deja mai obisnuit , chiar zicea ca e fain sa fie 3 , e mai greu pana cresc
Fac ei traznai dar se si iubesc si apara unul pe altul, tare mi-a placut sentimentul asta . Clara e ea cuminte , da trebuie sa fii cu ochii pe ea. Acum duminica la un mom dat vad ca a disparut de unde era , si ghiciti unde era : in baie Daria facea pipi pe wc si Clara in spatele ei spala wc-ul cu peria . Sa nu zic ce de hartie igenica si sapun am ami gasit pe jos .
Oricum au fost super intalnirile , cam scurte din pacate , nu am apucat sa vb mai nimic .
Am pus poze in drop de la intalnire.
Am fost si la Moni la Arad , unde fetele s-au inteles super . Nazdravane si vitezomane amandoua . Are Moni pozele la ea ca eu am uitat aparatul acasa .
In Ro Clara a avut la activ 2 brazi imburdati , sau ma rog rasturnati peste ea, asa ca stateam ca pe butelie sa nu il doboare si pe al Dianei .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Back to top

monica70

Posted 08/01/08 @ 19:59 Reply with Quote

IRINEL Cum e in casa noua,oras nou,loc de munca nou? Ilinca si buni au venit deja? Faceti chef maine? Abia astept sa ai net si timp sa mai pui poze si mai ales filme cu Ilinca!
ANO gata cu debarcatul? Ai supravietuit? Pacat ca ati stat asa putin la Mira,cred ca a fost suuuper incntata mai ales Clara.Am vazut ca ai pus ceva poze,dar n-am timp acum de vizionat,incerc mai la noapte. Cu brazii ce sa zic,al nostru a picat de vreo 7-8 ori,avem doar vreo 5 globuri sparte Azi l-au si strans,au fost harnici.
INGRID si mie mi-a placut si "fraza zilei" DENISO de unde le scosesi? Eu cand ma plictisesc la birou,mai dau iama pe la bancuri,dar zilele astea n-am avut tip de plictisit si nici nu o sa am in graba.Noroc ca am colegi super haiosi si gasim zilnic motive de ras cu lacrimi

De cum am venit,am intrebat-o pe Diana ce a facut azi si mi-a zis: MINUNI SI LELE (=rele )
Am pus-o azi pe Diana la coltz si a stat ca probabil era distractiv pe galeata cu detergent I-am luat si un interviu acolo,dar iar nu merge dropul.Cert e ca mi-a cerut si iertare pentru boroboatzele facute.Pai acum cateva zile am aranjat dulapul ei si azi s-a pus sa scoata iar hainele ,una cate una ATA-I A DIAAANA II MOAAASAAA si toot asa ,dar mai rau e ca mami statea frumusel si se uita la ea,ca le pune ea la loc -ca de obicei total aiurea.Asa ca dupa ce a golit un raft,n-am mai lasat-o pe Diana si a facut circ,de aia a ajuns la coltz .E aiurea ca unul o lasa ceva,celalalt nu,dar nu ma pot intelege cu ei ca si mami si Ghita,sunt diametral opusi . Mami o lasa sa faca toate tampeniile (si Diana i se urca in cap),el n-o lasa sa faca nimic,iar eu la mijloc si nici nu-s acasa mai deloc, sa ii vad ce opere fac
Of ca m-am lungit,ma intorc la trebi,mai revin eu la vizonat de poze sper

P.S.DEEA ai promis niste filmuletze cu Daria si papagalul.Unde-s?

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 08/01/08 @ 20:36 Reply with Quote
Da, ca bine zice Moni, unde-s pozele cu papagalul?
Diana mea zice corect: papagalul si azi-dimineatza striga la mine: telecomanda mami, telecomanda...asta ca sa ma scol eu mai repede, vezi Doamne ce surpriza mi-a facut, a spus corect...
Noi am scos bradul, a suspinat dupa el: unde-i badutzul, unde-i gobulile...nu-i...si tot asa, mi-a mancat ficatii, a avut o zi tare naspa azi, foarte maraita si mereu cu degetul in gura.
Irinel, abia astept s-o vad pe Ilinca, mi-era dor de ea si de felul cum vorbeste...
Ana, bine ca v-ati pus la punct cu toate, e mai greu cand te intorci de undeva, despachetat bagaje, facut curat, spalat...Ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu si la Mira, eram sigura ca va intelegeti si voi si copilasii. O sa ma uit la poze, poate deseara, daca nu maine.
Moni, sa mai pui si alte filme cu Dia, ca sa am de ce sa rad..Si zici asa, a facut si minuni si rele? Smechera fetitza...
Azi Diana mi-a tras o palma peste fatza, de nervi asa, apoi m-am facut ca plang, in timp ce ma studia cu interes, ca sa vad ca dupa 5 minute ma imita...exact cum faceam eu. Si-a pus palmele peste fatza si zicea un: eeeeeee...maimuta, nah!
Acum sta la ai mei si nu's ce invarte pe acolo, astept sa vina sus si sa o culc.

Ingrid S si Diana
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 08/01/08 @ 20:42 Reply with Quote
Moni, sa nu uit: i-am spus Dianei ca daca pune corect cuburile alea geometrice, ii dau bobo. In 2 min le-a pus pe toate, fara interventia mea. Exact cum trebuie, desi in alte zile se lalaia, se prostea, punea cercul la hexagon, numai sa ma enerveze. Asa ca...ti-am furat ideea, sa vad daca merge.

Ingrid S si Diana
Back to top

maraki
si atat

Posted 08/01/08 @ 20:42 Reply with Quote
quote:
Originally posted by monica70

HA HA DENISO ,aia cu scleroza imi placu,eu in ce faza-s daca de cateva ori am fost la toaleta si am uitat sa imi pun OB-ul Noroc ca aveam tampon de protectie Si am facut d-astea si la birou
Ma pregatesc sa decolez acasa,ca-s zombie.

asta e nivelul superior ?
vezi ca la scutece mergea cat de cat, aici esti chiar in public

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Back to top

monica70

Posted 08/01/08 @ 21:25 Reply with Quote
INGRID ha ha o sa incerc si eu ca si Diana cam asa face cu ele.Si eu o suspectez ca o face dinadins.Si mie mi-a dat Anasebe o idee acum,ca zicea azi de turn din cuburi.Tot ma gndeam ca n-avem cuburi macar sa vad daca stie Diana face asa ceva,eu ma gandisem la cuburi din alea mai mari de burete.Fraiera ,ca noi avem alea de lemn,dar nu prea le-am folosit.Asa ca le scosei si daca am stat langa ea,s-a pus Diana pe construit CATEL si TULN ,vad ca nu numai turn din cuburi d-alea face ci si constructii mai "complicate" (vorba vine ,ca a incercat sa puna un acoperis peste altul ) Am si filmat-o,la fel cu statul la coltz,dar nu pot pune ca nu-mi merge dropul deocamdata.Maine poimaine se face vanzare uriasa si la din alea

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 08/01/08 @ 21:31 Reply with Quote
Hello,
Bravo celor 2 Diane,cam asa e si fii-mea uneori cu incapatinarea la forme si culori,de cosntruit vad ca face cu lego lagreu.
Dc vreti sa incercatzi faza cu culcatul singur/a, va pot spune ca dc te tzii de program si mai iesi si afara 1h cu copilul, se vad rezultate si SE POATE.
Alex ieri a durat 1h jumate sa se culce, azi in 35 de min singur, fara plinsete, dat de 3ori suzeta si cu radio linga el mergand moderat, a adormit.
Emma aseara in 25-30min(cu 1ziinaintedurase 45min) dupa citit poveste si baitza,cu mine stind la usa dar afara din camera, cand maraia sau vroia sa plinga ii spuneam ca vin big boys(stii ca ii e cam frica de ei) sa ii iea jucariile si mama o pazeste, sper sa se invetze curand si mai repede si sa tzina faza ca e fetitza mare- NU MA LAUD, va spun ASTA CA SA AVETZI CURAJ-pt CINE ARE NEVOIE!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page