Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119582
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58555
3. Bilantz olguta12 52732
4. J D E monica70 43943
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 41143
6. A murit Laura! craciunitza 32515
7. Un nou inceput...(2) danangie 31825
8. Curiozitate! Ana68 24743
9. scrisoare catre mama Picasso 24386
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22540

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43944  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 08/01/08 @ 12:05 Reply with Quote
Ana, ideea nu e rea, doar ca va trebui, cel putin la inceput sa te pregatesti pt bolile pe care le va lua de la gradi. Pana isi face imunitatea, vor fi destule nopti albe. Atunci cu cine va sta Tibi, ai pe cineva?
In ce priveste socializarea, e perfect. Decat sa dai banii pe bona care-l sterge la fund si-i da sa pape si altceva nimik, mai bine la gradi cu copiii.
Acusi vine fata de la plimbare, trebuie sa-i dau sa pape. Intru eu mai tarziu.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 08/01/08 @ 12:08 (Edited 08/01/08 @ 12:22) Reply with Quote
Ingrid Asa e. Stiu treaba cu bolile. Pai sper eu sa mai pot apela la bona la nevoie. Plus mama si cu mine mai puem sa ne luam emdicale (sper sa nu fie cazul).
Moni Nu-s pe germana. Ca la varsta asta nu am gasit niciuna care sa-l primeasca cu pampi.

varsta Tibi
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 08/01/08 @ 12:09 Reply with Quote
Ano adica bona nu se joaca cu el? Vreau sa zic asa mai nebuneste Eu zic ca bine faci si o sa vezi ce schimbare va fi!

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 08/01/08 @ 12:20 Reply with Quote
Bai, eu nu cred ca se joaca cu el. Adica eventual cucu bau, sau sa-l alerge prin casa. dar eu ma refer sa faca un turn din cuburi cu el, nu face.

varsta Tibi
Back to top

monica70

Posted 08/01/08 @ 12:25 Reply with Quote
Si eu asa cred ca nu se streseaza bonele cu cuburi,puzzle,carticele etc. Si eu sper sa ajung vineri sa o inscru pe Diana la cresa de langa noi pentru la toamna,desi mami a facut deja gura ca o voi duce iarna,tot aia imi repeta ca si pe noi ne-a dus dupa 3-4 ani la gradi ... Eu as duce-o si de pe acum macar pentru 4 ore,dar te pui cu ?

Mai,hai sa iti zic: pe Anda au trimis-o la Strasbourg pentru o saptamana si are pozele alea in PC de la birou,dar nu apucase sa le puna ca a fost ocupata rau. Asa ca mai asteptam

Back to top

monica70

Posted 08/01/08 @ 12:32 Reply with Quote
Sunt curioasa daca va plange Tibi pe acolo.Iar cu racelile eu nu mi-as face mari probleme,el a fost intotdeauana rezistent si o sa vezi ca va fi ok.
Eu am alta problemutza, ca sa zic asa.ma gandesc ca Diana e cam exagerat de sociabila,acum e ok,dar mai incolo? Pai asta se duce cu oricine oriunde S-a dus la mami impreuna cu nepoata aia pe care o mai vazuse doar odata mai demult - si precis nu o tinuse minte.la fel a vrut sa mearga acasa cu o verisoara si sotul ei - si cu aia ne vedem de doua-trei ori pe an.Dia deja isi "facea bagajele" sa mearga sa doarma la ei Ea si pe strada,in tramvai,oriunde vorbeste cu toata lumea - nu zic acum e comod sa fie asa,dar mi-e sa nu fie prea increzatoare in oameni Nici nu a vrea sa o desumflu, sa o fac sa ii fie teama de oameni,nu stiu cum e mai bine

Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 08/01/08 @ 12:32 Reply with Quote
Diana la gradinita are tine locul educatoarelor intr-o luna.

varsta Tibi
Back to top

monica70

Posted 08/01/08 @ 12:34 Reply with Quote
Vai de mine,cred ca or sa isi dea alea demisia cu una ca ea.Ai vazut ce-a facut aseara cu mami?
Dar poate va semana pe mine si fratelo,care am fost foarte cuminti la gradinita si scoala,de jena educatoarelor si profesoarelor.Nu si acasa

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 08/01/08 @ 16:19 Reply with Quote
haha-super faza cu Dia si educatoarele.Pusi!
Anas-bravo pt.decizie-sigur ii va fi bine lui Tibi-ma uit la Geta ca de ieri are 4kids,pe Eric baiatul nasilor si ii antreneaza in diferite jocuri si chestii ,emma invata zilnic cateva cuvinte,papa,doarme,e vesela,is happy ca si ea este.
Si din sept.va merge la montesorri deocamdata desi mama cica sa verific dc nu o primesc de pe 1ian 2009- de la 3ani- o sa vad la sf.lunii cand se fac inscrierile.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 08/01/08 @ 16:23 Reply with Quote
Sa va binedispunetzi:

Doi indragosti stau pe iarba intr-un parc, ea delicata si sfioasa, el
nerabdator si incordat. Mereu alti si alti indragostiti vin sa se aseaze pe
iarba. Incepe sa se insereze,iar vantul adie usor aducand aproape miresme de
ierburi parfumate...
Ea: Ce mult imi place cum canta greierii!
El: Nu sunt greieri, sunt fermoare.
---------------------------

Care sunt cele 3 faze ale sclerozei?
Faza intai : intri la toaleta, iti faci treaba si uiti sa tragi apa.
Faza a doua : intri, tragi apa si uiti de ce ai intrat.
Faza a treia: intri, termini treaba, tragi apa, dar uiti sa-ti dai jos
pantalonii.
---------------------
Un european ajunge la un trib izolat din Africa si seful de trib il ia
sa-i arate atractiile locale. Intr-o vale, mai la dos, era un scaun
turnant, imprejurul caruia stateau pe pamant sase negrese frumusele.
- Asta, zice seful de trib, este ruleta noastra africana.
- Adica?
- Va asezati pe scaunul turnant, va invartiti si fata in fata careia va
opriti face sex oral.
- Si care-i riscul?
- Una dintre ele e canibala.
-------------------------------
Reclama unui institut de cosmetica:
"Nu flirtati cu femeia atragatoare ce iese de pe poarta noastra!
S-ar putea sa fie soacra dumneavoastra..."
------------------------

Fraza zilei: " Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat
sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page