|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43939 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 07/01/08 @ 19:29
|
La multi ani pentru cei ce-si serbeaza azi ziua de nume!!  
Pufu, probabil te-a marcat filmul "Pasarile" , drept sa spun nici mie nu-mi convine sa zboare unul aproape de mine, tot asa am impresia ca-mi sare la oki. In rest, imi plac papagalii, mai ales aia vorbitori.. Deea, o sa ma uit in drop, mersi ca mi-ai spus.  Denisa, pai si Diana spune yesss, cow si boy. Atata stie din engleza. Apai zic ca-i suficient, avand in vedere ca n-are saraca de unde se inspira. Ca la desene, mai rarutz, ca-i mai dragutz, vorba cantecului...Dar Emma stie multe, ca mai invata si la gradi, asta e foarte bine.  Moni, chiar asa, cum razi de fata, dupa ce se chinuie sa zica poezia, mai si glumesti...Evident, ca si pe mine ma mai umfla rasul cateodata, dar Diana rade cu mine, asa ca deocamdata n-am stresat-o... O sa ma uit la film dupa ce doarme fata, ca pana acum mi-a mancat si neuronii de rezerva... M-a apucat cheful de o baie cu spume si lumanari...mai sa fie, cred ca imi fac damblaua cand e liniste in casa.
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 07/01/08 @ 20:46
|
Am fost la vaccin si sta ok zic eu 7,775kg si 69-69cm. Acum maraie si se si distreaza singur ca l-am pus la nani,a intrat la regim ca stitzi ca au avut amindoi un virus cu tuse si raceala si s-au rasfatzat.Credeam ca a adormit,a scapat suzeta si ma striga..revin.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 07/01/08 @ 23:32
|
Am vazut si eu filmul cu Dia. Mortala. Ce imi place cum va pune la punct :)))) Mare noroc aveti cu ea, are cine sa va indrume :D... v-ati asigurat :D Daria l-a vizionat de vre-o cinci ori, cand se termina il punea din nou. Si Silviu a ras de s-a prapadit :D
Am si eu vre-o 3 filmulete cu Daria, ca azi nu am facut altceva decat curat si filmare :)))) Dar .. din pacate, pe drop nu imi merge sa pun .. si pe webshots se blocheaza .. asa ca ... |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 07/01/08 @ 23:55
|
Hello hop si io. Vai mie,pai cum sa nu radem mai de ea????? Pai de cand o am, tot radem si radem - poti sa nu razi? Mai rade si ea cu noi ,dar cand se rade asa cu pofta si de neoprit precum facu buni azi,sau cand rade taica-su sau bunicu',atunci e bai.N-a mai trimis de muuulta vreme pe cineva la CACA si GUNOI,dar in seara asta a rabufnit  Acu seara,numai vad ca-l trase pe taica-su de barbie si ii zice: BALESTE-TE (=barbiereste-te) TATI ! UITE CE ULAT! TZIGANU! - ramasai afis!!! Ce sa va zic ce am lucrat,ca iar a stat mami cu ea mai mult aci in dormitor si ce mai larma pe-acolo ! Si radeau amandoua de mama focului si vorbea Diana in nestire.Chiar am vrut sa merg sa filmez prin usa sa le auziti,dar baterii cam ioc. Sa va mai zic o chestie cu dragutza de fiica-mea.Cred ca face misto de mine la greu.V-am zis ce face cu culorile,ca ba le stie,ba nu le stie,numai de rosu eram sigura (si de maro kk ) .Si azi cand se juca cu cuburile alea colorate si mi le zicea numai aiurea sau deloc,mi-a venit ideea sa ii zic,ca daca mi le spune pe fiecare ce culoare e ii dau cioco.Ai de capul meu ce viteza a prins!!!! Si LE STIA BINE MERSI PE TOATE PATRU: ROSU,GALBEN,ALBASTRU SI VERDE!!! Mi le-a aratat fara greseala si rapid.Noa spuneti voi si eu imi sfarm creierii cu ea de pomana,tot uit ca numai cand vrea zice ce stie,sau numai ce si cand vrea invata!
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 08/01/08 @ 01:58
|
bravo dia-mortala!si desteapta si haioasa!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 08/01/08 @ 11:35
|
Noah ca mi s-a pus pata sa-l dau la gradi. Am vorbit deja la cele doua gradi care ne convin cel mai mult. Una este la 100 m de casa, ma duc maine in vizita cu copilul, iar cealalta e la 5 minute cu masina fata de serviciu, la asta cica poate Alex de abia saptamana viitoare. Sincer....de abia astept sa vad cum reactioneaza Tibi maine la gradi. sper numai sa nu inceapa sa urle, cum ii sta in fire.
______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
 |
|
|
monica70

|
Posted 08/01/08 @ 11:38
|
Aoleu ANO ce-ti veni asa brusc???
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 08/01/08 @ 11:38
|
Si pt ca sunt in verva stati sa va explic de ce. Am ajuns la concluzia (logica de altfel) ca bona nu face nimic altceva decat sa supravegheze copilul. Atat. Eu cred ca lui T i-ar face extraordinar de bine sa se socializeze cu copiii, sa aiba un program (are program, dar asa se va naste spritul de turma). Of, nu stiu daca ma intelegeti,. Simt ca nu afce progrese desi ar putea. Am vazut ce inseamna sa stai sa te ocupi de el. Imediat se prinde in joc,. Bona nu face asaceva.
______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 08/01/08 @ 11:40
(Edited 08/01/08 @ 11:41)
|
Moni Sunt copii si copii. Dia a fost intotdeauna mai receptiva decat T. T e mult prea incapatanat( vezi urlu pe sanie ca nu imi convine traseul). Iar eu....daca face faza asta de doua ori ii sterg una la fund (sorry, dar nu am nervii necesari) si stiu ca nu e bine. Poate la gradi se da pe brazda. Stiu sigur ca acolo isi va drumul la limba mai repede decat daca sta cu bona.
 |
|
|
monica70

|
Posted 08/01/08 @ 12:02
|
Voiam sa iti raspund si s-a luat curentul Deja e a doua oara. Pai tu crezi ca Diana nu-i capoasa? Si ea face circ de circ Dar de vorbit sigur isi da drumul Tibi mai iute acolo,mai ales ca e mare vorbaret,dar in poloneza Sunt gradi d-alea de limba germana cum voiai?
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|