|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43240 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
Bysko
membru junior

|
Posted 04/01/08 @ 21:19
|
| Marti dupa petrecere m-am trezit cu gandul la Diana exilata :) si la aniversarea ei. Chiar daca au trecut mai multe zile si eu m-am luat cu altele, te rog ,Monica, sa-i transmiti LA MULTI ANI frumosi si fericiti din partea mea! pupici! |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 04/01/08 @ 21:33
|
Uauu ... cam asa am ramas.BYSKO multumesc mult de urari si de interes.Am vazut de unde ti se trage.Vad ca fetita ta e cu jumate de ani mai mica decat Diana.Si vad ca i-ai facut si tu un jurnal frumos!!!! Ca si ea ! Doar ca sunt cam putine fotografii acolo! Sper sa mai pui si altele! Si sa si anunti cand mai pui!Poate ne intalnim cand mergem pe la mare ,sa aiba Diana inca o partenera de joaca ! 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
Bysko
membru junior

|
Posted 04/01/08 @ 21:41
|
| Barbata-miu zice ca-s defecta- vreau-nu vreau remarc si retin datele de nastere( pe al Dianei l-am vazut din prima si am si vrut sa-l tin minte :)- cred ca tare fain este sa nasti in prima zi a anului. |
 |
|
|
monica70

|
Posted 04/01/08 @ 23:15
|
Ha ha ... cred ca asa data de nastere chiar iti sare in ochi,nu? E fain sa nasti in asa zi,dar mai ales in 15 minute natural,cand te asteptai la cezariana sigura Mai cateva minute si vine tipu sa imi ia PC ,deci pana maine la amiaza ... pa pa 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 05/01/08 @ 00:14
(Edited 05/01/08 @ 02:41)
|
bei ... nu mai zi cat de repede ai nascut ... ca ma simt jignita !!! Eu dupa un travaliu de 12 ore, aveam doar 2cm dilatatie, si am ajuns la ceza ... |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 06/01/08 @ 00:10
|
Salutare si de la noi....am fost ocupata cu vizite la diversi prieteni care faceau papa buna si n-am ratat ocaziile. Asa ca am mai pus vreo juma de kil, ca sa fiu sigura ca nu slabesc.  V-am vazut insa pozele si filmele la toate, Deea, ai o fata de milioane , minunat de frumoasa..si desteapta, mi-a placut cum desena ea omuletii aia si cum canta la microfon, bravo! Denisa, am ras cu lacrimi de Emma si "piscotel", ai doi copii super! Mi-au placut pozele cu ea in spinare la tati, in zapada...si cu omul ala imens de zapada... Alex mai e cu probleme?  Moni, m-am amuzat de Diana cum stingea ea lumanarile si le aprindea tati... , ai imbracat-o foarte frumos de ziua ei, era ca o papusa, iar coditele..sa ii faci mai des ca arata beton!  Noutati despre Diana mea nu prea am, desi ultima faza a fost ca are niste bubitze la funduletz..si i-am spus ca e pampersul de vina, ei...imi arata mereu acolo si zice: bube, dar n-ar renunta la pampers pt nimik in lume. Totusi, ceva se misca, pt ca tot mai des se cere la wc, pt pishu, asa ca avem progrese. Eu n-o stresez. Si altceva, spune dupa mine povestile, repeta ultimele cuvinte, de ma bufneste rasul si o intreb la modul serios, daca vrea ea sa mi le povesteasca? sa stiu sa nu ma mai chinui... Acum ma duc la culcare, sper sa intru mai des de maine.
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
monica70

|
Posted 06/01/08 @ 00:10
|
LA MULTI ANI DARIA !
DEEA petrecere frumoasa! Pana la urma ce i-ati luat cadou?
 |
|
|
Qamar
daydreamer

|
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 06/01/08 @ 05:00
(Edited 06/01/08 @ 05:01)
|
LA MULTZI ANI DARIA! SA FII SANATOASA SI NOOCOASA! PUPICEI DULCI TZIE SI PARINTZILOR!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 06/01/08 @ 11:57
|
Buna dimineata! Noi suntem bine,deseara o sa mergem la un chef.Marti e ziua prietenei mele,dar ne strangem azi p-acolo,ca peste saptamana suntem ocupate amandoua rau. Numai bine, ca or fi cel putin patru fetitze in zona,o sa se bucure iar Diana . Si noi ne-am distrat de Emma si Piscotel,dar mai ales Diana, evident.Daca o intreb cum face Emma sa vedeti ce o mai imita  INGRID lasa mai,bine ca nu face in el,chiar daca prefera sa stea cu pampersul pe ea.Macar ii tine de cald acum.Diana e in acelasi stadiu Cel mai mult ma enerveaza cu kk ! Dupa ce ca ii da drumul pe ea,cand o intreb ,mai si minte ca n-a facut,neaga si neaga,iar daca ii zic sa se uite la mine,se uita in alta directie si schimba vorba - cred ca ii e rusine . De pishu nici nu mai am pretentii,ca dimineata tot full e pampersul,deci daca ma iau dupa teorie, n-ar fi pregtita inca sa scapam de el  Tare rau scriu ca mi-a instalat Opera,dar cred ca schimb iar pe Explorer ca ma calca pe nervi asa,foarte greu manevrez pe Dc si cu iconurile mai ales. Trebuie as mergem dupa Diana la mami si sa incercam sa o culcam mai devreme azi. Ieri abia dupa 13 a mers dupa ea.Chiar mi-a zis mami,ca ,Diana statea la fereastra - era soaaaare - si a zis la un moment dat: II SOALE ,BUNI! NU VINE TATA DUCA A PIMBALE! 
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|