Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119577
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58552
3. Bilantz olguta12 52731
4. J D E monica70 43936
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 41098
6. A murit Laura! craciunitza 32512
7. Un nou inceput...(2) danangie 31823
8. Curiozitate! Ana68 24739
9. scrisoare catre mama Picasso 24384
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22539

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43937  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 06/01/08 @ 19:02 Reply with Quote
Hello, hello!
LA MULTI ANI PAPUSEI DARIA!!
Sper ca ati avut o zi frumoasa si Daria a primit multe cadouri .
Eu am trimis fetitza dincolo, la socrii, zbiera ca o apucata: acasa la Maggie! (cumnata-mea)...azi am sarit peste plimbare, ca era un ghetus pe jos, numai bun sa-ti rupi vreo 10 oase, iar pe dupa-masa a plouat tacticos.
Moni, a venit tati sa o scoata la plimbare pe Diana? De fapt, nu stiu de ce ma mai minunez de ce zice fetitza...ca e mortala..
Deniso, cik sotul meu s-a innamorat de Emma, ca are un par de "negresa", si eu mor dupa parul cretz...
Azi m-am jucat cu cuburile alea date de Moni, am invatat-o ce e ala un arc de cerc (practic e un sfert de cerc, dar nu se pune ), un semicerc si tot asa. Si stie sa le puna in locurile lor...in rest, nu-i tace gura, decat of course cand e filmata..
Ma duc sa-i dau papa la pisica si sa mai stau si eu intinsa...ca acusi apare si n-am timp sa respir.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 06/01/08 @ 21:07 Reply with Quote
Am aparut si eu acasa,cam incoerenta asa ,ca dupa un pahar de vin Oricum m-am simtit ca naiba WE asta - si la CM si a plouaaat si ieri si azi Noroc cu iesirea de azi la prietena-mea Laura.Faza e ca Diana de cate ori aude de Laura ,face legatura cu ... toboganu' ,de cand m-a auzit zicand mai demult ca o sa mergem odata cu Laura si fetele.Ei bine,cat am stat acolo,de cate ori ziceam ca gata,plecam,Dia sarea: A BOGANU!!! Saptamana viitoare ii musai sa mergem intr-o zi pe-acolo,mai nasol e ca si Laura e tot director economic (adica contabila ) ca si mine si tot dupa 17 ajunge acasa si numai chef de iesiri nu prea avem nici io,nici ea,mai ales acum iarna cand la 17 e deja intuneric Macar daca ar fi inghetzat,sau zapada,dar ce-i acum afaraaa ... un noroi jalnic
INGRID hopa ,ai pisica noua? N-ai zis nimic! Ma bucur ca ii plac alea Dianei,iar de pus la loc eram sigura ca se descurca super usor.
Diana mai nou prefera trusele de frumusete - una de la Mos Craciun si una mai mica accesoriu la papusa Clara (de la Ana si Clara) .La fel, in top sunt vasele de bucatarie,adica ce a mai ramas nerupt din ele Evident si bobo ala ii place.La fel in top raman creioanele.Toate astea cand e cu mine.Dimineata, cu Ghita s-a mai jucat cica si cu puzzle cu litere si cu formele geometrice.
De vorbit nimic nou,tot fraze si priopozitii,dar tot fara R si tot pocit.Azi de exemplu mi-a adus chitara cu bateria consumata (abia de scotea un sunet slab) si mi-a zis cam necajita: NU CHINDA CHITALA ATA! II TICATA! Nu va zic ce expresii mai prinde in zbor de la noi si le mai si foloseste la obiect,cand se enerveaza
Acum isi bea lapticul,e liniste inca.Merg sa mai stau cu ea pana adoarme,sa vedem ce mai povesteste.Deja ma striga.Revin mai incolo.

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 06/01/08 @ 23:00 (Edited 07/01/08 @ 02:33) Reply with Quote
Hellooo,
Ingrid-multumimde aprecieri dar sa stii ca is cam suparata pecreatza ca nu coopereaza sa se culce singura,azi am inceput serios treaba,la prinz a durat juma de ora de coborari din pat si plinsete si eu spus aceasi placa,mama merge sa spele si vine inapoi,tati doare burtica e la baie, nu a prea tzinut decat ca i se va lua jucariile si eu le pazesc de bad boys sa nu vina sa i le ia-eram la usa(a vazut ea niste baietzi mari la vecinu' in basement,prieteni cu fiul aluia si ii e frica de ei).
SI cu laptele din canutza cu cioc mai face figurid imi,ori dureaza 1h ca seara(300ml),adica bea 230in reprize,ori treb sa ii dau eu jumate cel putin cu lingura,dar cred ca voi incerca sa pun un pic de nesquick in ele,de la nestle,am inteles ca e o varianta sa ii fac pe cop.ii sa il bea dc are gust de cioco-de vreo 3zile vrea cioco,ii dau f.f.f putzina si a bagatla greu sarmale cu smintina si piure cu brinza si supe,astea nu le refuza nici cum,la altele gen fructe cu iaurt negociem mereu,dar castiga mami.Adica cred ca a recuperat aproape cep ierduse cnad a fost bolnava,sper sa aiba14,3-14,5kg.Trebuie sa o si masor.
Maine merg la vacin cu Alex,sper sa il asculte ca tot mai are un zgomot care se aude,gen fornait.Si cu el incep de maine program de a dormit singur si mai reducem din lapte,acum bea vreo700,credetzi ca e ok dc va bea 550ml si 3 mese de solide cam a cate 120gr pt6luni,treb sa caut si eu cartzi, ca clar fii-mea baga mai mult dar pe el il tzin mai subtire ca baietzii se mobilizeaza greu cand e vb de pierdut kg:)).
SI eu vreau de maine ceva dieta,adica scot din meniu carnea de porc,dulciuri si sa fac abdomene,ca am pus pe burta 0,5kg si cred ca 1kg in total de sarbatori si ma oftic.
Moni-vazut pozele,faine.Pusi la sorela,si ea e cu acceleasi jucarii,dar ea mai nou face singura lego,dar ghidata totusi(meritul lui ta-su).si cu dvd-uri si pozele si patra si hippo la pc cand o apuca.Nu spun cat de corect zice tactu,1data m-a auzit si altele-gen snake(sarpe),sick(bolnav),paki(de la indienisiarabiiastia deaici),etc-prostiile f.coect lezice,acum stie si 3cuvinte grecesti,si a invatzat multe in engleza neintentionat-ma cheama datoria,pupici.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 06/01/08 @ 23:22 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Haloo

multumesc fetele. Muuuah.

Scriu telegrafic, ca sunt pe fuga, mai am de rearanjat casa pe picioarele ei, ca a fost aici ca la circ. Daria s-a cam ofticat de prea multa lume care se astepta de la ea sa stea si in cap si in coada, si la un moment dat a plecat in camera ei si a inchis usa, spre disperarea bunicilor, care nu ii mai dadeau pace. Hehe, ce fata hotarata am

Pana la urma, i-am luat un cadou perfect, un papagal, cu colivie cu tot, de care Daria este super-extra-fantastic de incantata. Toata ziua mi-l cere: "Daia, coco muna, batze". Adeca, Daia sa il tina pe coco in mana sau macar in brate Toata ziua e cu mana in colivia lui, si il mangaie, iar dragutul de papagal, o si lasa. E tare bland si jucaus. Sper sa se invete repede sa vina afara, pe deget si sa se joace cu Daia, care deja nu mai poate dupa el. Ii da de mancare, paine si momov, si ii baga jucarii in colivie Am mai luat si un cos de baschet, care canta cand intra mingea in el. Din pacate, nu functioneaza, si merge Silviu maine sa il schimbe. I-am dat si restul de jucarioare care i le-am luat de-a lungul timpului, si s-au strans muuuuulte, muuuulte. Faine sunt niste stampilute, m-am jucat si eu un pic cu ele

Tre sa fug, poate revin, deocamdata va pupicessc.
Back to top

monica70

Posted 06/01/08 @ 23:47 Reply with Quote
DENISA intai am crezut ca de la vinul ala vad asa macar mi-am sfortzat neuronii si asa m-am trezit
Cu Alex cred ca e ok ,da-i alea 3 mese de solide si lapte cat vrea ,bine ca vrea! Stateam si ma gandeam acum cat lapte bea Diana la 6 luni,pai inca sugea si nu prea pot aprecia,dar destul de putin sugea cred.Oricum doar dimineata,cand veneam de la birou si seara.Dar si e manca atunci piureuri de legume si de fructe si in cantitati uriase,pai acum daca stau bine si ma gandesc,nu cred ca mananca nici o treime din cantitatea aia Bafat cu vaccinul maine! Iar cu slabitul ala ce ai mai,ca arati perfect???? Apropo te-ai tuns??? Ca asa mi s-a parut.
Cu laptele incearca sa ii bagi cacao ,Nesquik din ala,poate asa ii place mai mult.Ghita mai nou dimineata ii da simplu,seara cu nesquik ,sau invers.dar oricum Diana a devenit mare fan laptic,de juma' de an.Sa fi contribuit marea??? In schimb, nu mai vrea deloc branza.Dar chiar deloooc,ea care baga la greu mai demult cascaval,telemea ,sau branza topita (asta cand ii dadeam)!!!! Au ramas doar iaurturile super preferate si laptele.
Am plecat la nani,ca iar vine o saptamana grea ,am foarte mult de lucru ,dar ... am alt avant acum !
DEEA asteptam detalii de la chef!

Back to top

monica70

Posted 07/01/08 @ 00:02 Reply with Quote
DEEA acu te vazui! Vaaai, ce super cadou,papagalul! Te cred si eu ca ii place Dariei! Are papagal una din vanzatoarele lui mami si sta in acelasi bloc cu ei la parter,iar Diana toata vara,de cate ori trecea pe acolo, tot cu ochii dupa el era ( si dupa matza ca si din aia are )
Noapte buna! am plecat!

Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 07/01/08 @ 09:28 Reply with Quote
Hai ca am aparut si eu! Am citi numai pe diagoanala ce ati scris, scuze.

La multi ani Dariei! Esti o scumpa.
Nu am ratat filmuletul Dariei in care deseneaza. Bai, m-a lasat masca. Cu siguranta e talentata si imi place ca are o putere de concentrare extraordinara.

Eu ma lupt cu serviciul. Sambata am fost la munca iar acum lucrez de la 1r4 la 22. Vai de mine. Iar in rest ma lupt cu zapada. In fiecare zi traiesc aceeasi dilema> Sa plec sau nu cu masina. Of. IN rest suntem bine. Lui T i-au trecut mucii, mie insa nu, dar nu conteaza.

Va pup cu drag pe toate.

varsta Tibi
Back to top

monica70

Posted 07/01/08 @ 09:37 Reply with Quote
ANO mi-era dor de tine Si io-s super ocupata Hai sa-ti zic.Am vorbit saptamana trecuta iar cu Anda si acum astept pozele de la serbarea lui Marc - cred ca o sa te spargi de ras Pot doar sa-ti zic ca e cu parul vopsit in rosu
Ma intorc la munca,va pup pe toateee!

Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 07/01/08 @ 10:14 Reply with Quote
Rosu?! De abia astept pozele. Ti-a zis cand vin?

varsta Tibi
Back to top

monica70

Posted 07/01/08 @ 10:22 Reply with Quote
Sper ca reuseste Anda sa le descarce zilele astea,dar stii cum e ea, tot in sedinte mai mult .Nasol ca nu are net acasa O sa ai ocazia sa va vedeti curand,ca vin la botez pe fuga,de data asta cu avionul
Mai zi si tu, ce mai face Tibi?
Ma intorc la munca

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page