Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119348
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58113
3. Bilantz olguta12 52222
4. J D E monica70 43237
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 38210
6. A murit Laura! craciunitza 32178
7. Un nou inceput...(2) danangie 31370
8. Curiozitate! Ana68 24388
9. scrisoare catre mama Picasso 24221
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22300

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43238  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

Denisam
blessed mommy

Posted 03/01/08 @ 17:06 Reply with Quote
Moni-bafta la conta, si eu treb sa ma apuc de sortat hartii,pus in dosare,etc dar macar nu le mai introduc, momentan, cat o tine nu stiu.
Anas si Ingrid-unde sutnetzi?
Mirela- pupicei,santate, si bravo pt progresele lui Dani!

AM pus un filmultetz cu fii-mea care se chinuie sa il strige pe Alex piscotel.
Ieri a fost prima zi dupa aproape 2 sapt in care s-a rasfatzatm,la geta si copii si a venit tare happy si imi povestea ca le-a luat geta aragaz si grigider mare si a gatit papa si i-a dat lui bebe, si alte animalutze.Ma rog,haiosi, si ii merge mai nou gura si invatza cuvinte noi in ambele limbi-nu le mai insir, dar propozitii f. rar face.
Merg pina la magazin cu Alex, dar cu masina ca sunt -15C acuam si se vor face -7c, sa schimbam niste haine. Noroc ca de simbata intram pe plus cu gradele.
O zi buna, revin poate mai incolo,desi am destule pe aici de facut-gen curat in dulapuri,spalat pe cap, maine o supa la copii, rufe,etc,stitzi si voi.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 03/01/08 @ 17:27 Reply with Quote
DENISA vai de bafta mea Am avut azi de lucru en gros si mai am si pe maine,dar ciudat ca am si o satisfactie asa ... a muncii de nu-i adevarat E chiar placut la birou - bine am si niste colegi de colegi.Am avut inca o veste buna azi,o colega (sefa la o echipa), e dupa ce a urmat si ea ceva tratamente si are si fibrom pe deasupra,dar sper sa fie ok totul.
Acasa vad ca lumea inca doarme si eu cum am topit azi deja 3 cafele ... nu ma pun in pat.
Deci azi nu m-am intalnit cu Diana pana la ora asta.A stat cu mami azidimineata ca taica-su a avut de rezolvat ceva.Si a scos-o mami la plimbare,doar ca la intoarcere a facut in fatza blocului,la lift si in fatza usii un scandal monstru,ca ea vrea acasa la buni ,nu aci la noi Abia a calmat-o si cand a tot intrebat-o mami ce are si ce o doare a zis ca dintii Deci iar niste nurofen,de-ar iesi odata si alea 4 masele ,ca m-am saturat,sigur de aia e asa irascibila
Mai voiam sa zic ceva,dar iau o mica pauza.Revin.

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

monica70

Posted 03/01/08 @ 18:01 (Edited 03/01/08 @ 18:06) Reply with Quote
Na' ca s-a trezit si Diana.Am intrebat-o cu ce ne jucam si a vrut cu CHEIOANE.As fi preferat cu cuburile,ca poate asa facea ceva si singura,dar la desenat trebuie sa stau cu ea .Acu-s in pauza,ca ii da taica-su branza in ciocolata.
INGRID sa stii ca am pus-o acum sa zica si ea cuvintele alea lungi Rezultat: PACANINI si COMADA sau TELE - nu vrea sa zica impreuna telecomanda.Chiar eram curioasa
DENISA imi place de Geta aia ca se ocupa fain de ei!Deci ii place si ei bucataritul.Eu am cautat pe net ceva bucatarie pentru Diana ,dar am vazut la 1-2 mil. Mai bine caut la chinezi
Si ce daca zice Emma mai mult cuvinte separate? Are timp si de propozitii.La ea e mai greu cu doua limbi,bine ca zice si atatea!!!!
DEEA azi ce a mai desenat Daria? I-am facut si eu Dianei omulelti sa se inspire (unul din linii-slabanog si unul din ovaluri -grasun ) Dar .... ea continua sa "faca" si sa spuna ca face CEC,PUNT si TIUNGHI .... Si baga numai rotocoale si linii,cateodata si puncte . Mai avem pana o ajungem pe Daria.

Am uitat sa va zic sa vedeti ce m-a imbratisat Diana cand s-a trezit,asa luuuuuuung S-a cam invatat cu mine acasa si acum ... Mai ales luna asta cred ca voi sta si la ore suplimentare
Merg la joaca, sa vedem ce mai desenam.

Back to top

monica70

Posted 03/01/08 @ 18:04 Reply with Quote
Ah,am uitat,acum trage si sub rotocoalele alea (capul) multe linii mazgalite ,in timp ce repeta: MANI PICIOALE MANI PICIOALE ... e un fel de caracatitza ce iese

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 04/01/08 @ 00:10 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Hihihihi. Las ca e pe drumul cel bun, ce daca are omul mai multe picioare ? Poate ea vrea sa deseneze extraterestri :D

Tocmai m-a anuntat Daria ca l-a facut pe Alex cu balon. Asa mi-a confirmat si Silviu, dar pana sa ajung... l-a mazgalit de nu se mai vedea nimic.

Astazi a stat iara verisoara mea cu Daria. Si asa de fain se jucauuu .. Eu eram cu mainile in adeziv de faianta ... si ele radeau in hohote, a invatat-o trei iezi cucuieti... si oac-oac diri-diri-da.. dar evident ca daria tot La...laaa..lalalalaaaaa zice ... si doar oac-oac didida ... Eu daca mai lucru mult la baia asta a mea ... ma angajez zidar ... asa meseriasa o sa fiu. Mi-e groaza cat de greu merge, si e probleme apar mereu. Ba peretele ala nu e drept, ba nu e perpendicular, ba inclinatia e invers, ba adezivul e prea gros, ba stratul e prea mare ... ba s-a taiat stramb.... aoleeeeeeuuuu .... mai am un pic si imi iau campii. Plus ca ascultand sfaturile lu fratelo care cica stie ce zice am facut intr-un fel...in care a trebuit sa daramam totul de la capat, ca nu era bine. Ufff...

Moni, te inteleg perfect cu satisfactia muncii. E tare misto cand vezi ca "iti iese" ceva. Eu am mainile ca o scoarta de copac, parul ca matura si spatele o mare durere, dar ... ce baie frumoasa iese

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 04/01/08 @ 00:16 Reply with Quote
Deea-felicitari pt cate stii sa faci si bine!
Moni-bravo dianei!

Sunt cu Alexcare mai"horcaie un pic",am iesit afara la shopping un pic.oastept pe emma sa ne jucam si am reusit sa dorm cu bb 50min.Uraa!
pupici!

Back to top

monica70

Posted 04/01/08 @ 10:36 Reply with Quote

Sunt calare pe calculat salarii si zapacitii astia doi de colegi au plecat sa cumpere de mancare ,dar au chef de poante.A sunat unul zicand ca-i de la Uzina de Apa si ne taie apa ca n-am platit facturile de 3 luni Eram cat p-aci sa ma cert cu el ,noroc ca l-a bufnit rasul Mi se parea mie dubios ca astea erau platite si in plus se cheama acum Compania de Apa Asta e,io i-am invatat ca si eu am facut misto de ei la greu si au muscaaaaaat
Cred ca intru de-acasa sa va raspund,vreau sa va zic doar ca Diana s-a trezit azinoapte si-l cerea insistent pe BOBO,acum voia sa doarma si cu papusa bebelus,nu e destul plin patul de oratanii

Back to top

monica70

Posted 04/01/08 @ 14:15 Reply with Quote

Inca-s la birou si am o veste maaaaare!!!! Noul administrator i-a propus azi colegului aluia de mai devreme,cu telefonu' - sa fie director general Si inca de saptamana viitoare! Vai ce ma bucurrrrrrrrrrr!!!!
P.S. Ala mic si negru,inca nu stie Ca sa vedeti ce tampenii face: a luat bani din casa sa dea la unu,dar nu mai stie ce suma si nici nu a scris nicaieri - el are cheie dublura pentru situatii de urgenta,daca crap io ,nici n-ar avea voie sa isi bage nasul acolo idiotul ,ca e gestiunea mea. Asta e varza insa,fata de ce tampenii a facut in productie

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 04/01/08 @ 16:10 Reply with Quote
Heloo,
Moni-super vesti,ma bucur pt.tine!Vezi ca nu muncesti degeaba-ce ciudat si cu ala micu' si negru,bine ca scapi de el.Ghitza-incepe lucru?Dia va sta cu mama ta,sau cum planuitzi?

Eu ma simt aiurea cu spatele,gatul inca ma ustura si cred ca vine cm-revin cand termin cu Alex care a devenit mamos..Pusi la toate!

Back to top

monica70

Posted 04/01/08 @ 20:43 (Edited 04/01/08 @ 20:45) Reply with Quote
Buona sera! N-am nici un chef de scris ,dar incerc,poate imi vine pe parcurs .
INGRID te-ai refacut dupa cheful de ieri? Bine o mai duci Am pus-o pe Dia sa zica "libelula" si a zis LIBILULA - asta ieri.Azi a zis ABELULA Buna idee mi-ai dat,am vazut ca ii place jocul,desi ea nu prea voia sa repete dupa mine.Se pare insa ca o atrag cuvintele astea mai "sofisticate". Am uitat sa te intreb o multime: se joaca Diana cu puzzle alea? Si din februarie ce faci,banuiesc ca nu mergi inca la lucru ,nu?
DENISA ma bucur ca ai dormit bine,mai un picutz rezisti tu,hai ca se face Alex mare si o fi alta viatza! N-am apucat sa vad inca filmuletul ala,poate reusesc azi,desi trebuie sa ma scufund in conta iar. Dia va sta cu mami (dar sper ca Dia va dormi la noi ...),Ghita mai are de umblat cu actele si saptamana viitoare trebuie sa isi faca analizele,mai are de umblat si cu actele Af-ului si prin mai multe locuri.
DEEA ce bine ca ai cine sa se ocupe de Daria si se si distreaza asa! Spor la munca, sa iasa fain baia!

Na si acum sa mai zic si de Diana ca am primit reclamatii de la o prietena comuna ultraiubita la spiridusi ca cica de ce scriu in Jurnalul Dianei, despre probleme de serviciu Daca stiam ca e asa bantuita zona asta,nu ma mutam aci Deja aproape 7000 de vizionari , mi se ridica parul Nu pricep.Presupun ca se intra de curiozitate,dar asa se citeste prima pagina,se vede ca nu-i nimic interesant si se trece mai departe ... Chiar nu cred sa intereseze pe atata lume straina de Diana,incat sa citeasca toate paginile astea. Poate ma ajuta cineva sa inteleg

Asa ... deci voiam sa zic de Diana.Care Diana,ca iar nu-i ,mi-a luat-o mami la ei in seara asta sa pot dormi dimineatza (pana la 11-12 ) Azi am ajuns acasa pe la 17 (cica azi era zi scurta pana la 11 ... ) si cand am intrat pe usa ,a strigat un MAMIIIII! era atat de fericita Am apucat doar sa mancam impreuna,dupa care m-am trantit in pat lesinata de oboseala si Diana a venit si ea cu vasele ei sa faca mancare acolo.Mie mi-a dat SILOP ( cica CE BUN ETE ATA MEDICAMENT! ) cu lingurita Am apucat doar vreo 5 minute,ca a aparut mami si au mers dincolo la fratelo in apartament.Eu am adormit si m-am trezit cand le-am auzit in baie.Diana se pusese pe olitza si striga la mami: STAI IOS BUNI! STAI AIIIICEA PI IOS!!!! Buni saraca s-ar fi pus pe capacul WC-ului,dar Diana voia sa stea pe jos pe covor,cum mai stau eu langa ea Pe urma a venit cu COALA MAMII!!! si gata.Am echipat-o si dusa a fost
In seara asta raman si fara PC ca il va lua sa reinstaleze WIn pe hardul mare si mi-l va aduce maine.Asa ca pana vine dupa el,ma bag la conta ! Pupici

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page