Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119343
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58109
3. Bilantz olguta12 52219
4. J D E monica70 43229
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 38143
6. A murit Laura! craciunitza 32174
7. Un nou inceput...(2) danangie 31365
8. Curiozitate! Ana68 24385
9. scrisoare catre mama Picasso 24216
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22296

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43230  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 02/01/08 @ 13:26 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Ziua buna !!!

Va pupicesc, noi facem treaba, in baie, daramam ce a pus fratelo ca sa ne ajute, si a pus nasol. ... Am inceput anul asta bine. Sper sa nu ne tina asa tot anul :D

Ma bucur sa citesc de la persoane dragi, Bee, Mirelus . Dau pup si la restul, bineinteles, dar lor primele, ca intra mai rar

Moni, sa va bucurati din plin de zapada. Mai sunteti acasa? N-ati plecat inca ?

Irinutza, sanatate la printesa.

Pup.. fug si eu la treaba

http://community.webshots.com/user/torturi
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 02/01/08 @ 13:35 Reply with Quote
Helllo! Pusi Mirela ! Sper ca sunteti bine toti patru
DEEA eu mai sunt p-aci,dar vreau repede sa lucrez ceva cat sunt afara Diana cu Ghitza,ca pana acum doar m-am jucat cu Diana.Ca sa nu zic ca n-am fost afara,am iesit la balcon si am facut din zapada adunata intr-un coltz,un mini om de zapada si l-am pus pe pervaziul ferestrei, sa il vada Diana cand vine A iesit carn raau ca mi-au inghetzat destele si n-am mai stat sa il modelez cum trebuie .... brrrrr ...
Trec la treaba,revin io cu povesti mai incolo

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

monica70

Posted 02/01/08 @ 16:42 Reply with Quote
Sa mai bag si io nasu' sa va zic ce opera facui si care-i rezultatul Azi tot colorand cu Diana (adica io ,ca ea numai mazgaleste) m-am pus sa ii mai zic de culori ,doar doar le invata odata.Si am inceput iar cu stilul ala galben - ca si lamaia si banana ,doar ca l-a maro m-a palit inspiratia sa ii zic de maro ca si ciocolata si ca si ... caca. Si evident ca acum stie foarte bine MAROUL.Intratat incat ,din discursul ei de dinainte de culcare (de cel putin juma' de ora ), am reusit sa deslusesc si urmatoarea revelatie: ASA CACA MAAALE, LUUUNG,MALO - nelipsind si un gest laaarg facut cu mana

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 02/01/08 @ 16:45 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Hahahahaaaaa.... bun .... deci stie maroul :)))))
Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 02/01/08 @ 16:54 Reply with Quote
hihihi-super..
revin cu vesti dupa ce papa alex..pusi la toate,mai ales Mirelei!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

monica70

Posted 02/01/08 @ 16:59 Reply with Quote
Acum ma gandesc sa gasesc niste chestii colorate d-astea mai ,ca vad ca astea se memoreaza cel mai usor Sariti cu idei
Si io revin mai incolo,mai am de zis,dar am de lucruuuu

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 02/01/08 @ 17:36 Reply with Quote
Moni, inca nu mi-am revenit. Deci, habar nu am ce scriu aici, dar tastez si io...glumesc, of course. Ieri au plecat musafirii pe la 23, a fost foarte bine fatza de ora 5 de Revelion. Diana s-a trezit azi pe la 9...deci mergem inspre bine, zic eu.
Aici a tot nins, dar nu cu fulgi mari, o zapada marunta. Am scos-o pe a mea cu sania, ce vorbesti, plange non-stop, nu mai vrea de cand a picat. Ce copil e ala care nu se da cu sania?? Pana se marita poate ii trece si asta...
Foarte buna ideea ta cu kka maro , alte idei nu prea am...broasca verde, pitic rosu, cer albastru...din-astea...
Mirela, Denisa, Bee, La multi ani!!
Deea, inca n-am apucat sa vad filmele cu Daria , de fapt n-am vazut nici la Moni, la nimeni. Am de recuperat, dar pe maine, ca azi inca trag la pat.
Anasebe, ce mai face Tiberica? Lui ii place cu sania...
Fata mea zice tot mai corect cuvintele, spune telecomanda, Ceaikovski...eu mor de ras cu ea, vreau sa vad cat de multe silabe poate spune intr-un cuvant. Si cand greseste, spune repede: Paganini...ca sa nu uit ca stie sa zica si ceva bine...
Ieri m-a trezit cu: mami, da-te jos pat! Si nu stiam pe ce lume traiesc, doar 3 ore de somn...
Ma duc sa ma intind, ca e la cumparaturi si acusi vine...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 02/01/08 @ 21:30 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Pupici. Eu am mai scris un mesaj... dar .. am dat refresh ... toanta de mine !!!

Ingrid, vreau si eu parola la poze, plssssss.

Noi am lucrat toata ziua, Daria s-a distrat cu o verisoara de-a mea pe care am chemat-o sa se joace cu Daria, cat timp stam noi cu mainile in adeziv de faianta. Am spart tot ce a facut fratelor de mantuiala, si am facut la loc... la boloboc, la milimetru. Acum sunt multumita, dar tot mai avem o gramadaaaa... mi se pare ca nu mai terminam in veci. Dar o sa iasa frumos. Abia astept sa ii fac poza sa va arat :D
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 02/01/08 @ 21:33 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Eu as vrea sa o duc pe Daria pe munte de ziua ei. Ma gandeam sa mergem in Bucegi, la Babele, la Sfinx... cred ca i-ar place la nebunie, si mie la fel. Insa nu stiu cum sa fac cu bunicile, care vor .. masa ... si pe Silviu mai trebuie sa il conving ... dar o pun pe Daria, ca are trecere
Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 02/01/08 @ 21:40 Reply with Quote
LA MULTI ANI FETELOR! SA AVETI UN AN MINUNAT!

Ingrid Daaaaa, am fost la zapada cu sania, dar nu prea mult ca T inca se lupta cu ceva muci (am voie sa zic muci?)

LA MULTI ANI DIANEI! Sa ai parte numai de bucurii.

Moni, nu te-am uitat cu filmuletul, dar pur si simplu nu am avut timp sa deschid calculatorul pana acum.

Va pupacesc pe toate. Sper sa intru mai mult de saptamana viitoare.

varsta Tibi
Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page