Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119348
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58112
3. Bilantz olguta12 52222
4. J D E monica70 43235
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 38200
6. A murit Laura! craciunitza 32176
7. Un nou inceput...(2) danangie 31370
8. Curiozitate! Ana68 24387
9. scrisoare catre mama Picasso 24221
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22300

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43236  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 02/01/08 @ 22:21 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Waaaaiii ... fetelor sunt pe spate !!!! Daria m-a dat pe spate. Ma duc si eu in camera, si Daria colora cuminte. Cand ma uit mai bine, o gramada de cerculete cu puncte. Am pus-o sa mai faca o data ... si .. ia priviti ce omulet a facut !!!! M-a dat pe spate, nici nu stiam ce mestereste ea, cand colo ... ea chiar facea treaba serioasa !!!
www.dropshots.com/lunanoua2 ... acu se urca filmuletul.
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 02/01/08 @ 22:34 Reply with Quote
DEEA hai pune odata ca nu ma am rabdareeeee! Apropo, a zis Ingrid sa-ti zic ca n-are poze noi,ne zice ea cand pune si ne da atunci si parola.
ANOOOO sigur ca ai voie cu "muci",o vezi cumva p-aci pe cea care nu-i suporta pronuntati ? Da' ce facusi zilele astea?
INGRID odihneste-te mai, sa-mi ti locul ,ca nu stiu cat mai pot scrie zilele ce vor urma Deja m-am bagat azi la greu in priza cu conta si de maine si la birou

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 02/01/08 @ 22:35 Reply with Quote
deea nici urma de poza sau filmulet

varsta Tibi
Back to top

mirela10
Dani-the little angel

Posted 02/01/08 @ 22:39 Reply with Quote
sa va mai zic si eu cate ceva despre noi...na,fiecare cioara cu puiul ei...a inceput si dani sa mai zica cateva cuvinte,si asta e in mare parte meritul lu`"mamaia luli "si "tatai".e asa haios cand e afara si ne striga la geam:"miliau-iulian,mela...si ia toata familia la rand.
in seara asta l-am intrebat cati ani are,cate maini si picioare are,cati ochi si mi-a raspun corect ca are 2 ,numai ca la intrebarea cate putze area raspuns triumfator ca DOUA,LA CARE NE-AM STRICAT DE RAS.
mai zice "pete-peste",tzitze(cu rasetul de rigoare cand le vede),"pine-paine","aco",Cutza-cescutza"...
in seara asta statea cu burta la aer ca el are bebe

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (20+) si dani(21.12.2005)
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 02/01/08 @ 22:47 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Se urca ingrozitor de greu. Cred ca de o ora...si nu are decat 16M filmuletul. Ori merge dropul greu, ori netul meu e cu vaca la upload. E la 66%
Back to top

mirela10
Dani-the little angel

Posted 02/01/08 @ 22:47 Reply with Quote
de revelion a adormit inainte de 22,dar s-a trezit plangand la 12 noaptea din cauza la petarde...
eu am fost certata cu iulian vreo 3 zile asa ca a fost cam nasol revelionul meu,bine macar ca ne-am impacat pe 1 feb...in plus am o durere crancena de spate,imi taie rasuflarea mai ales noaptea cand ma rasucesc in pat.azi cand a trebuit sa ma duc la munca,am crezut ca o sa lesin de somn...in rest bb e miscacios si n-are el treaba ca eu imi fac griji u carul ca ce ma fac acum cu amandoi,mai ales ca nu-mi permit sa stau acasa cu ei mai mult de cele 4 luni platite de stat...in fine,ce o vrea Dumnezeu...
VA PUP PE TOATE SI VA PORT IN GAND PE FIECARE IN PARTE SI MAI ALES PE FIECARE SPIRIDUS,MA SCUZATI CA NU VA RASPUND PERSONALIZAT...!!!!!!!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (20+) si dani(21.12.2005)
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 02/01/08 @ 22:48 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Mirela, ce tare e Dani !!! Hhahaha !!1
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 02/01/08 @ 22:49 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Mirela, te va ajuta Dumnezeu sa o scoti la capat cumva. Pupici
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 02/01/08 @ 22:50 Reply with Quote
MIRELA vasa zica asa Dani,are doua ...? Lasa ca si Diana are tot doua ... nasuri Asa e cu matematica la inceput Fain ca e bunica acolo si are cine se ocupa de el! Sa stii ca si diana foarte multe invata de la ai mei! Vorbesc toti intruna cu ea si se vede rezultatul Poze noi cu voi,pe cand?
DEEA ce faaaaaci?????
Offf io-s p-aci inca inot in conta

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 02/01/08 @ 22:54 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Moni, dau din pedale la greu ... am ajuns la 80 % .... Sper sa nu am surpriza ca la urma sa zica ca nu am loc de el ...
Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page