|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43228 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 01/01/08 @ 20:26
|
IRINUTZA fain ca-i mall-ul ala langa voi,iar de bile si Diana e incantata, dar tot mai mult de tobogane.N-ati incercat si la ele? Sau nu mai voia sa paraseasca bilele ? N-ai avut aparatul sa o filmezi cand dansa pe acolo? Cand pui poze si filme noi? Cu mucii si noi cam tot asa,aproape scapase,dar acum iar e usor infundata,cred ca si din cauza ca am stat azinoapte cam mult la fereastra.
Noi tocmai ne uitaram la niste filmulete cu niste copilasi din Arad.Diana e terminata sa vada filme cu copii,tot timpul imi cere sa i le pun.Poze nu intotdeauna,numai cand are chef.Dar un filmultez raaar il refuza. De mancat a mancat supa de conopida cu morcovi,orez chiar si cartofi,ca am pus sa fie.Cica mai dietetic,ca si ieri la mami a dat atacul la carnati si la oua umplute Noroc ca papa ca o matza. Acum e liniste ca isi bea lapticul,cum termina,voi fi convocata precis sa ii zic povesti sau poezii (sau mai rau sa-i cant )
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
irinatunza
cu Sabinutza zimbareatza

|
Posted 01/01/08 @ 20:34
|
Moni, acum pun niste poze , dar din pacate n-am avut aparatul la mall. Il imprumutam de la cumnatul meu cind avem nevoie si nefiind al meu mi-a fost teama sa-l iau la mine, mai ales ca am fost singura fara tati , numai cu o prietena de-a mea. la tobogan n-am incercat pt. ca nu erau din alea mici. I-a mai placut acolo unde se poate sari, sarea si ridea intr-o veselie. Evident ca din bile abia am reusit s-o scot. Am vrut s-o si pictez pe fazta , dar era tirziu si n-a mai vrut tipa. Oricum nici nu cred ca ar fi stat gagica citeva minute intr-un loc ca s-o picteze.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006) poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 01/01/08 @ 20:48
(Edited 01/01/08 @ 20:50)
|
IRINUTZA am vazut deja pozele,vaaai si pe tine te invidiez pentru zapada aia si mai ales ca are Sabina o partenera de aceeasi varsta!!! Cred ca se inteleg super,cel putin din poze ,asa deduc! Cu aparatul ai grija,eu l-am folosit aproape doi ani pe-al lui frate-meu,unul Sony si acum i l-am restituit intact dupa ce am schimbat un buton si ceva piesa la el,am dat aproape 2 mil. pe reparat.Intre timp am primit unul cadou de la o prietena asa ca tot continui sa imi fac de cap cu poze si filme. Fug ca deja ma strigaaaa: MAMIII ! UNDE ESTI MAMIII? Sper sa adoarma repede ...
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 01/01/08 @ 22:23
|
Irina si Moni-am vazut pozele cu printzesele, f.faine si reprezentative. Moni-sa va fie de bine tortul si cadourile si sper anul asta sa produci un baietzel ptDia-un sfat dc imi permitzi, mai ales ca ai ajutor,eu zic ca 3-3,5ani intre copiii e ideal, eu dc ar fi sa o iau de la capat asa as face ca ar fi mama pensionata-hihihi
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 01/01/08 @ 22:25
|
DENISA mersi de sfat,chiar intre mine si fratelo sunt 5 ani,dar cred ca e mai ok 3! Acuma sa vedem .... daca imblanzesc fiara N-ai zis,cum fu la cabana,am vazut cam putin in poze,altadata faceai mai multe Se vede ca te ocupa Alex !
 |
|
|
Bee
membru senior

|
Posted 01/01/08 @ 23:44
|
LA MULTI ANI DIENUTZA! Moni sa-ti traiasca nazdravana. Ma bucur ca ti-au placut pozele de la ziua Anei? Unde le-ai vazut sa le vad si eu? . Ca-s picata din cer! Nu ma lasa nimeni sa dorm. Si acum cand in sfarsit doarme picimea la ore rezonabile mai vin si eu la zi cu net-ul. Nu se moare din nesomn. Cred.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007) http://www.dropshots.com/dochia |
 |
|
|
monica70

|
Posted 01/01/08 @ 23:55
|
BEE mersi mult ! Uite pozele: http://www.dropshots.com/annasebe Chiar ca esti cazuta din cer  Mie mi le da Anasebe in premiera intotdeauna ,tu probabil nu erai pe net.
 |
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 02/01/08 @ 04:31
(Edited 02/01/08 @ 04:33)
|
Eu va multumesc ca ati fost anul asta un partener placut de conversatie , ca mi-ati permis sa ne dragalim , pupacim , ciufulim , sfatuim , ciondanim , sa plangem si sa radem impreuna , sa numaram dintii , pasii, gramele de mancare .. sa mirosim pampersii ! VA PUP SI IMBRATISEZ!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 02/01/08 @ 11:12
|
Buna dimineata! NINGEEEEEE !!! De fapt a nins un pic si in noaptea de Revelion,dupa miezul noptii,spre dimineatza - am luat-o drept un cadou de ziua Dianei  A venit de la mami,toata receee pe manutze de cat a bagat mainile prin zapada! Azi om sa iesim precis cu ea pe undeva ,poate reusim sa facem si un mini-om de zapada ... DENI  INGRID nu te trezisi din chefuiala ?  Ma pun sa caut pe net niscaiva idei de jucarii,ca tot trebuie sa ii iau ceva din partea socrului.Nici fratelo nu i-a luat inca,n-a avut timp in perioada asta,dar nici n-a vazut ceva deosebit.I-am zis sa nu se grabeasca,ca prea au venit multe dintr-o data.
 |
|
|
mirela10
Dani-the little angel

|
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|