|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43225 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 01/01/08 @ 16:33
|
LA MULTI ANI TIZEI NOASTRE DULCI SI DESTEPTE FOC!! LA MULTI ANI FRUMUSETE, SA FII SANATOASA, SA FII IUBITA SI SA AI NOROC TOATA VIATA!!    Moni, sa dea Dumnezeu sa ai parte numai de bucurii de la fetitza ta!  Eu fug ca mor de somn, inca, de-abia la 5 m-am culcat si Diana m-a trezit la 8. Nu stiu cum mai rezist, ca si seara asta avem partea a II...
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 01/01/08 @ 17:49
|
Mi-am trimis afara la zapada fetitza, eu stau si-mi beau cafeaua, poate ma mai trezesc putin. Pe la ora 21, vine echipa de ieri sa continuam revelionul...parca e la nuntile alea ce tin 3 zile si 3 nopti. Moni, vaz ca Dia ta se bucura de tortul "male", asa si trebuie, draga de ea, cred ca e super fericita in centrul atentiei azi. A mea imi aducea oja sa o pun pe unghii, naspa ca am uitat ieri, am ramas fara...dar si ea sta cu gura cascata sa ma admire cand ma machiez, zice ca e "mami moasa"..o fi, daca ea spune  Denisa, voi sunteti la cabana acum? Cred ca e de vis cu zapada multa, si la noi e, dar un pic, sa nu zicem ca n-am avut.. Pufu, La multi ani si voua! Sper ca ati petrecut bine de Revelion. lui Vladi! Deea, am mai citit din urma, eu i-as lua de banii aia multe jucarii Dariei, ei se bucura si de chestii ieftine...o carte mare de povesti, un set de curatenie...o papusa cantatoare...ehei, am multe idei . frumoasei! Am plecat ca acusi imi vin iar prietenii....putina ordine prin casa n-ar strica.
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 01/01/08 @ 18:03
|
LAMULTZI ANI 2008!
LAMULTZI ANI DIANEI!
INGRID-Nu suntem la cabana,acasa(darninge de pe 31 de la 11pm-e ca in povesti- emma e deja la sanius). Noi am petrecut aseara 3h cu vecinii greci la noi,dar is varza ca la 7.10 s-a trezit alex, am dormit 5h cu intreruperi(la 9.30pm inca sortam hainele spalate si uscate)- 2 la emma de apa si 2la alex-care e inca cu un virus cu tuse si ceva muci,dar spre bine,emma e refacuta 90%. Ieri nu amstat deloc ca venind deduminica de la cabana,amavut despalat engros,copii,plus m-am tuns aproape scurt,facut o placinta,friptura si aspirat parterul,si am ceva lipsa mareee de somn acumulata dinainte de craciun,dar SANATOSI SA FIM.Revin-Alex ma striga.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 01/01/08 @ 18:39
(Edited 01/01/08 @ 18:49)
|
Gata si la noi "cheful" ,deci a suflat Diana in sfarsit si in tort Nasa i-a adus un baietzel bebe (numai bine ca fetite avem cu duiumul ) d-ala haios care zice mama,papa, care plange,rade,sforaie etc. ... daca il strngi de maini,picioare,de burtica,daca ii bagi suzeta etc.Asa ca il hraneste Diana la greu cu bibe si e tare distrata de cum se smiorcaie si cere papa. Acum inca mai sunt ai mei p-aci,iar tati o invata "poezii" de care Diana rade cu lacrimi. O mostra : " Tata,mama ,mos Adam, Kinkiri binkiri ham"  E haioasa cum o zice ,mai ales ea,evident  Acum Dia deja zice chiar si "Inger ingerasul meu",dar pocit la greu ca e plin de R-uri. Mai bine o zice p-aia cu matza: "Pisicuta noastra-i hoata A facut o boroboata in camara a intrat Si pe furis a furat o bucara de friptura Mama nu stia ca fura Dar de-o mai prinde vreodata Vai de blana ei tarcata" Vi le-am pus pentru inspiratie  In rest,le mai zice p-aia cu piticul si un pic din "Una este luna" De "Mos Craciun cu plete dalbe" m-am saturat ca de mere acre,ca o repeta de n ori pe zi 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
monica70

|
Posted 01/01/08 @ 18:56
|
Oh am mai uita una,cea pe care o stie cel mai bine din cele noi: "Cutzu cutzu na Grivei Mamaliga daca vrei Daca nu o pun in cos Si-o dau maine la cocosh"  Asta e scurta si deci usor de memorat .
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
irinatunza
cu Sabinutza zimbareatza

|
Posted 01/01/08 @ 19:11
|
La multi ani!!!!!!!!!!!!! Diana nazdravana Sa fii mereu sanatoasa , vesela si fericita !! Multi, multi pupici de la Sabina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006) poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 01/01/08 @ 19:19
|
IRINUTZA mersi mult de tot si voua un an nou fericit! Ce mai faci? Ce nazdravanii mai face Sabina?
Uitai sa va spun ca la "ziua Dianei" a nimerit in vizita si ... "popa cu crucea" ,la noi se vine la sfintit in fiecare an,banuiesc ca si pe al voi. Diana a facut niste ochi maaari si a vrut musai sa mearga dupa el sa il vada si la apartament la fratelo,unde i-a zis si cum o cheama si cati ani are etc. Fug sa incerc sa ii dau supa, ca de cand s-a trezit a mancat doar tort si cioco N-a vrut sa guste altceva.
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 01/01/08 @ 19:53
|
Ho ! Ho! Ho !
LA MULTI ANI !!!!
si inca o data ...
LA MULTI ANI DIIIIIIAAAA !!!!!!! Sa cresti mare si frumoasa, si desteapta, si norocoasa, si buna la sufletel, sa nu o mai trimiti pe mami la lup Sa ai o viata plina de bucurie, si impliniri ! Muuuaaaah  |
 |
|
|
irinatunza
cu Sabinutza zimbareatza

|
Posted 01/01/08 @ 20:10
|
Am vazut tortul si papusa primita cadou. Foarte frumos!!
Moni, multumim de intrebare. Sabina a racit de Craciun la bunici ca nu-i place sa stea acolo decit pe jos sau cu fundul pe scari. Asa ca de atunci e mucioasa. Dar macar n-a facut febra sau sa-i fie mai rau. Sper sa scapam mai repede de mucii astia pt. ca deja e o saptamina de cind ne luptam cu ei.
Pe 30 decembrie am fost la Mall la locul de joaca , iar Sabina a fost incintata de bile, numai la bile am stat . Apoi ne-am plimbat prin mall si l-am vazut pe Mos Craciun, apoi o trupa de Mosi mai mici (tot papusi) care cintau la diverse instrumente. A dansat pe muzica Mosilor de se distra lumea pe-acolo. I-a placut foarte mult asa ca o sa mai ajungem de-acum incolo. oricum mall-ul e foarte aproape de mine.
De Mos Craciun a fost frumos, s-au distrat amindoua fetele pt. ca tot la bunici am fost. A primit jucarii si hainutze multe. Tabla de scris chiar a a vut mare succes la Sabina care e pasionata de desen , iar echipa de pitici cu Alba ca zapada (asa cum are si Diana) la fel. Mutulica e preferatul ei, toata ziua il trage de urechi, vorbeste cu el.
|
 |
|
|
irinatunza
cu Sabinutza zimbareatza

|
Posted 01/01/08 @ 20:12
|
Acu ma duc sa vad ce-i dau de papa. Pupicei si o seara buna in continuare!
|
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|