Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119343
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58108
3. Bilantz olguta12 52216
4. J D E monica70 43223
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 38120
6. A murit Laura! craciunitza 32172
7. Un nou inceput...(2) danangie 31362
8. Curiozitate! Ana68 24384
9. scrisoare catre mama Picasso 24214
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22296

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43224  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 31/12/07 @ 16:50 (Edited 31/12/07 @ 16:52) Reply with Quote
UN AN NOU FERICIT SI CU CAT MAI MULTE IMPLNIRI!!

Eu zburd in curand la baie, mai am exact 5 minute, in rest, azi toata ziua am facut curat, am avut si grija de Diana, ce mai, mama eroina!
Sotul s-a ocupat de pragatirile de Rev, acusi vine si el sa faca o baie...asa ca trebuie sa-mi prind locul.
V-am pupat pe toate si un Revelion minunat sa aveti!!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

Qamar
daydreamer

Posted 31/12/07 @ 16:53 Reply with Quote
La multi ani, Diana si ...
la multi ani, 2008!!!

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 31/12/07 @ 17:08 Reply with Quote
MERSI DE URARI
SI EU VA DORESC LA TOATE
DISTRACTIE PLACUTA DE REVELION
UN AN NOU FERICIT SI TOT CE VA DORITI!
Noi plecam din zona abia dupa 20,asa ca poate mai bantui p-aci.ca tot suntem singurele.Nici vorba sa dorm,ca Diana era deja treaza,discuta in pat cu papusa Clara "VAAAI CE MOASA ESTI!" si altele d-astea
A zis sa ii incalzesc supa ,dar n-am avut chef si am zis ca ii dau piure de cartofi.De desteapta ce-s, i-am dat sa guste si niste bucatele minuscule de carnati.Asa ca a mai papat ciuciu cartofi,in schimb nu se mai satura de carnati
Acum asteptam copiii cu Plugusorul,deja bantuie.Tare ii plac Dianei,asa ca o sa tot primim pana ma tin hartiile de 1 leu

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 31/12/07 @ 17:17 Reply with Quote
Moni-parola pls sa vad pozele..

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 31/12/07 @ 17:18 Reply with Quote
Va dorim sa aveti un an 2008 plin de lucruri frumoase si oameni interesanti. Sa aveti numai surprize placute si zambete pe fata.
La multi ani 2008!

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 31/12/07 @ 17:22 (Edited 31/12/07 @ 17:27) Reply with Quote
Salutare la toata lumea,
Incep cu Dia de Moni,ca sunt in urma cu 7h,deci nu voi putea sa ii zic in direct LMA-so:
LA MULTZI ANI IUBITA MICA!!SA FII SANATOASA SI NOROCOASA S I SA RAMAI LA FEL DE ISTEATZA,VOIOASA SI ENERGICA!!
SORELA TE PUPA DULCE!!

MONI,GHITZA SI BUNICII-SA VA TRAIASCA MINUNEA!!

Back to top

monica70

Posted 31/12/07 @ 17:36 Reply with Quote
DENISA mersi esti dragutza,noi tocmai ne uitam la pozele de la cabana.Acum Diana vorbeste la telefon cu OMU DE IBADA ( adica de zapada) ca cu Emma a terminat
Cand ne-am uitat la Daria,vorbea cu ea la telefon - asta e noua gaselnitza se pare.
Dia e fericita ca i-am dat stampilele - ascunse pana acum - de la tablita magnetica.Are 5 bucati ,cu un calutz ,un trifoi,un cerc,un triunghi si o inimioara.Am intrebat-o cate stampile are si cica ... CINCI: UNU,DOI,PATU,CINCI. Pe trei il tot lasa afara ... Cred totusi ca e coincidenta raspunsul dat corect
DENISA cum a fost la cabana? Ati scapat de muci?
INGRID distractie la chef si sa imi zici ce naiba facusi cu parola,ai schimbat-o? Nu ca ai fi pus tu poze noi ,da' am incercat si io,poate totusi te-ai fi smintit sa grsesti cu ceva noutati
DEEA banuiesc ca urmeaza pozele cu tortul Ce ai hotarat sa luati cadou pana la urma?
NOE cum a iesit cheful de cartier? Sper ca fain.Mai aveti zapada inca?
Toate cu zapada numai la noi nu

Back to top

pufumic
membru junior

Posted 31/12/07 @ 19:31 Reply with Quote
Ne dorim si va dorim ca 2008 sa vina cu sanatate, fericire, bucurii si impliniri si sa fie un an mai bun decat precedentul!

La multi ani!

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

www.dropshots.com/ipeltod" target="_blank">Vladimir1
www.dropshots.com/ipeltod1" target="_blank">Vladimir2
Back to top

monica70

Posted 31/12/07 @ 19:43 Reply with Quote
OANA (PUFU) multumesc inca odata si voua la fel un AN NOU FERICIT SI TOT CE VA DORITI!

Noi inca p-aci,mai facem bagajele,mai dam pe telefoane si primim,mai ne vizionam pe web cam cu Alessia prietena Dianei si cu cine putem Printre astea mai primim si cu Plugusorul.Sa o vedeti pe Diana ce mandra a impartit ea banii copiiilor
Si apropo de bani,a trimis si socrumeu saracu' cadou pentru Diana 40 lei ,asa ca avem si noi pe ce cumpara ceva jucarii
Merg sa ne echipam,inca odata distractie placuta
Ne auzim la anu'

Back to top

monica70

Posted 01/01/08 @ 14:20 (Edited 01/01/08 @ 14:27) Reply with Quote
OLE! OLE! LA MULTI ANI 2008 ! SI LA MULTI ANI DIANA MEA !
Acum 2 ani la ora asta eram in maternitate si mancam en gros supa de pui si carnitza , sa vina lapticu' Parca a fost ieri: ora 10,15 Hop si Diana! In viteza a venit pe lume,in viteza e si acum tot timpul ...
Am petrecut Revelionul la ai mei,cu Diana in forma,abia pe la ora 1 a adormit.A stat la fereastra sa auda si sa vada "POC POC" ,a tzopait,a mancat,ba chiar a "baut" sampanie, ca ne-am trezit ca-si inmoaie palmele prin paharele noastre si pe urma se linge pe ele - n-o mai puteam opri (am si filmat-o )
Mai mult am stat calare pe telefoane - si Diana evident a vorbit cu toata lumea.Numai ca la final in loc de A MUTZI ANI!, de lesinata ce era de somn a bagat si replici de genul DIA BEA LAPTE si DIA CUCA Numai ca greu tare s-a culcat ...
M-am distrat de ea la cateva faze.
Inainte de a pleca, m-am dus in baie sa ma cosmetizez si io,lucru pe care il fac atat de rar,ca nu cred ca a apucat sa ma vada vreodata (doar ce i-am aratat in joaca odata cred).Asa ca imi pare atat de rau ca nu a filmat-o nimeni cum statea inlemnita in usa baii si nici nu clipea de atenta, in timp ce ma urmarea cum ma demachiez,ma dau cu crema ,ma fac cu fard la ochi si cu ruj pe buze ... imi tremura si mana de ras de ce moaca avea
Alta faza a fost cand ne-am prins intr-o sarba improvizata tati ,mami si cu mine si o chemam si pe ea .... Vaaai cum s-a uitat la noi A tras un NU,s-a dus la taica-su care statea pe canapea ,l-a tras de mana HAI TATI si nu s-a lasat pana nu l-a adus si pe el in "hora" - noi radeam cu lacrimi efectiv.
Dupa aia ,la miezul noptii ne-am pus si i-am cantat "La multi ani" Dianei si iar a ramas blocata si cu o moacaaa - nici nu ma mir la asa cor de afoni
Acum doarme si pe cand se trezeste vin ai mei si vine si nasa la noi,acum sa vedem cum va sufla Diana in tort,ca de cand asteapta
Si aseara zicea unei matusi la telefon ca DIA ALE TOOOLT si facea si cu mana un gest asa laaaarg de cat e de mare tortul
Inca odata mersi la toata lumea de toate urarile primite pentru Diana prin telefon,sms,mess,PM,forum. Diana va pupa pe toti (in special pe flacai )

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page