|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43222 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 30/12/07 @ 14:55
|
Iaca si eu. Ieri am avut zi de cumparaturi pt mine si Diana, dar nu i-am gasit nimik fain la Metro, in schimb eu m-am intolit pt Revel. Si cand sa iesim: biiip-biip...era nemernicul de pantalon cumparat, i-a rasucit tipa de la iesire eticheta, el tot cu biip, pana la urma mi-a sugerat sa o tai, ca altfel daca intru la ei asa imbracata, naspa...poate ma dezbraca aia la chiloti! Cik acum elementele de siguranta sunt si in eticheta, de aia se chinuia tipa sa indoaie eticheta.... Pt Diana ma duc maine sa-i caut niste haine frumoase (de la second, evident ), ca de revelion e bine sa ai haine noi (feng-shui). Am vazut pozele cu Clara, e de vis ce frumoasa s-a facut, ochii aia m-au terminat . Imi place si cortul Dianei, mai ales ca e colorat, al nostru e doar rosu cu buline negre... Noe, ti-am vazut si eu fetita, e splendida si are un par carliontat si ochi albastri de papusa ...mi se pare ca aduce un pic cu Dariutza lui Deea. Deea, te apuci de pictat? Bravo! Pe Ratatouille il avem si noi, am vazut doar putin din el, era fain, dar s-a trezit Diana si n-am mai putut sa-l vedem. Daria doarme asa putin? Inseamna ca are energie multa...a mea la ora 13-14 se cere singura la nani si o apuca plansul din senin, atunci stiu ca e cazul s-o pun in pat. Moni, exact asa si Diana, cadou, cadou, s-a invatat prost fata mea. Are o gramada, dar nu mai pupa nimik pana la ziua ei. Ma duc sa-mi fac unghiutele, profit ca doarme.
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 30/12/07 @ 16:26
|
S-a si trezit fata, am trimis-o la bunica sa pape pui si cartofi, ca la pranz a mancat o farfurie de supa cu taitei si un pic de carne. Asa face mereu, 2 feluri nu prea baga, eventual in cazuri exceptionale. Moni, e foarte fain jocul cu undita, doar ca Diana a vrut sa triseze, a pus direct mana pe magnet...pana am invatat-o ca aia e undita si trebuie sa pescuiasca...acum se distreaza cu ea si pestii. Celalalt joc, cu figurile, e mai greu, dar s-a prins si se ocupa singura de el, ma mai cheama cateodata sa o ajut. Pana i-am explicat de arcuri de cerc..dar si pana invata... Ce sa mai zic, stie sa-l spuna pe R, doar la inceput de cuvant, insa e bun si asa. Cu L-ul inca ne mai luptam, pe ala il zice doar la sfarsit de cuvant...ciudata rau e Diana mea . Fug sa mai aerisesc putin unde a dormit.
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 30/12/07 @ 16:52
(Edited 30/12/07 @ 16:57)
|
INGRID ha ha smechere Dianele astea! Parca am mai scris mai demult,ca asa a facut si Diana mea la inceput cu unditza ei si pestii din plastic! Ma bucur ca i-au placut astea.Si Diana mea se cam chinuie cu celellalte,dar e ciudata ca uneori chiar le nimereste pe toate,altadata se chinuie si cu alea simple din doua bucati.Sau mai rau,dupa ce le-a pus bine unde trebuie .... le scoate sa le puna in alt loc,e adevarat ca tot intr-un loc unde se potrivesc.Numai ca asa nu mai termina in veci  In schimb am lipit toate abtzibildele alea la locul lor in carticica aia si ieri a trebuit a i-o citesc de cateva ori Mi-ai dat de lucru Macar la cifre,a ascuns Ghitza bucatile alea minuscule,ca cu alea ma dispera de-a dreptul de cat le scotea si baga la loc si iar scotea Acum sa vedem cand se scoala cu ce vrea sa ne jucam. DEEA da' chiar asa,pai si la ce ora se scoala Daria dimineatza? La 12 ca mine in vacantza ?  Ce voiam sa va mai zic: cu cortul a fost incantata,dar bineinteles ca voia sa intru si eu p-acolo,pe langa orataniile ei.Cand sa o culcam a vrut acolo,asa ca i-am facut patul,am adus partenerii de somn si ... cand am stins lumina, a inceput sa strige ca nu si nu ca ii e frica si ca vine lupul Asa ca am luat-o sa ne culcam in pat.A adus tot calabalacul din casutza,dar ... n-a mai vrut nani Cu chiu cu vai am trombonit-o spunandu-i o poveste inventata , cu o fetitza Diana.Dupa aia a mai vrut una si cand am vrut sa ii zic altceva a inceput sa strige sa ii zic tot cu fetitza Diana Asta e,i-am povestit cum a fost Diana la mare,ca ma parasise inspiratia.Dar a functionat ca si acum doarme.Cu o mica pauza,cand am gasit-o in picioare prin camera dupa numai o ora de somn si in pat vreo 3 papusi in plus,iar ea striga miorlaita GATA! GATA! si cand am pus-o in pat, mi-a tras si un picior in gura Nu stiu cum,dar a adormit la loc.In curand trebuie sa se trezeasca...
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 30/12/07 @ 23:53
|
neatza.
scriu de la calculatorul Dariei, si .. evident, stau pe jos ca sa pot ajunge...si nu prea poooot. Hai ca poate reusesc sa scriu un mesaj pana amortesc N-am apucat sa vaz nimic, ca Silviu s-a apucat sa faca rocada de calculatoare pe aici prin casa. A scos, a pus, a luat si dat la fiecare, si prin urmare, am calcu nou, dar neinstalat. Am incercat sa intru ieri sa vad poze la Ingrid, dar are parola Ingrid, daca vrei, da-mi si mie parola pe PM, pls.
Noi am fost la zapada. I-am spus Dariei odata ca o sa ne facem casa la munte, si astazi, i-am zis ca mergem la munte, si m-a innebunit cu: ACASA, A MUNTE. Fata vrea acasa la munte, deci, nu mai trebuie sa stam pe ganduri, sa spargem o banca si sa facem fetii casa la munte Am si niste poze splendide, dar nu le pot descarca pana nu imi e gata calcu. Am gasit o zapada cum nu am vazut niciodata. Era cristalizata de zici ca era nisip. L-am pus pe Silviu sa faca om de zapada.. si ... cand colo ... zapada era parca nisip de cristal, nu se lipea nicicum. Prin urmare am aruncat cu zpada in sus, am facut ninsoare, si ne-am distrat, si am gasit in niste locuri, niste cristale de gheata fantastic de frumoase. Erau formate pe suprafata zapezii, ca niste frunzulite de gheata. Aveam impresia ca sunt niste mici zane de gheata, cu aripi de cristal. O sa vedeti poze.. cand o sa reusesc sa le descarc.
Spre seara am primit vizita verisorului Dariei, care e exact de acceasi varsta cu ea, dar nu s-au inteles. Pustiul este tare iute, si, mai ales, are o fixatie: "A MIEU" Daria e o fire care nu se lupta, imparte, rabda si iarta, dar se pare ca are si ea o limita S-a uitat la noi cu ochisorii mari de fiecare data cand verisorul ei lua cate ceva si zicea A MIEU, o rugam sa i-l dea lui, si i-l dadea. Nu mi-a placut ca jucandu-se cu bilele de cauciuc ale Dariei, pustiul a inceput sa ii dea cu bilele in cap. Daria draguta, tot nu zicea nimic. Radea si se distra cum cadeau bilele, de parca nu din capul ei sareau. Cand am vazut, mi-a picat rau, dar l-am iertat, ca e doar un copil, care nu stie ce face, cu toate ca Daria de exemplu, nu ar fi facut niciodata asa ceva. La putin timp dupa ce l-am certat si i-am zis ca nu e voie sa ii dea Dariei in cap, il vad facand exact acceasi miscare, dar de data aceasta, cu o minge. Uffff... Daria, tot rabda. Si a rabdat draguta, pana cand ... s-a dus in pat, (era moarta de somn, ca nu dormise deloc, si ne-am si zbenguit pe munte toata ziua) si pustiul i-a tras perna de sub cap si a zis: A MIEU. Pana aici a fost. S-a pus draguta pe un plans, de se zguduia camesa de pe ea. A rabdat sa ii ia toate jucariile, bomboane, carioci, desene, tot... pana la perna ei A facut niste ochisori disperati la mine, parca intrebandu-ma: CHiar si perna e a lui? Eu rar intervin intre copii, incerc sa ii las sa interactioneze singuri. Intervin doar in caz de urgenta. Daria, toata seara incerca sa ii explice varului, cum ca cutare si cutare e "A DAIA", doar ca daca o intrebam daca il lasa si pe el sa se joace un pic, raspundea da, si il lasa. Ce-o fi fost in mintea ei? Noi tot timpul ii zicem ca aia si aia e a lu Daria, sau a lu mama, sau a lu tata, si vine pustiul si zice ca totul e a lui A fost foarte nedumerita la inceput, apoi i-a tot explicat pe limba ei .. ca .. A DAIA ... si daca a vazut ca nu are cu cine se intelege, a explodat intr-un plans de maaaaare jale. |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 31/12/07 @ 00:02
|
Am cautat si noi astazi cadouri pentru Daria. Ne-a dat buni de la tata niste bani, sa ii luam noi cadou din partea ei, si sa i-l aduca ea in ianuarie. Foarte fain gestul, mi-a placut tare mult. Asa, noi stim ce ii place si ce ii lipseste, si o sa fie un cadou reusit. Problema noasta e acum ca ... nu stim ce sa ii luam Zau ca nu stiu. un cadou de 2 milioane...ohoooooo... o gramada de bani, dar nu stiu pe ce sa investesc Am gasit la metro un elefant de plus care se poate calarii, iar Dariei ii plac mult elefantii. I l-as lua pe ala, dar nu stiu cat de mult ar tine pasiunea. Ca nu face nimic altceva, decat sta la calarit. Care e parerea voastra ? |
 |
|
|
monica70

|
Posted 31/12/07 @ 00:47
(Edited 31/12/07 @ 00:54)
|
DEEA of abia astept pozele cu zapada aia!!! M-am necajit tare ,ca a avut Daria parte de asa musafir,cred ca faceam io cu nervii,dar ea saracutza  De un cadou de 2 milioane,nu stiu ce sa iti sugerez,depinde ce prefera Daria.Eu sa am o asa suma exclusiv pentru asta,as lua mai multe.Cred ca intai i-as lua o carte d-aia groasa,colorata si superba de povesti Apoi as cauta ceva in genul castelului aluia ce il are Diana primit de la Anda,deci ceva lego mai special sa zicem (cu o casutza de papusi,sau un oras ...) ,sau o bucatarie d-aia mare ... asa ceva.Si daca ar mai ramane bani,musai o masinutza cu pedale Deci astea ar fi pe gustul Dianei - ea are o gramada de plushuri,de papusi... Mama mia cat e ceasul ... cred ca nici prietena cu care-s pe mess acum, nu s-a prins de asta Noapte buna tuturor! Si spor la pregatirile de Revelion!
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
monica70

|
Posted 31/12/07 @ 12:36
|
Deci a sosit si ultima zi din an ... Dupa o atat de scurta vacantza Am reusit sa mai fac totusi cate ceva,dar atat de putin din cate mi-as fi dorit.Am reusit sa imi fac macar lista cu ce doresc sa realizez anul viitor.Daca supravietuiesc lunii ianuarie Am atatea de rezolvat luna asta,ca imi vine efectiv sa fug undeva departeeee Dianei i-am pus pe DVD Cartea Junglei,sa mai respir ,ca altfel sta efectiv agatzata de mine,tot asa e de cand sunt acasa.Continua sa zbiere daca nu i se face pe plac si nici macar nu mai o pot potoli,ducand-o in dormitor,ca nu mai sta acolo.Vine inapoi urland si mai si se agatza de mine si trageee si zbiaraa,mai si da in mine.Nu mai stiu ce sa cred.Uneori mai zice ca o dor dintii,asa ca i-am mai dat si nurofen.Oare de la masele o fi asa irascibila??? In rest e tot vorbareatza. Aseara n-a mai vrut sa o lase pe buni sa plece,eventual ar fi plecat cu ea: BUNII TAI UN PIC! SI IO VIIIN! Mi-a zis mami ca nu stiu ce tampenie a facut la ei si a intrebat-o ca ce a facut.Iar Diana a raspuns: DIA ACUT O BOLOBOATZA! Stie de boroboatza de la ceva poezie cu o pisica - o tot invatza mami si deja o stie binisor vad. Azi vorbea singura p-aci si zicea DIA FACE POTII - pai cam face ea prostii,bine ca recunoaste si singura  Ce mai zice - expresii de expresii gen TULAI DOAMNE (ca la Bihor ). Continua si cu VAI CAPU MIEU bineinteles ! Parca mai avea cateva d-astea ,dar nu mai retin ce,ma lasa memoria vad. Aseara n-a vrut sa se culce singura,tot ma striga: MAMIII HAI ACOACE CUCA MAMI! Asa ca m-*am dus acolo si m-a pus sa ii cant Deci de la "Multi ani traiasca" ... la "Una este luna". Cu vocea mea ,ce mai super ,chestia e ca am calmat-o urgent asa ca a adormit urgent,muult mai rapid decat cu povesti sau poezii.Fain de cine are voce!!!!
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 31/12/07 @ 14:21
|
Hehe, Moni, fain program distractiv 
A adormit si Daria ieri devreme, adica la 23, dupa ce nu dormise toata ziua. Si ghici la cat s-a trezit ??? La 3 noaptea...si nu mai putea sa adoarma .. si l-a fatzait pe tacsu pana la suparat rau de tot. Oricum, cred ca din cauza lui s-a trezit, pentru ca a mesterit pana la ora aia la 3 calculatoare, toate deodata, fapt ce a dus la cresterea temperaturii in camera la 23 de grade... si Daria s-a trezit de cald si de zgomotul de ventilatoare.
Eu trebuie sa fac un tort .... si mesteresc la greu. Incerc sa descarc pozele ...
Pup, revin.
http://community.webshots.com/user/torturi |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 31/12/07 @ 15:28
|
Moni, cred ca si Dariei i-ar place cantecul cu luna. Nu mi-l canti si mie sa il invat ? 
http://community.webshots.com/user/torturi |
 |
|
|
monica70

|
Posted 31/12/07 @ 16:29
(Edited 31/12/07 @ 16:30)
|
DEEA ha ha razi de mine, ai? Io tot mai sper ca gaseste ABNASEBE filmuletul unde i-l canta lui Tibi cand era bebe.Are o voce superba!!! Mami a facut tortul Dianei. E umplut cu ceva crema de oua (dar fara unt sau margarina) si cu fructe ,e invelit in crema de ciocolata,are un brau gretzos de frisca si tocmai m-a pus sa il ornamentez si sa scriu pe el, tot cu frisca.E deci maro-ciocolata cu alb,io as fi trantit p-acolo macar niste mandarine si kiwi sa fie mai colorat,poate pana maine il mai impopotzonez  Acu ma umflai cu carnatzi,cartofi piure si gogosari acri,stau sa plesnesc Merg in pat,poate mai prind juma' de ora de somn langa Diana,ar fi lux curat ....
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|