Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119339
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58105
3. Bilantz olguta12 52216
4. J D E monica70 43220
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 38084
6. A murit Laura! craciunitza 32171
7. Un nou inceput...(2) danangie 31360
8. Curiozitate! Ana68 24384
9. scrisoare catre mama Picasso 24212
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22296

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43221  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 28/12/07 @ 19:40 (Edited 28/12/07 @ 21:05) Reply with Quote
INGRID chiar nu are rost sa te enervezi.Asta e nimic pe langa ce am sters de pe la Diana din drop.Si culmea erau la obiect,deci 100% scrise de cineva ce citea sau/si scria frecvent la "spiridusi" , deci nu de un "strain de cauza" .Nu a fost cu adresa la tine sau la Diana,ci la mine pentru ca ne-am vizitat.Clar.

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 28/12/07 @ 22:10 Reply with Quote
M-am intors, ca n-am avut nici chef sa stau la prietenii mei. Pai Moni, mi-am dat seama de fapt, ce m-a suparat mai tare: ca fetele barfesc ca mamele! Asa un lucru urat sa scrii despre niste fetitze, pur si simplu nu vad cum as putea sa stau calma! Pana acum, chiar daca ma deranjau unele comentarii la adresa mea, mai mult a felului in care gandesc, treceam cu vederea, ca e natural sa avem opinii diferite, dar niciodata nu m-am gandit urat la vreun copilas din secta. Vad ca altele au o alta perceptie...nesimtita de-a dreptul!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70

Posted 28/12/07 @ 22:49 (Edited 28/12/07 @ 23:35) Reply with Quote
INGRID hai sa uitam,asta e nimic fatza de ce i-au scris Emmei mai demult Atunci speram ca nu-i de la noi creatura,dar deja ma indoiesc de asta.Din pacate.
Cum a fost Dia ta azi? Ca a mea a fost dezastru ecologic.A imprastiat totul prin casa iar, a zbierat non stop dupa cioco si tot ea a castigat Si cel mai rau a durat mai mult de o ora jumate pana a adormit.Si plansete si miorlaieli,nimic nu ii convenea.Obosita franta si tot nu voia sa doarma!!!

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 29/12/07 @ 00:36 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Moni, dar cum s-a semnat individa din drop ?

in alta ordine de idei, ma bucur ca ati avut o intalnire pe cinste. Bravo voua !
M-am prapadit de ras cu povestile, si mai ales cu povestea afacerii cu animale

Daria imi desface toate bezelele din bradutul de bezele...UPS
Back to top

monica70

Posted 29/12/07 @ 14:56 (Edited 29/12/07 @ 19:27) Reply with Quote
HELLO HELLO
Numai ce au plecat Ana,Clara si Nicu de p-aci. Am intrat sa descarc pozele pana debaraseaza husbandu' - ca azi e randul lui
Ce sa va zic,dupa ce Diana mi-a mancat nervii toata dimineatza,noroc ca a venit Clara sa aiba cu cine se dezlantzui Si eu si Ana am stat tot cu ochii pe ele,nu de alta da' Clara e fix ca Diana de zburdalnica.Si impreuna au fost la patrat.In sfarsit a venit si blondina pupacioasa,asa a mai fost si Diana mea tzucata si imbratisata Ca ea nu prea serveste ,numai daca incepe altul.
La plecare Diana mea a trimis-o pe Clara la lup E rupta de oboseala si somn,deci sa zicem ca are o scuza!
De Clara ce sa zic,tot mai frumoasa e si mor dupa parul ei blond nordic si freza ei! Atat m-am distrat cum face cand vede ceva nou si care ii place : UAAAAAAUUUU!
DEEA a bagat o "semnatura" indescifrabila,evident.
Gata cu pozele,acum merg sa o culc pe Diana.

Back to top

Qamar
daydreamer

Posted 29/12/07 @ 22:14 Reply with Quote
hola, mai primiti musafiri la ora asta? sunt cuminte, jur, si nu fac mofturi la mancare
in alta ordine de idei, azi am umblat toata ziua prin oras..ca acasa ma astepta curatenia de dinainte de revelion..bleah...pana la urma tot am ajuns si am prestat din greu si nici nu mi-a dormit Bia de pranz azi..deloc...
maine am zi de fursecuri si dulciuri, ca facem party in cartier si eu m-am hotarat sa fac chestii bune pt astia mici...

pana una alta, va las aici cateva poze
- de aici incolo cu Bia de Craciun

-
si aici dovada pentru cine nu ma crede ca stau fix in camp

pup si noapte faina!

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Back to top

monica70

Posted 29/12/07 @ 22:33 Reply with Quote
NOE ha ha la fix te-am prins Acu' vreo 5 minute le-am si vizionat deja,ca le vazui puse la "Ghiocei" .Asa m-am delectat io in pauza de aranjat dulapurile. Am terminat pana acum cu hainele Dianei,am terminat cu medicamentele ei si ale noastre.Ce e greu a trecut Urmeaza jucariile ei si hainele mele.Se subintzelege deci,ca pentru asa actiune de anvergura Diana nu-i acasa.A luat-o mami la ei in seara asta. Deci am pus muzicaaa si da-i bataie cu chestii d-astea de care n-am timp si chef toata ziulica.
Dupa ce termin o sa aduc si o sa montez si cortul-casutza,sa fie aci pe maine la amiaza cand vine acasa.
Dar cum e Bia daca nu adormit decloc azi ??? Diana mea cred ca era zombie,ca si daca doarme doar o ora ziua se simte.Spor la bucatareala maine si distractie la cheful de cartier! Pe bune fain "cartier".Mi-a placut drumul spre oras Trimite si incoa' niste zapada ! De Bia cretzulina si dulcica nu mai zic nimic,ca nu mai am ce
Gata,fug sa sortez jucariile.

Back to top

Qamar
daydreamer

Posted 29/12/07 @ 22:59 Reply with Quote
sporrrrr maxim, Monica!
cum a fost Bia? nu ma intreba
o intrebam ceva, zicea "nu" , pe urma "da", mi-a pus taiteii cu lapte pe gresie ca nu mai nimerea gurita, era sa darame bradul, acu' doarme aici in living pe canapea si noi tastam -el lucreaza, eu ma plimb pe net- in intuneric bezna
ma duc sa caut ceva prin frigider, sa imi fac curaj sa ma apuc de muncile de pe net

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 30/12/07 @ 00:24 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Noe, am vizionat si eu campul, dar casuta nu ne-ai aratat-o. Ori .. poate e o casuta in devenire ?

Un camp din asta am si eu .. cu casuta imaginara, de vis (in adevaratul sens al cuvantului). Si eu o sa stau la cuca macaii din deal ... caut pe net din greu informatii despre surse de energie alternativa, ca electrica ne usuca sa ne cableze

Daria nu are nimic daca nu doarme toata ziua. Eventual atipeste un pic in brate pe drum pe undeva, 10-15 min... si e fresh pana la 2 noaptea. Acum inca mai coloreaza .. si se uita la desene cu tac'su ... adica .. desenele sunt cu pinguini, nu cu tacsu ...

Noi am vizionat mai devreme un film de desene cu un soricel bucatar. Tare misto. Ratatuille cred ca se cheama.

Tre sa vizionez si eu intalnirea cu blondina Clara cea frumoasa si pupacioasa, dar maine, ca acum vreau sa colorez. De luni de zile astept ocazia asta, si ieri l-am anuntat pe husband ca sunt in greva. El venea de la servici, si se ocupa de ale lui, nu zic, nu statea degeaba, dar Daria tot in grija mea era, si eu nu puteam sa fac nimic dintr-ale mele. Asadar.. m-am ratzoit la el, si i-am declarat greva.

Va pupicesc.

http://community.webshots.com/user/torturi
Back to top

monica70

Posted 30/12/07 @ 13:16 (Edited 30/12/07 @ 13:26) Reply with Quote
Prezenta si pe ziua de azi
Sunt in asteptarea Dianei.Acum o aduce taica-su si eu tocmai am montat cortul-casutza. Abia astept sa ii vad reactia cand il vede.Imi place ca e super fain colorat si plin cu desene cu copii,animale etc.
Cred ca pana la urma ramane doar cu cadoul asta de la noi,ca oricum s-a invatat cu narav rau dupa sarbatorile astea si atatia musafiri: Ieri cand a venit mami dupa ea, a cautat-o in plasa intreband-o: UNDE CADOU'? Acum asteapta cadouri de la oricine ne intra in casa

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page