|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43216 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 28/12/07 @ 11:23
|
Hahahahhaa. 
http://community.webshots.com/user/torturi |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 28/12/07 @ 11:25
|
http://uk.youtube.com/watch?v=ChaNEmJFFrg&feature=related E lesinata dupa asta Pacat ca e scurt
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
monica70

|
Posted 28/12/07 @ 14:29
(Edited 28/12/07 @ 19:08)
|
AVEM POZE DE LA INTALNIREA DIANELOR!
Merg sa incerc sa o culc ,asta dupa ce ne facem loc macar in pat  Revin dupa aia cu impresii.
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 28/12/07 @ 16:44
|
Lasa Moni ca intru eu sa povestesc, tu trebuie doar sa zici daa, daaa si asa e!  In primul rand trebuie sa zic de Diana lui Moni, care e super desteapta si dulce, seamana cu Diana mea la par, are niste ochi mai frumosi ca in poze si niste gene de care m-am inamorat! Este mai isteata ca Diana mea si nu e doar diferenta de varsta. Pur si simplu vorbeste de nu-i tace gura, e iute foc, au sarit ele doua in pat (arcurile lui Moni, vai!). Dintre fazele faine: in camera de zi erau puse prajituri pe masa, s-a dus si ne-a adus la fiecare cate o felie, apoi si servetele sa ne stergem, apoi a vazut firimituri pe jos si a adus matura si farasul...m-am distrat cu ea la culme. Diana mea era fascinata de castelul ei de jucarie, asa ca si-a petrecut un timp acolo...apoi au mers amandoua de manutza la brad sa-l admire... Am stat pana pe la 14, apoi am plecat, ca erau somnoroase amandoua, a mea a dormit tot drumul de intoarcere, acasa s-a sculat si a papat un pic de supa. Acum vb de Diana: Diana mica!, ca s-o diferentieze de ea, desi nu-i mica deloc. Moni a cadorisit-o cu niste jucarii misto, evident comandate de mine si n-a vrut sa primeasca banii (asta m-a necajit), iar noi i-am dus o carticica anemica si cifrele din burete Dianei....of, m-am simtit prost.  No, acum ii asteptam la noi....sunt oameni tare de treaba. Am fugit pana la Diana.
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
monica70

|
Posted 28/12/07 @ 16:59
(Edited 28/12/07 @ 19:09)
|
HELAU Asta nu e rasul meu ca pe cand sa am pun si io in pat,s-a trezit Dia Mare ( ) dupa numai o ora Dar de adormit a adormit urgeeent,asta dupa ce am scos-o dintre puzzle-buretzii cu cifre.Si acum e tot cu ei. Of ca nici nu stiu cu ce sa incep  Hai sa incep cu ce facu acum ,ca uit.A venit si m-a intrebat: MAMI CE UBAT ACOLO? Adica la ce am umblat eu la pom - apasasem pe buton la instalatie sa schimb luminitzele si acum a trebuit sa ii arat si ei,sa aiba ce manevra Deci sa revenim. INGRID nu vorbi prostii mai,sunt super cadourile,abia astept sa lipim autocolantele alea.Deocamdata a rasfoit cartea si cand a vazut cu ce e,a fugit iute si a adus punga cu pomii si animalele Acum ma tot cheama sa imi zica ce e in cartea aia (a vazut un pod si a zis ca-i BOGANU,era cam inclinat ),trage de mine  Revin dupa ce incerc sa o duc sa pape.
 |
|
|
monica70

|
Posted 28/12/07 @ 17:25
|
Gata, a papat niste ciorba,acum baga tortellini si am lasat-o cu taica-su ,sa pot scrie un pic pana apare. Deci intalnirea a fost super ,fetele s-au inteles de minune si mi-a placut la nebunie sa le compar.Amandoua bretonate foc ,la inaltime Dia Mica o bate pe Dia Mare cu vreun cm doi,nu stiu la greutate,ca Ingrid zicea ca Dia mea are pulpe mai solide,ceea ce nu prea cred ! Char si Ghitza a zis ca ce seamana amandoua. Acuma sa va zic: nu va luati dupa Ingrid,ca Dia ei stie si zice la fel de multe lucruri ca a mea,ba si mai si (un exemplu: culorile le stie mai bine).Diferenta e doar la temperament.Pe cand a mea e repezita si face totul in viteza,a ei e caalma si linistita si blanda.Diana mea vorbeste repede si tare si muult,a ei vorbeste mai incet,aproape in soapta si mai mult daca e intrebata.A mea rade in hohote de multe ori,cealalta mai mult zambeste.E doar difernta dintre o indrazneatza si o timida! Parca ma vad pe mine la scoala cand stiam de nota 11,dar n-as fi ridicat mana sus,sa ma pici cu ceara!!! Inca nu imi vine sa cred ca din mine,care la 14 ani mergeam inca de mana cu mami sa nu ma pierd,a iesit asa indrazneazta si tupeista ca Diana (MARE ) Si mi-a mai placut de Dia (MICA ) cum a stat ea si s-a jucat cu mine cu oalele pana a plecat Ingrid sa traga o tigara.Diana mea fugise si ea in spionaj,asa ca doar noi doua ne-am jucat si a fost foarte cuminte,nu a plans dupa mami cum ne asteptam! La final nu mai voia sa plece,asta ai uitat sa zici Acuma nu stiu daca de dragul nostru voia sa ramana sau a laptopului aluia  Acum ne pregatim ca maine dimineatza ... VINE CALA! Deci: Clara,Ana si Nicu .Ce chef ii mai trebuie Dianei mai mult decat atatea fetitze in vizita zilnic ? Apropo INGRID stii ce-a facut Diana cand a vazut prima oara cifrele alea? A scos si a rasturnat peste ele puzzle din burete alea vechi cu animale ce-s fix la fel si le-a amestecat ,dupa care m-a chemat victorioasa sa imi arate ce a facut Vai ce m-am enervat Pana le-am sortat iaaar frast am avut,ca alea-s muuulte  Acum e p-aci nu stiu cui ii zice ... NU TINE PAPA-N GULA! Merg sa vad cine nu-i cuminte si nu papa tot 
 |
|
|
asteryaro
Happy mum

|
|
|
monica70

|
Posted 28/12/07 @ 18:03
(Edited 28/12/07 @ 18:08)
|
CRISTINA mersi . Vai fetelor, ma sparg de ras.Diaana a cerut banii,adica euroii aia de jucarie.Si ce mi-a dat mie prin cap,sa ne jucam de-a vanzatoarea.Si ca tot erau la indemana animalele de cauciuc,am zis ca io vand animale,iar ea sa cumpere.Deci "Buna ziua domnisoara,ce doriti sa cumparati?" Raspuns: MELE . "N-avem mere,doar animale.Altceva?" CIOCO  Pana la urma ma facui cu 1200 euroi ca-i vandui porcul si doi palmieri,dar acu vrea iar MELE   Si n-am nici un mar in casa  A fost in bucatarie si a adus ... mandarine si ma tot cheama,fug sa vad ce bani mai fac 
 |
|
|
monica70

|
Posted 28/12/07 @ 18:29
|
Vaaaai, nu pot sa cred Am primit SMS din Italia de la handicapatul ala mic si negru,ca pana in 3-4 ian. trebuie sa pregatesc un dosar pentru creditul de la banca,ca au zis mandrele italience - alea doua cretine de la birou cu care colaborez - ca acum am toate datele - date trimise vineri in ultima zi cand s-a lucrat   Si pe care le-am asteptat doua luni!!!!!!!!!!!! Nu-mi vine sa cred cat tupeu au!!! Asa ar merita sa imi iau un concediu medical si sa ii las dracului inclusiv sa calculeze singuri salariile 
P.S. Sper ca aia care ma aplauda rautacios acum 5 minute pe mess nu are legatura cu cea care mi-a scris azi in dropul Dianei ca "fetele barfesc precum mamele" si ca Diana de Ingrid e imbracata de la second hand.Aveti grija cele ce imi mai sunteti aproape,uite ce va asteapta.Eu sunt obisnuita demuult cu complimente de-astea in drop ,dar voi poate nu.Nu puteti dormi de grija noastra? De la voi provin cele peste 5000 de vizualizari la subiectul asta? Vedeti-va de treaba,am plecat de acolo tocmai,de-aia, sa nu ne mai intalnim virtual Imi pare rau ca a trebuit sa murdaresc jurnalul asta cu asa o replica,dar poate asa va potoliti.Mii de scuze fetelor care inca mai scriu acolo si nu fac parte din aceasta categorie.
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 28/12/07 @ 19:34
|
M-a apucat o greatzaaa, imensa. Sa stiti ca toate hainele Dianei sunt de la second-hand si nici macar nu le spal inainte, e plina de bube si de raie, ok? Poate sa confirme Moni. Plec acum la o aniversare, dar la intoarcere am terminat-o cu dropuri si prostii din astea. Aaa, sa nu uitam, si eu ma imbrac tot de la second si imi spal hainele odata la 3 saptamani. C-asa am eu chef! Moni, mai bine sa nu bagam in seama toate aceste scarbosenii, incep sa cred ca nu degeaba vorbea Nico...ce vorbea. Si, invidia e atat de mare.....
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|