|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43207 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 27/12/07 @ 23:04
|
Deea, lasa-l pe Silviu, ca poate gasim noi la Selgros si-ti trimitem, nu-l pune la lucru... Mai, ce sa zic de kka, Diana doar la wc face, nici nu concepe sa mai faca in pampers, iar cu pishu, asta-seara m-a tampit de cate ori s-a cerut la buda...dar repet, de fiecare data imi spune ca nu vrea sa renunte la pampers. Incercati sa le ademeniti pe wc cu reductor, e ceva nou si o sa le placa. Apoi, dati-le o carte, o oglinda, un piepten, ceva in mana sa se joace....uite asa se distreaza Diana pe wc. Moni, nu e vorba ca nu inteleg, pur si simplu nu au chef inca sa faca regulat la wc, asta e parerea mea. Trebuie lucrat... Anasebe, eu cred ca a vomitat pt ca mancase foarte bine inainte de a pleca la drum...si daca ma mai si mosteneste pe mine, va fi rau, ca ai mei opreau din ora in ora sa vomit cand eram copil, nici acum nu sunt foarte ok daca stau in spate. Mai, eu mor de ras, de fapt sunt si iritata...nu zic de ce, ca nu vreau sa starnesc iar polemici....
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 27/12/07 @ 23:07
|
Deniso, pleci la cabana? Super, daca mai si ninge, e ca in basme...Am vazut filmele si pozele cu Emma, uite alta care nu e timida si s-a repezit la sacul cu jucarii. E o frumusete de fetitza! 
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 27/12/07 @ 23:18
(Edited 27/12/07 @ 23:31)
|
INGRID PE PARIU CA TE GANDISI LA CE MA GANDEAM SI IO . Vorba Dianei: VAI CAPU MIEU! 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
Qamar
daydreamer

|
Posted 27/12/07 @ 23:58
|
Monica, Bia e nascuta pe 14.03, nuuu, nu mai sunt pe lista la Ghiocei...dar asta e alta poveste Eu acum incerc sa o obisnuiesc, incet, incet, sa doarma la ea in camera ca de cand ne-am mutat -si camera ei a fost gata dupa vreo 2 saptamani- s-a obisnuit sa doarma cu noi; vad ca ii place la ea in camera/pat de copilas mare, problema e ca NU vrea sa adoarma acolo, ci numai in living sau la noi in dormitor... noah, o rezolvam noi si pe asta, dar fara plans si dresat, ca nu servim azi am ris de numa'; a umblat cateva minute bune dupa hazband si ii tot zicea: tocio, tocio, adica cioco, pana l-a zapacit si i-a dat 1/4 de Kinder...oricum nu e prima data, dar vad ca e perseverenta gagica cccand vrea ceva noapte faina si vacante placute
Ce mai citim noi
pe ulitza noastra magica The moment scatters. Motionless, I stay and go: I am a pause
|
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 28/12/07 @ 00:55
|
noi tocmai am fost la Selgros. Am gasit usoare urme de puzzle Adica niste puzzle desfacute si pierdute pe acolo. Deci, nu mai sunt. O sa il pun pe Silviu sa faca, dar tre sa fac eu sablon.
Mi s-au mai lipit niste cadouri de mana. Am pus poza cu ele, poate va inspira. Unele sunt niste puzzle ca cele de lemn, dar de plastic. Unelte de modelat plastilina, si stampile.
Pup
http://community.webshots.com/user/torturi |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 28/12/07 @ 01:32
|
Noe, acum te recunosc si eu. Ti-am admirat si eu minune de fetita, deosebit de frumoasa. Te-am regasit de pe culinar, unde mai bantui si eu cateodata. Wow. Poi nu stiam ca tu ai minunatia asta de fetita. O bijuterie !!! Am vizionat albumul vostru. Minunat ! Ma tot repet, dar nu stiu ce altceva sa mai zic. Va doresc un an nou plin de bucurii si impliniri pe toate planurile.
 |
|
|
monica70

|
Posted 28/12/07 @ 10:50
(Edited 28/12/07 @ 10:50)
|
Buna dimineata! Noi suntem in asteptare.Sper ca azi sa ne iasa pasenta cu intalnirea Dianelor. Ce sa va zic ,ca Diana tot stinge si aprinde luminitzele din pom ,de la intrerupatorul prelungitorului,de unde ne-a vazut pe noi ca o facem.Partea buna e ca se apropie destul de finutz de brad,mai atinge doar cate un glob si zice ca e LOSHU.Deci macar culoarea rosie sigur o stie  DEEA am vazut cumparaturile,dragutze! Eu nu ma mai bag in graba la d-astea,ca-s in regim de austeritate . NOE va sa zica si Bia e fan cioco! Diana mea si-a facut in ultimul hal de cap zilele astea ,cu atatia mosi de cioco.Cum le zice ea CIOCOMOSHI Bafta cu dormitul,incet o sa se obisnuiasca ea si sa adoarma singurica.
Acum Diana zburda p-aci si tot repeta: VINE DIANA A NOI ! 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 28/12/07 @ 11:10
|
Heii... Intalnire distractiva fetelor ! Abia astept sa aud povesti despre Diene 
Moni, cum asa, esti in regim de austeritate ??? Ce e ala ? Cand sarbatoriti ziua printesei ?
 |
|
|
monica70

|
Posted 28/12/07 @ 11:18
(Edited 28/12/07 @ 11:28)
|
DEEA pai o sarbatorim in fiecare zi Chef nu facem,decat in familie pe intai ianuarie,un tort acolo... Eventual daca vin si nasii,inca nu stiu.Cadou de la noi are pana acum cortul casutza,poate i-l desfac zilele astea.Regimul de austeritate e la buget,ca de obicei in ianuarie e jale 
Ce sa va zic ce mofturici e fiica-mea mai nou.La lapte imi zice NU PACE MITINA (= SMANTANA) ca doar e fiica-mea. Nu mai zic la restul,daca e ceva uns cu crema de branza sau altceva 
 |
|
|
monica70

|
Posted 28/12/07 @ 11:22
|
Ha ha sa vedeti faza: A tinut-o Ghita de barbie sa o spele pe fatza si Diana d-acolo: NU LUPE GULA!  Acum a venit si mi-a zis ca are CACA si TAIE UNGHHILE MAMI  Merg sa i le tai!
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|