|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43186 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 27/12/07 @ 12:33
|
ANO Parca-i vad moaca lui taica-tu !
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
monica70

|
Posted 27/12/07 @ 12:35
|
DIANA a aruncat pe jos bucati de cioco si stafide ca sa aiba ce matura . A prins-o Ghita cu lopatica plina de ele  Noi trebuia sa avem musafiri acum,dar s-a amanat treaba .
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 27/12/07 @ 16:41
|
Na, ca am intrat sa dam raportul. Musafirii lui Moni trebuiau sa fim noi, ghinion curat, la jumatatea distantei spre Arad, se apuca fiica-mea si vomita si vomita si parca era Vezuviul ca nu se mai oprea, plina pe pantaloni, pe bluza, pe paltonul meu cel nou . Ne-am intors acasa, ca altfel lesinau si Moni si Ghitza...s-a culcat, iar la sculare mi-a spus ca vrea la Monica...naspa, era prea tarziu. Mai incercam maine . Anasebe, tare faza cu fiu-tu, smecher mare! La multi ani de ziua lui , e si Stefan, nu? A fost sotul in Selgros ieri, cica e pauza mare la toate puzzle si in general la jucarii...poate mai aduc, trebuie sa ne uitam. Deea, mi-a placut de Daria cum s-a pus ea pe olitza, vezi ca stie ce-i spui, trebuie sa perseverezi! Noi merem la Mall acuma, incerc sa-i dau niste pui acolo, ca tare ii place.
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 27/12/07 @ 16:44
(Edited 27/12/07 @ 16:45)
|
Ingrid Nasol moment! Dar de ce oare? Oricum chiar imi pare rau ca nu s-au intalnit Dianele. Sunt convinsa ca ar fi fost foarte interesant. Da, fii-miu e si Stefan. Saru'mana.
______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
 |
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 27/12/07 @ 16:51
|
La multzi Ani Tibi Stefan! Pupam pe toata lumea,fug lamaraitzi si la bagaje,aici ninge ca in povesti..
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
monica70

|
Posted 27/12/07 @ 17:07
(Edited 27/12/07 @ 17:10)
|
DENISO ce-ti pasa Si io vreau zapada!Inca odata distractie placuta. ANO eu de cand am luat literele prima oara,n-am mai vazut sa aduca,dar mai sper.Chiar voiam sa mai iau ca stiam ca vor fi comenzi Daca merge maine fratelo in Selgros ii zic sa se uite iar.Poate ca nu mai apuca ei sa aprovizioneze acum,dar mai sunt sanse in ianuarie.Din ala doar in Selgros am vazut.
Cat despre intalnirea Dianelor tot o sa aiba ea loc si de data asta sper sa se si joace impreuna,ca data trecuta Diana mea n-a avut audientza cu nimeni - doar cu minunatele jucarii ale celeialte Diane Exact ca si la Tibi a fost.Voi sunteti de vina ca n-ati ascuns jucariile alea super  Pai la toate intalnirile ce au avut loc pe teren propriu sau in aer liber, s-a jucat Dia cu copiii en gros.Dar de-acum stiu regula: sa nu vad urma de jucarii smecheroase in preajma 
Eu am tras un pui de somn cu Diana si acum o asteptam pe mami.Am vrut sa o duc pe Diana la tuns,pentru scurtat bretonul,dar nu e coafeza azi. Of ca nu voiam sa ma gandesc,dar s-ar putea sa merg totusi macar in 4 pana la birou sa calculez salariile,ca normal in 7 trebuie date si dureaza ceva pana le termin Mai vad eu.Deocamdata ma adancesc un pic in conta de-acasa,ca vad ca e in forma husbandu' si se joaca el cu Diana,trebuie sa profit.
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 27/12/07 @ 18:08
|
Eu ma gandesc sa il pun pe Silviu la treaba sa imi faca un puzle din lemn. A gresit si l-a scapat gura ca ar putea face .. Sa vedem ce o sa fie in stare sa faca .. asa buimac cum vine de la servici...
Daria a cerut azi iar la olita, dar odata iar s-a scapat. Am observat ca atunci cand se pune sa faca nani .. nu isi da seama si face pe ea. Dar eu sunt bucuroasa, ca macar a inceput sa ceara si la pis, nu numai la kk. Haha. si azi a facut exact ca Diana, adica, vrea sa isi duca singura olita le wc. tin si eu de o parte, sa nu se intample vre-un accident 
Eu sunt tot chiauna ...
Pup.
http://community.webshots.com/user/torturi |
 |
|
|
monica70

|
Posted 27/12/07 @ 18:21
(Edited 27/12/07 @ 18:22)
|
DEEA nici acum nu ti-ai revenit? Cu Diana nu stiu ce sa mai fac,azi s-a ascuns dupa perdea si s-a kk-rit in pampers ,asta dupa ce am intrebat-o de n ori daca ii vine si daca mergem la olita si mi-a zis ca nu  Da' sa vedeti faza.De multe ori o pun pe olita,zice ca nu ii vine si daca o pun pe WC si o tin,atata se strofoaca si se screme pana ii vine Da' pe olita n-are rabdare sa mai stea,nu mai e noutatea aia . Nu stiu cat o mai ducem asa.Chiar nu inteleg,vorbeste toata ziulica,daca vorbim despre ceva intelege absolut tot (chiar mai ult decat e cazul ) ,dar cand e vorba sa zica o treaba simpla ca ii vine kk,niema  Sa ne arati si noua ce puzzle va face Silviu! cred ca si tati ar stii sa faca,la o adica ...
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 27/12/07 @ 19:38
|
Nu mi=am revenit de tot.. la formea mea de cozonac. Mi-e mai bine, dar mai e pana la bine Noh .. vezi si cum scriu ? Ca nu ma inteleg decat eu si cu mine 
Deci, cu Daria am avut si eu o repriza cand nu a mai vrut la wc (ca ea acolo facea). Acum vad ca vrea din nou la olita, dupa ce o perioada imi facea in pampers. E cu toane si cu preferinte. Incearca sa o ademenesti cu ceva. Sa ii dai un premiu ceva cand cere, dresaj E clar ca stiu, dar nu vor... smecheri... Cand Daria facea in pampers, ne inchidea in bucatarie, si nu ne dadea voie sa intram in camera.
L-am anuntat pe Silviu ca il pun la treaba.. si cica: dar cand ? saptamana asta ??? Poi cand ? dupa ce invata Daria literele ? 
http://community.webshots.com/user/torturi |
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|