|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43185 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
Denisam
blessed mommy

|
Posted 26/12/07 @ 22:48
|
Moni-mersi mult,da ne-a prins pe totzi,cred ca pe mine de la oboseala. Pupicei si voua si sper Dia sa isi revina!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
|
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 26/12/07 @ 23:34
|
Craciun Fericit!
Cam tarzior, dar deh.... Tibi s-a bucurat tare de cadouri insa nu pot sa spuin ca l-a impresionat Lego. Deloc. doar le scoate si le baga la loc in cutie. IN rest insa a fost ok. toata lumea a fost multumita de cadouri, inclusiv eu, care sunt taaaaaaaaaaaare carcotasa. Vad ca spiridusii vostri, unii cu mai multe peripetii decat ceilalti, au avut un Craciun resuit. io-s rupta cum. tocmai i-am terminat tortul lui fii-miu pt maine. Tibi are SN, probabil ca i-a luat de la nevasta-sa, Ana. ah da. Am fost la ziua Anei. Tibi s-a simtit de minune. Cum a intrat pe usa a inceput s-o pupe pe Ana. S-au alergat si s-au jucat tare frumos. Razvan e un cuminte si un frumos, are Bee noroc.
______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 26/12/07 @ 23:38
|
Helo fetele !!!
Noi abia ne-am intors de la cealalta buni, si de la strabuni. I-am facut si eu poze Dariei cu strabunica, macar sa o tina minte din poze. Eu am incercat iar astazi sa mananc din aspicul ala de legume, am vrut sa vad daca intradevar de la el imi e rau. E foarte bun la gust, si l-am mancat cu placere, dar la nici o ora .... eram lesinata la loc. M-am dres din nou cu elixirul dacic, si acum sunt ok.
Am intrat sa va spun ca am o fata asa MAAARE si cuminte !!!! Am lasat-o in "CUI GOI" (curu gol) si i-am dat numai strampii pe ea. I-am zis ca daca vrea sa faca pis, sa isi dea jos strampii si sa mearga la olita. I-am pus si olita la indemana... si ... peste putin timp... exact asta s-a intamplat !!! Nici nu mai stiam pe unde sa o pup de bucurie 
Va doresc o noapte buna. Pup
http://community.webshots.com/user/torturi |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 26/12/07 @ 23:39
|
Ana.. ce frumooooos !!!   pup 
http://community.webshots.com/user/torturi |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 26/12/07 @ 23:43
|
ANO aha facusi tort? Atunci la multi ani in avans pentru Tiberiu Stefan! M-ai omorat cu cadourile,pai noua nu ne-a adus moshu nimic,doar Dianei.Daca n-am fost cuminti... Am vazut demult pozele de la cheful Anutzei,bestiale de-a dreptul Am vazut ca l-ai dus pe Tibi si la un loc de joaca,acolo ii faci cheful?
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 26/12/07 @ 23:51
|
Locul de joaca....misto, la 5 minute de noi. Lui T ii place la nebunie. Dar au niste conditii destul de idioate pt party si nu cred ca o sa avem bani. Nu stiu....mai vedem.
______________________________________ ana + tiberiu (13.01.2006) petrecere Tibi poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1) varsta Tibi |
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 27/12/07 @ 10:20
|
Of, of, mai, mai. Uite asa a inceput fii-miu sa tuseasca. L-am trecut pe sirop de muguri de pin si grintus. sper sa-i treaca repejor. Am fost in service, unde am lasat masina, pentru ultimele reparatii. Au trecut 3 luni (!!!!!!!!!) de la accident si masina de abia azi va fi gata-gata.
 |
|
|
monica70

|
Posted 27/12/07 @ 11:31
(Edited 27/12/07 @ 11:32)
|
Hello pe ziua de azi! DEEA chiar ca ai o fetita MARE! Bravo ei! Noi mai aveeem Cu aspicul ala ,ce sa mai zic,cine stie ce chimicale o avea in compozitie  ANO deci vine masina ??? Bine ca o sa o aveti anul asta macar ! Acum si Tibi cu tusea? E sezonul,vad ca i-a cam prins pe toti.La Diana stationare: raguseala si fonfaneala.Nici nu stiu ce sa fac,azi nu i-am mai dat nici macar panadol.Dar a dormit bine si nu i-am pus nici Nazomer,nici Vibrocil. Acum e pasionata de globurile din pom vad 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
monica70

|
Posted 27/12/07 @ 11:47
|
Ha ... ce-am uitat:Diana e inebunita dupa cartile de colorat cu litere si cifre,a trebuit sa ne uitam pe ele si aseara si azi si sa i le tot zic.Ii place la nebunie mai ales din cauza ca-s cate doua imagini din fiecare (una colorata,una de colorat) si deci se poate desfasura : ALICI ... ATU ALICI, FUNICA ... ATU FUNICA, MAMUTZA .... ATU MAMUTZA si tooooot asa de ma inebuneste de cap Mai baga ea si ceva divagatii,cum ca MAMUTZA PAPA BANANA,sau VEVELITZA IN POM ,dar esentialul e ATU' ala 
 |
|
|
anasebe
mamica de tiberica

|
Posted 27/12/07 @ 12:29
|
Moni Masina o am de vreo luna, dar centurile de siguranta nu-s functionale, mai trebuia inlocuit nu stiu ce ornament la parbroz etc. Faza tare. taica-miu intins pe canapea. Vine Tibi, il ia de mana si-l trage. tata, baiat cuminte, se ridica, sa vada ce vrea tibi. Tibi ii da drumul la mana ocoleste repede masa din sufra, se urca repede pe canapea si incepe sa sara pe ea. Tata a ramas ca trasnituitandu-se la Tibi, cum l-a fraierit. Vai, mooooor de ras. Acum T il calareste pe tata, deh...asta e.
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|