Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119321
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58076
3. Bilantz olguta12 52188
4. J D E monica70 43173
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 37833
6. A murit Laura! craciunitza 32149
7. Un nou inceput...(2) danangie 31341
8. Curiozitate! Ana68 24368
9. scrisoare catre mama Picasso 24199
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22268

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43174  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 25/12/07 @ 21:09 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
MOni, tocmai am vizionat filmele cu mosul, si m-am enervat grozav. Atunci nu prea mi-am dat seama, dar acum realizez ca o parte din motivul pentru care s-a speriat Daria, a fost prezenta mamei mele, cu niste comentarii tampite, si reactii si mai si. Sunt ofticata rau acum. Nu pun nici un film, le sterg pe toate. Numai tampenii zicea, si radea de mos, si facea mistouri de 2 lei, si numai gura ei se auzea. Trebuia sa fie un mement minunat pentru Daria, si ea l-a transformat intr-un mare fiasco, pentru ca nu e in stare sa isi tina gura si sa se comporte ca oamenii. Ea tre sa faca ca toate alea !!! Normal ca daca s-a creat admosfera asta, Daria s-a speriat...

Mda. Asta este, n-am ce-i face, daca ii zic ceva, bune un bot cat china, se transforma in victima de razboi, si se plange la toata lumea pe care o intalneste cat sunt eu de rea cu ea

Am pus un filmulet cu Daria cum canta la micronul cel nou Acu se face upload. Ma duc si eu mai in urma, sa caut linkurile Dianei de Ingrid. Pup
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 25/12/07 @ 21:24 Reply with Quote
DEEA nu te mai necaji,sigur ea nu realizeaza ca a "gresit", o fi vrut sa glumeasca si ea,asta e stilul ei,nu cred ca o mai schimbi .Io zic sa nu le stergi,poate peste o saptamana sau un an daca le vezi ,o sa le vezi cu alti ochi
Ma uit acum in drop dupa aia merg sa dau telefoane si sa citesc cate ceva.

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 26/12/07 @ 00:16 Reply with Quote
Sorry fetelor, de 3 ori am incercat sa pun filmul si n-am reusit, nu stiu de ce, PROBABIL e prea mare ca sa-l pun IMEDIAT (super e Diana ta ). O sa ti-l dau Moni maine pe mess. Cum se mai simte fata? Mai bine, nu?
Deea, imi pare rau ca nu v-ati simtit bine, chiar asa naspa e pt voi carnea, asa reactii urate va da? Sper ca te simti mai bine acum.
Lasa filmele, nu le sterge, are dreptate Moni, peste un an-doi o sa le vezi altfel, e si pacat, pt ca totusi se vede Daria pe ele, e primul Craciun la care constientizeaza cat de cat ce inseamna. Eu vreau sa le vad, cu sau fara comentariile mamei tale. scumpei Daria.
Am plecat la nani, ca imi ard ochii in cap.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 26/12/07 @ 03:57 Reply with Quote
Craciun Fericit cu sanatate si bucurii.
Am vazut poze frumose si copii superbi.
A venit Santa si la noi,pun poze,va povestesc maine ca sunt rupta de obo de la pregatiri,dar a iesit super-pacat ca emma e racita si tuseste,o tratez cu naturiste dar folosim BB la greu si nu s-a odihnit f.bine,plus ca papa doar supe si lapte.Deci multa sanatate ca e cea mai buna.
Va pupam!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

monica70

Posted 26/12/07 @ 16:07 Reply with Quote
Buna fetele!
Pupici Dianei,Emmei si lui Alex ca sa le treaca repede raceala! Dia mea e ok,adica e tot asa,cam fonfanita si usor ragusita.Noi nu am mai folosit "batista bebelusului" ca se stie sufla in batista,doar ca nu prea are ce iesi acum.A mancat binisor,a dormit bine,doar ca a adormit dupa 00,voia "sa faca de mancare" la ora aia Abia a adormit-o mami.Acum doarme,pe cand se trezeste,numai bine,sosesc si musafirii.
INGRID mersi mult de filmulet,l-am vazut de doua ori,ca am crezut ca n-am vazut tot.Pai ma asteptam sa fie luuuung si cand colo,numai atat? E o scumpa Diana,e atat de mamoasa,vai ce imi placea cum te tot strangea de gat E intradevar sensibila,imediat a plans cand a auzit ca vrea sa te ia moshu' cu el! Te poti consola ca macar ea sigur nu te va trimite niciodata "la lup" precum fiica-mea Si frate-tu maare figura , chiar asa sa-l bufneasca rasul pe Mosh Craciun??? Acum abia astept sa i-l pun si Dianei cand se trezeste,sau dupa ce pleaca musafirii.
DEEA ti-a trecut supararea pe mama ta? Sper si ca va simtiti mai bine
NOE

Back to top

Qamar
daydreamer

Posted 26/12/07 @ 16:43 Reply with Quote
ioi, acum am vazut pozele si filmuletele voastre!
ce mare mi se pare diferenta intre prichindeii vostri si ai nostri, de la ghiocei, desi nu's decat 1-2-3 luni maxim; pai inseamna ca peste o luna, doua o sa inceapa si Bia cu poeziiabia astept, desi o sa il las pe tac-su sa o invete, ca el e mai poet in casa

pupici si sarbatori fericite!

P.S. LunaNoua, noi ne-am intalnit si pe Culinar, nu?sau cel putin eu ti-am admirat creatiile din umbra

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Back to top

Elise
adrift :)

Posted 26/12/07 @ 18:41 Reply with Quote

he he... uite recunosc,io-s invidioasa rau, da' rau, ca bb a mea n-are decit un anishor si o luna si inca NU PRICEP CE ZICE!!! Si ea saraca...tot zice....

Elise & BBLisa
Back to top

monica70

Posted 26/12/07 @ 21:09 (Edited 26/12/07 @ 21:20) Reply with Quote
Helau!
NOE las' ca nu e atat de mare diferenta, mai un pic si ne ajungeti din urma.Apropo,in ce data e nascuta Bia? Ca am cautat odata in lista de la "ghiocei" si n-am dat de voi
Cat despre poze - astept sa mai pui noutati,deocamdata m-am delectat cu "ulitza voastra magica" Chiar ca magica!
ELISE n-ai de ce sa fi "invidioasa" ,ca din cate am citit pana acum pe DC, ai o BEBE LISA de milioane

Ce sa va zic,nu demult plecara musafirii.A fost verisoara mea cu sotul,e verisoara cea care a facut un FIV si a esuat.Si acum ... au depistat o fetita de 4 luni pe care vor sa o infieze.Mama ei a abandonat-o in spital si am inteles ca inainte a mai abandonat 2 baieti,tot asa a doua zi dupa ce a nascut
Tare ma bucur ca s-au hotarat,dar deocamdata stam ca pe ghimpi,sa fie ok actele,adica sa fie "infiabila" .Deja am vazut poze,au vizitat-o,desi doar de 2-3 saptamani au dat de ea.Abia astept sa sortez pe rochitze si hainute pentru ea.Acum e la o asistenta maternala si chiar daca va fi totul ok mai dureaza cca 3 luni verificarile,asa ca probabil va avea vreo 7 luni cand o vor lua la ei.Sper atat de mult sa o poata lua!

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 26/12/07 @ 22:31 Reply with Quote
Salutare tuturor,

Va ziceam ca am copii maraitzi pt.ca Emma e racita-Alex nu stiu inca ce are, si normal ca se agata de mine la greu,maine plecam sila cabana vreo 3zile,nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza-azi noapte Emma m-a disperat din juma in juma de ora cu apa sau ceai pina pe la 4dimi,Alex de la 6-7am nu stiu ce a avut si apoi s-a trezit sora-sa de tot-deci sunt ko.Acum dorm de 1hsijumate,savedem cand se trezesc,sa le dau ceva de papa si sa mergem la nasi.
Emma de cand e asa,bea cu bibe tot-supa,ceai,lapte,doar 1iaurt am reusit sa ii dau,sper sa isi revina pina de Anul Nou.
Mosul afost super si incarcat,EMmei i-aadus 2cartzi,una e cu cd si muzica, 1halatfain de baie,o geaca faina de primavara,globul si 1plovar rosu de la noi, a si un set de bucatarie, il dam mai incolo ca acum are unul.Lui ALex-geaca de primavara,3jucarii, 2 salopete si 1 tricou si un telefon mobil cu cantecele bineinteles.
Noe si ELisa-welcome.
Merg sa mai vizionez poze si sa imi fac ceai si cu strepsils ca m-am molipsit si eu de la fii-mea,off..

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

monica70

Posted 26/12/07 @ 22:45 Reply with Quote
DENISA drum bun si sa va distrati bine la cabana! Poate va reveniti acolo, ca vad ca v-ati aranjat toti

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page