Vitamine romanesti in Germania (29)

Vitamine romanesti in Germania (29) | Autor: claudia74

Link direct la acest mesaj

ROMANCE DIN GERMANIA,HAIDETI CU NOI

Cap.1, Cap.2, Cap.3, Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7, Cap.8, Cap.9, Cap.10, Cap.11, Cap.12, Cap.13, Cap.14, Cap.15, Cap.16, Cap.17,Cap.18,Cap.19,Cap.20, Cap.21, Cap.22,Cap.23,Cap.24,Cap.25,Cap.26,Cap.27Cap.28

www.youtube.com/watch?v=ns0lwvmpU58&feature=related" target="_blank">WAS WIR ALLEINE NICHT SCHAFFEN,SCHAFFEN WIR DANN ZUSAMMEN

SARBATORITII LUNII iunie :

- VLAD LUKA - copil de Angiuta - 8 iunie 2007 ;
- DENISA - copil de Claudia - 17 iunie 1995 ;
- ANTONIA - copil de Simona - 27 iunie 1998 ;
- ROBERTO ALEXANDRU - copil de Dora - 28 iunie 1999 ;
- ALEXANDRU MATEI - copil de Ioana (puiul) - 30 iunie 2006

Noi suntem :

- CLAUDIA74 - nume real Claudia-Maria Timisoara- 02 decembrie 1974, mamica de :

Denisa Timisoara - 17 iunie 1995 si
Andreas Heidelberg - 17 martie 2004

- RAMONAIANI - nume real Mariana Bucuresti - 25 februarie 1978 mamica de :

Eliza Darmstadt - 06 septembrie 2007

- CESCKA777 - nume real Franceska Timisoara - 07 ianuarie 1977,mamica de :

Benjamin Muhlacker - 23 decembrie 2007

- TRISCHA - nume real Adina Brasov - 24 ianuarie 1973,mamica de :

Patrizia München - 04 octombrie 2006

- MIRILUTA - nume real Cristina Targoviste - 28 iulie 1977,mamica de :

Miruna Bucuresti - 19 decembrie 2002 si
William Henrik Hamburg - 30 august 2007

- MIKIRIKI - nume real Mihaela-Mirela Zalau - 19 iulie 1979

- I_ULIA - nume real Iulia Bucuresti - 21 august 1984 mamica de :

Iris Bucuresti - 7 august 2007

- ANGIUTA - nume real Angelica Focsani - 24 octombrie 1982 mamica de :

Vlad Lukas Berlin - 8 iunie 2007

- CLAUDI@ - nume real Claudia Constanta - 16 martie 1983 mamica de :

Tony Leon Weiblingen -7 aprilie 2007 si
Nico Louis Weiblingen - 23 februarie 2009

- DIDIALEX - nume real Alex Focsani - 04 aprilie 1976 mamica de :

Robert Bucuresti - 12 septembrie 2004 si
David Mannheim - 31 mai 2007

- ANANGELEXI - nume real Alexandra Bucuresti - 17 mai 1979 mamica de :

Maria Cornelia Bucuresti - 20 septembrie 2006

- ANGIPANGI - nume real Teodora Carla Piatra Neamt - 02 august 1978,mamica de :

Roberto Alexandru Lupeni - 28 iunie 1999 si
Angelik Melany Calw - 28 octombrie 2007

- MIHAELAAA - nume real Mihaela Sibiu - 05 martie 1982,mamica de:

DAVID Dinkelsbühl - 29 martie 2007

- DINORA77 - nume real Liliana Drochia (Rep.Moldova) - 02 martie 1982 isi doreste mult

- MOONIK - nume real Monika Oradea - 03 februarie 1978

- MIRAKLUKER - nume real Mirabella Timisoara - 24 octombrie 1973,mamica de :

DAVID - 15 august 2002 Arbon - Elvetia
DARIA - 20 noiembrie 2004 Arbon - Elvetia
SELINE - 07 februarie 2006 Arbon - Elvetia

- ADINAF - nume real Adina Cluj - 20 septembrie 1978, mamica de :

Fabian si Alexander - 6 octombrie 2006 Ludwigsburg

- NOIEMBRIE - nume real Codruta-Maria Bucuresti - 25 noiembrie 1968, mamica de :

Matei - 28 octombrie 2004 Schorndorf

- ZUZI.SIMONA - nume real Simona Galati - 11 ianuarie 1971,mamica de :

Antonia - 27 iunie 1998 Galati

- MIHAELA_SPECHT - nume real Mihaela Simleul Silvaniei - 28 ianuarie 1979,mamica de :

Dennis Wesseling - 20 septembrie 2005

- PUIUL11 - nume real Ioana Sibiu - 4 mai 1977,mamica de :

Irina Maria Erlenbach - 15 decembrie 2004 si
Alexandru Matei Erlenbach - 30 iunie 2006

- TUMPI - nume real Ioana Bucuresti - 24 octombrie 1976

- OSNA - nume real Mihaela Resita - 28 ianuarie 1979,mamica de :

Matei Braunschweig - 12 septembrie 2006

- CELESTA - nume real Adina 05 februarie 1977 Onesti

- KAIUDA - nume real Claudia Bucuresti - 15 iulie 1977,mamica de :

Mihai - 15 aprilie 1998 Frankfurt si
Andrei Cristian - 28 februarie 2009 Berlin

- YASMIN - nume real Corina Lugoj - 24 februarie 1971, mamica de :

Andreas Noel - 20 noiembrie 2002 Heidelberg si
Yasmin Serena - 02 august 2004 Heidelberg

Über uns :

BLOQUL NOSTRU

ALBUMELE NOASTRE FOTO

Infos :

Billig flüge nach
www.wizzair.com
www.germanwings.com
www.blueair-web.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

na, prima!!! hi hi!!

clau, nasol cu ana si caiafa astia ai tai, privatversicherung rules (eu nu am alta varianta, ca sotul beamter, eu erwerbslos, deci alle drei privatversichert. e scump, dar merita. tot ce aud de la toti gesetzlichversichert ma fac sa cred ca eu am o viata mult mai usoara)

de la osna tot nu stim nimic?!

ma bag si eu la nani cat de curand, nu stiu daca mai apuc sa scriu maine inainte sa plecam. daca nu, ne auzim luni. pupici pentru vitamine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

unde umblati fetelor

oare cafeaua va scoate putin nasul de pe la treburi??? hai ca miroase bine,eu beau capucino ca s-a stricat masina vollautomat de cafea, am dus-o inapoi si credeam ca o trimite la reparat doar, dar au preferat sa ne dea banii inapoi, dupa 6 luni de utilizare Saeco, care se presupune ca e firma buna, nu a mai functionat acu sa mergem la media markt sa vedem de alta pana atunci beau prafuri .
Azi am pisat ochii de dim, mama im plineste 60 de ani si nici eu nici fratele meu nu suntem alaturi de ea .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Iulia drum bun si distractie faina sa aveti.
Monik cum esti? Celesta te-ai mai linistit? Codruta cum e Matei? tie ti-a trecut spatele? Miha-ha cum e Denis ai fost la medic,ce a zis? Ioana ce face mitzi ai fost ce ea la medic? Kaiuda v-ati mutat? Puiul cum ati ajuns acasa? nu ai mai pove nimic, Adina ce face mandra bavareza, cand mai are date cu Andi pe web ? Claudiile,Mihaelele,Dora, Adina,Miki, Mirilut? Corina ai ramas cu datoare cu povestiri din Serai si poze, Ceska nu scrii nimic, ai ajuns,cum va simtiti? Mira ce mai faceti? Angi ce ai mai facut cu scoala? Mariana cum e tatal tau? mai vine mama ta cand nasti?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata vitamine.
Clau multam de cafea si La multi ani! pentru mamica ta.Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de dansa inca 60 de ani de acum incolo

si pentru toate mamele noastre care sunt persoane de neilocuit.Pe care trebuie sa le divinizam, fiinca fara ele nu am fi ce suntem acum.Nici nu vreau sa ma gandesc la clipa cand nu o voi mai avea langa noi

Cu Saeco eu ma abtin, ca am auzit niste chestii nu foarte bune.
Cu Mitzy am fost ieri la dr, ne-a tapat de 80 de euroi,da macar stiu ca e bine si o apar de pericole.Cand ne intoarcem din concediu as vrea sa merg la un Tierheim sa mai luam una.Deja am gasit unul in zona la care am inceput sa cotizez pt hrana animalelor de acolo.
Iulia, distractie placuta.Bagaje nu am facut, eu le fac cu 1-2 zile inainte de plecare.Mai am 2 saptamani pana la co.

Revin

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

E cam devreme pt astfel de melodii, da dimineata am ascultat in masina o melodie de-a lui si mi-am adus aminte de asta.E melodia majoratului meu,chiar am fost Lady in Red atunci.Ce vremuri.

si una mai cu miscare

si niste frumusei

Mergi la inceput

ich liebe no mercy si mama mea la fel

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

La multi ani,mami de Claudia!
Sa va zic belea,la gradi de langa copila mea este schweinegrippe,au inchis aia gradi si acum ii interogau pe vecini ca contacte au.
Nasol e ca acolo e bucataria si de acolo primesc mancare si cealalta gradi.
Acum sa vedem ce urmeaza....si cat ii tine nebunia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Clau , multumesc pentru cafea!
Pentru mama ta , multa sanatate , viata lunga , sa fie fericita ! Sa ajungi sa va bucurati una de alta timp cit mai indelungat , ca doar asta conteaza !Stii cum se spune , fa ceva pentru un om , si iubeste-l cit e in viata , restul ......e tacere !
"Cine are parinti , are inca trecut,
Cine are parinti , inca nu e pierdut ..."Sint versurile unei poezii a lui Paunescu (Adrian) care ma emotioneaza de fiecare data cind o aud . Dupa mine e una dintre cele mai frumoase poezii , pentru parinti!(Ruga pentru parinti!).Dar hai ca nu trebuie sa ne inece melancolia acum ....Astazi trebuie sa fii fericita , maicuta ta face o virsta frumoasa , si tu trebuie sa fii macar cu gindul alaturi de ea.
Din tot sufletul numai bine ii doresc -fara ea , astazi nu te cunoasteam(si chiar era o pierdere)!
Ce sa spun , Matei e un pic mai bine , dar ii revin perioadele astea cu ochii rosii .....nici astia de aici nu stiu prea bine ce e ....o sa cer si o parere in Romania , cind vom merge :
Spatele meu...aoleu ....dar nu ma las....Noroc ca nu este asa cald , ca pot merge cu un brau , sub bluze ....cred ca miros ca o farmacie, m-am dat cu toate cremele posibile ....noroc ca nu trebuie sa merg foarte mult ..
Fetele , ce fac bebei din burtici?
Miki , toate bune ?
Tumpi , imi place de tine , maxim!
Va urez o zi minunata !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trischa

La multi ani,mami de Claudia!
Sa va zic belea,la gradi de langa copila mea este schweinegrippe,au inchis aia gradi si acum ii interogau pe vecini ca contacte au.
Nasol e ca acolo e bucataria si de acolo primesc mancare si cealalta gradi.
Acum sa vedem ce urmeaza....si cat ii tine nebunia.

Doamne Fereste, Patrizia e la gradi acuma? o mai duci? sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic la alti copilasi.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Adina, sper sa fie totul bine.Nasol cu gripa asta noua.

Codruta multa sanatate si tie si lui Matei.Stiu cum e cu spatele si eu pe timp de iarna merg cu brau.Si cica-s tanara, da sunt mai bolnava decat una de 80 de ani.
Chiar asa, Mariana, Monik ce fac burticutele?
Fetele plecate in tara cred ca-s molesite de la caldura de nu mai dau pe aici, ne-au lasat in frigul nostru.

Dar vaiata e frumoasa, asa spun cei de la Ace of Base

Mergi la inceput