Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)

Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89) | Autor: Ven

Link direct la acest mesaj

Catia -Gabriel-11 septembrie
Twety - Timeea Alessia - 28 septembrie
Stan Mihaela - Raul Gabriel[blue/] - 1 octombrie
Adameasca - Luca Stefan - 2 octombrie
Theiuta - Nicolas Alexandru - 3 octombrie
Lori_k - Alin Cristian - 3 octombrie
Mi-ela - Dustin - 6 octombrie
andreacc - Sebastian - 7 octombrie
Fleur - Rose Alexandra - 8 octombrie
TaniaM - Eva-Elena - 11 octombrie
Davidutza - David - 11 octombrie
Ninutza13 - Andreea-Erica - 13 octombrie
Madutzu - Lukas - 14 octombrie
Liliana Csaki - David - 17 octombrie
Marioan - Andrei - 17 octombrie
Lorelai182003 - Adrian Antonio - 20 octombrie
www.babiesonline.com/babies/s/stefanita" target="_blank">MJord - Stefan - 21 octombrie (parola: oxygen)
www.stoc-studio.ro/tudor" target="_blank">gabitzica - Tudor - 22 octombrie
Sandrap - Sandra - 23 octombrie
Ancuta - Martijn Nico - 24 octombrie
Sympa - Andrea - 25 octombrie
georgy75 - Andreea - 25 octombrie
Monicuta - Anna Cristina - 25 octombrie
Carmen77 - Matei Gabriel - 27 0ctombrie
Boeru - Radu - 27 octombrie
Allya - Alexander Constantine - 28 octombrie
Daiana 30 - Aris Alexander - 28 octombrie
Aligali - Andrei Cezar - 28 octombrie
Tutzi - Iasmina - 28 octombrie
Ana68 - Luana - 28 octombrie
Moka - Vlad Stefan - 29 octombrie
Lena - Freya - 31 octombrie
Bubu - Brian Akio - 31 octombrie
Claus - Viviana Alexandra - 1 noiembrie
Crisu - Mihai Alexandru - 5 noiembrie 2003
Julia23 - Julia Ana-Maria - 6 noiembrie
SimonaBB - Eugen Octav - 7 noiembrie
Willa - Iulia Maria - 7 noiembrie
Dialori - Diana - 9 noiembrie
www.vectornoise.com/Alex/index.html" target="_blank">Anca Tanasica - Alexandra Ioana - 10 noiembrie
Buburuza - Luana Carla - 11 noiembrie
adriana_mihnea - Mihnea Stefan - 11 noiembrie
Ciuf - Luca - 11 noiembrie
Laura Takacs - Alexander Stephan - 14 noiembrie
Vikinga - Aldo Daniel - 15 noiembrie
Pagurschimag - Fabian Stefan - 17 noiembrie
Mitzi - Luca - 20 noiembrie
Ghizela - Luca - 20 noiembrie
Mnicol - Letitia Elena - 21 noiembrie
Ver@ - Vlad-George - 21 noiembrie
Alinkav - Alexandru Andrei- 22 noiembrie
Zeeva - Maia Nicole - 23 noiembrie
Larular - Andra - 24 noiembrie
Izzy - Yael Clara - 24 noiembrie
Nanna - Indra - 24 noiembrie
Mariana - Irina Ana Maria - 29 noiembrie
www.geocities.com/bebe_matei" target="_blank">Danateo - Matei - 4 decembrie
Mihaela Imai - Sara - 5 decembrie
Adriana - Olguta - 6 decembrie
Umflatzel - Andrei - 6 decembrie
Carmena - Stefan Cristian - 9 decembrie
Mara03 - Tudor - 9 decembrie
Claudia_28 - Alexandra - 10 decembrie
Elenalove - Alvaro Daniel - 10 decembrie
Ven - Markus Andreas - 10 decembrie
Tinatache - Patrick - 10 decembrie
nicoki - Maria-Cristina - 10 decembrie
Vilma - Tudor - 11 decembrie update 2006
Dpintilie - Andrei - 12 decembrie
Mayumi - Yamato - 13 decembrie
Paula2003 - Alexandra
SimonaR - Codrin - 14 decembrie
Claujro - Matei 15 decembrie
GinaM - Rebecca Emanuella - 18 decembrie
Chaton - Cosmin - 21 decembrie
Calinescu Lucia - Maria-Lucia - 21 decembrie
Super mami - Isabel - 23 decembrie
Coryydo - Bogdan - 27 decembrie
Onutza - Sean Raphael - 29 decembrie
Uki - Maria - 31 decembrie
Ellie - Samuel - 9 ianuarie
*****************************************************************************************

(8)(9)(10)(11)(12)
(6)(7)(8)(9)(10)(11)

(11)(12)(13)(15)(17)(19)(20)(21)(22)(23)(24)(25)(27)(28)(29)(30)(31)(32)(33)(34)(35)(36)(37)(38)(39)(40)
(41)(42)(43)(44)(62)(72)(73)(74)(75)(76)(77)(80)(82)
(86) (87)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello ladies!

Poftiti la capitol nou, poate va aduce si pofta de vorba!

Valeria, asteptam un raspuns de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Haideti sa semnez eu prezenta ...de la noi nu prea multe stiri, adica ies cu copiii prin parcuri, ma plimb prin piete, gatesc, stiti voi ... chestiile alea zilnice care trebuie facute ... sau nu? . Apoi in timpul liber mai ies si eu la o cafea cu vara-mea .... acuma e in vizita matusa mea de la Timisoara, asa ca mai am ajutor suplimentar cu pruncii ... prin urmare profitam.

Valeria, cred ca ati prins vreme faina la mare ... sa ne zici impresiile ... ca si eu vreau sa ajung vara asta.

Mergi la inceput

Meeey mamicutze .. ia sa scot eu la inaintare ... ce e cu lenea asta pe aici?

Valeria, cum fu la mare? Prinseratzi vreme buna? . Mai sunteti in Ro sau back to USA deja?

Baietii mi s-au umplut de niste bubite mici rosii pe spate si pe maini, cred ca o sa ii duc in curand sa le fac niste teste de alergie, sa vad la ce or fi alergici ... ca deocamdata imi pot da doar cu presupusul, in mod sigur la ceva sunt alergici, ca mi-au mai facut si in Canada episoade din astea, trebuie sa vad la ce mai exact. Acuma i-am si expus la o groaza de alergeni deodata, inclusiv animale (aici avem caine, pisici, au mers si la vaca, la gaini) .. sper doar sa fie la un aliment si nu la animale. Sau mai am varianta sa faca o reactie la crema de soare, ca i-am dat pe amandoi dimineata in ziua in care s-au umplut de bube .. . crema L'Oreal ... cica buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Carmencita, fusei la mare. Avuseram noroc cu vremea. Fain. Numa apa cam rece. Dar copiilor nu le-a pasat. Chit ca erau pe antibiotic, tuseau si muceau. Nu i-am putut opri sa nu intre in apa. Oricum pentru ei a fost o vacanta de vis, le-am facut toate poftele, au ramas cu niste amintiri frumoase, cred eu.
Acum suntem inapoi in cRaiova, unde incercam sa ne mai vedem cu rudele. Sunt socata ce scumpe sunt toate! Mai ales la imbracaminte si ce calitate nasoala au lucrurile. Pacat.
Cand ajungem inapoi in USA o sa va scriu mai in detaliu impresiile mele despre Ro. Ce e bine ca nu sunt dezamagita de rude, prieteni.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! si-o aromata!
Ciuf, abia asteptam si noi sa plecam la mare. Adica duminica asta. Cred ca eu astept sa merg la mare mai mult decat asteapta copiii
Carmen, sunt relevante testele de alergii? Eu stiam ca nu sunt foarte relevante pana pe la 7 ani. Ca si Luk e vesnic plin de bube. Ii ies din te miri ce, deja ne-am invatat sa convietuim cu ele .
Ma iau de treaba, desi nu vreau si nu am chef
Pupam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Carmencita, fusei la mare. Avuseram noroc cu vremea. Fain. Numa apa cam rece. Dar copiilor nu le-a pasat. Chit ca erau pe antibiotic, tuseau si muceau. Nu i-am putut opri sa nu intre in apa. Oricum pentru ei a fost o vacanta de vis, le-am facut toate poftele, au ramas cu niste amintiri frumoase, cred eu.
Acum suntem inapoi in cRaiova, unde incercam sa ne mai vedem cu rudele. Sunt socata ce scumpe sunt toate! Mai ales la imbracaminte si ce calitate nasoala au lucrurile. Pacat.
Cand ajungem inapoi in USA o sa va scriu mai in detaliu impresiile mele despre Ro. Ce e bine ca nu sunt dezamagita de rude, prieteni.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Valeria, perfect de acord cu tine ... si uite de asta unul din proiectele mele pt viitorul apropiat e sa fac un magazin cu hainutze si jucarii de copii ... cu lucruri de calitate la preturi rezonabile.

Mergi la inceput

Ileana, mersi de cafea ... o iau cu toata inima. De cand am ajuns in Ro nu am baut nici o ceasca si ii duc dorul de mor ... in Montreal asta era primul lucru ce il faceam dimineata, dar aici am renuntat pentru ca ai mei beau cafeaua facuta la ibric si pun zahar in ea, pe cand eu .... nu imi place cafeaua decat aia la filtru asa, fina, fara gust de zatz in ea, si nu pun niciodata zahar in ea, doar lapte .. si uite asa imi ploua in gura acuma la ora 8.30 dupa o cafea ... da nu-i bai, mi-oi deschide si o cafenea ... dupa magazinul de copii.

Despre testele de alergie si cat sunt de relevante, nu stiu sa ma pronunt, o sa merg cu ei la un alergolog si vedem ce ne sfatuieste, daca e sa facem testele le facem ... daca nu, mai amanam.

Distractie placuta si vreme minunata la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Carmen vezi sa nu fie alergie la ..soare suna cam nedrept mai ales pt puii veniti de la frigul ala mare:) In primul rind schimba crema, ia ceva de la farmacie pentru copii alergici. Aldo al meu fiind un sensibilicos face imediat o reactie la alte creme de soare decit asta a lui. La gradi ori cind merge la joaca la vreun coleg tre sa nu uit sa specific treaba asta, nu ca acum e caldura mare pe aici si am sta cu cremele astea in posete. Dar tot un pui din asta nordic ajuns in spania in vacanta a facut tot asa o reactie ciudatica, el neavind de fel un fond sensibil. Dr spaniol a zis ca de la soare e si mai zicea ca multi nordici o fac cind sunt in concediu.Acum vezi si tu, ca doctorii ca sa scape de tine rapid prescriu o crema cu cortizon. Intradevar trece rapid cu cortizon, dar stii ca tre sa ai mare grija cu el. Sunt creme aparute noi acum cu un continut f scazut de cortizon, aplici f putin si de preferat un tratament scurt sa fie.Noi suntem in 10 sapt, mai sunt 30, ma simt bine chiar mult mai bine decit in primele sarcini. Am asa o stare buna, linistita si multumita. Doar gindul la 3 copiii ma cam trezeste brusc. Nadja merge la gradi de la 1 sept, o sa aiba 2 ani si 5 luni, dar o simt pregatita. Fizic e marisoara, e cit altii de 3 ani, nu mai are pampers de citeva luni, maninca singura, a mers f repede, acum se catara pe gard de 1,5m si prin copaci, ce sa mai..:) de cind a venit pe lume a venit in viteza si forta maxima, ea stie ce vrea asa cit e ea de mica, dar are asa un spirit independent si puternic. Ok te duce de nas cu buclelel blonde si piruetele in fustita de balerina, asta e clar:)O sa fie cu Aldo un an de zile asa ca-s fericita. Daca era singurica nu cred ca o lasam inainte de 3 ani dar asa e altfel. Mai ales ca asa de mult plinge cind il ducem pe Aldo dimineata si ea tre sa vina cu mine. In august o sa incercam cite o ora doua pe zi pe urma daca totul e ok o sa mearga 5 ore pe zi la fel ca Aldo. Am completat fisa de inscriere la scoala a lui Aldo...am fost ieri KO. E pentru anul urmator dar totusi, ma da pe spate gindul la scolarelul Aldo. Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Vik-ule, jur pe roshu ca tot ce-ai scris tu merge ca uns si pentru mine. Si descriind-o pe Nadja, parca ai povestit despre Ilinca. Cum naiba de nu gasesc si io asa cuvinte potrivite sa povestesc despre ai mei? Noi n-am completat fisha de inscriere la scoala, dar urmeaza indata.
Sarcina usoara in continuare, te pupam cu drag si apasat.

Carmen, da' de ce nu iti faci o cafea la filtru? Ia unul din piata, ca nu-i scump. Da' nici nu rezista prea mult Da' nu mai conteaza, iti faci damblaua. Si eu zic la fel ca Vik, cu cremele cu cortizon, cu alergia la soare. Ai mei la soare nu-s alergici. Insa Luk ieri, dupa o bomboana si-o acadea, se scarpina de zor, prin parc, i-au aparut cateva bube instantaneu. Cum naiba sa-l conving sa nu mai puna gura pe acadele? La el conceptul de "ceva dulce" inseamna o acadea, o bopmboana. Degeaba ii face tata cozonac delicios, facut in casa, degeaba face bunica-sa dulciuri de casa, ptr el "ceva dulce" tre sa fie de la magazin musai. Ieri s-a jurat ca nu mai mananca porcarii de la magazin. Insa azi nu mai tine minte c-a jurat, sunt sigura.
Gata, am fugit la treaba. Pupa mama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Buna dimineata duamnelor . De aproape trei ore incerc sa lucrez ceva, dar fara success. Imi sta capul la plecat acasa, ca doar e vineri. Dar mai ales la shopping, care intentionez sa-l fac in ora de masa . Terapie curata pentru mine, ca n-am mai facut-o de mult.

S-a terminat gradinita miercuri, mai trebuie sa se termine scoala, si gata, baietii se imbarca spre Romania. Sper sa aibe parte de vreme buna, ca aici ploua si iar ploua de mai bine de o saptamana. E deprimat deja.

Mergi la inceput