Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap88)
Catia -Gabriel-11 septembrie Twety - Timeea Alessia - 28 septembrieStan Mihaela - Raul Gabriel[blue/] - 1 octombrie Adameasca - Luca Stefan - 2 octombrie Theiuta - Nicolas Alexandru - 3 octombrieLori_k - Alin Cristian - 3 octombrieMi-ela - Dustin - 6 octombrieandreacc - Sebastian - 7 octombrie Fleur - Rose Alexandra - 8 octombrie TaniaM - Eva-Elena - 11 octombrie Davidutza - David - 11 octombrie Ninutza13 - Andreea-Erica - 13 octombrieMadutzu - Lukas - 14 octombrieLiliana Csaki - David - 17 octombrie Marioan - Andrei - 17 octombrie Lorelai182003 - Adrian Antonio - 20 octombriewww.babiesonline.com/babies/s/stefanita" target="_blank">MJord - Stefan - 21 octombrie (parola: oxygen)www.stoc-studio.ro/tudor" target="_blank">gabitzica - Tudor - 22 octombrie Sandrap - Sandra - 23 octombrie Ancuta - Martijn Nico - 24 octombrie Sympa - Andrea - 25 octombrie georgy75 - Andreea - 25 octombrieMonicuta - Anna Cristina - 25 octombrieCarmen77 - Matei Gabriel - 27 0ctombrie Boeru - Radu - 27 octombrie Allya - Alexander Constantine - 28 octombrie Daiana 30 - Aris Alexander - 28 octombrieAligali - Andrei Cezar - 28 octombrieTutzi - Iasmina - 28 octombrie Ana68 - Luana - 28 octombrieMoka - Vlad Stefan - 29 octombrie Lena - Freya - 31 octombrie Bubu - Brian Akio - 31 octombrie Claus - Viviana Alexandra - 1 noiembrieCrisu - Mihai Alexandru - 5 noiembrie 2003Julia23 - Julia Ana-Maria - 6 noiembrie SimonaBB - Eugen Octav - 7 noiembrie Willa - Iulia Maria - 7 noiembrie Dialori - Diana - 9 noiembriewww.vectornoise.com/Alex/index.html" target="_blank">Anca Tanasica - Alexandra Ioana - 10 noiembrie Buburuza - Luana Carla - 11 noiembrie adriana_mihnea - Mihnea Stefan - 11 noiembrie Ciuf - Luca - 11 noiembrieLaura Takacs - Alexander Stephan - 14 noiembrieVikinga - Aldo Daniel - 15 noiembrie Pagurschimag - Fabian Stefan - 17 noiembrie Mitzi - Luca - 20 noiembrieGhizela - Luca - 20 noiembrie Mnicol - Letitia Elena - 21 noiembrie Ver@ - Vlad-George - 21 noiembrie Alinkav - Alexandru Andrei- 22 noiembrie Zeeva - Maia Nicole - 23 noiembrie Larular - Andra - 24 noiembrie Izzy - Yael Clara - 24 noiembrie Nanna - Indra - 24 noiembrie Mariana - Irina Ana Maria - 29 noiembrie www.geocities.com/bebe_matei" target="_blank">Danateo - Matei - 4 decembrie Mihaela Imai - Sara - 5 decembrieAdriana - Olguta - 6 decembrieUmflatzel - Andrei - 6 decembrieCarmena - Stefan Cristian - 9 decembrie Mara03 - Tudor - 9 decembrie Claudia_28 - Alexandra - 10 decembrieElenalove - Alvaro Daniel - 10 decembrie Ven - Markus Andreas - 10 decembrieTinatache - Patrick - 10 decembrienicoki - Maria-Cristina - 10 decembrieVilma - Tudor - 11 decembrie update 2006Dpintilie - Andrei - 12 decembrie Mayumi - Yamato - 13 decembriePaula2003 - Alexandra SimonaR - Codrin - 14 decembrie Claujro - Matei 15 decembrie GinaM - Rebecca Emanuella - 18 decembrieChaton - Cosmin - 21 decembrieCalinescu Lucia - Maria-Lucia - 21 decembrie Super mami - Isabel - 23 decembrieCoryydo - Bogdan - 27 decembrieOnutza - Sean Raphael - 29 decembrie Uki - Maria - 31 decembrie Ellie - Samuel - 9 ianuarie *****************************************************************************************(8)(9)(10)(11)(12)(6)(7)(8)(9)(10)(11)(11)(12)(13)(15)(17)(19)(20)(21)(22)(23)(24)(25)(27)(28)(29)(30)(31)(32)(33)(34)(35)(36)(37)(38)(39)(40)(41)(42)(43)(44)(62)(72)(73)(74)(75)(76)(77)(80)(82)(86) (87)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Raspunsuri
vikinga spune:
Ohhh Carmen, ce s-a speriat mititelul..4 copci la un anisor chiar ca anunta evenimente:) E adevarat ca o sa treaca semnul de tot cam in 2 ani, asa a fost si la Aldo. Pupic la blondinul cu semn de buna purtare in frunteLaura, Ven sa stiti ca asa-s cam toti tatii, deloc consecventi. Alberto de ex crescut si el trilingv, italiana de la tatal lui nu o stie cine stie ce, de ex discutiile cu fratele meu nu sunt chiar cursive, dar ma rog se descurca. Si el zicea ca ii pare rau ca tatal lui a renuntat pe parcurs sa-i vb italiana. Tatal lui nascut si scolit aici in germania a fost la rindul lui bilingv dar mama-sa italianca a avut grija ca toti copii ei sa vb italiana f bine.In cazul nostru, cit Aldo a fost mic a vorbit cu el doar spaniola asa cum face acum cu Nadja, insa de cind Aldo a invatat germana si-l intreaba pe germana ii raspunde automat pe germana. Dar baza o oare acolo undeva, vreau sa-l duc in vacante mai lungi in spania, eventual sa-l las vreo luna la familia de acolo. Muzicalitatea limbii si baza ii sunt acolo intiparite, eu zic ca o va vorbi binisor cu ceva ajutor.Fratele meu nu are copii si nu cred ca o sa aiba, asa ca singurul var e Arturo, copilul fratelui lui Alberto, care e casatorit cu o spanioloaica ce a insistat sa se vb doar spaniola in casa. Asa ca cei doi veri deocamdata nu s-ar prea intelege intre ei cine stie ce. Evident acum le pare rau ca au procedat asa, ea e educatoare si ar fi trebuit sa stie mai multe in privinta asta, iar acum Arturo ia lectii de germana de la un prof spaniol care are acel accent puternic specific spaniolilor in engleza si germana. Doar Aldo ar putea intelege spanila dar in nici un caz daca i se vb f repede dar de vorbit cursiv nu ar prea putea. Asa ca verii tre sa astepte sa mai creasca sa invete destul de bine engleza ca sa poarte o conversatie despre fete:), asta datorita consecventei tatilor. Dar inca mai speram ca puteam salva spaniola din el.Si nu e prima oara cind vad ca pe linia tatilor limba piere. de Craciun a venit la noi si un prieten bun de-al fratelui meu, el roman, ea nemtoaica, copilul lor evident vb doar germana. Ea, mama copilului a invatat romaneste(chiar f bine!) si a incercat sa invete copilul macar asa cite ceva sa numere, sa zica citeva cuvinte. Bunica copilului romanca se intelege prin semne cu copilul. In cazul de fata, tipului i-a fost doar lene sa insiste, cica a incercat dar nu a vrut baiatul.Aldo distinge bine germana de romana, traduce bine dintr-o limba in alta, cifrele le coreleaza la fel, nu le mai amesteca, o face pe translatorul pt ai mei:) In schimb romana o amesteca cu spaniola, il inteleg:) Iar romaneste vorbeste destul de impiedicat, gramatical uneori foloseste structura germana si cam stiti cum iese. Notiunilor si explicatiilor mai tehnice legate de masini, motoare, barci,ori legate de astronomie le intelege logica pe germana.Pe youtube ii place sa asculte melodii in spaniola si insista cu cite o melodie vreo 2-3 zile pina cind ii invata cuvintele. E tare mindru de treaba asta. Il vad f interesat de engleza, l-am invata citeva cuvinte, sa numere chestii din astea, mi-a zis ca vrea sa mearga la cursuri de neglza ca prietenul lui dar ma gindesc ca poate totusi nu e cazul. habar nu prea am cum e bine. Oricum il incurajez usor, de ex el fiind mare fun Kleine Einsteins, i-am gasit pe youtube melodia de start in engleza plus alte limbi si e tare incintat, aproape ca i-a invatat cuvintele si pe engleza. Cred ca la 6 ani ii voi lua acel computer pt copii cu sistem de invatare. M-am uitat pe unul si nu e rau deloc. Sunt teme intersante si frumos structurate pt un copil de 5-6 ani. Pe de alta parte ramin de moda veche si engelza de ex tot cu o profa ii sade bine, cu cintecele si poezioare pt copii.Ileana pe unde mai esti? Ia uite iar ma lasi la deschis cap nou. Ce mai fac copiii? Tie cum iti mai este?Acum trimit si poze:) Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
carmen77 spune:
Vik, am vazut pozele cu frumosii blonzi .. mai, ce atleta mica aveti voi acolo . Si am vazut ca ai tuns-o ... amandoi sunt niste frumosi!
Ven spune:
Vik, si eu vreau sa vad pozeeeeee
Cat despre tatzi, ce sa mai zic, e pierderea lor! Sa si-o asume, daca lenea e asa mare......ca acu' ma enervez pe ei!
vikinga spune:
Ven sorry, ieri seara eram intre tv si net si dupa discursul lui obama fu un filmulet despre presedentia lui bush, mai exact gafele din discursurile si aparitiile lui, am zis ca in 10 min e gata dar dura vreo 2 ore. Apucasem sa trimit doar 2 PM-uri.Carmen merci, sa-ti traisca si tie baietii cei frumosi!Chiar asa aveti emotii de cum se va adapta matei in Ro? El vb romana bine cu amindoi in casa, nu-i asa?Elenaaaaa cuscra, pai ce e asta, David si-a gasit americance frumusele de nu-mi mai curteaza fata;)? Mi-e dor de voi!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Ven spune:
Am vazut poze:
- Carmen, marele blond s-a schimbat asa de tareeeeee Incepe treptat sa semene cu Matei la trasaturi. Dar e tot frumos foc , bineinteles, ca si frate-su. Si parca nu mai e chiar asa de blond, sau am eu nevoie de niste ochelari?
- Vik, Nadja e o scumpete de-ti vine s-o papi, care seamana leit cu mami a ei (care a slabit si e sexy sexy mamma) ; Aldo mi se pare schimbat, tare maturizat, serios, visator ca si Markus al meu, cu capul in nori Dar are niste ochi verziiiii, mamma-miiiaaaaaaa Mor dupa ochii verzi! El e combinatie intre tine si sot, zic eu.
Cam atat, ca am o durere de cap infernala, cauzata (cred) de mirifica tensiune de 155 - 90 Nu stiu de unde, frate.....sa fie de la 1 an (deja) de nopti nedormite? Poate fi tensiune crescute pe fond de nesomn/oboseala cronicizata? Intreb serios, nu glumesc, ca nu prea stiu de unde s-o apuc.....
Noapte buna!
Va pup cu drag!
ciuf spune:
Ven, cred ca este oboseala multa. Tu cafele bei? Ca poate si astea iti ridica tensiunea. Apa bei?
Tu nu mai ai nici un ajutor acum? Ai nevoie de o pauza. Seara mai fugi si tu de acasa. Du-te cu prietenele tale la un local, bar, unde vrei tu, numai sa fii fara copii si sot. Sau daca te simti bine roaga pe cineva sa stea cu cei mici si ia-ti sotul de brat pentru un date.
Vikule, mama, ma innebunesti cum arati!!! Asa mult te admir ca iti pasa de fizicul tau, de persoana ta, esti la curent cu tendintele modei si le si adopti. Spune-mi de unde ai atata putere de viata???
Aldo este un baiat tare istet. Poate ar merita efortul sa il duceti la o scoala buna, particulara. Nadja e dulce rau de tot. Seamana si cu tine si cu sotul. Auzi, dar bijoux tale cui ii raman? hainele tale? Ca vad ca ai o mica sportiva ce va adopta o tinuta sport .
Carmen, brrr, imi pare tare rau de ce s-a intamplat. Primul lui semn de buna purtare . Acum il jeneaza locul? Ii dai ceva de durere? Nu am reusit inca sa vad pozele tale. Acasa nu am timp de nimic. Sotul mi-a batut apropos ca seara,c and vine si el de la serviciu ba sunt pe telefon cu cate cineva, ba o iau pe mama la cumparaturi ca nah, acusica pelaca si nu si-a facut traista cu cadourile. Are liste lungi de ma si sperie. Unde or incapea toate???
Ieri am inceput scoala. Semestrul asta am luat numai un curs si sper sa fac fata, chit ca profesorul ne-a cam speriat cu cerintele lui. Ma uitam in jurul meu in sala, avem cursul intr-un auditorium unde suntem vreo 290 de studenti, Doamne, numai tineri. Iesiti de pe portile liceului. Zau de nu m-am simtit a mai baba pe acolo .
Saptamana trecuta ne-a murit un prieten american casatorit cu o romanca, buna prietena de-a mea. Ei tocmai ce terminasera divortul si era fiecare la casa lui. Se pare ca a murit inecat cu o bucata de pizza. Nu a fost nimeni langa el sa il salveze. Medicii il tin vreo 2 saptamani pentru investigatii si apoi se hotaraste cum il ingroapa. Prietena mea e terminata. L-a iubit enorm, chiar daca au divortat.
Zilele astea am avut niste temperaturi de primavara. Ieri au fost 20 de grade C. Copiii au stat toata ziua afara. Eva nu vrea decat in rochite de vara, cat mai subtirele si mai roz. Aseara erau atat de obositi, iar Luca cand este extenuat ne innebuneste de cap. Vorbeste foarte mult si tare si se agita ca un titirez in jurul nostru punandu-ne mii si mii de intrebari.
Azi Eva are febra si a vomitat. Nu stiu ce are .
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmen77 spune:
Ciuf, multa sanatate Evei si condoleante pentru prietenul vostru . Trist, trist tare.
Lui Marc nu ii dau nimic pt durere, ca nu pare sa aiba nici un discomfort, duminica asta mergem sa ii scoata firele si sper sa fie ok, va zic eu ..
ca ma striga 2 golanei mici
ciuf spune:
Ntz, ntz, ntz, lene mare pe la sobektul nostru.
Adriana, unde esti? sunteti bine?
La sotul meu, la serviciu, au dat afara 50% din personal. Asa ca strangem tare din fund si ne rugam sa nu fie el urmatorul. El deja isi numara pe degete cam pe cine ar mai avea de dat afara pana sa ajunga la el. Merge economia asta ca melcul impleticit. Ma uitam azi pe strazi ce pustii sunt. Unde mai e traficul ce imi era dat sa il vad la sfarsit de program??? NU mai zic ca in drum spre serviciu trec pe langa un parc auto cu multe-multe firme. Eh, e o asa liniste de zici ca s-a aruncat o bomba in zona aia si nu mai e picior de om. Chiar la unii ma uitam ca si-au luat masinile si s-au carat. dar unde??? E al naibii de trist, e o situatie ingrijoratoare. Statul Colorado are un procentaj la somaj de 6,1. Cica nu au mai avut rata asta de vreo 5 ani.
Eu azi fusei sa vorbesc cu un sfatuitor financiar referitor la imprumutul meu de scoala si mi-am retras banii ca semestrul asta nu pot fi student plin pe motiv de lipsa de cursuri. Mi le-am cam terminat pe cele obligatorii, acum asteptand sa imi vina randul sa incep practica.
Eva da niste aere din ea de ne imbolnaveste. Nu am idee unde vede ea asa atitudine, dar adopta niste pozitii de domnisoara de ma crucesc. Noi cablu nu avem asa ca la Tv nu vede asa ceva, pe calculator vad copiii numai Tom&Jerry si chestii din astea care sunt supravegheate de noi, iar eu nu ma falfai asa ca 'mneaei prin casa. M-a tampit cu un costum de trei lei facut din silon si voal ce il poarta toata ziua si se crede mare printesa. Eu il ascund prin dulap iar ea, marea cautatoare, da de el. Ca daca cauti gasesti, nu ? Si trage niste dansuri cu frate-sau de zici ca le-am dat lectii. Stiu tangouri, fac tot felul de invarteli, piruete, ma umflu in pene cand ii vad . Eva fredoneaza toata ziua "Du-ma acasa mai tramvai" a lui Gica Petrescu, cantece frantuzesti si mai nou acum invata Somnoroase pasarele. Asta e repertoriul lui Luca, dar cat am lucrat cu copilul la memorarea poeziei a furat si ea cateva strofe.
Pe Luca il vad foarte constiincios, nu va sclipi de desteptaciune, dar va fi muncitor, asa ca mine , insa Eva e zgatie din asta de prinde totul din zbor.
Ma uit la sot cum cedeaza in fata ei si ma cam minunez si eu ca duritatea din al meu sot se cam duse pe apa Sambetei. Ii trage Eva un zambet dulce si sotul se executa. Prevad ca o sa il cam invarta pe deget. Nah, asa or fi fetele. Mai smechere. Stiu sa ia avantaj, sa profite de situatie.
Maine ne vine un nene sa ne repare ce ne-a facut in baie si noua nu ne-a placut. Stai si aici dupa meseriasii astia sa ii controlezi, sa le spui ce pretentii ai, noroc ca se executa imediat in caz ca clientul nu este multumit. De exemplu, in baia de jos am facu pe pereti o zugraveala ce se cheama faux-finish. Era la mare moda acum vreo 7 ani. Dupa ce am avut accidentul cu teava sparta de ni s-a inundat tot nivelul de jos al casei a venit nenea asta sa repare peretele unde s-a spart teava si a tasnit apa si sa ne schimbe plinta. Bun. Plinta a pus-o pana in masina de spalat, rafturile mele albe mi le-a spoit cu vopsea din acea beige care era pe pereti (i-a fost lene sa le dea jos), iar peretele mi l-a spoit de imi venea sa plang de opera mea. Am sunat la firma pentru care lucreaza omul asta sa trimita un evaluator sa ne spuna daca asta e treaba facuta cum trebuie. Si normal ca au astia un stil de a te imborobodi ac sa nu pice ei chiar asa intr-o lumina proasta, sa fie mai difuza . Cica peretele e greu de facut ca nu mai pot obtine exact aceeasi nuanta (asta e bullshit), iar plinta ne-au pus-o pana in masina de spalata ca ei nu au voie sa mute masina din pozitia ei sau sa ii schimbe locul de teama sa nu se strice ceva la ea si sa ii dam in judecata .
Si am hotarat cu sotul ca e timpul sa ne schimbam zugraveala si optaram pentru o spalacita de culoare de imi vine sa imi smulg parul din cap. Pe capacul cutiei e o nuanta faina, iar pe perete e alta. Nasol este ca aici vopselurile nu se primesc inapoi. Asta am gasit-o la "OOOpsss", adica la lucruri gresite si am luat-o cu $5, tinand cont ca in general o vopsea ca firma asta este la $25 galonul. Si ce mandra mai eram de afacerea ce am facut-o . Acum sa imi vad baia in culoarea asta, parca e un ou de rata mai catre albastrui, verzui. Va spusei ca e o culoare spalacita, nici macar nu sunt capabila sa o definesc. O sa pun poze dupa ce e gata.
Aseara s-a induplecat sotul si m-a lasat sa dorm cu Luca. Am facut rocada. El doarme cu Eva si eu cu Luca. Avantaj eu. Nu tu grija ca o sa cada copilul din pat sau ca se zvarcoleste. Doarme copilul ca un puiut cand este langa mamica lui. Ma lovise in palarie cu Biblia, cica sa i-o citesc. Eu ma inarmasem cu o carte de povesti in engleza, vroiam sa ii citesc Print si Cersetor si el cica "nuuuu". Vrea Biblia. Il intrebai pe sot ce sa citesc din Biblie ca eu habar n-am ce pasaje ar fi mai potrivite pentru un copil de 5 ani. Stiu bila neagra. Hai ca fug de aici ca acum dati cu tamaie .
Cred ca vi se acreste de citit tot ce va insirai eu pe aici, dar ma gandi ca sa aveti ce frunzari la cafea .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Tot singura sunt?
adriana spune:
Ciuf, haha, te tamaiez eu, numa sa ceri
PE aici, va urmaresc, nu prea am timp de scris.. O adoooor pe EVA... si de Lucuta nu mai vorbi asa..
Am observat ca fetele au ceva in sange, eu zic ca e microbul Evei, au perspicacitate, nas, fler, sunt mult mai practice decat baietii.. La baieti cred ca ori sunt visatori, ori inclinati catre mecanica: surubaraie, masinute, desfacut/facut, piguleala la un hobby de-al lor.. Fetele sunt cochete rau.. si pupacioase, si viclene si stiu unde sa apese, care e butonul, la mami si la tati..