Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap88)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ciuf aici sunt si eu:)Asa e, fetitele is altfel, ca dovada cind am fost joi la sport, Alberto fiind in charge cu puii, nu reusea sa linisteasca o printesa mica cu aere si temperament cit cuprinde si pt prima data in viata lui s-a bagat in patutul ei, lool si e din ala stiti ca de bb cu bare de lemn si nu stiu cit delung s afie vreun m si ceva, maxim 140cm. Si i-a pus fata mea papusile in cap la pus sa-i cinte hahaha am ris de am lesinat. Abia astept sa-l vad jucindu-se cu papusile:))Am facut poze la baia mea, ca tipul care a facut-o un sirb, vrea sa-si faca pagina pe internet si ne vrea ca publicitate, si chiar ma gindeam la tine, ca m-ai rugat odata sa-ti arat. O sa le incarc zilele astea.Nasol cu criza asta, ce sa mai zic..cit mai ai pina sa intri si tu in job? Sper din tot sufletul sa fie bine cu sotul. La noi nu se resimte criza, cel putin aici pe insula, dar nah aici e ca pe alta lume. Turismul merge la fel ca inainte, ma rog poate lumea e ceva mai atenta cu banii, produsele si serviciile de lux au de suferit dar daca e sa ma uit in jur casele din satul ala de vipuri si milionari cu jet ori elicopter personal s-au scumpit, numai 5-10-15 milioane de te ia durerea de cap asta pt o casa de vacanta ma rog cu piscina dedesubt si tot ce vrei dar totusi. Si chiar si in rest cam tot asa, preturile inca f mari ori chiar crescute acum. Pe la tv se zice ca cica ar fi criza, dar tot ei zic ca totusi germania nu a fost atit de atinsa pt ca e o tara care produce f mult si lucrurile par sa se mentina in limite normale. Rata somajului a mai crescut dar nu cu f mult.Aldo tot cu planetele lui, deci fetelor numai astronomie nu am invatat eu acum, alta pasiune nu are pt moment si practic vb numai despre planete, stie exact cite luni se invirt in jurul fiecarei planete si ma intreaba de ce pamintul are numai una, de ce muntele olympus mons de pe marte e de origine vulcanica, si pe urma intram in explicatiile cu vulcanii, daca interiorul lui marte e totusi inca nu stiu cum si bla bla bla, nu vreau sa va plictisesc. telescopul sta in living in fiecare seara il scoatem in gradina ,mare mare noroc ca al meu sot e pasionat de astronomie de ceva mai mult timp! sunt atitea lucruri interesante pe care le-am aflat acum odata cu aldo, chiar e o placere sa deschizi o astfel de carte, ori pagini de internet, sa vezi imagini trimise de hubble, isi deschide singur pozele, noi ii spunem numele unor constelatii, spirale, asteroizi, explozii si el le recunoaste imediat dupa. si au niste nume ceva mai deosebite...Incerc sa tin pasul cu el, invat cot la cot cu el ca sa-i mentin vie o asa pasiune frumoasa dar mai drag o sa-mi fie la shopping cu fie-mea. Am inregistrat cite ceva de pe national geografic avem acel HDD si incap toate nebuniile si deja nu mai are cine stie ce interes pt desenele animate, doar pe inregistrarile alea s-ar uita. singurele desene la care se uita cu drag is inca kleine einsteins. si ramine fun nr 1 pippi langstrupmf, dar nu in varianta de desen animat ci film, am cele 4 cd-uri a cite 4 filme fiecare. si eu le-am gasit intotdeauna super funny. ok daca l-as lasa non stop dupa dorinta lui la tv s-ar uita la orice, ramine inca un copilaros dar cind stie ca are stiu eu o ora pe zi maxim se gindeste, cintareste el si zice ok documentarul:)Merci de complimente, asa e Nadja e un tip de copil numai in forta, e hotarita, incapatinata, daaaaaar de la 11 luni poarta poseta cu sfintenie pe brat, atentie nu pe umar:), pe brat ca o lady, de pe la un an si doua luni ne alerga cu pantofiorii in mina sa-i schimbam cu alta pereche de ea aleasa dupa chef, acum merge la plimbare, in masina, la nani cu poseta:), pantofiorii ei preferati sunt niste balerini argintii ca de printesa eeee, nebunie mare. Plus ca-mi face control la cosmetice, parfumuri si bijuterii cind le prinde, ah cu asa o curiozitate si pasiune asemanatoare cu a lui aldo pt planete.Ma uitam intimplator pe ceva si am vazut ca Aldo e nascut in anul calului dupa horoscopul chinezesc, am citit cite ceva despre adultul-cal si mi-a placut ce am citit. Nu cred eu in zodii dar tot mi-a priit. Iar Nadja e catel, ma rog anul ciinelui. Eu is sarpe cica.Adriana puii tai frumosi ce mai fac? Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Si eu tot pe aici, va citesc, mai in urma cu scrisul, ca de obicei intru de la munca si incerc sa nu abuzez cu forumul, in timpurile astea oricum fiecare cauta nod in papura, ca nu prea e de lucru mare branza ...

Laura, ati vazut Wall-E? Daca nu, inchiriati-l sau cumparati-l ca o sa ii placa sigur lui Aldo, si Matei e innebunit dupa chestii cu planete, stele, spatiu, etc, si s-a uitat f interesat la Wall-E, de acu stiu si replicile din film .

Valeria, sper sa fie bine cu sotul si job-ul, tot timpul cand citesc news pe yahoo numai din astea vad, cine a mai laid off people si cate persoane . Trece si asta ...

fetele si copiii frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pai vezi, mai Vikule, n-avea cum sa iasa un baietoi din Nadja. La o asa mama sexy si pusa la punct, cum sa nu fie fata tentata sa incerce "marea cu degetul", sa nu te copieze?
I-am comandat Evei niste sandalute de pe Amazon. Am emotii cu ele. E prima data cand comand ceva de imbracat de pe net. Ea este si mai talaboasa, nicidecum picior de printesa in care sa incapa papucul de clestar , dar sper eu, ca pe masura ce se inalta i se mai subtiaza.
Ca sa nu mai spun ca am capatat o obsesie si cumpar la rochite in prostie. Ba am ajuns sa iau si pentru 6 ani, 7 ani. Asta e clar ca lipseste ceva la mansarda . ca doar nu s-or termina lucrurile maine si imi ramane fata in fundul gol. dar cum aplic principiul ca ce e in mana nu-i minciuna ... sa ma vezi cum o sa uit de toate hainutele ce le-am cumparat in tot timpul asta, le bag prin cutii in beci (pe care nu scrie nimic) si uitate vor fi. Ma cunosc prea bine. Si apoi dau din col in colt ca nu are fata una, alta, ca e musai sa merg la cumparaturi sa ii innoiec garderoba.
Sa stii ca astept sa iti vad pozele cu baia. Noi deocamdata avem baie mica, dar sa imi fac o idee pentru ceva in viitor nu strica.
Azi de dimineata fusei sa imi scot o masea, una amarata rau de tot, nu se mai putea face nimic cu ea, decat de aruncat. Era sparta, cu surub, peretii, vai de mama lor, gata sa se darame. Si ma cam chinui nenea doctorul. Unul frumos si tanar . Ma mai duc la el . Nu sa imi scoata masele, sa repare cate o cariuta pe ici pe colo.
Ma si gandeam, vai de capul meu, am inceput sa imi scot maselele. Alea de minte sunt hat de mult la gunoi. Astia cand iti pun aparat dentar iti scot maselele de minte, by the way. Ah, m-am laudat la voi ca am aparat dentar? Numai la partea de sus. Ca jos trebuia sa rezolv problema cu maseaua asta.
Ma simt complexata de aparat, cum nu zambeam eu inainte, pai nici acum nu imi dezvelesc dintii. Parca ma urateste aparatul asta . Mi se pare ca am capatat o mutra tare sobra, am uitat cum e sa zambesc. Si uite asa realizez cat conteaza pentru o femeie un zambet larg, dinti drepti si albi. Ioc complexe. Se simt frumoase.
Si incepura durerile. Ca o uituca ce fusei nu luai de acasa un Tylenol sa mai alinez suferinta.
Despre Luca ... nici nu va pot scrie. Am asa un cutit in inima numai cand ma gandesc ca mai e un pic si pleaca. Joia viitoare. Ma termina gandul asta.
Carmen, Luca a vazut Wall-E si nu a fost prea impresionat. Eu cred ca lui ii este frica de roboti.
Ah, va spuneam eu ca ii este frica sa doarma singurel, chiar si cu Eva in camera. Probabil pentru el, surioara e cantitate neglijabila. Ei bine, aseara a facut destainuirea ca ii este frica de copacul ce se afla in spatele casei si ca ii vede crengile precum niste gheare. Poftim imaginatie. Cu cine o semana copilul asta?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Citat:

Ah, va spuneam eu ca ii este frica sa doarma singurel, chiar si cu Eva in camera. Probabil pentru el, surioara e cantitate neglijabila. Ei bine, aseara a facut destainuirea ca ii este frica de copacul ce se afla in spatele casei si ca ii vede crengile precum niste gheare. Poftim imaginatie. Cu cine o semana copilul asta?

Se uita cumva la Little Bear? ... ca acolo am vazut aceeasi imaginatie .. poate o fi influentat de desenul asta.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Carmen, sa stii ca a urmarit Little Bear.
Sanatate multa lui Matei. Am citit la subiectul cu canadiencele ca e bolnavior. Sanatate multa si sa nu mai faca febra.
Cum iti merge serviciul? Cand plecati?

Mergi la inceput

Multumim, Valeria! . E deja a 4 a zi cand face febra ff mare, 40.7 a fost maxima si 39 minima . Am fost cu el la medic, evident, cica e un virus. Nu are nimic la urechi, plamani, i-au facut si test de streptococ, nu are nimic. Insa sunt ingrijorata, de 4 zile e non stop pe antitermice. Si colac peste pupaza, azi noapte Marc mi-a vomitat de vreo 10 ori . Ori a facut o gastro, ori nu stiu ce poate fi... ca febra nu are, diaree nu are .. nu prea pare gastro. Am dormit cu el in brate, cum il puneam jos pe perna cum vomita...

De plecat plecam in mai, is satula de iarna, frig, virusi, etc, sper sa fie mai bine in Ro .. macar din punctul asta de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Mey, nu mai pomeniti de virusi, temperaturi, etc, ca tampesc. Alex e pe Augmentin de duminica trecuta, si de ieri a inceput sa behaie. Cum naiba se mai poate si asta? Duminica ne-am dus de urgenta cu otita, plangea de durere, ca sa nu mai zic ca saptamana trecuta avusese febra 2-3 zile, tot asa mare ceva la 103F (cred ca e pe la 39-40C), urmata de tuse productiva si muci. Se pare ca la noi e una pe luna, si tine cam 2 saptamani. Se termina taman la timp ca sa il pocneasca urmatorul episod pe luna care vine. Stam pe rand cu el acasa, eu am norocul ca pot lucra ocazional de acasa, dar sotul meu trebuie sa-si ia zi libera. Abia astept vreme mai calda, sau o minune .

Valeria, peste tot se reduc joburi. La noi s-au redus anul trecut in USA 4,600, iar worldwide 14,000. Am rasuflat usurata pe anul asta. Ce-o mai veni nu stim, dar nu indraznesc sa ma gandesc. Stii cum e, da doamne sa nu fie randul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Carmen, sry pt Matei. Ceva bube/eruptie?? N-o fi vreo varicela sau rujeola?
Pup baiatul frumos sa-i treaca, si pe blondinul mic sa nu mai vomite

Mergi la inceput

Ven, nu e varicela si nici o alta boala a copilariei, varicela a avut acu 2 ani si deloc febra . Asta a fost doar un virus canadian .. rezistent si tenace . Intre timp a terminat cu febra, acuma am luat si eu si Florin de la ei .. eu am stat cu capul in buda azi noapte, azi Florin e la rand ... da la noi nu conteaza asa tare, bine ca sunt piticii bine...

Mergi la inceput

Carmen, dar chiar ca e monstruos virusul asta. Sanatate multa!
Laura, asa e. Da Doamne sa nu fie randul meu. Ne cam tataie fundul ca prin oraselul nostru nu sunt multe joburi de ce vrea sotul sa faca. Tinem degetele incrucisate si ... om trai si om vedea .
Vroiam sa va spun ca Luca a ajuns cu bine in Ro. Nu a dormit prea mult pe avion, maxim doua ore jumatate, dar s-a conversat cu toata lumea, ca e tare vorbaret, nu a facut caca (banuiam asta ca are o chestie cu toaletele publice; se inhiba). Mi s-a luat o piatra de pe inima. Toti vor sa il vada, sa il plimbe. Va fi baiatul in centrul atentiei .
Eu simt ca s-a rupt cordonul ombilical . Ieri, de groaza de a vedea casa goala, m-am refugiat in bucatarie si am inceput sa spal aragazul si cuptorul, geamurile si transperantele verticale de plastic ce le avem la ferestre. As fi trecut si la vecini .
Seara ma uitam la sot si el la mine si nu stiam ce sa facem. Asa liniste in casa, nu stai tu cu gura pe copil, nu strangi dupa copil ... Eva e ca si cum n-ar fi. Toata dupa-amiaza s-a jucat cu papusele, lucru nemaintalnit, ca ea prefera masinutele.

Mergi la inceput