Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)

Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84) | Autor: Ven

Link direct la acest mesaj

Catia -Gabriel-11 septembrie
Twety - Timeea Alessia - 28 septembrie
Stan Mihaela - Raul Gabriel[blue/] - 1 octombrie
Adameasca - Luca Stefan - 2 octombrie
Theiuta - Nicolas Alexandru - 3 octombrie
Lori_k - Alin Cristian - 3 octombrie
Mi-ela - Dustin - 6 octombrie
andreacc - Sebastian - 7 octombrie
Fleur - Rose Alexandra - 8 octombrie
TaniaM - Eva-Elena - 11 octombrie
Davidutza - David - 11 octombrie
Ninutza13 - Andreea-Erica - 13 octombrie
Madutzu - Lukas - 14 octombrie
Liliana Csaki - David - 17 octombrie
Marioan - Andrei - 17 octombrie
Lorelai182003 - Adrian Antonio - 20 octombrie
www.babiesonline.com/babies/s/stefanita" target="_blank">MJord - Stefan - 21 octombrie (parola: oxygen)
www.stoc-studio.ro/tudor" target="_blank">gabitzica - Tudor - 22 octombrie
Sandrap - Sandra - 23 octombrie
Ancuta - Martijn Nico - 24 octombrie
Sympa - Andrea - 25 octombrie
georgy75 - Andreea - 25 octombrie
Monicuta - Anna Cristina - 25 octombrie
Carmen77 - Matei Gabriel - 27 0ctombrie
Boeru - Radu - 27 octombrie
Allya - Alexander Constantine - 28 octombrie
Daiana 30 - Aris Alexander - 28 octombrie
Aligali - Andrei Cezar - 28 octombrie
Tutzi - Iasmina - 28 octombrie
Ana68 - Luana - 28 octombrie
Moka - Vlad Stefan - 29 octombrie
Lena - Freya - 31 octombrie
Bubu - Brian Akio - 31 octombrie
Claus - Viviana Alexandra - 1 noiembrie
Crisu - Mihai Alexandru - 5 noiembrie 2003
Julia23 - Julia Ana-Maria - 6 noiembrie
SimonaBB - Eugen Octav - 7 noiembrie
Willa - Iulia Maria - 7 noiembrie
Dialori - Diana - 9 noiembrie
www.vectornoise.com/Alex/index.html" target="_blank">Anca Tanasica - Alexandra Ioana - 10 noiembrie
Buburuza - Luana Carla - 11 noiembrie
adriana_mihnea - Mihnea Stefan - 11 noiembrie
Ciuf - Luca - 11 noiembrie
Laura Takacs - Alexander Stephan - 14 noiembrie
Vikinga - Aldo Daniel - 15 noiembrie
Pagurschimag - Fabian Stefan - 17 noiembrie
Mitzi - Luca - 20 noiembrie
Ghizela - Luca - 20 noiembrie
Mnicol - Letitia Elena - 21 noiembrie
Ver@ - Vlad-George - 21 noiembrie
Alinkav - Alexandru Andrei- 22 noiembrie
Zeeva - Maia Nicole - 23 noiembrie
Larular - Andra - 24 noiembrie
Izzy - Yael Clara - 24 noiembrie
Nanna - Indra - 24 noiembrie
Mariana - Irina Ana Maria - 29 noiembrie
www.geocities.com/bebe_matei" target="_blank">Danateo - Matei - 4 decembrie
Mihaela Imai - Sara - 5 decembrie
Adriana - Olguta - 6 decembrie
Umflatzel - Andrei - 6 decembrie
Carmena - Stefan Cristian - 9 decembrie
Mara03 - Tudor - 9 decembrie
Claudia_28 - Alexandra - 10 decembrie
Elenalove - Alvaro Daniel - 10 decembrie
Ven - Markus Andreas - 10 decembrie
Tinatache - Patrick - 10 decembrie
nicoki - Maria-Cristina - 10 decembrie
Vilma - Tudor - 11 decembrie update 2006
Dpintilie - Andrei - 12 decembrie
Mayumi - Yamato - 13 decembrie
Paula2003 - Alexandra
SimonaR - Codrin - 14 decembrie
Claujro - Matei 15 decembrie
GinaM - Rebecca Emanuella - 18 decembrie
Chaton - Cosmin - 21 decembrie
Calinescu Lucia - Maria-Lucia - 21 decembrie
Super mami - Isabel - 23 decembrie
Coryydo - Bogdan - 27 decembrie
Onutza - Sean Raphael - 29 decembrie
Uki - Maria - 31 decembrie
Ellie - Samuel - 9 ianuarie
*****************************************************************************************

(8)(9)(10)(11)(12)
(6)(7)(8)(9)(10)(11)

(11)(12)(13)(15)(17)(19)(20)(21)(22)(23)(24)(25)(27)(28)(29)(30)(31)(32)(33)(34)(35)(36)(37)(38)(39)(40)
(41)(42)(43)(44)(62)(72)(73)(74)(75)(76)(77)(80)(82)

Venera mama lui Markus si Mathias

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani!
Anul 2008 sa fie bogat in prosperitate, sanatate si cat mai multe impliniri profesionale.
Venera, sa va traiasca bb Mathias. E un frumusel! Asteptam poze si cu ochisorii deschisi. Cu cine ti se pare ca seamana? Aduce cu Markus? Tu arati super dupa nastere. Cum a primit Markus pe fratiorul lui? A fost o intalnire frumoasa? Oricum asteptam detalii cand vei avea tu timp.
Fetelor, cum ati petrecut intrarea in 2008?
Astazi e prima zi de serviciu dupa minivacanta luata. Ma doare capul, cu chiu cu vai m-am ridicat din pat, deh, ma obisnuisem sa la trezesc la 9 dimineata. Afara e ger care nici macar nu a reusit sa ma trezeasca, prin birouri e liniste, lumea isi vede cumintica de treaba, se refac, etc.
Anul Nou l-am sarbatorit la un local inchiriat unde am fost vreo 50 de persoane. Numai romani. Am avut o ambianta super. Lumini stroboscopice, fel de fel de mingiute luminoase ce se invarteau, masinarie de facut aburi (pe sot il racaia idea de a pune cognac in masinarie sa vedem daca ne ametim cu totii sau nu), muzica faina. Luca a adormit dupa vacarmul de la ora 12, la mamaie in brate (dormea ca un ingeras). Intrarea in 2008 ne-am facut-o cu surle si trambite, palarii in cap, trompete, toate nebuniile. Ai mei au zis ca nu au avut un Rev asa de fain in viata lor. Au reusit sa stea pana la 1:30 cand am hotarat ca e cel mai sanatos sa ii duc acasa,s a doarma copiii in patul lor. Eva a fost o active, nu a vrut deloc sa stea cu grupul de copii, jos la demisol, unde aveau camera special amenajata pentru pitici. Ea a vrut sa stea in picioarele oamenilor mari, a mai fost si o fetita de doi ani, de se tot tineau de manute si urmareau laserul pe podea. Asa ca bag de seama ca Eva va petrece la greu. Luca care nu a vrut sub nici un chip sa doarma la pranz, a stat in pat vreo 2 ore lasat singur, apoi am stat si noi cu el, i-am citit povesti, insa nimic. Pe la vreo 8 incepuse sa fie matait, ca deh, venea Mos Ene pe la gene. Acolo au fost multi copii cu care s-a jucat, au avut si masa de ping pong, etc. Sotul a fost barmanul, iar eu m-am bucurat ca m-am intalnit cu multi pe care nu ii mai vazusem de luni de zile, am dansat, m-am delectat cu Bailey’s (nu prea mult ca stiam ca am de condus).
Lumea a dansat la rupere, iar pe la vreo 3 s-a cam spart cheful, reusind sa mai ramana vreo 5 perechi. DJ-ul ne-a bagat niste muzica din aia de ne ungea la suflet; nemteasca, frantuzeasca, din anii 80. Si am mai dansat pana la vreo 5:30. La 6 am ajuns si noi acasa.
Datorita alor mei am avut o vacanta tare odihnitoare. Trezit dimineata tarziu, citit, stat in fata semineului, mers la patinoar de doua ori pe saptamana (poate reusesc sa pun poze cu Luca patinand cu galetile ca sprijin), la sala.
De saptamana viitoare incep scoala, am un curs intensive de 40 de ore pe saptamana, adica de la 8-5 seara timp de 5 zile. Trebuie sa imi iau concediu de la serviciu.
Dupa-amiaza am programare la dentist sa imi curat cealalta jumatate de gura. Parca vad ca o sa vorbesc cu gura stramba de la anestezie.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ven, sa-ti traiasca dulceata, e un scumpic.. Mie mi se pare copanos, iar tu arati infloritoare dupa operatie.. mai, si aveai si bratara la mana... nici nu zici c-ai nascut, eu dupa nastere aratam calcata de tren.. mai putin rosie, si nauca si obosita...:)
Sa va traiasca, sper sa aveti clipe de liniste cu bebe mic si fratiorul mare..

Carmen, la tine cum mai e cu gelozeala? I-a trecut lui Matei?
Oare ce-o mai face Ileana... ?

Super mami, ce bine ca mai scrii, imi lipsesc mesajele tale, ma faceai sa rad, Isa e ok cu gradinita? stiam de papagali ca mai fac oua goale.. nu ma intreba cum, asa a patit sor-mea/.. Sper sa vi se mareasca familia

Paula, mai, ce fecior mare ai.. Sa va traiasca Paul, e un super scump, nemtisor cu oki albastrii.. sper sa aiba grija de Alexa cand o fi mare.. ..
Am vazut pozele, sunt frumoase, mi-e dor de Predeal.. de tot

Ciuf, eu am petrecut Revelionul la somn .. Recunosc ca nu ma dau in vant dupa sarbatoarea asta, si eram atat de obosita ca nici macar cu sotul nu am putut sa petrec ora 12 noaptea.. M-am dus sa le culc pe fete si am adormit inaintea lor, ca de obicei, si Nick, m-a asteptat... pana a vazut ca eram dusa... asa ca a ciocnit cu maica-sa si la nani.. ce mai familie!

A.. sa va zic ce e si cu nazdravanii astia.. Olguta mi-a adus un pachet de muffin praf, la care se adauga lapte, oua si apoi le bagi la cuptor, si imi spune : Mami, hai sa faci astea sa mancam muffin. Eu citeam ceva, n-aveam chef de bucatareala si ii spun: Nu stiu cum se fac, Olguta, lasa mai tarziu, la care ea imi spune uitandu-se pe spatele pachetului, Pai uite spune aici, pui oua, lapte si apoi le bagi la cuptor...
Am ramas tablou, cred ca inca 2-3 ani si n-o sa mai aiba nevoie de mine deloc, c-o sa le stie pe toate

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI! si un 2008 cu realizari si impliniri maxime tuturor!

Si noi am petrecut foarte bine si frumos si de Craciun si de revel...suntem bine si sa speram ca am pasit cu dreptul in 2008.
Va doresc tot binele din lume si multa sanatate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Poze din 2007 si 2008.

Serbarea de Craciun de la servici
Craciun in familie
De Anul Nou 2007-2008

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

La multi ani! Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca cupiii, sa fie sanatosi mai ales. Cum am petrecut sarbatorile cred ca ati vazut in poze.

Revin maine cu povesti, ca azi am o sinuzita de toata frumusetea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Adriana, cu Matei e un pic mai bine, acuma singura problema e ca nu se joaca singur niciodata, nici macar 10 minute ... si cred ca iti imaginezi ce usor e cu Marc in brate si Matei intotdeauna vine exact "la tanc" sa ne jucam ... . Ma simt tare prost fata de el, ca tot il refuz, deocamdata mai e Florin acasa inca o saptamana, dupa aia nu stiu cum o sa o scot la capat ... dar o sa supravietuim, asta e ...

Pupici la fete! Am vizionat pozele, aveti niste copii superbi!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Gata, vazui pozele Anei, Paulei si cam atat. Ca ale Laurei T erau vechi . Sau cel putin nu stiui unde sa ma uit. Sanatate multa, Laura. Ma luptai si eu cu o sinuzita acum cateva saptamani si nu am scapat de ea decat cu antibiotic. Cat am vrut eu sa ma feresc de antibiotice ... tot ele ma salvara.
Adriana, uite ce ajutor ai tu in Olguta. Sa vezi cand o sa te rasfete cu prajiturele bunute ... vine si ziua aia.
Carmen, e cam greu la inceput pana va claditi o rutina. Apoi o sa fie mai usor. Si Luca facea tot asa. statea numai pe langa mine, imi cerea sa ma joc cu el, cum atipea Eva atunci isi facea Luca intrarea furtunoasa in camera si o trezea. Putere multa iti doresc.
Venera, ce fac baietii tai? Cum te mai simti?
Zilele trecute vine un prieten la noi caruia ii datoram niste bani. Dar in loc sa ii dam suma exacta i-am dat mai mult. Atunci el a luat diferenta si i-a dat-o lui Luca, erau vreo 10 dolari. Iar copilul vine la mine cu banii si imi spune "ia-i, mama, sa iei mancarica cu ei". M-a impresionat. Nu s-a gandit la jucarii (ha, cred ca e satul si de jucarii). Aseara l-a dus mama la culcare, dupa ce a reusit sa adoarma Mimozel, si Luca nu stia cum sa o imbie sa mai ramana cu el in pat. I-a pus ursuletul pe care doarme el, i-a dat patura la o parte sa ii faca loc, s-a bagat de tot in perete ca sa stea mamaie bine. Era mama cu lacrimi in ochi dimineata cand ne-a povestit. Vad ca Luca tot isi tine promisiunea cu dormitul singurel in camera, dar daca ar sta cineva langa el pana ar adormi ar fi cel mai fericit copilas.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!
Scurt, ca de obicei, nush pana cand :)
Problema nr. 1 la noi e Markus. Care pana acum dormea cu noi in pat, apoi numai cu mine Si care face acum niste istericale seara de nu se poaaaaaaaaaateeeeeeee ca tre' sa doarma cu tata-su. Si plnage, si suspina, si mie, desi mi-e mila de el, tre' sa fiu dictatoriala si sa ma impun. Offfff. Greu e.
Acum a plecat dr. de la noi. A venit sa-l vada pe bebe Mathias. Care a fost declarat un mare mancau. Clar nu se satura cu sanul. A vazut si dr. cum tragea la biberon dupa ce a supt la san....
Dar ce a decretat ea: Markus si Mathias tre' sa doarma amandoi in camera lor, singuri, iar eu cu Cristi A zis ca voi regreta amarnic daca aman treaba asta, si sunt constienta ca asa e. Dar va fi un cosmar. Oricum, intentionez sa "ii culc" (mai ales pe Markus , care NU STIE sa adoarma singur- tot vina mea e, stiu), si apoi sa plec la noi in pat, langa sot. Si sa-l duc inapoi in pat la el toata noaptea, de cate ori se va trezi....Grrrrr, sa-mi tineti pumnii, mi-ar trebui niste Distonocalm, da' nu-l pot lua
Carmen, Valeria, si celelalte mamicute cu doi pui, la voi cum e? Cum dorm copiii? Cel mare nu se trezeste cat plange cel mic noaptea?? HELP, plizzz!! Orice sfat e bine-venit!

Venera mama lui Markus si Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, eu sunt de acord sa il lasi pe Markus sa doarma singur, dar nu cred ca e o idee buna sa il pui pe bb in aceeasi camera, il va trezi sigur. Noi i-am facut camera separata lui Matei in cealalta parte de apartament, tocmai in ideea asta. Pe Marc in tinem intr-o camera la 2 metri de noi, deci il aud si cand se foieste, dar tot nu il tin in camera cu noi, ca nu as putea sa dorm nicicum. Si Marc cand se scoala si ii e foame, urla de poate scula si mortii ... deci daca ii bagam in aceeasi camera pe amandoi era dezastru. Intentionez sa ii pun in aceeasi camera (sa cumparam paturi supraetajate) cand o sa fie Marc de 1 an - 1 an jumate, sa doarma toata noaptea, sa poata comunica un pic cu Matei, atunci are sens, mai devreme nu stiu ...

Iar Matei ... el adoarme relativ singur, adica ritualul e : citim o poveste, spalam dintii, isi ia sticla cu ceai, l-am pupat si eu ma duc la patul meu si el ramane in al lui. Si la noi schimbarile is recente, pana sa plec la spital adormeam cu el si apoi ma mutam in pat la noi, dar dupa ce am venit nu s-a mai putut, asa ca ... a trebuit sa inteleaga.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Venera, la noi a fost mai simplu pentru ca a fost bunica aici. Ea dormea cu Luca, iar eu am dormit cu Eva in camera pana la 6 luni cand am mutat-o in camera cu Luca. Am incercat sa ii fac mutarea cand stiam ca nu se mai trezeste noaptea. Nici eu nu gasesc o solutie buna sa doarma amandoi in aceeasi camera cand e Mathias mic, pentru ca va plange, Markus se va trezi si vei avea tambalau la patrat. Cu cel mic o scoti la capat dar ce faci cu cel mare?
Incercati sa il convingeti ca cei mici trebuie sa doarma in camera lor, dandu-l exemplu pe Mathias sau eu stiu ce prieteni mai aveti voi. El e maricel acum si trebuie sa inteleaga. Cu care se intelege el mai bine? Ca la noi cand e vorba de pus un plan la bataie, functioneaza mai bine cand vorbesc eu cu el.
La noi e greu si acum cu culcatul copiilor in aceeasi camera. Eva se culca pe la 9:30, pana adoarme se face 10, dupa care il trimitem si pe Luca la nanica. Deci el trebuie sa astepte sa adoarma Mimozel, si de multe ori e tare obosit si s-ar culca mai devreme. Insa daca ii pun pe amandoi in acelasi timp la nanica iese cu joaca. Eva il vede, chitaie la el, isi arunca toate jucariile din pat, dupa care Luca vine la noi si o paraste pe Eva, spunandu-ne ca el s-ar culca dar nu il lasa Eva ca face galagie .
Si, Venera, Markus nu trebuie sa faca corelatie intre somnul singur si Mathias. Ca ar putea sa prinda pica pe bebelus. Poate sotul tau reuseste sa il dezvete, initial sa doarma cu el un pic, apoi numai sa il adoarma, dupa care sa il lase singurel. Markus e tare bulversat acum cu venirea micutului. Poate sa se simta un pic marginalizat, chiar daca poate voi nu o faceti, dar va vede ca petreceti mai mult timp cu bebelusul, cand va cere atentie voi aveti altceva de facut... Eu zic ca invatatul sa doarma singur sa fie mai degraba un proces mai lung dar cu succes si fara ura acumulata.
Cam astea imi sunt sfaturile. O asteptam si pe Elena sau Laura sa vedem ele cum au procedat.
Noi aseara am fost la patinoar. De data asta nu au mai fost galeti, asa ca Luca a fost silit sa patineze fara ajutor. La inceput parca era un robotel din acela de il invarti la cheie, facea pasi mici si desi, statea tare incordat, dupa care a inceput sa isi dea drumul. Acum chiar patineaza binisor. Eu nu am patinat ca ma tot doare un genunchi. Deh, batranetile!
Sambata (maine) mergem la ski cu Luca. Sa vedem ce ne iese si cu sportul asta. Bag de seama ca el cam fuge de frig. Insa sambata se arata a fi ziua perfecta pentru skiat.

Mergi la inceput