Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Ciorba de vacuta Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Ciorba de vacuta 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 1/2 kg. carne de vacuta
un os
2 morcovi
1 pastirnac
1 radacina de patrunjel
1 ceapa mare
1/2 telina
o cescuta orez
2 oua
zeama de lamaie
sare
Mod de preparare: Se spala osul si se fierbe 1 1/2-2 ore, dupa care se strecoara zeama si se pune din nou la fiert. Se spala carnea de vita, se taie in bucati potrivit de mari si se introduce in zeama in care au fiert oasele. Dupa ce a dat in citeva clocote, se ridica spuma, apoi se adauga ceapa tocata marunt si zarzavatul curatat, spalat si taiat foarte subtire. Se lasa sa fiarba la foc domol , in vasul acoperit cu capac. Cind carnea este fiarta, se adauga si orezul, fiert separat si limpezit cu apa rece(sau il poti pune la jumatatea fierberii).
Se drege ciorba cu ou si se adauga zeama de lamiie dizolvata in putina apa.
 
Mod de servire: Se serveste la masa cu verdeata tocata fin. 
Timp de preparare (minute): 50-60 de minute 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: osna 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11454 
Contributie: Freia 
Vizualizari: 5934 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Ciorba de burta
» Ciorba de salata verde
» Ciorba simpla
» Ciorba cu galuste de ficat
» Ciorba de vacuta
» Ciorba de perisoare cu rosii
» Ciorba radauteana
» Ciorba cu sfecla rosie si mere
» Ciorba de pipote
» Ciorba de perisoare
» ciorba de salata cu slanina afumata ardeleneasca
» macaroane cu sunca si cipuperci la cuptor
» Ciorba ardeleneasca de perisoare

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput