Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de faina . Intr-o cana de 250ml se pun 1lingurita cu sare, drojdia, 1 lingura de otet, 2 linguri de ulei si se completeaza cu apa calduta pana se umple cana, dupa care se rastoarna in vasul cu faina, se mai adauga si cei 50ml apa calduta peste faina si se framanta bine si se adauga si jumatatea cealalta de faina pana se obtine o coca molicica . Intr-un colt al plansetei se unge cu putin ulei si se pune guguloiul de coca, peste care se acopera cu un vas metal(cratita cu peretii mai inalti) care a fost in prealabil incalzit pe flacara de la aragaz( se pune o cratita cu gura in jos pe ochiul de la aragaz)ATENTIE !!! nu prea fierbinte, se lasa astfel coca la crescut si se trece la alta operatiune. Umplutura Se rade branza, se amesteca cu cea dulce, se adauga 4 oua, 2-3 linguri de gris (pentru a inghiti zerul din branza) si se amesteca pana se obtine o pasta care se imparte in 4 parti. Coca se imparte in 4 parti egale, se ia o parte si se intinde cu sucitorul pe planseta, celelalte parti ramanand acoperite in continuare cu vasul de metal. Foaia obtinuta trebuie sa fie foarte subtire, se unge cu putin ulei se presara 1 lingura gris pe toata suprafata, peste care se adauga branza(se imprastie pe toata foaia). Se ruleaza foaia si ruloul obtinut se pune in tava unsa cu unt in prealabil. Astfel se procedeaza si cu restul, iar dupa ce s-au asezat cele 4 rulouri, se cresteaza compozitia din tava, cu coada de la o lingura de lemn. Intr-un vas se bat 2 oua si se amesteca cu 1 cutie de smantana, pasta astfel obtinuta se rastoarna peste placinta si se ajuta cu lingura de lemn sa patrunda printre coca si branza. Se da la cuptor circa 1ora.