Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Palmieri Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Palmieri 
Numar portii: 6 
Ingrediente: Un aluat foetaj , zahar brun
Mod de preparare: Se intinde aluatul , se presara zaharul brun si se apasa usor cu mina sa se prinda bine de aluat . Se intoarce foia si se repeta operatiunea . Se aduc marginile pina 1/4 din suprafata aluatului , apoi pina la jumatate . Se aseaja 1 jumatate peste cealalta.Va rezulta un sul (cind se va taia va avea o forma aprox . de ochelari -sau palmieri!). Se taie bucati nu foarte late , care se aseaza in tava cu taietura in sus . Se coc la 200 grade pina devin aurii . La copt aluatul se va desface . 
Mod de servire: Desert 
Timp de preparare (minute): 30 minute 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: n/a 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: noiembrie 
Vizualizari: 1884 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Placinta cu mere (rulata)
» Altfel de placinta cu mere
» Placinta cu mere
» Placinta cu branza
» Placinta de lamaie
» Placinta cu iaurt
» Strudel cu branza
» Foietaj pentru placinte, strudel, mere in foietaj, etc
» Placinta cu dovleac
» Placinta dobrogeana
» Placinta cu pui
» Palmieri
» Tarta cu sirop de artar
» Melcisori cu prune

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput