200 g iaurt, fix 1 ou 150 g faina coaja de lamaie rasa 1 lingurita praf de copt.
Mod de preparare:
Iaurtul se amesteca cu oul, un praf de sare, coaja de lamaie si se adauga faina amestecata cu praful de copt. Iese un aluat moale. Uleiul trebuie sa fie incins in momentul in care aluatul este gata. Se ia cu lingurita din compozitie si se pun gogoselele in tigaie. Se scot pe hartie si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
atat ca nu i-am dat nishte forme mai ok.... au ieshit asimetrice
Evaluata de: Lara 24/01/2010 : 20:10:26
Absolut delicioase! Au iesit uniforme si umflate.. se topesc in gura :) Mentionez ca sunt dezastru la capitolul prajitureli si chiar a fost o surpriza cat de repede si usor se fac. Thanks ;)
Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!