Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Papanasi cu branza de vaci si smantana Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Papanasi cu branza de vaci si smantana 
Numar portii: 0 
Ingrediente: - 500 gr. branza de vaci
- 300 gr. faina
- 3 oua
- coaja rasa de lamaie
- 1 plic zahar vanilat
- un varf cutit cu bicarbonat de sodiu(stins)
- ulei pentru prajit
- smantana, miere de albine sau dulceata
Mod de preparare: Se formeaza un aluat de branza de vaci, faina, zahar, coaja de lamaie rasa, bicarbonat stins cu zeama de lamaie si zaharul vanilat. Aluatul se lasa putin la dospit, dupa care din el se face o bara, se portioneaza si se formeaza papanasii, avand la mijloc o gaura. Acestia se prajesc in ulei incins, la foc foarte mic, pana se rumenesc pe ambele parti. 
Mod de servire: Se servesc calzi cu smantana si miere de albine sau dulceata.
 
Timp de preparare (minute): ~ 50 min 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: tumpi 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907&whichpage=3 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 8022 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Papanasi cu branza de vaci si smantana
» Briose venetiane
» Papanasi cu branza de vaci
» Budinca de papanasi
» Papanasi cu cartofi
» Papanasi cu iaurt
» Papanasi cu mere
» Papanasi prajiti
» Papanasi din mere cu drojdie
» Gogosi bestiale
» Gogosi
» Gogosi umplute
» Briose cu cirese
» Briose cu afine
» Cupcakes cu ciocolata si portocala
» Gogosi coapte

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput